ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XW1-A106
Soutěž:
Extraliga žen
Kolo:
18. kolo
Zahájení:
27.01.18 20:00
Panthers Praha
3
:
FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA
6
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:1
3:3
0:2
- : -
Panthers Praha
FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA
Panthers Praha
branky (asistence): 20:03 Andrea Nováková (Veronika Zittová), 34:26 Ivana Lamková (Petra Simajchlová), 37:38 Petra Šusterová (Tereza Syslová)
FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA
branky (asistence): 19:02 Paulína Hudáková (Nela Kapcová), 25:09 Petra Šusterová (vlastní branka), 34:17 Veronika Káčová (Kristína Hudáková), 35:38 Markéta Vrlíková (Veronika Káčová), 44:34 Nela Kapcová (Veronika Káčová), 59:38 Kristína Hudáková (Pavla Kajfoszová)
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
Panthers Praha - FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA 3:6
branky:
21. Andrea Nováková, 35. Ivana Lamková, 38. Petra Šusterová - 20. Paulína Hudáková, 26. Petra Šusterová, 35. Veronika Káčová, 36. Markéta Vrlíková, 45. Nela Kapcová, 60. Kristína Hudáková; rozhodčí: Jan Drška - Jiří Meisner; vyloučení: 1:1; využití: 0:1; diváků: 25; zásahy brankářů: Kristýna Horňáková 26 - Veronika Tomšová 23; po třetinách: 0:1, 3:3, 0:2;
60:00
Komentář trenéra domácích (Jan Tůma): "Dnešní utkání bylo velice vyrovnané. Rozhodly naše neproměněné akce a trochu svázané nohy, kdy jsme nehrály s takovou lehkostí, jak jsme zvyklí. Díky všem za zápas!"
60:00
Poměr střel ve třetí třetině: Panthers 6, Ostrava 11, celkově Panthers 26, Ostrava 33
60:00
Komentář trenéra hostí (Jakub Robenek): "Utrápené. Dneska jsme se do toho příliš nedostali. Zbytečně jsme se se soupeřem prali a stálo Nás to zbytečně mnoho sil. Po dvou výborných zápasech je to malinko zklamaní, ale nutno podotknout, že jsme měli opravdu náročný program. Odpočineme si a jdeme zase makat, abych příště mohli být spokojenější. "
60:00
Ukončení 3. části.
59:38
Branku družstva FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA vstřelil Kristína Hudáková, asistoval Pavla Kajfoszová (3:6).
59:38
Je rozhodnuto. Za doprovodu DJe Sy-sela, která opomněl vypnout reproduktory, projela Hudáková celé hřiště a chladně zakončila do prázdné brány.
59:29
Hubáčková míří z otočky těsně nad!
59:00
Šusterová zblokovala prudký nához, Panterky jsou na balonu.
58:50
Timeout Panthers Praha
58:01
Domácí fanoušci mají před sebou doslova plné talíře útočných akcí, Panterkám ale dochází čas...
57:01
Kotzurová uzmula přenechaný kotouč a prudkou ranou orazítkovala masku.
56:14
Letící kometa Syslové orazítkovala pravou tyč!
55:28
Panterky to sice správně cpou hned do brány, před kterou však bohužel nikdo neparkuje. Většina pokusů tak končí Tomešové v klíně.
54:11
Vyloučen hráč Pavla Kajfoszová družstva FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA na 2 minuty za sekání.
54:11
Začíná se to tu trochu ostřit a bohužel je třeba poznamenat, že jen z jedné strany. Ostravanky zcela zbytečně začínají do soubojů chodit takříkajíc lokty napřed, teď je po tvrdém zásahu odváděna Jelínková.
53:24
Hra je přerušena poté, co Simajchlová dostala hokejkou do obličeje a na podlaze se objevila krev. Domácí střídačka se marně snaží dožádat pětiminutového trestu, který by v tomto případě nebyl odůvodnitelný, jako spíš automatický.
52:07
Dobrých deset vteřin to tu teď vypadalo jako na otevřeném prostranství, kde se společně sešli podporovatelé obou prezidentských kandidátů. Domácí rvali na svého soka jeden granát za druhým, až je s podivem, že všechny kosti (a v případě Pitterlingové i nejedna hlava) zůstaly vcelku.
51:04
Až nyní se to povedlo první lajně, jejíž kombinace skončila u agilní Novákové. Ta se do střely z otočky opřela tak důrazně, že při ní ztratila střevíc a můžeme jí tak spatřit, kterak bosa utíká na lavičku.
50:01
Miklíková sice při napadání prodává veškerou poctivě našetřenou fyzičku, přesto se #princezny nedokáží s balonkem dostat za středovou čáru. Ta pro ně v tuto chvíli představuje pomyslný strop, který nelze pokořit.
48:46
Kulička nyní létá z hokejky na hokejku jako horký pecen mezi pekařskými učni. Chvíli ho mají Panterky, chvíli FBC, z hlediště se začínají ozývat i nesmělé návrhy, že by si mohli šťouchnout i páni arbitři.
46:57
Až teď se Pražanky dostaly s míčkem do útočného pásma. K jejich smůle ale jejich putování skončilo v rohu hřiště, kde nejprve podjely Lochmannové brusle, aby následně ještě dostala naloženo od vracející se Kajfoszové.
46:01
Před Horňákovou je stále rušno. Ostravanky chytily druhý dech a smaží Panterky v třímetrové kružnici kolem velkého brankoviště.
44:34
Branku družstva FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA vstřelil Nela Kapcová, asistoval Veronika Káčová (3:5).
44:34
No, tohle bylo rychlejší než ztráta naděje při sčítání hlasů. Káčová rychle vypálila, její prudký projektil se odrazil od břevna přímo před Kapcovou, která v houšti dezorientovaných těl neměla problém doklepnout za Horňákovou. 3:5.
44:32
Vyloučen hráč Kristýna Lochmannová družstva Panthers Praha na 2 minuty za nadzvedávání hokejky.
43:22
Splendidní zákrok si připsala Horňáková! Ta se přesouvala k pravé tyčce, proti nepříjemné střele do protipohybu ale bryskně máchla lapačkou a vyráží jí do rohu!
42:30
Soudkyně Barbara se nejprve proháčkovala před dvě hráčky a následně se sama dostala ke slabé střele z ostrého úhlu, tento její případ ale šťastným rozuzlením neskončí.
41:41
Lochmannová je dnes za obětního beránka. Dostala teď snad sedmou berušku do stehna, přesto se dál tlačí směrem vpřed.
41:02
Kolečko útočným pásmem si udělala Káčová, žádné větší vzrušení z toho ale nebylo.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Střely na branku ve 2. třetině: Panthers 12 - Ostrava 10
40:00
Ukončení 2. části.
39:57
Brankoviště hostí na závěr třetiny v plamenech! Táborák nejprve rozdmýchala nepřesnou ranou Lochmannová, následně společně se sirénou málem Tomešovou vylekala z půlky hřiště také Vranová!
39:07
Nahození jedné ze svých spoluhráček chtěla tečovat Miklíková, která byla následně do Tomešové natlačena tuším Patakyovou. Ta se místo omluvy ještě diví, proč když do ní drcla, tak Ivana spadla do brankoviště. Doporučujeme lepší prostudování fyzikálních zákonů.
37:38
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Petra Šusterová, asistoval Tereza Syslová (3:4).
37:38
Spíše taková propagační rána Petry Šusterové nyní zaplavala vzduchem a k překvapení všech přítomných končí až za Tomešovou! Panterky snižují zpět na rozdíl jediné branky.
37:12
A znovu v akci Simajchlová, která však tentokrát skákavou žabkou hledala Miklíkovou - ta neměla šanci balonek trefiti níže než do stropu.
36:41
Simajchlová si to rozparádila po levém mantinelu, svou střelu ale umisťuje příliš vysoko...
35:38
Branku družstva FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA vstřelil Markéta Vrlíková, asistoval Veronika Káčová (2:4).
35:38
Bláznivá sedmdesátivteřinovka pokračuje. Ve zmatku před Horňákovou se nejlépe zorientovala Vrlíková, která lehkou tečí svou botaskou umisťuje kulatý nesmysl za záda domácí gólmanku.
34:27
Teď trochu nestíháme. Nejprve na rozdíl dvou branek po rychlé kombinaci v trase "roh-mezikruží-gól" zvýšila Káčová, o pár sekund později ale na druhé straně korigovala Ivana Lamková, která z prakticky totožné pozici překonává Tomešovou. 2:3.
34:26
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Ivana Lamková, asistoval Petra Simajchlová (2:3).
34:17
Branku družstva FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA vstřelil Veronika Káčová, asistoval Kristína Hudáková (1:3).
33:59
Jelínková efektivně oběhla Vrlíkovou a vyslala střelu ve středních výškách, Tomešová pozorná.
33:10
Tak dlouho se pětice Ostravanek blížila k domácí brance, až zasáhly důrazné horní končetiny Novákové. Domácí dvaadevadesátka se provinila faulem.
32:02
Kotzurová trochu zbytečně atakovala Horňákovou při výhozu, před důraznou domluvou pana arbitra se však raději utekla schovat do bezpečí střídačky.
30:33
Hrací předmět se teď chvíli toulal po středu hřiště. Obrany obou týmů však byly nadmíru pozorné a nepustily rozjeté nájezdnice do svého pásma.
29:34
Panterky dostaly možnost rychlého rozehrání standardní situace, Jelínková našla Lochmannovou, jediná blondýnka v nyní nastoupené lajně však ke své smůle trefuje jen oblouk branky.
28:56
Na hranici dvouminutového trestu byla k zemi přibita Klvaňová, píšťalka pana arbitra ale zatím zůstává tichá.
28:05
Jelínková po delším časovém úseku dokázala udržet balonek v útočné třetině, následně ho předložila na teč Slané, ta ale s hokejkou hodně nad koleny míjí o dobrý metr.
26:34
Odpovědět chtěla Miklíková, která na hranici pořadatelského stolku uzmula balonek bránící hráčce, následná střela značky Economia ale vystrašila spíše holuby na střeše nedalekého kostela.
25:09
Vlastní branku družstva Panthers Praha vstřelil Petra Šusterová (1:2).
25:09
Nešťastný moment domácích florbalistek. Šusterová, jsa si vědoma nebezpečí narůstajícího tlaku, chtěla odstranit kuličku do zámezí, trefila ji ale tak nešťastně, že si dává výstavního vlastňáka...
24:22
Teď to ale bylo FBC, které si domácí pětici namazalo na chleba. Tři rychlé přihrávky rozhodily jejich kompaktní blok značky Merkur, který pak jen bezradně přihlížel, kterak Káčová od pravého mantinelu pálí nad.
23:44
Do zahuštěného prostoru zkusila z poloviny hřiště vypálit Vranová, Tomešovou zachránila až poslední před ní stojící spoluhráčka.
22:39
Do zajímavé pozice se dostala Zittová, která mezi kruhy zatáhla balonek za sebe a jen těsně minula odkrytý levý kout branky.
21:27
Ostravanky jsou evidentně opařené, Panterky naopak zapalují svou aktivitou velké brankoviště.
20:03
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Andrea Nováková, asistoval Veronika Zittová (1:1).
20:03
Těžko se teď hledají slova, nicméně na Stodole jest srovnáno! Úžasný signál si domluvila Zittová s Andreou Novákovou, na níž vyhrála buly směrem dopředu. Druhá jmenovaná se následně protáhla mezi překvapenými soupeřkami jako lasička a krásnou ranou pod břevno vyrovnává na 1:1!
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely na branku v 1. třetině: Panthers 8 - Ostrava 12
20:00
Ukončení 1. části.
19:39
Mohlo být srovnáno. Miklíková v situaci 1 na 1 správně volila střelu, tu Tomešová srazila jen před sebe, odkud měla takřka ideální pozici Lamková, té ale zakončení vůbec nesedlo a míjí branku o dobrý metr!
19:02
Branku družstva FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA vstřelil Paulína Hudáková, asistoval Nela Kapcová (0:1).
19:02
Ostravanky se ale přeci jen dokázaly před koncem první periody prosadit a otevírají skóre dnešního utkání. Hudáková dostala na ose hřiště přespříliš prostoru a za dozoru domácích beků nedává Horňákové sebemenší šanci zasáhnout. 0:1.
17:25
U domácí branky se teď chvíli doslova vařil led, obrana v čele s napadající Šusterovou ale odolala. Následně podobnou situaci musela řešit také Hubáčková, které se sice podařilo hru zklidnit, nicméně při tom byla odzbrojena a nyní marně hledá svou hokejkou ve změti nohou.
16:10
Následná standardní situace navíc přinesla rychlý průnik Slané po krásách levého mantinelu, který panterská třináctka posílá těsně nad!
15:57
Ostravanky hrozí především z kombinací, které vznikají po jejich rychlých brejcích. Teď například stála před Horňákovou zaparkovaná Kapcová, jejíž teč ale posílá paní Štěstěna ze změti nohou kamsi do rohu.
14:16
Lochmannová se Slanou se znovu jaly ohrožovat revír Tomešové, který ale třetí jmenovaná zatím dobře střeží. Vyrazila jak prudký nához, tak následující dorážku z hranice velkého brankoviště.
13:27
Hodně překvapivé rozhodnutí zvolila Pastušková, která z uctivé vzdálenosti vyprášila překvapivé Horňákové její masku!
11:54
Panterky teď na chvíli obsadily ostravské hájemství, ve velké šanci se ocitla Vranová a následně i Slaná, bohužel pro ně však nejprve zasáhly nastavené hýždě, o pár sekund později byla proti úspěšnému zakončení poskakující mičuda.
10:40
A znovu to byla Simajchlová, která se dostala k ráně z ostrého úhlu. Rána jí ale tentokrát vůbec nesedla, Tomešová prakticky jen položila rukavici na zem a zachytila balonek.
09:34
Simajchlová při svém debutu doslova zvedá diváky ze sedaček! Krásnou otočkou posadila na zadek jednu z hráček Ostravy a následně zkusila přelobovat Tomešovou, její pokus však končí těsně nad břevnem!
07:52
K zajímavému pokusu se na opačné polovině tarkettu nachomýtla Vranová, jejíž nepřesný nához zachytila Tomšová. Ta následně vyhodila na Kapcovou, která si vytřela podlahu s jedinou obránkyní a upalovala sama na branku. Horňákovou sice překonat dokázala, její únik však končí na boční síťce.
06:47
Poprvé se nám lehce zapotila jedna z gólmanek. Byla to domácí strážkyně Horňáková, která hrstce fanoušků na tribunách předvedla mrštnost svého těla, když se dobře přesunula proti střílející Hudákové.
05:03
Hostující hráčky nyní málem dokonale využily nepatrného zaváhání Panterek. Ty ponechaly standardku ze slibné pozice bez dozoru, k ráně se připravila Kapcová, která však mířila jen do dobře se navrátivší Šusterové.
03:51
Na druhé straně to teď naopak zkoušela po rychlé kombinaci Lochmannová, bohužel pro červeně oděné dámy ale nemířila vůbec přesně - Tomšová mohla zůstat v naprostém klidu.
02:34
Ostravská děvčata jsou v úvodu lehce aktivnější a drží balonek na svých čepelích. Dokonce už si stihly vypracovat jednu obstojnější příležitost, do které se však včas stihla obětavě položit nejmenší hráčka na hřišti Nováková, která sráží prudkou ránu za mantinel.
01:37
Oba celky se již stihly podívat na území soupeře, leč útočné choutky v obou případech zblokovaly pozorné obrany.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Jan Drška a Jiří Meisner.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA: brankář: Veronika Tomšová; hráči v poli: Denisa Kotzurová, Andrea Pastušková, Nela Kapcová, Eliška Jurečková, Paulína Hudáková
00:00
Line-up domácích Panthers Praha: brankář: Kristýna Horňáková; hráči v poli: Tereza Syslová, Petra Šusterová, Andrea Nováková, Tereza Hubáčková, Veronika Zittová
Zapisovatel online:
Ondřej Bendík
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Jan Drška a Jiří Meisner
Hala:
STODOLA Aréna Střešovice
Počet diváků:
25
Střely:
26:32
Začátek utkání:
20:00
Konec utkání:
21:48
Hráč utkání domácí:
Ivana Lamková
Hráč utkání hostů:
Veronika Káčová
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Veronika Káčová (FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA)
3 (1 + 2)
2.
Kristína Hudáková (FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA)
2 (1 + 1)
3.
Nela Kapcová (FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA)
2 (1 + 1)
4.
Andrea Nováková (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
5.
Ivana Lamková (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
6.
Markéta Vrlíková (FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA)
1 (1 + 0)
7.
Paulína Hudáková (FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA)
1 (1 + 0)
8.
Petra Šusterová (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
9.
Pavla Kajfoszová (FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA)
1 (0 + 1)
10.
Petra Simajchlová (Panthers Praha)
1 (0 + 1)
11.
Tereza Syslová (Panthers Praha)
1 (0 + 1)
12.
Veronika Zittová (Panthers Praha)
1 (0 + 1)