ON LINE přenos florbalového utkání
Utkání
8XM2-A185
Soutěž
1. liga mužů
kolo
3. kolo
zahájení
26.04.15 14:36
TJ Sokol Mukařov - Tago Mago
5
BLACK ANGELS
7
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
statut utkání
4:2
1:1
0:4
- : -
odehráno
TJ Sokol Mukařov - Tago Mago (sestava)
branky (asistence): 01:28 Aleš Hlavička (Šimon Otto), 02:38 Dominik Hron (Aleš Hlavička), 04:42 Jakub Noha (Tadeáš Drahorád), 09:38 Tomáš Sláma (Stanislav Zbyněk), 22:27 Šimon Otto (Lukáš Kášek)
BLACK ANGELS (sestava)
branky (asistence): 10:01 Lukáš Nekola (Ondřej Hněvkovský), 10:57 Jaroslav Král (Jan Cvrček), 24:10 Petr Hromádko (Ondřej Vaculík), 52:13 Lukáš Nekola (Jan Cvrček), 52:23 Dalibor Michálek (Pavel Vlasák), 58:34 Pavel Vlasák (Jakub Mucha), 59:10 Lukáš Nekola (Jaroslav Král)
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
zapisovatel online:
Pořádná Mahulena
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
TJ Sokol Mukařov - Tago Mago - BLACK ANGELS 5:7
branky:
2. Aleš Hlavička, 3. Dominik Hron, 5. Jakub Noha, 10. Tomáš Sláma, 23. Šimon Otto - 11. Lukáš Nekola, 11. Jaroslav Král, 25. Petr Hromádko, 53. Lukáš Nekola, 53. Dalibor Michálek, 59. Pavel Vlasák, 60. Lukáš Nekola; rozhodčí: Ondřej Sochůrek - Roman Šuvada; vyloučení: 3:0; využití: 0:1; diváků: 38; zásahy brankářů: Josef Bína 44 - Jan Hejný 16; po třetinách: 4:2, 1:1, 0:4;
60:00
Počet střel po 3.třetině Traverza 9 Black Angels 15
60:00
Komentář trenéra hostí Vojty Pavlíka: Děkuji soupeři za férová utkání, hráčům za celou sezonu. Na přesrok budeme muset trochu více potrénovat.
60:00
Komentář trenéra domácích Tomáše Velechovského: Dnešní utkání bych do 53. minuty hodnotil pozitivně. Pak místo, abychom dali mi na 6:3, tak jsme dvakrát inkasovali, neubránili standardku a bylo po sezoně. Za tu děkuji celému našemu týmu, klubu, managerovi a v neposlední řadě divákům a všem, kteří přispěli k nezapomenutelným zážitkům. Poslední dvě série se nestaly, se sezonou pak myslím panuje spokojenost.
60:00
Ukončení 3. části.
59:10
Branku družstva BLACK ANGELS vstřelil Lukáš Nekola, asistoval Jaroslav Král (5:7).
59:10
No a power play se Traverze moc nedaří. Nekola nakonec i s novou holí střílí hattrick!
58:34
Branku družstva BLACK ANGELS vstřelil Pavel Vlasák, asistoval Jakub Mucha (5:6).
58:34
No tak prodloužení asi nebude....
57:14
Že by se opakoval scénář z pátečního utkání a opět bychom byli svědky prodloužení?
54:23
Jedno je jisté, Nekola už v dnešním utkání branku nedá. Ptáte se, kde bereme takovou jistotu? Nekola totiž po zákroku ve středu hřiště přišel o svoji hokejku, se kterou vstřelil hned dvě branky. Na tu novou si bude tedy jistě dlouho zvykat.
52:23
Branku družstva BLACK ANGELS vstřelil Dalibor Michálek, asistoval Pavel Vlasák (5:5).
52:23
A Bobík kapituluje po krátké chvíli znovu. Hlediště je plné hněvu, objevují se hlasy, že snad Traverza nechce hrát čtvrtý zápas. To je ale sprostá LEŽ! Bojovnost mukařovských hochů je příkladná, nikdo z hrdinů nechce tak lehce přepustit soupeři vítězství v baráži.
52:13
Branku družstva BLACK ANGELS vstřelil Lukáš Nekola, asistoval Jan Cvrček (5:4).
52:13
Jako bychom to zakřikli, co říkáte? Kde se vzal, tu se vzal vykoulel se Nekola před Bobisudem, jehož roztažené nohy na ubránění brankové čáry nestačily.
50:51
Smutný je při chuti, asi neobědval... Hned dva jeho velmi hezky vypadající pokusy bohužel tak moc hezky neskončili. Ve třetí třetině stále čekáme na výbuch radosti po vstřelené brance.
48:52
Vypadá to vypadá, že více než lavička hostů je nervóznější hlouček fanoušků Černých andělů. Jedna z fanynek neurvale křičí: "Už nemáte čas." S čímž ovšem nemůžeme souhlasit, času je stále dost. Šancí na obou stranách taky, jenom góly zatím chybí.
47:19
Kalát znovu v neskutečné šanci. Ona teda byla bohužel skutečná, Kalát spíš neskutečně neproměňuje.... je to asi skromný hoch a bez gólových radostí se raději obejde.
45:22
Opatrný to výkon na obou stranách byl utnul ofenzivním výletem trojicí hráčů Traverzy. Míček se dostal po ose Hlavička - Zbyněk až na Kaláta, jenž ale kulatý nesmysl nepropasíroval pod Hejným.
42:27
A Hron si to dneska opravdu užije. Na hřišti je snad ob střídání a tentokrát projevil i své ofenzivní libido. Leč jeho choutky skončili v rohu hřiště po defenzivním zákroku jednoho z hostí.
41:23
Parádní zákrok od pana Hrona. Poté, co jeho spoluhráči trestuhodně selhali v útoku, musel tento statný bek rozkmitat své nožky a doběhnout hrozící protiútok.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Ukončení 2. části.
39:59
Střely na branku: Traverza 4 - Black Angels 15.
39:40
Jako bychom to neříkali. Inspiraci z Kaláta si vzal Smutný a jednou rukou si obhodil hned dva protihráče a už už sahal po finální střele... nakonec na ni ale nedosáhl. Jaká škoda!
37:47
A stejně jako v pátek je i dnes k vidění prvek hry, na který bychom si měli začít zvykat. Tzv. Kaličovka neboli hra jednou rukou, pojmenovaná po průkopníkovi v oboru mistru Ondřeji Kalátovi, bude jednou jistě z technik, které se uplatní i v profi florbale...
35:00
Dnešnímu utkání přihlíží 38 neskutečných diváků. Děkujeme za návštěvu!
34:49
A je tu pokus o krádež! Kalát se ve středu hřiště srazil se soupeřem, přičemž oboum aktérům vypadla z rukou hůl! Kalič ve snaze rychlého přechodu do útoku jednu z ležících holí popadl...po chvilce ale zjistil, že to není ta jeho. Jako správný hoch ale nezaváhal a soupeři jeho hůl vrátil.
32:17
Znáte FDF - Fanklub defenzivního fotbalu? Jestli ne, tak si tuto fanpage najděte na facebooku. Rozhodně se nudit nebudete! Mnozí hráči na sstraně Traverzy si z této stránky jistě vzali příklad a místo toho, aby se bezhlavě jali ohrožovat branku soupeře, zaměřili veškeré své snažení k defenzivě. Protože z obrany přece vychází celá vaše hra!
30:21
Po delší pauze se hraje opět před Hejným. Na něj šly tuto hrací část jen dvě střely.
29:35
Dominik Hron je zpátky ve hře! Traverza to tentokrát ustála.
27:35
Vyloučen hráč Dominik Hron družstva TJ Sokol Mukařov - Tago Mago na 2 minuty za bránění ve hře.
27:35
A další trest na straně Traverzy. Hron pouštěl hromy blesky na Kalaše, který raději dobrovolně spadl na mantinel... Hron tak usedá těsně vedle nás na trestnou lavici.
26:37
Black Angels se málem lacino dostali ke gólu. Mukařovští hrdinové podcenili rozehrávku, díky rozhodčím, kteří rychlý brejk uhasili, je to nakonec v suchu.
24:42
Tomu, co teď předvedla Traverza před svou brankou, se, dámy a pánové, říká mukařovská ZEĎ! Pokud jste v této vesnici nedaleko Prahy v životě nebyli, tak věřte, že například u místního kostela, nějaká taková zeď, jakou teď postavili domácí před Bobisudem, skutečně stojí.
24:10
Branku družstva BLACK ANGELS vstřelil Petr Hromádko, asistoval Ondřej Vaculík (5:3).
24:10
Trochu si přihřeji kašičku a napíši, že jsem to říkala. Hromádko, který v první části nastřelil tyčku, se skutečně nakonec dočkal i branky.
22:27
Branku družstva TJ Sokol Mukařov - Tago Mago vstřelil Šimon Otto, asistoval Lukáš Kášek (5:2).
22:27
A scénář se opravdu opakuje. Traverza opět první střelou na branku v třetině střílí branku. Tentokrát se pár mrštnými pohyby připomínající sambu nebo možná spíše tango protancoval do šance Šimon Otto a nezaváhal.
21:56
Historie se opakuje! I začátek druhé třetiny je hodně opatrný...
20:08
Už se zdálo, že z publika zní pokřiky jako 'Žádný florbal'. Naštěstí jedna z nejmenovaných fanynek pokřikovala 'Pořádný florbal'.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Ukončení 1. části.
19:59
Střely na branku: Traverza 8 - Black Angels 14.
19:09
Vyloučen hráč Jakub Noha družstva TJ Sokol Mukařov - Tago Mago na 2 minuty za sekání.
19:09
Plavovlasý Noha si své rozlítané vlasy bude muset ještě na chvilku upravit na trestnou lavici.
18:06
To je ale povyku na palubovce! Šance střídá šanci. Vyzdvihnout musíme především hrdinu posledních vteřin Honzu "Bobíka" Bobisuda. Ludvík už asi myslel, že je hotovo, a neskutečně podcenil mrštnost mukařovského gólmana. Ten se v brankovišti pohybuje s neskutečnou lehkostí!
16:29
Hromádko jal se stříleti po kvapné přihrávce z rohu, leč jeho projektil skončil na tyčce. Jak krásně zazvonila. Ale Hromádko je silný muž! Na hromádku se nesesypal a srdnatě se bije dál!nJeho přístup budiž chvályhodným.
14:53
Ooooo! Smutný chtěl rozesmutnit všechny hosty, ale nakonec je jediným smolařem po této akci on. Tak blízko brance, a přesto zůstat bez gólové radosti? To se snad může povést jen někomu takového jména...
13:25
Rychlý výpad Traverzy tentokrát brankou nekončí. Kalát s Nohou míček sice dostali až před Hejného, jenomže před brankou kus děrovaného plastu taky zůstal.
10:57
Branku družstva BLACK ANGELS vstřelil Jaroslav Král, asistoval Jan Cvrček (4:2).
10:57
Trochu se nám to tu začíná dramatizovat. Navrátilec do ssestavy Traverzy, Karel Svatoš, si po faulu šel odpočinout na trestnou lavici, čehož hosté bez problému využili a snížili už jen na rozdíl dvou branek...
10:25
Vyloučen hráč Karel Svatoš družstva TJ Sokol Mukařov - Tago Mago na 2 minuty za bránění ve hře.
10:01
Branku družstva BLACK ANGELS vstřelil Lukáš Nekola, asistoval Ondřej Hněvkovský (4:1).
10:01
Tak přeci jen od pátku nezapomněli Black Angels, na jakou branku se útočí. První branku hostí vstřelil po ráne ze střední vzdálenosti Lukáš Nekola.
09:38
Branku družstva TJ Sokol Mukařov - Tago Mago vstřelil Tomáš Sláma, asistoval Stanislav Zbyněk (4:0).
09:38
To, co se děje na palubovce kunratické tělocvičny, jde jen těžko popsat... Traverza jde po přesné kombinaci Standy Zbyňka a Tomáše Slámy už to čtyřbrankového vedení.
08:19
V publiku to šumí, všichni fanoušci, kteří obětovali odpoledne strávené venku na sluníčku a zavítali na kvalitní florbal, se diví, jestli jsou to skutečně ti Andělé, kteří zde hráli v pátek... Zatím to vypadá, že jim někdo trochu přistřihl křídla.
06:23
Michálek si asi často na Youtube pouští penaltu Sergia Ramose....inspiraci v ní jistě hledal při své střele z půlky, která orazítkovala až stěnu za brankou Bobisuda.
04:42
Branku družstva TJ Sokol Mukařov - Tago Mago vstřelil Jakub Noha, asistoval Tadeáš Drahorád (3:0).
04:42
Chci jen podotknout, že opravdu nejsme v pohádce. Vedení 3:0 skutečně svítí na ukazateli skóre! Třetí branku přidal Jakub Noha alias Noháč, který se prosadil efektním i efektivním blafákem do backhandu.
02:38
Branku družstva TJ Sokol Mukařov - Tago Mago vstřelil Dominik Hron, asistoval Aleš Hlavička (2:0).
02:38
A stále je Traverza v úspěšnosti střelby stoprocentní. Po další dalekonosné střele z půlky, tentokrát z hole mistra Hrona, se opět rozvlnila síťka v brance Černých andělů...
01:28
Branku družstva TJ Sokol Mukařov - Tago Mago vstřelil Aleš Hlavička, asistoval Šimon Otto (1:0).
01:28
Neskutečné efektivita střelby na straně Traverzy, která se hned první ránou prosazuje. Hlavička vyspurtoval ze střídačky jak Usain Bolt a mohutným nápřahem poslal míček rychlostí kulového blesku až za bezmocného Hejného.
00:40
Opatrný začátek v kunratické hale. I tak už ale na palubovku musel zamířit zdravotník. Vše se nakonec obešlo bez ošetření...
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Ondřej Sochůrek a Roman Šuvada.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů BLACK ANGELS: brankář: Jan Hejný; hráči v poli: Jakub Mucha, Pavel Vlasák, Petr Hromádko, Ondřej Vaculík, Jan Cvrček
00:00
Line-up domácích TJ Sokol Mukařov - Tago Mago: brankář: Josef Bína; hráči v poli: David Šiman, Stanislav Zbyněk, Lukáš Kášek, Tomáš Sláma, Michal Smutný
Doplňující údaje k utkání
rozhodčí:
Ondřej Sochůrek a Roman Šuvada
hala:
SH ZŠ Kunratice
počet diváků:
38
střely:
21:44
začátek utkání:
14:36
konec utkání:
16:30
hráč utkání hostů:
Pavel Vlasák
hráč utkání domácí:
Jan Bobisud
#
Jméno (družstvo)
Statistika
1.
Lukáš Nekola (BLACK ANGELS)
3 (3 + 0)
2.
Aleš Hlavička (TJ Sokol Mukařov - Tago Mago)
2 (1 + 1)
3.
Jaroslav Král (BLACK ANGELS)
2 (1 + 1)
4.
Pavel Vlasák (BLACK ANGELS)
2 (1 + 1)
5.
Šimon Otto (TJ Sokol Mukařov - Tago Mago)
2 (1 + 1)
6.
Jan Cvrček (BLACK ANGELS)
2 (0 + 2)
7.
Dalibor Michálek (BLACK ANGELS)
1 (1 + 0)
8.
Dominik Hron (TJ Sokol Mukařov - Tago Mago)
1 (1 + 0)
9.
Jakub Noha (TJ Sokol Mukařov - Tago Mago)
1 (1 + 0)
10.
Petr Hromádko (BLACK ANGELS)
1 (1 + 0)
11.
Tomáš Sláma (TJ Sokol Mukařov - Tago Mago)
1 (1 + 0)
12.
Jakub Mucha (BLACK ANGELS)
1 (0 + 1)
13.
Lukáš Kášek (TJ Sokol Mukařov - Tago Mago)
1 (0 + 1)
14.
Ondřej Hněvkovský (BLACK ANGELS)
1 (0 + 1)
15.
Ondřej Vaculík (BLACK ANGELS)
1 (0 + 1)
16.
Stanislav Zbyněk (TJ Sokol Mukařov - Tago Mago)
1 (0 + 1)
17.
Tadeáš Drahorád (TJ Sokol Mukařov - Tago Mago)
1 (0 + 1)