ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XW1-A106
Soutěž:
Extraliga žen
Kolo:
18. kolo
Zahájení:
30.01.16 17:00
TJ Sokol Královské Vinohrady
0
:
FAT PIPE FLORBAL CHODOV
7
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:2
0:1
0:4
- : -
TJ Sokol Královské Vinohrady
FAT PIPE FLORBAL CHODOV
TJ Sokol Královské Vinohrady
FAT PIPE FLORBAL CHODOV
branky (asistence): 01:46 Magdaléna Plášková (Anet Jarolímová), 03:09 Kristýna Bachmaierová (Magdaléna Plášková), 30:47 Anet Jarolímová, 45:49 Magdaléna Plášková (Lucie Paulovičová), 47:44 Eliška Vrátná (Martina Řepková), 51:17 Eliška Vrátná (Tereza Syslová), 57:18 Adéla Jůzová
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
TJ Sokol Královské Vinohrady - FAT PIPE FLORBAL CHODOV 0:7
branky:
2. Magdaléna Plášková, 4. Kristýna Bachmaierová, 31. Anet Jarolímová, 46. Magdaléna Plášková, 48. Eliška Vrátná, 52. Eliška Vrátná, 58. Adéla Jůzová; rozhodčí: Michaela Konečná - Veronika Wienerová; vyloučení: 1:0; využití: 0:0; diváků: 82; zásahy brankářů: Anna Kutnarová 51 - Hana Ranochová 8, Kristýna Provázková 15; po třetinách: 0:2, 0:1, 0:4;
60:00
V dalším domácím utkání přivítají SKV Ladies na domácí půdě ve 20. kole Extraligy žen na Valentýna FBŠ Olomouc, jste srdečně zváni k jeho sledování.
60:00
Komentář hostující trenérky, Michaely Marešové: "Dle předpokladů byl dnešní zápas o naší vůli a motivaci. Můžeme být spokojeni s vítězstvím a částečně se hou ve třetí třetině. Děkujeme soupeři za utkání."
60:00
Komentář domácího trenéra Pavla Doubka: 1/2 "Proti velmi silnému soupeři jsme předváděli dvě třetiny velmi dobré obrany, podpořené skvělým výkonem naší brankářky. Je škoda, že naše střelecké příležitosti nekončí za zády soupeře...
60:00
Hostující celek se po dnešní výhře minimálně do zítřejšího utkání Vítkovic dotahuje právě na hostující celek na čele tabulky, naopak domácí další body do souboje na chvostu tabulky nepřidávají.
60:00
Komentář domácího trenéra Pavla Doubka: 2/2 ...S naší střeleckou impotencí musíme do nadcházejích zápasů něco udělat. Díky všem zúčastněným za utkání."
60:00
Nejlepšími hráčkami dnešního utkání vyhlášena domácí golmanka Anna Kutnarová a hostující střelkyně Magdaléna Paločková.
60:00
Ukončení 3. části.
59:58
V závěru se ještě z dorážky pokoušela prosadit Řepková, o čestný pokus se tvrdou střelou pokusila Trunečková a utkání zakončila únikem z levé strany opět Řepková, ani tato šance ovšem gólem neskončila, a tak utkání končí 0:7.
59:20
Bartošová se Strejcovskou ztratily v útoku míček a do úniku se hnaly Jarolímová s Bachmaierovou, první jmenovaná by ovšem na přihrávku od své spoluhráčky potřebovala spíše síťku na motýly.
58:36
V rychlém sledu opět dvě střely předvedla Paločková a vzápětí Vrátná přihrávala do prázdné branky Řepkové, ani tuto akci se ovšem reprezentantce nepovedlo proměnit.
57:30
A hosté se ujímají již sedmigólového vedení poté, co si Jůzová vychutnala Kutnarovou z nájezdu, střelou do levého horního růžku.
57:18
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Adéla Jůzová z trestného střílení (0:7).
57:18
Řepková se hnala do toku sama, byla zastavena Lingovou a následuje trestné střílení, které provede Jůzová.
57:13
Tvrzníková unikala po pravém mantinelu do dobré akce, přes hostující obranu se jí ovšem nepovedlo přihrát připravené Bartošové před brankou.
57:03
Jůzová měla po rychlém přenesení hry dobrou šanci z levého mantinelu, vzápětí střílela ještě Žižková, domácí golmanka ovšem pozorná.
55:32
Vrátná složila v rohu Čermákovou a vzápětí byla při domácím útočném snažení zastavena Dobisíková na středu.
54:37
Na druhé straně se sama před Provázkovou po průniku objevila Tvrzníková, ovšem na hostující golmanku opakovaným pokusem zblíka nevyzrála.
53:53
Další velká šance hostů, Řepková po průniku Kutnarovou již překonala, a to když domácí golmanka hodně vyjela. Řepková ovšem nedokázala zkoordinovat své pohyby a skončila s míčkem v rychlosti až v rohu.
53:27
Vzápětí střílela z levého mantinelu Žižková a poté, co se Vavřinová neprobila po pravém mantinelu, opět následuje kombinace hostů.
52:47
Ani po šesté brance hostů je hlad po útočení neopouští, ihned po gólové střele se k další velké šanci dostala Jůzová, která nastřelila břevno branky Kutnarové.
51:17
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Eliška Vrátná, asistoval Tereza Syslová (0:6).
51:17
Po nahrávce od Syslové se opět prosazuje Vrátná, šikovně umístěnou střelou z levé strany pod ruku Kutnarové.
50:58
Průnik Macurové po pravé straně jen pošimral Provázkovou na břiše a již je opět v útoku Paulovičová, která vyslala nebezpečnost střelu do skrumáže před Kutnarovou, Bachmaierová se ovšem k míčku nedostala.
50:23
Kutnarová i s ní ovšem poradila, stejně tak jako s útočným snažením Jůzové z následné akce.
50:10
Dobisíková dobře vystihla hostující rozehrávku, ovšem hosté míček rychle získali zpět a po rychlém ťukesu se ke střele do odkryté domácí branky dostala Bachmaierová.
48:05
Útok Jarolímové zastavila před domácí brankou Trunečková, vzápětí Batíková v souboji s Řepkovou u pravého mantinelu.
47:44
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Eliška Vrátná, asistoval Martina Řepková (0:5).
47:44
Opět aktivní Strejcovská se probíjela do útoku, Provázková i s menšími problémy vyrazila a hned rozehrála do útoku, ze kterého se prosazuje po nahrávce Řepkové Vrátná.
47:17
Průnik Jůzové a nahrávka na Lackovou ani situace jak přes kopírák na druhé straně v podání Honzové a nahrávce na Trunečkovou gólovou radost ani na jedné straně nepřinesly.
45:49
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Magdaléna Plášková, asistoval Lucie Paulovičová (0:4).
45:49
Střela Dobisíkové Provázkovou nepřekvapila, po rychlém přenesené hry se opět prosazuje z levé strany střelou tahem pod ruku Kutnarové Plášková.
45:10
Stejně tak jako střela Bachmaierové ovšem skončily bez gólového efektu.
44:27
Plášková si rozpomněla na své útočné snažení z první třetiny a v krátkém sledu se po kombinaci s Vrátnou a Řepkovou dostala do dvou dobrých šancí.
43:41
Honzová vybojovala míšek pro Macurovou, první jmenovanou ovšem zastavila v útoku Plášková a hosté opět rozehrávají ze své poloviny.
42:12
Po tlaku se k opakované střele dostala Jarolímová, Kutnarová vyráží a následuje další rozehrávka hostů z útočného rohu.
41:42
Pozornost domácí golmanky vyzkoušela z levé strany Jůzová, vzápětí se do útoku probíjela Strejcovská, která byla ovšem zastavena hostující obranou.
41:19
Střelu Paulovičové se Pláškové nepovedlo dorazit, hosté ovšem stále zůstávají u míčku.
40:35
Do nebezpečné situace se před Kutnarovou dostala Bachmaierová z úvodního útoku třetí třetiny.
40:30
Pozdní nástup hostů na palubovku rozhodčí tolerují, a tak třetí třetina po vyhraném hostujícím buly začíná v rovnovážném počtu hráčů.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Třetí třetina dnešního utkání začne přibližně v 18:16, v té druhé přestřílely hostující hráčky domácí opět výrazným rozdílem, tentokrát v poměru 9:17 a navýšily své vedení na 0:3.
40:00
Ukončení 2. části.
39:22
Panková se už už radovala ze vstřeleného gólu po úniku Strejcovské po pravé straně a následném závaru před brankou, rozhodčí ovšem její branku pro zásah vysokou hokejkou odmítly.
39:02
Rozehrávku Syslové vystihla Tvrzníková, v útoku ji podporovala Vavřinová, ovšem míček se k ní nedostal.
38:49
I přesto ovšem rozehrála a vytěžila z toho střelu Bachmaierové.
37:57
Aktivní Vrátná opět vyzkoušela pozornost Kutnarové z pravého mantinelu, vzápětí byla Paulovičová zasažena míčkem od domácí pořadatelské služby do obličeje.
36:58
Po průniku Strejcovské se v situaci 2 na 1 k nebezpečné střele dostala Bartošová, ovšem na Provázkovou střelou v hlubokém předklonu nevyzrála.
36:22
U míčku opět Paulovičová s Jůzovou, k dorážce střely první jmenované se ovšem Bachmaierová nedostala.
35:33
Honzová byla opět velmi aktivní kolem hostující branky, vytěžila z toho rychlou nahrávku na Trunečkovou, která přenesla hru na Macurovou, a ta vyzkoušela pozornost Provázkové z těsné blízkosti.
34:37
Rozehrávku hostů se málem povedlo vystihnout Strejcovské, Žižková si ovšem celou situaci pohlídala a rozehrála na Řepkovou po levém mantinelu.
33:59
Hostující tým stále aktivnějším, domácím se daří dostávat se jen do občasného probíjení do útoku.
32:40
Do přečíslení 3 na 2 se dostal hostující útok vedený hostující kapitánkou,v rychlém sledu ovšem Bachmaierová na Kutnarovou znovu nevyzrála.
30:48
Hostující tým zároveň mění golmanky, do hry nastupuje Kristýna Provázková.
30:47
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Anet Jarolímová bez asistence (0:3).
30:47
Střídání brankáře. Nový brankář Kristýna Provázková družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV
30:47
Rychle se k němu ovšem opět dostal a z těsné blízkosti se prosazuje Jarolímová.
30:47
Nově vytvořený útok Vrátné je opět velmi aktivní v útoku, po rychlém sledu přihrávek se mu ovšem nepovedlo dostat do zakončení a o míček přišel.
28:34
Tvrzníková na středu vybojovala míček pro Vavřinovou, která její nahrávku ovšem zahodila vysoko nad.
27:59
Macurová - Honzová - Trunečková, tak málem zněl komentář ke gólu po rozehrávce v útočné třetině, Ranochová si ovšem střelu zblízka pohlídala.
26:32
Vavřinová byla na střelu Čermákové krátká, a tak jsme na druhé straně hřiště byli opět svědkem souboje Vrátná - Lingová, která pokus hostující střelkyně zblokovala.
25:58
Hostům trvala rozehrávka příliš dlouho, hra se tak otáčí a domácí rozehrávají z rohu.
25:49
Vzápětí opět střelu aktivní Vrátné srazila Batíková, po vyhození domácích se po úniku po pravém křídle dostala Jarolímová, vystřelila ovšem nad.
24:03
Souboj Strejcovké a Jůzovou vyhrála domácí hráčka a nahrávala před branku, kde ovšem celou situaci zažehnala hostující obrana.
23:28
Lingová dobře vystihla nahrávku Bachmaierové na Jarolímovou před brankou, ta vzápětí měla pokus o střelu ještě jeden, opět byl ovšem zblokován domácí obranou.
23:13
Na hřišti se skutečně objevuje Vrátná s Řepkovou a Lackovou tvoří nyní druhou útočnou formaci hostů a hned hrozí v útoku.
22:41
Jůzová kombinuje s Paulovičovou na středu, vzápětí Čermáková zastavena Bachmaierovou nedovoleně a do útoku se tak dostává Honzová.
21:41
Řepková se prala o míček za domácí brankou, až si vykoledovala útočný faul a hosté budou opět rozehrávat z rohu.
20:55
Přesilovka po jediné střele ve druhé třetině od Řepkové nevyužila, i po ní zůstávají hostující hráčky aktivnější.
20:10
I úvodního buly druhé třetiny se ujaly hostující hráčky, které ještě čeká 45 s dlouhá přesilovka.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Zdá se, že se ke hře připravuje i právě se zahřívající Vrátná, která zatím do průběhu zápasu nezasáhla.
20:00
V první třetině jsme sledovali aktivnější hostující celek, který domácí přestřílel v poměru 7:13, největší šanci domácího celku si připsaly ke konci Tvrzníková s Dobisíkovou. Druhá třetina začne přibližně v 17:38
20:00
Ukončení 1. části.
19:58
Nejprve si se střelou Paulovičové bez problému poradila Kutnarová, vzápětí se Řepková k dorážce do prázdné branky nedostala, a tak prví třetinu vyhrávají hosté 0:2.
19:29
V závěru třetiny měly hostující hráčky v přesilovce tlak, střel bylo k vidění ale pomálu.
18:45
Vyloučen hráč Natálie Bartošová družstva TJ Sokol Královské Vinohrady na 2 minuty za sekání.
18:38
Na opačné straně hřiště měly svou největší šanci první třetiny domácí hráčky, to když Tvrzníková nahrávala na Dobisíkovou, která z těsné blízkosti ovšem Ranochovou nepřekonala.
18:33
A po střele Vavřinové se opět míčku ujímají hosté, v útoku zahrozila nejprve Jarolímová.
17:28
Další dobrý zákrok domácí brankářky, když se po levém křídle hnala nikým nekrytá Řepková.
17:01
Domácí rozehrávka vystižena Bachmaierovou, vzápětí ovšem míček při hostující akci končí mimo hřiště a dostávají se k němu tak bez boje i domácí hráčky.
15:57
A tak se k dalšímu střeleckému pokusu dostala Plášková a po domácím vyhození vystřelila po nahrávce Paulovičové ještě jednou.
15:36
Hostí přišli o míček po rozehrávce Žižkové po levém mantinelu, ten ovšem při domácí rozehrávce nezachytila na protější straně hřiště ani Vavřinová.
14:18
Tu ovšem Lingová zahodila vysoko nad a opět rozehrávaly hostující hráčky.
14:15
Hostující pohledná rozehrávka, okořeněná spoustou rozehrávek, byla vystižena Vavřinovou a sražena mimo.
13:42
Po faulu na Macurovou následuje rozehrávka domácích z dobré pozice na středu.
13:12
Macurová s Trunečkovou, se po rozehrávce praly o míček v rohu, nakonec o něj ovšem přišly a opět málem zafungovala kombinace Bachmaierová - Plášková na druhé straně.
12:39
O míček se u domácí střídačky bila Vavřinová, vzápětí se do úniku hnala Strejcovská, její střela byla ovšem sražena mimo.
12:05
Řepková s Lackovou vybojovaly útočný roh pro Jarolímovou s Bachmaierovou, které si nahrály a ihned po rozehrání zblízka ohrozily domácí golmanku.
10:52
Zaváhání v rozehrávce Novákové vedlo jen k vysoké hostující střele nad Řepkové.
09:48
Hostující útok tentokrát nikam nevedl, a tak se domácí pokusily překvapit hostující obranu vysokým lobem, kterým vyslala Čermáková Tvrzníkovou až před hostující golmanku, ta s ním ovšem příliš práce neměla.
08:55
Trunečková s Macurovou bojují o míček v útočném rohu, po faulu ovšem opět rozehrávají hosté.
07:27
Po rozehrávce Jarolímové na Paulovičovou vyvezla míček až na hostující polovinu Batíková, vzápětí hostující rozehrávku dobře vystihla Bartošová, její snažení ovšem skončilo na hokejce Řepkové.
06:59
Na opačné straně si další střelecký pokus připsaly Jarolímová a Řepková, aktivní Dobisíková si po pravém mantinelu cestu až k hostující brance neprobila.
06:13
Po nahrávce od Macurové zpoza branky vyzkoušela pozornost hostující golmanky z levé strany Trunečková.
05:33
Hosté i nadále aktivnějším týmem, znovu zahrozily Plášková s Jarolímovou, tento útok dělá domácím problémy.
04:20
Hosté jsou stále aktivnějším týmem, na chvilku se jim povedlo osvobodit při průniku Strejcovské po levém mantinelu, její střela ovšem mířila mimo.
03:09
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Kristýna Bachmaierová, asistoval Magdaléna Plášková (0:2).
03:09
Po opakovaném střeleckém pokusu Pláškové se z dorážky prosazuje Bachmaierová.
02:38
Řepková se Syslovou vyslaly další střelecké pokusy na domácí golmanku, rozehrávku Čermákové vystihla opět aktivní Plášková, Čermáková svou chybu ovšem vzápětí napravila.
01:46
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Magdaléna Plášková, asistoval Anet Jarolímová (0:1).
01:46
Hostující tým se ujímá vedení, z úniku dvě na 1 se prosazuje po nahrávce do prázdné branky Plášková.
00:48
Dobisíková se pokoušela o první střelu domácích, její střela ze středu bla ovšem sražena první hostující hráčkou.
00:30
Úvodního buly se ujaly hostující hráčky a Jarolímová hned zahrozila před domácí golmankou.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Michaela Konečná a Veronika Wienerová.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FAT PIPE FLORBAL CHODOV: brankář: Hana Ranochová; hráči v poli: Kristýna Bachmaierová, Magdaléna Plášková, Lucie Paulovičová, Anet Jarolímová, Adéla Jůzová
00:00
Line-up domácích TJ Sokol Královské Vinohrady: brankář: Anna Kutnarová; hráči v poli: Michaela Lingová, Eliška Čermáková, Tereza Trunečková, Zuzana Macurová, Petra Honzová
00:00
Dobrý podvečer, vítám Vás u sledování online přenosu z utkání 18. kola Extraligy žen mezi domácím týmem TJ Sokol Královské Vinohrady a hostujícím týmem FAT PIPE FLORBAL CHODOV.
Zapisovatel online:
Bartáková Iva
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Michaela Konečná a Veronika Wienerová
Hala:
TJ Sokol Vinohrady
Počet diváků:
82
Střely:
23:58
Začátek utkání:
17:00
Konec utkání:
18:45
Hráč utkání hostů:
Magdaléna Plášková
Hráč utkání domácí:
Anna Kutnarová
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Magdaléna Plášková (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
3 (2 + 1)
2.
Eliška Vrátná (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
2 (2 + 0)
3.
Anet Jarolímová (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
2 (1 + 1)
4.
Adéla Jůzová (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
1 (1 + 0)
5.
Kristýna Bachmaierová (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
1 (1 + 0)
6.
Lucie Paulovičová (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
1 (0 + 1)
7.
Martina Řepková (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
1 (0 + 1)
8.
Tereza Syslová (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
1 (0 + 1)