ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XW2-B091
Soutěž:
1. liga žen
Kolo:
1. kolo
Zahájení:
11.03.17 19:00
SK Jihlava
7
:
FBŠ Jihlava
6pn
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:2
6:1
0:3
0:0
SK Jihlava
FBŠ Jihlava
SK Jihlava
branky (asistence): 26:03 Jana Pavlicová, 28:38 Simona Pálková (Kateřina Bednářová), 29:43 Kateřina Bednářová (Tereza Sedláčková), 31:14 Jana Pavlicová (Kateřina Bednářová), 33:03 Aneta Kastnerová (Anna Běhounková), 34:22 Tereza Rychlá (Andrea Urbanová), rozhodující nájezd Martina Svobodová
FBŠ Jihlava
branky (asistence): 18:11 Anna Korešová (Anna Dvořáková), 18:55 Kristýna Šťastná (Anna Dvořáková), 26:35 Kristýna Šťastná (Aneta Lisová), 48:46 Eva Adamová (Petra Przeczková), 53:38 Kristýna Šťastná (Anna Přibylová), 55:01 Anna Přibylová
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
SK Jihlava - FBŠ Jihlava 7:6pn
branky:
27. Jana Pavlicová, 29. Simona Pálková, 30. Kateřina Bednářová, 32. Jana Pavlicová, 34. Aneta Kastnerová, 35. Tereza Rychlá, N Martina Svobodová - 19. Anna Korešová, 19. Kristýna Šťastná, 27. Kristýna Šťastná, 49. Eva Adamová, 54. Kristýna Šťastná, 56. Anna Přibylová; rozhodčí: Pavel Urbánek - Michal Šafář; vyloučení: 2:0; využití: 0:0; diváků: 108; zásahy brankářů: Kateřina Nováčková 25 - Veronika Fišerová 48; po třetinách: 0:2, 6:1, 0:3, 0:0;
 
Ukončeny trestná střílení.
80:00
Komentář trenérky domácích Horníčkové: Osobně jsem chtěla FBŠ, protože s nimi vůbec neumíme hrát. Dnes jsme si zbytečně zkomplikovaly život vypuštěním třetí třetiny, budiž nám to velkým ponaučením pro zítřek, protože zítra nemusíme mít takové štěstí při nájezdech, které jsou vždy loterií štěstěny. Děkujeme soupeřům a všem divákům. Bylo to super.
80:00
Komentář trenérky hostí Trávníkové: Dnešní utkání jsme hrály jako jeden tým. Celé utkání bylo nahoru - dolů, škoda výpadku ve druhé třetině. Ve třetí třetině jsme dokázaly zabrat a utkání srovnat. Nakonec jsme prohrály, protože měl soupeř větší štěstí při nájezdech. Těšíme se na zítřejší zápas a doufáme, že bude stejně kvalitní, jako dnes, s tím, že vyhrajeme my. Díky.
80:00
Až ve čtvrté sérii se podařilo FBŠ vstřelit branku v nájezdech, ale nakonec je to SK, kdo se raduje z výhry. Velmi napínavé utkání nám předvedly oba celky a rozhodně se můžete zítra těšit na utkání ve stejném tempu v Dolní Cerekvi!
 
Nájezd na branku provedl z družstva SK Jihlava hráč Martina Svobodová a vstřelil rozhodující gól (7:6).
 
Nájezd na branku provedl z družstva FBŠ Jihlava hráč Anna Přibylová , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva SK Jihlava hráč Jana Pavlicová a vstřelil gól.
 
Nájezd na branku provedl z družstva FBŠ Jihlava hráč Karolína Petrlíková a vstřelil gól.
 
Nájezd na branku provedl z družstva SK Jihlava hráč Kateřina Kouřilová , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva FBŠ Jihlava hráč Kristýna Šťastná , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva SK Jihlava hráč Aneta Kastnerová , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva FBŠ Jihlava hráč Aneta Lisová , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva SK Jihlava hráč Kateřina Bednářová , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva FBŠ Jihlava hráč Anna Korešová , ale gól nevstřelil.
70:00
Zahájení trestná střílení.
70:00
Prodloužení plné šancí na obou stranách nezměnilo skóre a my se tak dočkáme série pěti nájezdů .
70:00
Ukončení prodloužení.
69:00
Probíhá poslední minuta prodloužení.
67:40
Další šance pro SK: Bednářová, Pálková, Pavlicová a později Šotkovská, Urbanová. Do nájezdů zbývá něco přes dvě minuty.
66:23
Šťastná při tvrdé střele odskočila od země.
65:53
Pavlicová zpět na hřišti.
65:32
Pavlicovou v brejku složilo duo Mikinová-Přibylová. Hokejka jí odletěla několik metrů a Janča se pomalu zvedá ze země. Odchází po svých. Protihráčky po buly odevzdaly míček SK.
64:23
Nováčková je dnes neskutečná. Připisuje si několik zákroků, z čehož ten poslední je jeden z těch do sbírky.
63:23
Technické zařízení haly prostě takový nápor návštěvníků nezvládá. V poslední minutě si šanci vytvořilo již dříve zmiňované trio: dořážela opět Pavlicová.
61:46
Po rozehrávce se míček z letu dostal až k Nováčkové, ta ho konečky prsů vyrazila, ale v zápětí silně lapila do obou dlaní.
61:23
FBŠ útočí. Na půlce domácích se FBŠ snaží prostřílet až ke svatyni. Bednářová se ujímá šance a snaží se projít na druhou stranu. To se daří až mladší Pálkové, jež si prohazuje po nohama protihráčku a vyráží tak ve třech do útoku.
60:05
Nastavovaných deset minut se hraje ve stejném složení (5 proti 5) stejně, jako předchozí třetiny.
60:00
Zahájení prodloužení.
60:00
Střely po III. třetině: SK: 16, FBŠ: 8.
60:00
Ukončení 3. části.
59:59
Deset sekund před koncem rozehrávala Pálková s Bednářovou z rohu. Přímá nahrávka prosvištěla bez dotyku jakýchkoliv hráček i kolem hokejky dorážející Svobodové, která si odskočil z obrany. Uvidíme desetiminutové prodloužení po třetině, kterou ovládlo FBŠ.
59:40
I přes urputnou snahu domácích se zřejmě dočkáme prodloužení.
59:00
Asi tři šance pro Pálkovou-Bednářovou-Pavlicovou. Poslední z nich už Bednářová chtěla mermomocí zapečetit a shazovala míček ze vzduchu v souboji s protihráčkami.
58:14
Strůjkyně gólové šance z předchozího záznamu teď leží na zemi a nevypadá to s ní dobře. Má zraněnou nohu a z hřiště odchází za pomoci dvou gentlemanů.
58:10
Slavíková a Běhounková v nemožné šanci dva na nikoho. Anička si vedla míček a před Fišerovou nahrála na zcela uvolněnou Slavíkovou, která netrefuje bránu.
57:34
Pavlicová ve velké šanci před bránou, nedokázala zakončit. První lajna stále na půlce hostí. Bednářová vybojovala balonek, poslala na zaneprázdněnou Pálkovou, která ho dokázala přesunout až na osamostatněnou Pavlicovou. Té do střely vlezla jedna obránkyně FBŠ, která si pohlídala i Jany dorážku.
56:34
A už je to opět ukátní o nervy. Přesuny z jedné strany na druhou nabízejí hráčky svým divákům velmi pečlivé protažení krčních svalů.
55:02
Tak tohle je velmi zajímavá podívaná! Po střele kapitánky domácích se míčku ujala kapitánka protihráček a zkusila podobnou střelu, jako její protivnice. Přibylová si však Nováčkovou přemeřila nadvakrát a dokázala jí střelou do pravého horního rohu překonat.
55:01
Branku družstva FBŠ Jihlava vstřelil Anna Přibylová bez asistence (6:6).
54:23
Martina Svobodová si prohodila tři hráčky mezi nohama a snažila se zakončit.
53:39
Pro hosty radost a největší pro Šťastnou, která si připisuje první hattrick prvního kola play-off. Pro domácí chvíle pravdy, kdy se ukáže, zda si dokážou zpět získat svůj klid a kontrolu nad hrou a nenechají se rozhodit pouze jednobrankovým rozdílem.
53:38
Timeout SK Jihlava
53:38
Branku družstva FBŠ Jihlava vstřelil Kristýna Šťastná, asistoval Anna Přibylová (6:5).
52:46
Tak změna na hřišti, nad kterou Dvořáková zapláče. Slavíková se majestátně zapřela do země a po souboji s Dvořákovou si dlouholetá chodovská kapitánka odnáší zlomenou hokejku.
52:11
Místy to vypadá, že snad ani na hřišti nikdo jiný není, ale je to zas a znovu první lajna, která si vytváří obrovské šance. Nejprve nahození na bránu od Símy Pálkové se snahou dorážek od Janči, a poté střela po zemi od Katky Bednářové.
51:24
Pálková sklepla nepovedenou nahrávku Šťastné na Bednářovou, která se společně s třetí útočnicí v lajně řítila směrem k Fišerové. Nedostaly se však do výrazně blízkého kontaktu.
50:25
FBŠ otáčí útok SKčka, balonek končí zahozený za mantinelem.
49:24
Nejproduktivnější útok SK v akci! Celou akci založila Pavlicová a umožnila tak Pálkové dorážet na dvakrát.
48:46
Branku družstva FBŠ Jihlava vstřelil Eva Adamová, asistoval Petra Przeczková (6:4).
48:46
My o vlku... FBŠ se dokázalo zvednout a Nováčkovou probudilo zásahem do černého. Dokážou z prvního gólu po dvaadvaceti minutách vytěžit více, než jen snížení brankového rozdílu?
47:36
O poznání klidnější třetí třetina prozatím nepřináší žádný gól, ani nijak výraznější gólovou situaci, kterých bylo v předchozí periodě požehnaně.
46:48
Přihrávka křížem od Svobodové na Bednářovou. Kateřina se s míčkem otáčí a napřahuje se tak na svou typickou střelu tahem. Fišerová zklidňuje.
45:59
A domácím se podařilo opět ubránit početní výhodu soupeřů a Sedláčková tak může vyrazit do pole. Nabíhá si na nahrávku, ale Pavlicová se pro jistotu rozhoduje zakončit střelou vzduchem do dlaní Fišerové.
45:32
Z otočky to teď tahem zkouší Aneta Lisová, na bránu však nedostřelí.
44:25
Hosté vyloženě nevykazují větší přesilovou činnost.
43:59
Vyloučen hráč Tereza Sedláčková družstva SK Jihlava na 2 minuty za nedovolené vrážení.
43:59
Zuzka Trávníková je opět na zemi. Sedláčková byla důraznější, než Zuzka čekala, a půjde si odpykat dvouminutový trest. Trávníková se ze země zvedá a odchází po svých na střídačku, opačným směrem se bez zbytečných řečí a prodlev odebírá hráčka SK s číslem 16.
42:35
Mikinová se vymanila z obležení Pavlicové, zahrála balonek na spoluhráčky avšak ona sama zakončovala střelou z obrany.
41:57
Bednářová-Pavlicová-Pálková v agresivním útoku, ale ostatní lajny nezůstávají ani o krok pozadu. Na všech hráčkách SK je vidět, že o výhru budou bojovat i budoucích osmnáct minut.
41:36
Hosté musejí přehodnotit, jak na SK hrát a oproti tomu SK nesmí usnout na vavřínech a nechat se zhýčkat vedením o tři góly.
40:40
Na balonku SK, kombinuje především na své půlce.
40:02
Dnešní utkání sleduje 108 diváků. Děkujeme!
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Co tě dneska žene tak kupředu a chtěla bys poslat někomu vzkaz? "Hlavně to je motivace z postupů do dalších kol a chuť vyhrát. Také bych chtěla poděkovat Pálkovým ze Žďáru n. S. za ubytování a skvělý oběd. Byl králík. Zdravím samozřejmě rodiče do Tasova a celou rodinu. Doufám, že sledují online. A bezpochyby chci pozdravit i fanoušci po republice. Díky za rozhovor."
40:00
Střely na bránu ve II. třetině: SK: 16, FBŠ: 8.
40:00
Přinášíme jedinečný rozhovor s Janou Pavlicovou. Jani, v první třetině si prokázala ohromnou chuť dát gól, čekala jsi připravená před bránou, ale nic. Ve druhé se to podařilo, tak nám sděl své pocity: "Super pocit nejlepší, největší radost, hlavně proto, že odstartoval ty další. Jsem za něj hrozně šťastná." Co jste si po první třetině řekli? "Musíme tam aspoň jednoho střelit, ubránit tlak hostů a více a přesněji střílet."
40:00
Ukončení 2. části.
39:59
Infarktová třetina, která lépe vyšla pro celek červeno-bílých. Hosté, kteří měli začátek utkání pod kontrolou se teď budou muset poradit a změnit taktiku.
39:23
Po chvíli pauzy Nováčková vytahuje podivuhodný zákrok a míček drží pevně ve dlaních.
38:45
FBŠ na míčku u sebe v rohu obléháno duem Pavlicová - Bednářová. První jmenovaná uloupila balonek a poslala ho na Kateřinu, která již předem zaměřila přibíhající Kastnerovou, která vystřelila. Pěkná spolupráce, bez gólu.
37:20
Zuzana Trávníková končí na zemi. Po chvíli se za pomoci zdravotníka zvedá a drží si zátylek. Doufejme, že bude v pořádku.
36:45
Domácí nenechávají Fišerové chvíli klidu. Zato Nováčková má ve druhé třetině o poznání volnější výhled.
35:35
FBŠ se teď trošku podřizuje dominanci SKčka, ale situaci jim rozhodně neulehčuje.
34:23
A než se člověk stihne nadát, už má Fišerová za zády další gól. Sirény nestíhají doznívat a fanoušci už ani nepřestávají šílet. Rychlá sebrala od střídačky hostů balonek a její střela zapadla do svatyně hostujících.
34:22
Branku družstva SK Jihlava vstřelil Tereza Rychlá, asistoval Andrea Urbanová (6:3).
33:04
Omlouváme se za technické potíže. SK vzalo jednoznačně druhou třetinu do svých rukou a prozatím nastřílelo 5 gólů. Pavlicová má druhý a konečně si asistenci připisuje i Anička Běhounková. Anetka Kastnerová si svojí první branku také odbyla ve druhé třetině.
33:03
Branku družstva SK Jihlava vstřelil Aneta Kastnerová, asistoval Anna Běhounková (5:3).
31:14
Branku družstva SK Jihlava vstřelil Jana Pavlicová, asistoval Kateřina Bednářová (4:3).
29:44
SK otáčí průběh zápasu a srovnává stav. V druhé třetině jsme viděli už čtyři góly, z čehož ten poslední prošel Fišerové kolem nohy přes clonící spoluhráčky. Bednářová poslala nemilosrdnou ránu po zemi a připisuje si první gól v play-off letošního roku.
29:43
Branku družstva SK Jihlava vstřelil Kateřina Bednářová, asistoval Tereza Sedláčková (3:3).
28:38
Branku družstva SK Jihlava vstřelil Simona Pálková, asistoval Kateřina Bednářová (2:3).
28:38
Parádní kombinace zakončená gólem! Pavlicová vyběhla s balónkem přes půlku, nahrávala na Bednářovou, která si sběhla s balonkem do rohu a přes hokejky protihráček dokázala nahrát až na Pálkovou, která poslala překrásnou střelu tahem do středu branky.
26:36
A po půl minutě FBŠ vrací úder. Odložené vyloučení se gólem anuluje a SK opět prohrává o dva góly.
26:35
Branku družstva FBŠ Jihlava vstřelil Kristýna Šťastná, asistoval Aneta Lisová (1:3).
26:04
Tak Pavlicové to nakonec vyšlo! Dorážka rozsvítila na tabuli jedničku nad nápisem "domácí".
26:03
Branku družstva SK Jihlava vstřelil Jana Pavlicová bez asistence (1:2).
25:45
A balonek není jediná věc, co se odráží. Bednářová teď tělem odstavila Dvořákovou, která se do ní vrhla v plné síle.
25:36
Mezi hráčkami FBŠ prošla Tereza Rychlá a vystřelila na Fišerovou. Ta odrazem balonku od těla připravila šanci Běhounkové.
24:06
Fanoušci se ve druhé třetiny ztišili, to ale neubírá ani jednomu z týmu na nasazení. FBŠ se náhodně dostalo u domácích k balonku, položilo si golmanku Nováčkovou, která byla v leže připravená chytat, ale hosté přestřelili.
23:34
Fantastický zákrok si připisuje Nováčková, která dohrála balonek do samého konce i z nepříjemné polohy ležmo. Na míčku teď domácí.
22:11
Kapitánka domácích teď zastavila rozehrávku hostí ze vzduchu, poslala rychlý pass na bednářovou, která vystřelila a ještě Pavlicová dorážela. V dalším střídání se předvedla Běhounková zrychlením z nuly na 60 asi za vteřinu, stav je ale neměnný.
21:34
Oba týmy nastoupily do druhé třetiny stejně zuřivě a s odhodláním stejně, jako do třetiny první,
20:34
Rozehrávka za brankou domácích v podání domácích. Pálková pomohla obránkyním a vyslala dalekou nahrávku na kolegyni Pavlicovou. Ta vystřelila do golmanky, poté zpracvoala ze vzduchu a vystřelila znovu a nakonec nastřelila tyčku.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely na bránu v I. třetině: SK: 14, FBŠ: 10.
20:00
Ukončení 1. části.
19:57
Posledním dílem první třetiny bude střela z poza půlky domácích. Napjatou třetinu završily dva góly ze strany hostí a oba týmy se odchází poradit o další strategii mimo hřiště.
18:55
Branku družstva FBŠ Jihlava vstřelil Kristýna Šťastná, asistoval Anna Dvořáková (0:2).
18:55
A hosté zvyšují na rozdíl dvou branek necelou minutu po brance první. Gól si připisuje devatenáctiletá Šťastná a již druhou nahrávku AnKu.
18:12
Na střelu ještě Nováčková stačila, ale opakované dorážky mladičké Korešové už ohlídat nedokázala. Hosté ve vedení.
18:11
Branku družstva FBŠ Jihlava vstřelil Anna Korešová, asistoval Anna Dvořáková (0:1).
18:01
Kapitánka FBŠ Jihlava prověřila golmanku soupeře dělovkou z obležení.
16:40
Tereza Sedláčková vystřelila superrychlostí a dostala se k překrásnému zakončení zhruba z 20-ti metrů do levého horního rožku. Fišerová na její střelu ale byla připravená.
16:00
Běhounková v rohu soupeře, prosvištěla kolem obrany FBŠ jako vítr. Stejně jako Petrlíková, která je z týmu hostí prozatím vidět nejvíce.
14:25
Pavlicová potřetí v brejku. Dnes tam ale balonek né a né padnout. Po rozehrávce se dostal balonek až k Nováčkové, která parádně zachytala nohama, ale bude to Pavlicová, kdo si odnese slávu z tohoto střídání za neustálé stíhání soupeře.
13:56
Slavíková se z obrany vymanila až před bránu a dopřála tak Fišerové připsání si dalšího zákroku. Střela letěla do levého horního rohu.
12:29
Po nepovedené rozehrávce hostí si ji do rukou vezmou domácí.
12:00
Svobodová vytvořila prostor svým spoluhráčkám a dostala je až před branku, gól z toho nekápnul, přestože diváci celých dvanáct minut na nějaký čekají a dávají to hlasitě najevo.
10:12
Pálková na pomoc v obraně, FBŠ zaútočilo, takže Urbanové nezbylo nic jiného než vyhodit loba na Pavlicovou. Po této akci se u mantinelu odehrává výškový souboj do 150 cm v podání dua Pátková proti Korešové.
08:12
Nejznámější hráčka FBŠ sama rozmýšlí situaci v rohu, akce povede k soupeři a skončí rozehrávkou od půlky a následně i z rohu.
07:34
Elitní útok SK nemůže přejít přes střed, protihráčky se na ně zjevně urputně připravovaly. Rozehrává FBŠ z rohu po pohledné střele Karolíny Petrlíkové.
07:12
No a konečně se do hry zapojují i poslední hráči v poli: Nováčková vychytala dvě dorážky hostí.
05:58
A neskutečně Pavlicová! Opět v šanci sama na protihráčskou strážkyni brány. Bezúspěšně a Pálková tak naběhne do pole po dvou minutách, což značí neobdrženou branku a ubráněnou přesilovku hostí.
04:46
Ovšem teď se vymkla Pavlicová kontrole a dostala se do brejku sama na Fišerovou. Za zády měla dvě protihráčky, takže zakončit nedokázala.
04:20
Hosté útočí a nebezpečně ostřelují bránu domácích. Zatím bez úspěchu a bez zásahu Nováčkové.
03:58
Vyloučen hráč Simona Pálková družstva SK Jihlava na 2 minuty za špatné střídání.
03:56
Hráčka SK s číslem 29 na balonku, rozhodčí zvedají ruku pro výhodu. Nakonec je to ale samotná Pálková, kdo si jde sednout na trestnou za špatné střídání. Na chvíli si domácí zahráli bez golmana v domnění, že výhoda je hlášená pro ně.
03:02
Kastnerová vypálila z basketbalové trojky ale golmani si na míček v tomto zápase moc nesáhnou. Na zemi končí Petrlíková odražená od Terky Rychlé.
02:14
Kapitánka Přibylová v akci, na pomoc před bránou jí stojí Šťastná, která se aktivně dere pro míček i do rohů.
01:56
SK si teď vytvořilo minimálně tři šance, žádná nebyla proměněná. FBŠ rozehrávalo z půlky, ale na balonku u brány hostí opět červeno bílí.
01:02
Obě družstva střídají, už jsme se podívali na obě půlky hřiště.
00:01
Úvodní buly lob pro domácí. Atmosféra je už od začátku velmi hustá. První střelu si připisuje tým hostí: střela Dvořákové zblokovaná hokejkou domácích.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Pavel Urbánek a Michal Šafář.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FBŠ Jihlava: brankář: Veronika Fišerová; hráči v poli: Petra Przeczková, Anna Přibylová, Kristýna Šťastná, Anna Dvořáková, Zuzana Trávníková
00:00
Line-up domácích SK Jihlava: brankář: Kateřina Nováčková; hráči v poli: Martina Svobodová, Tereza Sedláčková, Tereza Slavíková, Anna Běhounková, Věra Soukupová
00:00
Krásný večer, dámy a pánové! Vítejte u prvního kola play-off 1. ligy žen. Současně s tímto zápasem můžete sledovat další nástavbové zápasy východní skupiny: IBK HK a TJ Jaroměř, Dobruška proti Bulldogs Brno a nebo shlédněte již odehrané utkání Vysokého Mýta a Šitbořic.
00:00
Klání odehrávající se na SH v Jihlavě bude velmi peprné a to především proto, že si tabulkově silnější tým vybral svého soupeře ze stejného města, a my tedy budeme svědky napínavého derby. Hraje se na dvě vítězná utkání; pokud tedy zítra v Dolní Cerekvi zvítězí dnešní výherce, první kolo končí a poražený v soutěži pro tento rok končí.
00:00
Nejúspěšnější tým základní skupiny se rozcvičuje na ploše určené hostům a do haly se začínají scházet první diváci. Oba rivalové jsou vybarveni týmovými barvami: SK má zeleno-červeno-bílou trikoloru, FBŠ červeno-černé proužky na tvářích a zbytky smytých mustaches.
Zapisovatel online:
Alžběta Holá
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Pavel Urbánek a Michal Šafář
Hala:
SH SK Jihlava
Počet diváků:
108
Střely:
54:31
Začátek utkání:
19:00
Konec utkání:
21:25
Hráč utkání hostů:
Kristýna Šťastná
Hráč utkání domácí:
Jana Pavlicová
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Kristýna Šťastná (FBŠ Jihlava)
3 (3 + 0)
2.
Kateřina Bednářová (SK Jihlava)
3 (1 + 2)
3.
Jana Pavlicová (SK Jihlava)
2 (2 + 0)
4.
Anna Přibylová (FBŠ Jihlava)
2 (1 + 1)
5.
Anna Dvořáková (FBŠ Jihlava)
2 (0 + 2)
6.
Aneta Kastnerová (SK Jihlava)
1 (1 + 0)
7.
Anna Korešová (FBŠ Jihlava)
1 (1 + 0)
8.
Eva Adamová (FBŠ Jihlava)
1 (1 + 0)
9.
Martina Svobodová (SK Jihlava)
1 (1 + 0)
10.
Simona Pálková (SK Jihlava)
1 (1 + 0)
11.
Tereza Rychlá (SK Jihlava)
1 (1 + 0)
12.
Andrea Urbanová (SK Jihlava)
1 (0 + 1)
13.
Aneta Lisová (FBŠ Jihlava)
1 (0 + 1)
14.
Anna Běhounková (SK Jihlava)
1 (0 + 1)
15.
Petra Przeczková (FBŠ Jihlava)
1 (0 + 1)
16.
Tereza Sedláčková (SK Jihlava)
1 (0 + 1)