ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XM4-A115
Soutěž:
Divize
Kolo:
20. kolo
Zahájení:
26.02.17 16:00
Florbalová škola Plzeň A
6
:
FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B
4
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
2:2
3:0
1:2
- : -
Florbalová škola Plzeň A
FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B
Florbalová škola Plzeň A
branky (asistence): 02:15 Matěj Zicho (Jan Vadinský), 16:28 Josef Svoboda (Matěj Zicho), 30:34 František Bittengl (Filip Štěpánek), 32:32 Josef Svoboda (Jiří Trnka), 36:45 Josef Svoboda (Ondřej Valíček), 59:52 Jakub Vandák
FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B
branky (asistence): 12:45 Martin Bezouška, 13:28 Tomáš Jančuk (Jiří Faltejsek), 45:38 Tomáš Jančuk (Marek Semelka), 58:50 Tomáš Jančuk (David Böhme)
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
Florbalová škola Plzeň A - FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B 6:4
branky:
3. Matěj Zicho, 17. Josef Svoboda, 31. František Bittengl, 33. Josef Svoboda, 37. Josef Svoboda, 60. Jakub Vandák - 13. Martin Bezouška, 14. Tomáš Jančuk, 46. Tomáš Jančuk, 59. Tomáš Jančuk; rozhodčí: František Brabec - Miroslav Janošťák; vyloučení: 0:0; využití: 0:0; diváků: 22; zásahy brankářů: Daniel Mayer 22 - Jiří Faltejsek 32; po třetinách: 2:2, 3:0, 1:2;
60:00
Ukončení 3. části.
59:59
Komentář trenéra domácího celku: Jsme rádi za 3 body, ale výkon a nasazení neodpovídal tomu, co bych si představoval v konečné fázi sezony. Většina hráčů si myslela, že to půjde samo proti málo početnému soupeři, ale realita byla jinde a Lípa nás hodně trápila. Děkujeme za zápas.
59:59
Komentář kapitána hostujícího celku: I přes náš malý počet sme dokázali domácí tým potrápit a v závěru zápasu sme dokonce sahali skoro na body. Domácí však vedení udrželi. Gratulujeme k výhře.
59:58
Ještě jeden zákrok Mayera a s tím dnešní utkání končí vítězstvím pro domácí, které se ale nerodilo jednoduše. Hoši děkujem.
59:52
Branku družstva Florbalová škola Plzeň A vstřelil Jakub Vandák bez asistence (6:4).
59:20
Posledních pár vteřin. ČL hraje v šesti a v hale letí za hrobového ticha míček do prázdné klece hostů. Goool
59:00
Česká lípa dokonce úspěšně napadá plzeňké hráče a těží z toho gól hned poté, co byl Trnka sám před hostujícím gólmanem.
58:50
Timeout FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B
58:50
Branku družstva FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B vstřelil Tomáš Jančuk, asistoval David Böhme (5:4).
57:30
Důležitý zákrok Mayera, který svůj tým drží nad vodou. Skauti ze švédské superligy začínají volat svými telefony a zjišťují cenu, kterou budou moci zaplatit za tento plzeňský klenot, kterým Mayer rozhodně je!
56:55
Českolipští teď rozhazují ruce směrem k rozhodčím. Zákrok však byl čistý. Ne jako ten který teď provedli borci v bílo modrém.
56:00
Nervozita na holích plzeňských hráčů je znát. Bojí se snad o výsledek?
55:00
Zichovi se čas na vstřelení branky krátí. Stihne plzeňský střelec ještě vsítit branku k uspokojení jeho fanoušků a fanynek?
54:00
Buchtu si teď orazítkoval hostující hráč. Jeho chlapské zvolání bolesti bylo slyšet až ke stolku zapisovačů. Tak mocně on řve! ANO. Obsah zvolání však zveřejnit nelze.
51:45
Procházka čistě obral hostující hráče o balon a měl v plánu založit protiútok. Avšak v plánovaní někde udělal chybu, protože ti byl tým hostujících, který se dostal do šance. Takhle to Procházka určitě neplánoval.
50:34
Trnka orazítkoval břevno. Náš čerstvý třicátník si dnes zatím dárek v podobě branky nenadělil.
50:00
Moc fanoušků by si na to určitě nevsdila, ale na hřišti probíhá zápas docela vyrovnaný. Domácí to určitě nebudou mít lehké.
49:10
Vadinský svou střelou alá "padák" hostujícího gólmana neprověřil. Střela do cíle nedoletěla.
46:44
A další závar před domácí bránou. Již do odkryté svatyně střílel hráč hostů. Avšak pohromu pro domácí odvrátil Lauda obětavým zákrokem, kdy nastavil své holé tělo bez rozmyslu, že by mohl přijít k zdravotní újmě. Takové odhodlání se těžko hledá u mladých hráčů jako je on.
45:38
Branku družstva FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B vstřelil Tomáš Jančuk, asistoval Marek Semelka (5:3).
45:38
Neuvěřitelné. Domácí obrana uplně zaspala a dva z českolipských ritířů se řítili na Mayera sami. Akce končí gólem a je sníženo.
45:00
Buchta střílí, krásná přízemní střela k tyči avšak gólman chytá. To ale Vlastovi nevadí, gól dá příště.
43:15
Valíček teď z jasné střelecké pozice nesmyslně nahrával. Proč nestřílel, O tom teď probíhá vášnivá diskuze na střidačce,
41:28
Lauda nabírá na otáčkách a je to ten starý Lauda jak ho známe, prostě k nezastavení. Ano i on se zúčastní setkání s fanoušky, které se koná příští měsíc ve štruncových sadech. Je to jeden z největších lákadel zejména pro fanynky.
40:22
Na hřišti se objevuje i Buchta a hned představuje nebezpečí pro hostujícího gólmana. Nebezpečí je zatím však jen teoretické.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Ukončení 2. části.
39:59
Před koncem třetiny se na hřišti ocitl nahý exibicionista z řady diváků. Štěpánek vše sledoval ze střídačky a tvářil se znovu podezřele spokojeně. Znají se snad z předešlých klání? Fanoušek pak byl zpacifikován pořadatelskou služnou a odvezen do blízkého vězení na borech
39:59
Obrázek hry již z pohledu domácích vypadá o něco přívětivěji, avšak obličeje domácí hráčů při odchodu do šatny nevyzařovali spokojenost. Sedm statečných z České lípy pravě vymýšlejí ďábelský plán jak překonat domácí blok v podobě nepropustné obrany a Mayera, prostě Mayera.
39:50
Bittengl je dnes také skvělý, jeho průniky z obrany domácích až do střeleckých šancí dávají zapomenout, že to je jen několik týdnů, kdy se stal obětí tvrdé srážky s kamionem. Nebojte se! Kamionu se nic nestalo.
39:30
Ze střídařky kříčí zase Štěpánek "Pěkně Dan" a tím potvrzuje Mayerovu skvělou formu.
37:40
Českolipští se do v druhé třetina zatím ve své útočné polovině moc neohřáli. Jsou totiž dobře bráněni plzeňskými beky a když už se dostanou ke střele, zasahuje Daniel "The Wall" Mayer. Je neuvěřitelný. Skauti ze švédské superligy o něm moc dobře ví a zapisují si každý jeho zákrok. Mayer ale srdcem patří do plzně! To přece všichni víme.
36:45
Branku družstva Florbalová škola Plzeň A vstřelil Josef Svoboda, asistoval Ondřej Valíček (5:2).
36:41
Majer důležitý zákrok. Pak přišla dobrá střela od Laudy, na tu hostující gólman ještě dosáhl, ale na střelu Sbovody už ne. Domácí postupně navyšují své vedení.
32:32
Branku družstva Florbalová škola Plzeň A vstřelil Josef Svoboda, asistoval Jiří Trnka (4:2).
30:34
Branku družstva Florbalová škola Plzeň A vstřelil František Bittengl, asistoval Filip Štěpánek (3:2).
30:34
A tak to na sebe vzal František "bity" Bittengl a střílí nádherný gól od půlící čáry. Natáhl, a svou mocnou ranou prostřelil vše co mu stálo v cestě. Hostující gólmana nevyjímaje. Domácí se tedy dostávají do zaslouženého vedení. Štěpánek si připisuje asistenci avšak přišel k ní jak slepý k houslím. To ale na jeho herních kvalitách nic nesnižuje.
30:32
Svoboda konečně protrhl jeho smůlu a umisťuje kulatý nesmysl svou střelou pod horní břevno. Na hřišti se ocitlo několik kusů pánského i dámského spodního prádla. Co to znamená? Štěpánek prádlo sbírá a uklízí k sobě do vaku. Vypadá spokojeně.
30:17
Velké šance Svobody, však tento zkušený hráč k smůle domácím nedává.
29:36
Žádne gólové hody, které bookmakeři předpovídali před zahájením, se nekonají.
28:25
Ač nerad, tak musím přiznat, že Zicho je dnes výborný. Jeho pohyb je dělá hostujícímu celku celkem potíže. S čístým svědomím bych si vsadil, že dnes jistě ještě jednu branku vsítí.
27:18
Svobodovo vytočení z poza brány, Dobrá šance však gólem nekončí. Domácí teď obstřelují hostující svatyní jako Stalingrad.
25:40
Pokud by vás zajímalo jak dopadla fanynka z přestávkového programu, tak určitě nezapomeňte shlédnout večerní televizní noviny na TV Nova. Filmový štáb zde točí již od zahájení zápasu.
24:30
Štěpánek teď ze střídačky kříčí: "to si děláš kozy ne?" Pomůže to?
23:01
Krásná střela ze vzduchu od Vandáka. Nevím jak, ale hostující gólman chytá. Teď svůj tým dvakrát podržel. Domácí ale začínají tlačit. Diváci je ženou kupředu nádherným secvičeným choreem, Chvílemi to připomíná anglickou Premiere league. Bohužel však diváci, pyrotechniku museli nechat u vstupu do haly.
21:59
Tentokrát dostává Valíček gólovou přihrávku od Laudy, ale neproměňuje. Určitě na sebe moc pyšný nebude. Má ale ještě hodně času své zaváhání napravit.
21:00
Svoboda předložil Valíčkovi. krásná sehrávka ale nebyla využita. Naštěstí víme, že Svoboda, takových nahrávek má ještě několik v rukávu.
20:01
Doufejme, že domácí se v šatně probudili a do druhé části nastoupí zcela jiný tým. Co na to ale hosté?
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Ukončení 1. části.
19:59
Po první části je stav vyrovnaný. Malou optickou převahu mají samozřejmě domácí avšak to jim k ničemu není. Při pohledu na trenéra domácích vám mohu s jistotou řict, že v šatně je nic milého nečeká. Snad ale céres, který v šatně dostanou k něčemu bude a přiměje domácí k podání jejich kvalitních výkonů, které od nich vídáme po celou sezónu.
19:59
Aby se diváci nenudili při pauze mezi třetinami, přišel kouzelník. O zábavu je tedy postaráno. Právě se chystá přeříznout jednu z náhodně vybraných fanynek. Napětí zde v hale by se dalo krájet.
19:35
V poslední minutě mohli jít hosté do samostatného úniku. Pokazili však hned první přihrávku a tak z akce nic nebylo. Naštěstí pro domácí
17:50
Českolipští jsou jistě velice dobře fyzicky připraveni. I v šesti hráčích běhají jako antilopy po prériích. Kdejaký plzeňský hráč jim určitě jejich fyzický fond závidí.
16:28
Branku družstva Florbalová škola Plzeň A vstřelil Josef Svoboda, asistoval Matěj Zicho (2:2).
16:28
Rád bych vám popsal jak padl gól domácích, avšak jsem tak zabraný do komentování dění na hříšti, že sem ještě ani jeden gól neviděl. Avšak podle reakcí diváků to musejí být akce hodné švédské superligy.
15:45
Svoboda na procházku. U toho akce končí. A pak krásná střela od Berky, tak jak ho známe, hostující gólman však připraven.
13:28
Branku družstva FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B vstřelil Tomáš Jančuk, asistoval Jiří Faltejsek (1:2).
13:28
Do statistik zápasu se zapisuje i hostující gólman asistencí. Domácí svým mdlým výkonem dovolují českolipským aby se ujali vedení.
12:45
Branku družstva FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B vstřelil Martin Bezouška bez asistence (1:1).
12:45
Pohroma pro domácí. Mayer stačil jen vyrazit první střelu. Na dorážku byl však už krátký. Domácí musí zařadit na vyšší rychlostní stupeň...Sedm statečných z české lípy se sami neporazí.
12:04
Mayer řešil nepříjemnou situaci před svou bránou. Jak je jeho zvykem - bezchybně!
11:04
Buchta napravoval chybu Vadinského. Krásná hra tělem přinesla ovoce v podobě vybojovaného míčku. Také sklidil ovace od několika zde přítomných fanynek.
09:25
Berka mocně natahoval z poloviny hřiště, avšak k jeho smůle balónek na českolipskou svatyni neposlal. Odkutálel se mu pryč. To se u hráče jeho kvalit nevidí často.
07:40
Zicho před prázdnou bránou neskóruje, tentokrát jeho šmudla po zemi byla zastavena brankářem hostů. Nádherný florbalový moment, kterého byla plná hala na Borech svědkem.
06:30
I přes né příliš velký počet hráču českolipského celku papírový favorit z Plzně nenapadá a nechává hosty hrát na jejich půlce. To jim určitě vyhovuje.
04:27
Vadinský teď svůj pas nezopakoval a musel svou chybu napravovat faulem na jednoho z mála českolipských hráčů.
02:15
Branku družstva Florbalová škola Plzeň A vstřelil Matěj Zicho, asistoval Jan Vadinský (1:0).
02:15
Neuvěřitelný pas od Vadinského dostal Zicho se štěstím do brány, jak je jeho zvykem.
01:00
Rychlá střela hostů. Avšak hrdina ze včerejšího zápasu, Mayer, chytá.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou František Brabec a Miroslav Janošťák.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B:
00:00
Line-up domácích Florbalová škola Plzeň A:
Zapisovatel online:
Firla
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
František Brabec a Miroslav Janošťák
Hala:
ZČU Plzeň
Počet diváků:
22
Střely:
37:26
Začátek utkání:
16:00
Konec utkání:
17:40
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Josef Svoboda (Florbalová škola Plzeň A)
3 (3 + 0)
2.
Tomáš Jančuk (FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B)
3 (3 + 0)
3.
Matěj Zicho (Florbalová škola Plzeň A)
2 (1 + 1)
4.
František Bittengl (Florbalová škola Plzeň A)
1 (1 + 0)
5.
Jakub Vandák (Florbalová škola Plzeň A)
1 (1 + 0)
6.
Martin Bezouška (FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B)
1 (1 + 0)
7.
David Böhme (FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B)
1 (0 + 1)
8.
Filip Štěpánek (Florbalová škola Plzeň A)
1 (0 + 1)
9.
Jan Vadinský (Florbalová škola Plzeň A)
1 (0 + 1)
10.
Jiří Faltejsek (FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B)
1 (0 + 1)
11.
Jiří Trnka (Florbalová škola Plzeň A)
1 (0 + 1)
12.
Marek Semelka (FBC SportBarGalaxie Česká Lípa B)
1 (0 + 1)
13.
Ondřej Valíček (Florbalová škola Plzeň A)
1 (0 + 1)