ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
Soutěž:
Extraliga žen
Kolo:
7. kolo
Zahájení:
14.10.18 16:17
Panthers Praha
3
:
Crazy girls FBC Liberec
2
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:1
1:0
2:1
- : -
Panthers Praha
Crazy girls FBC Liberec
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
Panthers Praha - Crazy girls FBC Liberec 3:2
branky:
26. Ivana Hrušková, 50. Michaela Lupačová, 53. Ivana Miklíková - 17. Michaela Mlejnková, 58. Klára Leierová; rozhodčí: Luděk Franc - Václav Patera; vyloučení: 0:0; využití: 0:0; diváků: 321; zásahy brankářů: Kristýna Horňáková 19 - Marcela Velzelová 15, Martina Lerchová 14; po třetinách: 0:1, 1:0, 2:1;
60:00
Mix.it! nejlepší hráči utkání
#30 Kristýna Horňáková (90,48 %)
#12 Hana Koníčková (0+2)
60:00
Střely na branku ve 3. třetině:

Panthers 6:8 Liberec
60:00
Střely na branku celkem:

Panthers 32:21 Liberec
60:00
Vyjádření trenéra hostů (Jakub Procházka): Bez proměňování šancí nelze vyhrávat. Děkujeme soupeři za zápas.
60:00
Vyjádření trenéra domácích (Lukáš Jenšík): Perfektně takticky zvládnutý zápas podpořený dobrou hrou do obrany. Děkujeme fantastickým divákům za podporu a soupeři za zápas.
60:00
Ukončení 3. části.
59:47
Slaná osvobozuje!
59:25
Liberec hraje v šesti hráčkách v poli!
59:04
Fantastickou práci odvedla Lochmannová, která v útočném pásmu ušetřila dobrých 40 sekund!
58:09
Dvě minuty do konce. Domácí teď jen odevzdaly balon, na brankovišti už nervózně přešlapuje připravená Lerchová, která si gestikulací žádá střídání a odchod do šesti.
57:03
Timeout Crazy girls FBC Liberec
57:03
Branku družstva Crazy girls FBC Liberec vstřelil Klára Leierová, asistoval Hana Koníčková (3:2).
57:03
Tak pozor, ještě to bude drama. Dlouho to vypadalo, že si Panterky v klidu hlídají vybojovaný náskok, nechaly však před bránou nepokrytou Leierovou, která tři minuty před koncem snižuje na rozdíl jediné branky.
55:42
Vanová šetří vteřinky nahozením z dálky. To nikdo nedokázal tečovat a tak končí až v náručí Lerchové, která si tak připisuje nikterak těžký zákrok.
54:23
Slaná se zapomněla na velkém brankovišti, kam se k ní nicméně šťastně odrazil balonek a domácí třináctka jej z první ihned chtěla vyslat na bránu. Cestu přehradila hokejka dobíhající Bárkové, která jí odráží nad.
53:48
Lerchová je jak na střelnici. Teď si na ní vylámala zuby Lochmannová, jež to zkusila z podobné pozice jako předtím Miklík, jen z opačné strany.
52:39
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Ivana Miklíková, asistoval Kristýna Vranová (3:1).
52:39
Hostivické sportcentrum exploduje potřetí! Ivana Miklíková si vybruslila na vrchol kruhu a nic nevymýšlela - parádní rána do bližší šibenice znamená vedení už 3:1!
50:57
Svěřenkyně trenéra Jenšíka stále nemají dost. První lajna teď rozebrala soupeřky jako stavebnici Merkur a po několika rychlých krosech přišly také dvě střely, které končí těsně vedle brány!
49:38
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Michaela Lupačová bez asistence (2:1).
49:38
Panterky otáčí skóre zápasu ve svůj prospěch! Michaela Lupačová si sama vybojovala balon a vydala se přes půlku, kde se před ní soupeřova obrana rozestoupila jako Rudé moře před Mojžíšem. Mladé Slovence nezbylo nic jiného než vystřelit a krásná rána pod břevno zároveň znamená její premiérový zásah v Panterském dresu!
48:30
Přes dvě obránkyně dokázala i s balonem protančit Steinbachová, která byla těsně před vysláním projektilu odzbrojena! Gól visí ve vzduchu.
47:50
Jelínková se téměř z vlastního brankoviště procpala až před bránu Lerchové, kde místo střely zvolila ještě přihrávku na osamocenou Slanou, před kterou na poslední chvíli někdo dokázal zvednout míček!
46:59
Dnešní utkání sleduje 321 diváků!
45:57
Miklíková se málem dostala k dorážce z hranice malého brankoviště, jenže si přitom pomohla faulem. Rozehrávat může téměř z branky obrana Liberce.
44:33
Páni arbitři se teď upískli a zbytečně ukončili tlak domácích, po němž následovaly nelibé disputace z jejich lavičky. Na míčku jsou v tuto chvíli Crazy girls.
44:08
A znovu pravděpodobně nejaktivnější dvojice na hřišti, tentokrát pálila Lochmannová po rychlé standardce z úhlu nad.
43:13
Z dálky jen do betonů pálila Syslová, o chvíli později další tutovku spálilo duo Steinbachová - Lochmannová! Panterky utahují šroubky vskutku heroickou rychlostí, Liberecké slečny se stíhají pouze otáčet!
41:55
Další obří příležitost domácích, Jelínková nabila Tůmové, která pálila do úplně odkryté části klece! V poslední chvíli do trajektorie rány strčila nohu Leierová!
40:51
Steinbachová vystihla nepřesnou rozehrávku Libereckých a nabídla únik Lochmannové, která ještě v poslední možné chvíli vracela balon na svojí kamarádku. Té proskákal balon těsně vedle čepele!
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Střely na branku ve 2. třetině:

Panthers 14:4 Liberec
40:00
Ukončení 2. části.
39:29
A s balonkem hrají hosté. Z dálky to po zemi zkusila Dostalíková, na Horňákovou si nicméně nepřišla.
39:00
Běží nám poslední minutka druhé periody.
38:17
Rozseknout nezáživnou část hry mohla až Syslová, které hezkou zadovkou nabila Jelínková. Domácí osmačtyřicítka neuhlídala mířidla a trefila jen zadní plexisklo.
37:47
V posledních chvílích je to takové neurovnané z obou stran. Na větší šanci čekáme, sledujeme spíše šermířské souboje v území nikoho.
36:37
Děvčata zpod Ještědu si vysloužila delší anabázi v útočném pásmu, které nicméně zakončila pouze do rukou připravené Horňákové. Vpřed opět míří Pražanky.
35:15
První lajna dokázala zatavit unavené bílé v jejich pásmu a vynutila si faul, který se nicméně moc nelíbí Zittové. Ta si gestikulací žádala výhodu a nejspíš měla pravdu, po nedovoleném zákroku v rohu totiž Panterky stále měly míček pod kontrolou.
34:22
Zvýšená aktivita domácích Liberci vůbec nevoní a začíná se přiostřovat. Třeba Lamková teď byla nevybíravě trefena rukou do zátylku, tady se klidně mohlo žlutit.
33:54
Ze strany se směrem na hostující kolbiště probíjela Miklíková, která se procpala skrz houštinu nastavených nohou a vypálila. Nebyl to vůbec špatný pokus, Lerchová musela zasahovat ramenem.
33:23
Na jedné straně zahrozila Koníčková, kontr v opačném směru následně vedla Zittová. Obě reprezentantky však ke smůle svých výběru selhaly.
32:04
Miklíková s Lamkovou mohly přidat druhý zářez, jenže první ze dvou Ivan byla nabídnutou šancí a prázdnou klecí tak vyděšená, že pouze odevzdala kotouč Lerchové!
31:16
Koníčková se společně s Mlejnkovou dostala do přečíslení dvou proti jedné, vznikající požár ale dokázala za bouřlivého aplausu uhasit z druhé vlny dobíhající Florianová, která strčila hokejku do přihrávky přes brankoviště!
30:15
Lerchová na poslední chvíli zabránila pohromě! Rána Šusterové se cestou otřela přibližně osedm párů nohou a tři hokejky, v cestě do sítě jí zabránil pouze beton, který hostující brankářka na poslední chvíli vystrčila do strany.
29:44
Úctyhodný sprint a následný souboj o balonek předvedly narvané hostivické aréně Miklíková s Dostalíkovou, jako vítěz nakonec s potleskem odchází děvče z Liberce.
28:37
Ze strany domácích je to zatím mnohem lepší než v první periodě, Lerchová se má co ohánět, žádnou kritickou situaci nicméně zatím neřešila.
26:40
Střídání brankáře. Nový brankář Martina Lerchová družstva Crazy girls FBC Liberec
26:40
Liberec stříd gólmanky, Štěpánová utržila nejspíš nějakou bolístku do krku a přepouští místo Lerchové.
25:02
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Ivana Hrušková, asistoval Ivana Miklíková (1:1).
25:02
Panterky zaslouženě srovnávají! Ivana Lamková propálila Štěpánovou, bohužel to je také vše, co víme, neb nám v cestě stáli dva trenéři Liberce.
22:38
Mlejnková to zkusila sama zpoza branky, pozorná Horňáková tomuto pokusu zkušeně zabránila
21:01
Slaná rozehrává na Tůmovou ale ta nedokázala prostřelit libereckou zeď.
20:03
Máme rozehranou druhou třetinu a míčku se ujímají liberecké hráčky.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely na branku v 1. třetině:

Panthers 12:9 Liberec
20:00
Ukončení 1. části.
19:49
Na závěr třetiny zamkly domácí své soupeřky v jejich pásmu a vyprodukovaly také několik střel, žádná z nich nicméně nenašla cestu za záda Štěpánové.
19:00
První třetina odpočítává svou poslední minutu.
18:33
Liberec nečeká a snaží se rozrušit ekipu z Radlic už při rozehrávce. Daří se mu to na výbornou, Panterky se vůbec nedostávají do šancí. Šikovně to zvolená taktika.
17:47
Trochu veselí okolo Štěpánové způsobily Lochmannová se Zittovou, druhá jmenovaná byla následně zastavena jen za cenu nedovoleného zákroku.
16:14
Branku družstva Crazy girls FBC Liberec vstřelil Michaela Mlejnková, asistoval Hana Koníčková (0:1).
16:14
Crazy girls se zničeho nic dostaly do přečíslení tří proti jedné. První střelu ještě dokázala bryskním zákrokem ztlumit Horňáková. následně z dorážky napálila břevno Koníčková. Dezorientovaná obrana už si pak nedokázala poradit s Mlejnkovou, jenž i s trochou štěstí otevírá skóre dorážkou z předbrankového prostoru.
15:42
Liberec je v posledních minutách aktivnější, problémy mu nedělá ani vysunuté napadání červených kombinéz, které často v honbě za kulatým nesmyslem zabíhají až za soupeřovu klec.
14:11
Jednoduchý zákrok pro Horňákovou, na ránu Dlouhé celou dobu viděla a tak jen mlsně nastavila lapačku, ve které následně třepotavý kotouč také schovala.
12:58
Velká šance i na druhé straně. Šusterová promáchla a na Horňákovou se řítila Horáková s Dlouhou, které nicméně s nabídnutým brejkem naložily prachbídně, Týnka vůbec nemusela zasahovat.
11:59
Opět jsou na balonku severočešky, jejichž snahu založit kloudný útok kazí kotel domácích elévů, příhodně umístěný naproti jejich střídačce.
10:27
Obrovská šance Panterek! Liberecké hráčky za sebou nechaly Lochmannovou, která následně prodloužila na úplně volnou Steinbachovou. Ta v tutové šanci sama proti Štěpánové orazítkovala pravou tyč!
08:52
První střela rozběhnuté Vranové sice trefila jen kecky stojící Foffové, devítka v červeném se nicméně dostala k dorážce backhandem, která proletěla kousek vedle vystrašené Štěpánové!
07:49
Crazy girls se nijak extra neženou dopředu, spíš volí taktiku spočívající ve vyčkávání. Dobrou půlminutu jsme tak mohly sledovat, kterak bíle oděné kombinovaly na půlce hřiště a čekaly, zda se před nimi objeví skulinka místa.
06:10
První přímou střelu na bránu vyslala Florianová a pořádně vystrašila Štěpánovou. Bohužel pro Panterky to sice byl granát, nýbrž přesnosti mu chybělo a tak se omaskovaná slečna v hostující kleci dokázala včas zorientovat a vyrazit jí do rohu.
05:28
Lochmannová u hostující lavice ztratila kontrolu nad skákající mičudou a vyslala do kontru Koníčkovou, jejíž táhlá střela z dálky vystrašila pouze výběrčího u vstupu do haly.
04:19
Probouzí se i našlapané tribuny. Ty sledovaly další střelu z dálky, tentokrát v podání Leierové. Horňák se jen ohlédla.
03:13
Trocha vzruchu také na druhé straně. Syslová si pohrála s napadajícím bekem a ještě hledala Lochmannovou, kterou ale včas odstavily dvě slečny v bílém.
02:37
Tentokrát nalévala Leierové Dostalíková, Horňáková je nicméně stále bez zákroku. Vše lítá kolem ní a nic do brány.
01:28
Tlak hostujících hráček pokračuje, obě první pětky Panthers víceméně jen odevzdaly balon a mazaly střídat.
00:37
Crazy girls se hned po buly dostaly do velké šance, na levé straně dostala do slibné pozice nabito Koníčková, leč klec Horňákové minula.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Luděk Franc a Václav Patera.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů Crazy girls FBC Liberec: brankář: Marcela Velzelová; hráči v poli: Michaela Vejdělková, Martina Dostalíková, Klára Leierová, Hana Koníčková, Michaela Mlejnková
00:00
Line-up domácích Panthers Praha: brankář: Kristýna Horňáková; hráči v poli: Petra Šusterová, Tereza Syslová, Kristýna Lochmannová, Dominika Steinbachová, Veronika Zittová
Zapisovatel:
Tomáš Pauček
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Luděk Franc a Václav Patera
Hala:
Sport Centrum Hostivice
Počet diváků:
321
Střely:
32:21
Začátek utkání:
16:17
Konec utkání:
18:07
Hráč utkání domácí:
Kristýna Horňáková
Hráč utkání hostů:
Hana Koníčková
Góly a asistence
16:14
0:1
Michaela Mlejnková
(Koníčková)
25:02
1:1
Ivana Hrušková
(Miklíková)
49:38
2:1
Michaela Lupačová
52:39
3:1
Ivana Miklíková
(Vranová)
57:03
3:2
Klára Leierová
(Koníčková)
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Ivana Miklíková (Panthers Praha)
2 (1 + 1)
2.
Hana Koníčková (Crazy girls FBC Liberec)
2 (0 + 2)
3.
Ivana Hrušková (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
4.
Klára Leierová (Crazy girls FBC Liberec)
1 (1 + 0)
5.
Michaela Lupačová (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
6.
Michaela Mlejnková (Crazy girls FBC Liberec)
1 (1 + 0)
7.
Kristýna Vranová (Panthers Praha)
1 (0 + 1)