ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XW1-A011
Soutěž:
Extraliga žen
Kolo:
2. kolo
Zahájení:
16.09.18 17:00
Panthers Praha
6
:
FBS Olomouc
2
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:1
2:0
4:1
- : -
Panthers Praha
FBS Olomouc
Panthers Praha
branky (asistence): 24:08 Kristýna Lochmannová (Petra Šusterová), 36:04 Anežka Slaná (Dominika Tůmová), 45:55 Dominika Steinbachová (Petra Šusterová), 48:22 Dominika Tůmová (Barbara Jelínková), 58:38 Kristýna Lochmannová (Dominika Steinbachová), 59:02 Barbara Jelínková (Dominika Tůmová)
FBS Olomouc
branky (asistence): 07:53 Tereza Tomanová (Kateřina Slezáková), 57:44 Michaela Žáková
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
Panthers Praha - FBS Olomouc 6:2
branky:
25. Kristýna Lochmannová, 37. Anežka Slaná, 46. Dominika Steinbachová, 49. Dominika Tůmová, 59. Kristýna Lochmannová, 60. Barbara Jelínková - 8. Tereza Tomanová, 58. Michaela Žáková; rozhodčí: Václav John - Lukáš Starý; vyloučení: 2:1; využití: 0:0; diváků: 70; zásahy brankářů: Karolína Červová 11 - Martina Franková 40; po třetinách: 0:1, 2:0, 4:1;
60:00
Střely na branku ve 3. třetině: Panthers 16 - Olomouc 6
60:00
Mix.it! nejlepší hráčky utkání: Dominika Steinbachová - Martina Franková
60:00
Komentář trenérky hostí Alice Pavlíkové:" Soupeř byl dnes ve všem lepší, u všeho byl dřív a důraznější. Z prohry se poučíme a jedeme dál. Děkujeme soupeři ."
60:00
Komentář vedoucího domácích Jana Tůmy: "Dnešní zápas kromě třeté třetiny nepřinesl z naší strany příliš florbalové krásy, ale bojovností a nasazením jsme soupeře převýšili a nepustili příliš do hry. Ve třetí třetině jsme pak přidali několik pěkných akcí, které skončili góly a rozhodli tak zápas v náš prospěch. Děkujeme soupeřkám za férové utkání a přejeme rychlou a klidnou cestu domů."
60:00
Ukončení 3. části.
59:02
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Barbara Jelínková, asistoval Dominika Tůmová (6:2).
59:02
Olomoucká obrana se sype jako domeček z karet. Několik odrazů znamenalo, že všechny hráčky v bílém zůstaly stát na místě jako opařené a jen sledovaly, kterak Barbara Jelínková nadvakrát uklízí balonek do prázdné branky!
58:38
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Kristýna Lochmannová, asistoval Dominika Steinbachová (5:2).
58:38
O to víc, když zapomínají bránit. Neatakovaná Steinbachová vymyslela krásnou přihrávku na vrchol kruhu, kde hlídkovala Kristýna Lochmannová. Té už stačilo jen zvednout hlavu a zamířit přesně pod břevno.
58:00
Dvě minuty do konce, tohle už budou mít hostující hráčky složité.
57:44
Branku družstva FBS Olomouc vstřelil Michaela Žáková bez asistence (4:2).
57:44
Z ojedinělé akce přichází snížení, Žáková se dostala mezi kruhy a krásnou ranou do horního růžku koriguje na 2:4.
56:50
Lupačová a následně také Steinbachová měly možnost dorážky ve velkém vápně, Franková a její spoluhráčky pozorné.
55:57
Florianová v pádu hledala Lamkovou, střela z backhandu však končí opět a znova jen na roztažené Frankové.
54:51
Panthers v plném počtu.
54:01
Naopak z protiakce mohla udeřit dnes mimořádně aktivní Steinbachová, jenž míjí vzdálenější tyč.
53:33
Olomoucká přesilovka zatím vypadá přesně jako ta první - nevidíme žádnou střelbu.
52:51
Vyloučen hráč Eliška Kučerová družstva Panthers Praha na 2 minuty za sekání.
52:24
Skvělý výhoz Červové znamenal únik Slané s Tůmovou, který ještě lepším zákrokem hasí natřikrát Franková! Velké momenty hostující dívky v masce!
51:35
Trestné střílení družstva Panthers Praha neproměnil Ivana Miklíková.
51:35
Toho se chopila Miklíková, zkusila rychlou otočku s balonkem a zakončení na forehand, letící Franková však byla proti. Stav zůstává neměnný.
51:34
Po obrovském závaru v hostujícím brankovišti je pískán faul, uvidíme nájezd!
51:14
Zajímavé momenty na obou stranách, nejprve hezky od modré pálila Vranová, do protiútoku pak prchla Žáková - obě aktérky bez úspěchu.
49:25
Konečně se probouzí také fanoušci, kteří ženou #princezny za dalším fíkem. Na to zareagovala první domácí letka, která před Frankovou začala vařit led a zazvonila i tyč!
48:22
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Dominika Tůmová, asistoval Barbara Jelínková (4:1).
48:22
A je to o tři branky. Slaná s Tůmovou zůstaly nepokryté na malém brankovišti a byla to právě Dominika Tůmová, kdo podstřeluje hostující gólmanku a v záchvatu radosti si odnáší balonek na památku!
48:13
Po odrazu od obránce se do střelecké pozice dostala Šusterová, jejíž utěšený projektil trefil Kylarovou někam do ramene. Naštěstí pro Olomouc, neb byla Franková v tu chvíli dobře odstíněna a pravděpodobně by na střelu nedosáhla.
45:55
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Dominika Steinbachová, asistoval Petra Šusterová (3:1).
45:55
Tak proti tomuhle už Franková nemohla nic dělat. První střelu z předbrankového prostoru ještě dokázala vyrazit, nicméně dorážka ji posadila na zadek a strážkyně hostující svatyně už následně pouze smutně sledovala, kterak se Dominika Steinbachová otáčí kolem své osy a s odrazem o tyčku přidává třetí gól!
45:28
Miklíková s Novákovou vystihly hostující rozehrávku a jaly se napadat až za olomouckou svatyni, fanoušci to kvitují hlasitým potleskem.
43:49
Od druhé části se vůbec nic nezměnilo. Panterky létají po hřišti jako nadmuté kozy a v podstatě nepouští soupeřky na balon, Olomouc odpovídá jen vyhazováním co nejdál od branky.
41:56
Miklíková z rohu hledala hezkým lobem Lamkovou, souhra dvou Ivan nakonec ztroskotala na faktu, že letící předmět druhá jmenovaná nedokázala trefit.
40:42
Ostrý zákrok na hranici dvouminutového inkasovala od Křížkové Lupačová, která následně zůstala na mantinelu viset jako mokré prádlo. Bude z toho nicméně pouze volný úder.
40:00
Střela do tyčky hráč Kristýna Lochmannová družstva Panthers Praha .
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Střely na branku ve 2. třetině: Panthers 17 - Olomouc 4
40:00
Taková herní dominance se leckdy nevidí ani v nižších ligách. Panterky si otevřely střelnici, Olomouc od pohromy zachraňuje jen fantastická Franková a obrovské množství nevyužitých šancí ekipy z Radlic. Třetí část začne cca v 18:20.
40:00
Ukončení 2. části.
39:56
Gól do šatny málem přidala Lochmannová, její tečovaná rána nicméně končí až v ochranné síti.
39:01
Kučerová přes celou šíři hřiště hledala Lamkovou, která nadvakrát posouvala na volnou Miklíkovou. K té nakonec míček nedoputoval ani jednou, neb v dráze plánované přihrávky stála hokejka a noha bránící Pejzlové.
37:53
Zahořelo i na druhé straně, Jelínková se lacině nechala o puk obrat Rozenbergovou, která následně vysoko přestřeluje.
37:27
A znovu famózní Franková! Tentokrát to byla její helma, co utlumilo prudký příklep Steinbachové, při Olomouci teď stojí všichni svatí.
36:49
Rozenbergová s Žákovou hodně zaváhaly v rozehrávce, kterou jim vypíchla Steinbachová. Vznikající požár nicméně včas uhasila Franková, která do zpětné nahrávky na střed strčila včas nohu.
36:04
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Anežka Slaná, asistoval Dominika Tůmová (2:1).
36:04
Tak to jsme v Hostivicích ještě neviděli. Tůmové nesedla střela od mantinelu, která letěla snad o dva metry mimo, nicméně v dráze střely stála nepříliš dobře clonící Anežka Slaná, od jejíhož ramena se kulatý nesmysl odráží za dezorientovanou Frankovou!
34:56
Co pořád psát při takovém průběhu? Olomouc se snad pět minut nedostala za vlastní půlku a brání se doslova z posledních sil. Až by se chtělo dodat, že je vývoj utkání Panthers-Franková zatím nerozhodný...
33:31
Teď to v publiku jen zahučelo! Florianová zatáhla balon za tělo a míjí pravou spojnici o takový kousek, že byste tam ani krabičku od sirek nevložili. Co krabičku, ba ani ta sirka by se do prostoru mezi brankovou konstrukci a balon nevešla!
32:46
Ještě v témže střídání už Franková ležela na podlaze, leč Lochmannová stála zády ke kleci a střelou z otočky jí pouze vyprášila betony.
32:21
Steinbachová se po chybě hostující letky řítila sama na Frankovou, senzačním návratem jí na poslední chvíli překazila zakončení Rozenbergová!
31:47
Lamková vyšla z valné hromady na středu pole jako vítězka, veškerou kladnou karmu ovšem hned vzápětí ztratila poté, co při stahovačce rozpůlila míček svým střevícem vedví.
30:06
Spravit chuť si mohla hned vzápětí a nahozením zpoza klece překvapila Frankovou, jenž si skákavou mičudu srazila těsně vedle tyčky!
29:20
Hodně nedůvěřivě se teď po jednom z arbitrů dívá Steinbachová. Její nadějný protiútok totiž utíná hvizd přesně ve chvíli, kdy si domácí jednatřicítka prohodila posledního beka.
28:06
Po delší odmlce mohou Hanačky uklidnit hru. Slezákové se to nicméně příliš nepovedlo, volný úder rozehrála špatným směrem a opět se tak musí připravit na panterský nátlak.
26:39
O zábavu publika se kromě herní nadvlády domácích děvčat stará také místní hlasatel, který v nestřežených chvílích testuje aparaturu vyřčením hlasitého "RAZ!".
25:03
Dobrou práci v obraně předvedlo duo Jelínková - Florianová, které jednak uzmulo hrací předmět soupeři a druhak napadající hráčku poslalo za mantinel.
24:08
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Kristýna Lochmannová, asistoval Petra Šusterová (1:1).
24:08
V Hostivicích jest vyrovnáno a nutno říci, že zcela zaslouženě. Kristýna Lochmannová zůstala úplně nepokrytá na středu, kam následně obdržela příhru přesně na čepel a za bezmocnou Frankovou vymetá šibenici!
23:40
A opět je kulička až v klíně jisté Frankové, která následný nepovedený výhoz hasí bravurním zákrokem helmou!
22:41
Tak už ale... V pořadí přibližně sedmadvacátá stoprocentní šance Panterek končí sedmadvacátým neúspěchem, Lamková míjí z hranice velkého brankoviště a zoufale zvedá oči k nebi.
22:05
Na straně druhé musela ruce tasit Franková, neb štípavá žíně Florianové mířila přesně k bližší tyči.
21:09
Úvodní minuta prostřední třetiny více sedla hostům, tuším že to byla Žáková, kdo překvapivou střelou od modré orazítkovala tyč!
20:00
Střela do tyčky hráč Anna Křížková družstva FBS Olomouc .
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely na branku v 1. třetině: Panthers 14 - Olomouc 3
20:00
Není to tak, že bychom snad nechtěli psát v dobrém o svěřenkyních Alice Pavlíkové. To jen domácí hráčky po celých 20 minut jasně vládly hostivickému amfiteátru, leč branky na rozdíl od svých soupeřek zatím nedosáhly. Šanci na reparát budou mít už za pár minut, druhá perioda nám začne cca v 17:38.
20:00
Ukončení 1. části.
19:43
Třetina se nám chýlí ke konci, jako jedna z posledních zkusila ohrozit branku Miklíková. Z otočky nicméně napálila jen první botasku v cestě.
18:07
Tutovky na domácím počítadle se množí téměř exponenciální řadou. Jelínková stála před prázdnou klecí nehlídána a neatakována, zakončit přesně však již nedokázala!
17:32
Ukázková kombinace první lajny končí střelou těsně vedle úplně odkryté branky!
16:57
Vyloučen hráč Kateřina Slezáková družstva FBS Olomouc na 2 minuty za bránění ve hře.
16:08
Jenže následně si děvčata z Hané nepohlídaly vyhlášenou kouzelnici Jelínkovou, která protančila útočným pásmem jako laňka a hledala volnou Slanou, které kotouč projel pouze kolem nohy.
14:59
Labužnické zpracování letícího balonu Lochmannovou sice vypadalo efektně, efektivní nicméně nebylo. Olomouc teď obře presuje a nepouští Panterky ze své poloviny.
13:01
Franková se na svém stanovišti otáčí jako dobře promazaný kolotoč. Tu střela ze severu, tu pokus z jihu. Jednomu až by se zamotala šiška.
12:22
Teď je to doslova jakoby bušil buchar do kůlu! Střele Miklíkové a následné dorážce Novákové chyběly doslova milimetry!
10:56
Panterky utahují šroubky a začínají čím dál víc tlačit na nepříliš jistou olomouckou obranu. Nejprve v úniku tří proti dvěma neuspěla Lochmannová, poté navíc z krásné pozice mezi kruhy minula klec Tůmová!
10:17
Nováková svým klasickým buldočím stylem dobrou půlminutu naháněla trojici soupeřek na útočné polovině. Ty se jí zbavily zahozením balonku doslova na poslední chvíli.
08:19
A záhy je znovu rušno na straně dále od hlavního vchodu. Steinbachová chytrou zadovkou hledala Lochmannovou, která tváří v tvář prázdné bráně míjí!
07:53
Branku družstva FBS Olomouc vstřelil Tereza Tomanová, asistoval Kateřina Slezáková (0:1).
07:53
A tak hřmí na druhé straně. Nepokrytý střed znamená vedení hráček v bílém.
07:02
Lochmannová si musela připadat jak na závodech v máchání klackem. Ze všech světových stran byla osekávána tak dlouho, až získala standardní situaci. Po té se do ohrožení klece dostala Steinbachová, leč ležící Frankovou míjí.
05:34
První větší šance v utkání! Miklíková k překvapení celého obecenstva doběhla svojí soupeřku a vrátila touš na Vranovou, jejíž nahození těsně vedle tyče tečovala dobře postavená Lamková.
04:50
Panterky jsou v plných. Hostující přesilovka byla taková nijaká, střelbu jsme neviděli, žádný rychlý ťukes také ne, Florianová si může oddechnout.
03:53
Hanačky rozjely sáhodlouhou kombinaci na modré, nicméně ta vyústila jen v palbu do připravené hýždě Terezy Syslové.
02:50
Vyloučen hráč Lucie Florianová družstva Panthers Praha na 2 minuty za vysoká hokejka.
02:11
Panterky jsou v prvních minutách aktivnějším celkem a dokázaly na malou chvíli Olomouc zamknout. Ke střele od modré se nakonec odhodlala Šusterová, její rána se však jen plazila po zemi a domácí kapitánka se poté měla co otáčet, aby zastavila vznikající protiútok.
01:02
Zároveň se tímto omlouváme za pokračující problémy s nefunkčním streamem. Na odstranění problémů u poskytovatele internetového připojení intenzivně pracujeme.
00:29
Ihned po buly se do úniku řítila Steinbachová, nicméně backhandem minula branku i ruce Frankové. Následně na mantinelu faulovala Lupačová a u kotouče tak jsou děvčata z Hané.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Václav John a Lukáš Starý.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FBS Olomouc: brankář: Martina Franková; hráči v poli: Anna Křížková, Veronika Rozenbergová, Lucie Cholinská, Tereza Mošťková, Jitka Oháňková
00:00
Line-up domácích Panthers Praha: brankář: Karolína Červová; hráči v poli: Petra Šusterová, Dominika Steinbachová, Tereza Syslová, Kristýna Lochmannová, Michaela Lupačová
00:00
Příjemné odpoledne ze středočeských Hostivic, kde se úderem páté odpolední vhodí úvodní buly druhého kola Extraligy žen. Ve druhém kole tu změří síly domácí Panthers Praha, soupeřem jim bude FBS Olomouc. Hanačky v minulém kole přehrály nováčka z Plzně, Panterky naopak po srdnatém výkonu padly na hřišti Chodova. Kdo se bude radovat dnes?
Zapisovatel online:
Tomáš Pauček
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Václav John a Lukáš Starý
Hala:
Sport Centrum Hostivice
Počet diváků:
70
Střely:
46:13
Začátek utkání:
17:00
Konec utkání:
18:52
Hráč utkání hostů:
Martina Franková
Hráč utkání domácí:
Dominika Steinbachová
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Dominika Tůmová (Panthers Praha)
3 (1 + 2)
2.
Kristýna Lochmannová (Panthers Praha)
2 (2 + 0)
3.
Barbara Jelínková (Panthers Praha)
2 (1 + 1)
4.
Dominika Steinbachová (Panthers Praha)
2 (1 + 1)
5.
Petra Šusterová (Panthers Praha)
2 (0 + 2)
6.
Anežka Slaná (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
7.
Michaela Žáková (FBS Olomouc)
1 (1 + 0)
8.
Tereza Tomanová (FBS Olomouc)
1 (1 + 0)
9.
Kateřina Slezáková (FBS Olomouc)
1 (0 + 1)