ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XW1-A146
Soutěž:
Extraliga žen
Kolo:
4. kolo
Zahájení:
18.03.18 18:00
Panthers Praha
4
:
Ivanti TIGERS FK Jižní Město
8
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
1:5
2:0
1:3
- : -
Panthers Praha
Ivanti TIGERS FK Jižní Město
Panthers Praha
branky (asistence): 14:58 Veronika Zittová (Petra Šusterová), 35:01 Anežka Slaná, 35:26 Kristýna Lochmannová (Anežka Slaná), 53:26 Ivana Lamková (Veronika Zittová)
Ivanti TIGERS FK Jižní Město
branky (asistence): 05:24 Lucia Košturiaková (Iveta Hyršlová), 06:34 Adéla Polívková (Dominika Kubišová), 11:00 Dominika Steinbachová (Denisa Billá), 17:52 Lucia Košturiaková (Dagmar Surá), 18:12 Lucie Pilíková, 46:46 Denisa Billá (Martina Čapková), 52:07 Iveta Hyršlová (Dagmar Surá), 54:09 Alena Machačová (Dominika Steinbachová)
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
Panthers Praha - Ivanti TIGERS FK Jižní Město 4:8
branky:
15. Veronika Zittová, 36. Anežka Slaná, 36. Kristýna Lochmannová, 54. Ivana Lamková - 6. Lucia Košturiaková, 7. Adéla Polívková, 12. Dominika Steinbachová, 18. Lucia Košturiaková, 19. Lucie Pilíková, 47. Denisa Billá, 53. Iveta Hyršlová, 55. Alena Machačová; rozhodčí: Václav John - Lukáš Starý; vyloučení: 1:2; využití: 1:0; diváků: 71; zásahy brankářů: Kristýna Horňáková 24 - Karolína Červová 18; po třetinách: 1:5, 2:0, 1:3;
60:00
Střely na braku ve 3. třetině: Panthers 8 - Tigers 13
60:00
Vyjádření trenérky hostí (Markéta Šteglová): Utkání probíhalo ve stejném tempu jako v předchozím dni, z naší strany ale s lepším koncem. Děkujeme soupeři za utkání a těšíme se na příští setkání!
60:00
Vyjádření vedoucího domácích (Jan Tůma): Hororová první třetina nás prakticky stále celý zápas. Dokázali jsme se sice ještě zvednout, pořád ale děláme moc chyb a jsme pomalejší v osobních soubojích. Do příští sezony máme na čem pracovat. Děkujeme soupeři za férovou sérii a přejeme hodně štěstí v dalších bojích.
60:00
Ukončení 3. části.
59:55
Už se nic nestane, Panterky i přes houževnatý výkon končí ve čtvrtfinále, přesto si zaslouží hlubokou poklonu za předvedený výkon.
59:30
Lochmannová málem využila perfektní kolmici Jelínkové!
58:40
Do konce třetiny zbývá 80 sekund a na balonku jsou hosté. Ti se logicky do žádných parád nepouští a víceméně jej pouze udržují v dostatečné vzdálenosti od Červové.
58:22
Timeout Ivanti TIGERS FK Jižní Město
57:31
A znovu to za Červovou zvoní jako v kostele, perfektní teč Slané končí na spojnici! Panterkám se rozhodně nedá upřít obrovská chuť a bojovnost, chybí ale štěstí a i času už začíná býti zoufale málo.
56:27
Syslová byla při průniku středem osekána ze všech světových stran, získává tak standardku. Ta sice nevyšla, následně ale z otočky trefuje Miklíková tyč!
55:28
Zápas se zvolna blíží ke svému finiši a i přes nepříznivý stav se ke slovu konečně dostává domácí kotel. Ten aplausem ocenil nejen únik Zittové, ale i následný zákrok Horňákové.
54:09
Branku družstva Ivanti TIGERS FK Jižní Město vstřelil Alena Machačová, asistoval Dominika Steinbachová (4:8).
54:09
A znovu ten nedůraz při bránění, který bude následující dny budit děvčata ze spaní. Machačová dostala přespříliš prostoru a znovu posílá Tigers do vedení o čtyři góly.
53:26
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Ivana Lamková, asistoval Veronika Zittová (4:7).
53:26
Přesto ještě není vše ztraceno. Zittová zkusila své štěstí nahozením na Červovou, která jen vyrazila do strany, kam si seběhla Ivana Lamková, která prapodivnou dorážkou o zem snižuje na tříbrankový rozdíl.
52:07
Branku družstva Ivanti TIGERS FK Jižní Město vstřelil Iveta Hyršlová, asistoval Dagmar Surá (3:7).
52:07
Velká škoda pro domácí. Poněkolikáté v utkání si nepohlídaly nabíhající hráčku, tohle už budou mít těžké.
51:35
V úzkých se octla Syslová, která v rohu držela balonek proti třem protihráčkám. Nevíme jak, nicméně po třech vteřinách, kdy byl slyšet jen zběsilý tlukot klacků o sebe, se Sajsl zjevila na středu, nikým nebráněna, se třemi zmatenými soupeřkami za zády.
50:44
Tentokrát Anežka utekla po dobrém výhozu Horňákové. Zkusila podobný fígl, jako před pár týdny proti Chodovu, Červová ale evidentně viděla sestřih památného utkání a její kličku do backhandu kryje.
49:23
Hostující obraně dvakrát v plné rychlosti frnkla Slaná. Nejprve zkusila střelbu, na druhý pokus pak kulišáckou žabičkou našla Lochmannovou, která si skákavý kotouč nadhodila a následně trefila jen ležící Červovou.
48:25
Tigers cítí šanci a drží Panterky zamklé v jejich pásmu. Po jedné ze střel byla do hlavy vybita Šusterová, v tomto směru tedy dnes máme vyrovnáno 1:1.
46:46
Branku družstva Ivanti TIGERS FK Jižní Město vstřelil Denisa Billá, asistoval Martina Čapková (3:6).
46:46
Už už to vypadalo, že horké chvilky Panterky přečkají bez úhony. V době návratu Šusterové na plac se ale po dvou rychlých a neuvěřitelně přesných přihrávkách dostala ke střele Billá, která z bezprostřední blízkosti překonala padající Horňákovou. 3:6.
45:35
Tigers jsou neustále na míčku, Košturiaková teď z otočky orazítkovala tyč! Následně se domácí hráčky dokázaly osvobodit po sprintu Novákové, která stylem start-cíl překonala hřiště snad za tři vteřiny.
44:43
Vyloučen hráč Petra Šusterová družstva Panthers Praha na 2 minuty za sekání.
43:18
Nováková v souboji o každý milimetr ledu dlouho přetlačovala Pilíkovou. Ta nakonec odcházela z pranice jako poražená, míček mají Panterky.
42:20
Hosté hrají v plném počtu.
41:37
Panterky jsou nakýblované v útočném pásmu, dlouho se však nedokázaly dostat ke střele. To zlomila až Syslová s Lochmannovou, po dorážce druhé jmenované je ale nařízena standardka pro Tigers.
40:20
Vyloučen hráč Martina Kleinová družstva Ivanti TIGERS FK Jižní Město na 2 minuty za sekání.
40:00
Střela do tyčky hráč Anežka Slaná družstva Panthers Praha .
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Střely na branku: Panthers 9 - Tigers 7
40:00
Ukončení 2. části.
39:55
Jelínková měla příliš málo času na střelbu, tak to alespoň zkusila z půlky. Červová se jen ohlédla, neb jí skákavý pokus končící kdesi v rohu mohl nechat ledově klidnou.
37:59
A zatímco se kousek od stolku stále vedou mrzké řeči o absenci bubnu, Hubáčková snad půl minuty vytrvale motala hlavy celé soupeřově obraně. Střela z toho nakonec nebyla, nicméně moment je to rozhodně zapamatováníhodný.
36:44
Diváctvo začíná spekulovat i o možnosti, že by Panterky podpořilo hlasově. Nezbývá než doufat, že se jejich slova brzy promění v činy.
35:26
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Kristýna Lochmannová, asistoval Anežka Slaná (3:5).
35:26
No vida, a drama je na světě. Zatímco fanoušci teprve vraceli šály na krk, k odraženému míčku se dostala Kristýna Lochmannová, která nechytatelnou zmrzlinou do bližší šibenice snižuje na rozdíl dvou branek!
35:01
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Anežka Slaná bez asistence (2:5).
35:01
V době, kdy se delegát utkání vydal počítat naplněnost Stodoly, na pravé straně mu podobnou rychlostí sekundovala Anežka Slaná. Ta následně jednoho z vyslanců florbalové unie předběhla, stejně tak jedinou obránkyni, a z úhlu nasazuje Čevové jesle jako ze sna!
33:51
Lamková se opět dostala ke střele, tentokrát ale branku minula úplně, Červová se jen ohlédla. Panterky jsou v posledních minutách aktivnějším celkem.
32:52
Nicméně znovu to byla Jelínková, která málem dorazila Červovou vyražený balonek do odkryté klece. Stalo se tak po výtečné práci Lamkové, jenž si vybruslila na vrcholek kruhů a štiplavou ranou prověřila lak na betonech hostující gólmanky.
32:14
Jelínková běžela společně se Zittovou proti rozhozené hostující obraně, Barbaře však v momentu přihrávky ujela brusle a ze zadovky tak nic nebylo.
30:28
Po odražené kuličce se vrhla Vranová, její došvih však učesal Pilíkové ofinu. Balonek je tak standardkou přisouzen Tigers.
28:58
Domácí jsou jednoznačně lepším týmem než v první třetině. Jistě, ztráta je veliká, pokud však děvčatům vydrží elán, může se stát něco podobného, jako včera na pražské Letné. Jen upozorňujeme případné videorozhodčí, že naší kameře zlobí kvůli rozbitému přijímači zvuk.
27:13
Zittová si opět poradila se svou obránkyní, byla už ale příliš z úhlu, a tak před zraky veškerého diváctva práskla do balonu backhandem. Kdyby se hrála vybíjená, mohl by headshot přesně mezi světla být vítěznou ranou dne. Zasažená hráčka dle pravidel po vybití opouští hřiště.
25:47
Lochmannová se Slanou rozpoutaly blitzkrieg ve velkém brankovišti, ani jedna však nedokázala usměrnit puk do odkryté části branky!
24:28
Zittová přes houštinu nohou a hokejek protáhla míček až na palouček, kde jí však 24 gramů vážící kus plastu sjel po oroseném mechu pryč. Lesní vložka nakonec končí standardní situací, která by při vyšší rychlosti provedení měla rozhodně šance na úspěch.
23:30
Začátek periody vypadal pro #princezny nadějně, nejinak to je i v jejím dalším průběhu. Například taková Syslová to zkusila od modré, její navštívenka ale měla příliš nízkou dráhu letu a jedna z hokejek ji odrazila do bezpečí.
22:07
Hubáčková si na hranici ofsajdu krásnou otočkou vykoupala Machkovou, jenže její následný pokus srazila vracející se obránkyně. Dorazit touš zkusila ještě dnes velmi aktivní Slaná, která bohužel taktéž ztroskotala na bloku před brankou.
20:48
Panterky, které promíchaly útočné letky, sice začaly nátlakem, jsou to však právě obhájkyně titulu z Jižního města, kdo se dostal k první ráně. Postarala se o ní tuším Košturiaková.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely na branku v první třetině - Panthers 5 - Tigers 12
20:00
Ukončení 1. části.
19:41
Na Stodole panuje prakticky hrobové ticho. Není to však tradiční absencí fanoušků, nýbrž nevalným výkonem, který je na hřišti k vidění.
18:12
Branku družstva Ivanti TIGERS FK Jižní Město vstřelil Lucie Pilíková bez asistence (1:5).
18:12
Dvacet sekund a situace se začíná stávati kritickou. Pilíková ukázala fanouškům, jak to vypadá, když někdo vykoupe celou obranu, následně navíc nekompromisně zakončila a zvyšuje už na 1:5.
17:52
Branku družstva Ivanti TIGERS FK Jižní Město vstřelil Lucia Košturiaková, asistoval Dagmar Surá (1:4).
17:52
Obrovská smůla celé pětice domácích. Princezny se po neposedné mičudě několikrát marně natahovaly, plastový nesmysl ale vždy minuly a spíše to vypadalo, jako kdyby hrabaly listí. Zahradnickou vložku bohužel trestá Košturiaková, která rozhozenou obranu překonává krásnou ranou do šibenice.
16:41
Hra se najednou neuvěřitelně zrychlila, především z domácí strany. Panterky jsou sice i nadále pod tlakem, jejich útočné výpady však začínají fungovat - do šancí se řítila Kučerová a následně Pitterlingová, které těsně před střelbou bohužel ztroskotaly na obránkyních soupeře.
14:58
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Veronika Zittová, asistoval Petra Šusterová (1:3).
14:58
Šusterové první rána přesilovky moc nesedla, tak raději nahrála na Verču Zittovou, která trefila první botasku, její druhý zátah ale skončil přesně nad betonem odcloněné Červové!
14:19
Nepozornosti útočící pětice málem využila Košturiaková, jenž se nacpala před Šusterovou a pořádně protáhla ležící Horňákovou.
14:01
Vyloučen hráč Vendula Beránková družstva Ivanti TIGERS FK Jižní Město na 2 minuty za sekání.
12:56
Nataženým hokejkám se v obrovské rychlosti atakující hranici dopravních předpisů vyhnula Zittová. Zkusila vystřelit, Červová betonem vyrazila, při následné zpětné nahrávce se do vlastní hokejky zamotala Pitterlingová.
12:01
Změnit nepříznivý průběh zkusila opět od modré Vranová. Opět to bylo téměř o strop a i napodruhé její kopeček čape stojící Červová.
11:00
Branku družstva Ivanti TIGERS FK Jižní Město vstřelil Dominika Steinbachová, asistoval Denisa Billá (0:3).
11:00
Tigers daly za jedenáct minut tři téměř totožné branky. Volná hráčka na středu, rychlá přihrávka, střela k tyči. Skóre nyní odpovídá průběhu série, na tabuli svítí výsledek 0:3.
10:11
V bílém oděná děvčata však nejspíš vyslyšela má slova a najednou nekrytá Miklíková uháněla sama na Červovou. Sice si přitom málem zamotala nohy do preclíku, přesto nakonec dokázala zakončit, její ránu pod břevno akrobatickým zákrokem rukou Červová vyráží mimo!
07:57
Panterky jakoby zaspaly úvod. Jejich hře chybí rychlost a střelba, kromě jedné vlaštovky od Vranové si zatím Červová nesáhla na míček. To Horňáková je na druhé straně v podstatně větší permanenci, zasahovat musela už šestkrát.
06:34
Branku družstva Ivanti TIGERS FK Jižní Město vstřelil Adéla Polívková, asistoval Dominika Kubišová (0:2).
06:34
Černá minutka pro domácí. Princezny před chvílí ještě zachránila spojnice, následně si ale bohužel nedokázaly rozebrat nabíhavší útočnou letku loňských mistryň a z podobné pozice jako u prvního gólu na dvoubrankový rozdíl zvyšuje Polívková.
05:24
Branku družstva Ivanti TIGERS FK Jižní Město vstřelil Lucia Košturiaková, asistoval Iveta Hyršlová (0:1).
05:24
Tigers zatím potvrzují roli favorita a po hezké kombinaci se ujímají vedení. Hyršlová našla u tyčky nekrytou Košturiakovou, která se nerozpakovala a krásným backhandem to cákla pod břevno - 0:1.
04:47
Nejprve Jelínková, následně pak Slaná zamotaly hlavy hostujícím hráčkám. První jmenovaná si o jednu z nich nahrála balon do běhu, druhá pak dvěma rychlými kličkami utekla od jednoho mantinelu k druhému.
03:24
Hermannová se po nepřesném sklepnutí Zittové najednou octla sama na středu, z nadějné pozice však byla pravděpodobně příliš vystrašená a Týnku v domácí brance nijak extra neprotáhla.
01:50
Na druhé straně už se však omaskovaná strážkyně klece činit musela. Vranová takovou svou klasickou střelou vyslala směrem na Červovou dlouhý oblouček, který brankářce Tigers nedělal žádné větší potíže.
00:51
První vlaštovkou zkoušela pozornost Horňákové Šulanová. První jmenovaná nakonec vůbec nemusela zasahovat, míček její branku přeletěl o dobré tři metry.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Václav John a Lukáš Starý.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů Ivanti TIGERS FK Jižní Město: brankář: Karolína Červová; hráči v poli: Iveta Hyršlová, Dagmar Surá, Martina Kleinová, Michaela Šulanová, Lucia Košturiaková
00:00
Line-up domácích Panthers Praha: brankář: Kristýna Horňáková; hráči v poli: Eliška Kučerová, Petra Šusterová, Tereza Pitterlingová, Tereza Hubáčková, Veronika Zittová
00:00
Ač byly před sezonou Panterky řazeny k aspirantům na boje o udržení, dokázaly během několika měsíců všem expertům vytřít zrak a postoupit z šestého místa do play-off. V něm dnes budou bojovat o prodloužení sezony, neb hostující Tigers Jižní Město vedou v sérii už 3:0. Výsledky zápasů však tak jednoznačné nejsou, #princezny z Radlic byly minimálně v posledních dvou kláních svému soku vyrovnaným protivníkem. Jak tomu bude dnes?
Zapisovatel online:
Tomáš Pauček
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Václav John a Lukáš Starý
Hala:
STODOLA Aréna Střešovice
Počet diváků:
71
Střely:
22:32
Začátek utkání:
18:00
Konec utkání:
19:50
Hráč utkání domácí:
Kristýna Lochmannová
Hráč utkání hostů:
Dominika Steinbachová
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Lucia Košturiaková (Ivanti TIGERS FK Jižní Město)
2 (2 + 0)
2.
Anežka Slaná (Panthers Praha)
2 (1 + 1)
3.
Denisa Billá (Ivanti TIGERS FK Jižní Město)
2 (1 + 1)
4.
Dominika Steinbachová (Ivanti TIGERS FK Jižní Město)
2 (1 + 1)
5.
Iveta Hyršlová (Ivanti TIGERS FK Jižní Město)
2 (1 + 1)
6.
Veronika Zittová (Panthers Praha)
2 (1 + 1)
7.
Dagmar Surá (Ivanti TIGERS FK Jižní Město)
2 (0 + 2)
8.
Adéla Polívková (Ivanti TIGERS FK Jižní Město)
1 (1 + 0)
9.
Alena Machačová (Ivanti TIGERS FK Jižní Město)
1 (1 + 0)
10.
Ivana Lamková (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
11.
Kristýna Lochmannová (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
12.
Lucie Pilíková (Ivanti TIGERS FK Jižní Město)
1 (1 + 0)
13.
Dominika Kubišová (Ivanti TIGERS FK Jižní Město)
1 (0 + 1)
14.
Martina Čapková (Ivanti TIGERS FK Jižní Město)
1 (0 + 1)
15.
Petra Šusterová (Panthers Praha)
1 (0 + 1)