ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
Soutěž:
Extraliga žen
Kolo:
9. kolo
Zahájení:
28.10.18 18:00
Panthers Praha
7
:
FbŠ Bohemians
8p
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
2:2
3:3
2:2
0:1
Panthers Praha
FbŠ Bohemians
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
Panthers Praha - FbŠ Bohemians 7:8p
branky:
1. Dominika Steinbachová, 15. Veronika Zittová, 21. Dominika Tůmová, 29. Anežka Slaná, 34. Andrea Nováková, 42. Lucie Florianová, 46. Ivana Miklíková - 11. Eliška Reischlová, 15. Jessica Zlámalová, 22. Eliška Reischlová, 25. Adéla Bočanová, 28. Hana Poláková, 52. Hana Poláková, 55. Eliška Vrátná, 61. Hana Poláková; rozhodčí: Kateřina Hátlová - Lenka Jansová; vyloučení: 1:0; využití: 0:0; diváků: 75; zásahy brankářů: Karolína Červová 16, Kristýna Horňáková 8 - Daniela Kreisingerová 25, Jitka Omelková 5; po třetinách: 2:2, 3:3, 2:2, 0:1;
65:00
Počet střel v prodloužení:
Panthers 0:1 Bohemians
65:00
Mix.it! nejlepší hráčky utkání:
#48 Tereza Syslová (0+0)
#14 Eliška Vrátná (1+2)
65:00
Komentář k utkání asistenta trenéra, Daniela Škvora: "Poprvé jsme s Bohemkou hráli vyrovnané utkání, které mohl vyhrát kterýkoliv tým. Naše holky zaslouží pochvalu, že zvládly 2 těžká utkání s prodloužením. Děkujeme všem za zápas."
65:00
Komentář k utkání trenéra hostů, Tomáše Grigara: "V první polovině utkání by se naše obrana dala nazvat průchodnou. Ve druhé části jsme se viditelně zlepšili a měli zápas vyhrát v základní době. Panterky podaly dobrý a obětavý výkon. S výsledkem jsme nakonec spokojeni. Děkujeme soupeři za utkání a divákům za podporu."
60:23
Ukončení prodloužení.
60:23
Branku družstva FbŠ Bohemians vstřelil Hana Poláková, asistoval Eliška Vrátná (7:8).
60:23
Panterky sice začaly protiútok lépe, z prvního kontu však inkasují. Dnes smrtící duo Poláková-Vrátná rozhoduje a přisuzuje bonusový bod Bohemce.
60:00
Zahájení prodloužení.
60:00
Počet střel ve 3. třetině
Panthers 8:13 Bohemians
60:00
Velká bitva končí smírně, po krátké přestávce se bude bojovat o bonusový bod!
60:00
Ukončení 3. části.
59:33
30 vteřin do konce, létá to z jedné strany na druhou, ani přirovnání k tomu nemáme!
58:42
Obrovská šance Tůmové, která se náhle zjevila sama před Omelkovou, leč trefila jen její klín!
58:15
Lupačová se takticky nechala osekat v rohu, Panterky střídají a sbírají síly.
57:51
Timeout FbŠ Bohemians
57:51
Až teď mohou Panterky vystřídat, zelení si berou čas na poradu.
57:34
Bohemka mocně utahuje závity a taví první domácí letku v jejím pásmu, ta přežívá jen s vypětím všech sil!
56:23
Panterky jsou jako na prodloužené jízdě, na Horňákovou to lítá ze všech stran, pro domácí zatím naštěstí vše míří mimo, respektive do Týnky.
55:30
Další protiútok Bohemky tentokrát skončil ranou z dálky, kterou Horňáková viděla a v poklidu ji kontrolovala.
54:31
Branku družstva FbŠ Bohemians vstřelil Eliška Vrátná, asistoval Hana Poláková (7:7).
54:31
A tak prší na druhé straně, krásně to sehrála děvčata v zelených cvičebních úborech, které dostaly kuličku k Vrátné. Ta už měla před sebou jen prázdnou bránu. 7:7!
54:01
Nováková hodě utahala soupeřky, které na ní byly nalepené jako vosy na sladkém, z čehož mohla těžit čerstvě vystřídaná Tůmová, při druhé kličce jí však balonek odskočil od hole.
52:59
A mimořádné poplácání po zádech náleží zejména Omelkové, která se fantasticky přesunula proti volné Lamkové a maří její tisíciprocentní příležitost!
52:18
Pokud si dnes někdo libě prozpěvuje, tak jsou to fanoušci ofenzivní hry. Obrany totiž jaksi úplně nefungují tak, jak by měly, a k vidění je tak jedna útočná sranda za druhou. Všechny čtyři gólmanky zapojené do utkání zaslouží velkou pochvalu
51:37
Teď Horňák přes clonící hráčky neviděla vůbec nic a po střele Toulové z dálky za ní zvoní pravá tyč!
51:01
Branku družstva FbŠ Bohemians vstřelil Hana Poláková bez asistence (7:6).
51:01
Na tohle však už byla i ona krátká, Poláková zakončila svůj výlet výstavním vinglem na vzdálenější štangli. 7:6
50:53
Další velká chvíle Horňákové, která jen tak ledabyle vystrčila lapačku směrem vzhůru a za bouřlivého aplausu v ní schovala letící mičudu.
49:54
Probouzí se také domácí příznivci, jenž evidentně cítí velkou šanci na cenné tři body.
49:04
Miklíková je při chuti, zpoza brány tentokrát zvolila stejný výlet jako v domácím utkání s Libercem, leč s podstatně nepřesnějším završením.
48:01
Lochmannová převzala na mantinelu volný balon a náhle byla společně s Tůmovou v dalším protiútoku proti jediné obránkyni, volená střela však končí těsně nad břevnem.
46:47
Domácí hráčky se snaží logicky uklidnit zatím dosti ulítanou třetí periodu, dělají to ale tak nešikovně, že například teď nechaly znovu vyniknout Horňákovou, konkrétně její beton. Ta si nabytou slávu užívá plnými doušky a na dálku zuřivě gestikuluje s evidentně dobře naladěnou Červovou.
45:30
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Ivana Miklíková, asistoval Kristýna Vranová (7:5).
45:30
Střídání brankáře. Nový brankář Jitka Omelková družstva FbŠ Bohemians
45:30
A heroický výkon Týnky je odměněn tím nejlepším možným způsobem! Vranová dokázala prodloužit před sebe na Ivanu Miklíkovou, která se konečně dočkala a na třetí pokus z úniku posílá Panterky do dvoubrankového vedení!
45:14
Horňáková prožila nástup snů! Vleže si neporadila s jednou, ani se dvěma, ale hned s třemi dorážkami, které shodně mířily pod horní tyč! Neskutečné chvíle domácí gólmanky!
44:20
Červová nakonec musel odstoupit a za mantinelem už se poddává péči šikovných rukou paní zdravotnice. Snad to nebude nic vážného.
43:56
Střídání brankáře. Nový brankář Kristýna Horňáková družstva Panthers Praha
43:56
Obří minela Zittové málem stála Panterky vedení! Verča bude muset nejspíš upéct nějakou laskominku Červové, která celou situaci zachraňuje jen za cenu zraněných prstů!
43:18
Letící balon nedokázalo zpracovat těle hned trio Panterek, na psolední chvíli jej doslova na zádech odnesla k Červové před dotírající Bočanovou Tůmová.
42:19
Jak měly hostující hráčky dobrý nástup, tak teď se do pásma dostávají jen ztěžka, šťastný gól ekipy z Radlic je evidentně nahlodal.
41:16
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Lucie Florianová bez asistence (6:5).
41:16
Tak tohle si Kreisingerová za rámeček rozhodně nedá! Lucie Florianová prožívá dokonalé deja-vu, podruhé za dva dny zkusila jen tak nazdařbůh nahodit balonek na bránu a podruhé to končí gólem! Ocenit je třeba také výborně clonící Slanou, která hostující gólmanku evidentně hodně vykolejila svým postavením.
40:35
Nenápadná akce Bohemians končí poté, co Kadidlová z voleje napálila štangli!
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Počet střel ve 2. třetině
Panthers 17:7 Bohemians
40:00
Ukončení 2. části.
39:35
Výtečný zákrok Červové proti protiútoku 3 na 2, omaskovaná žena domácích vleže likviduje střelu do prázdné brány!
38:56
Nováková měla na holi druhého fíka, skákavý kus děrovaného plastu jí ale v rozhodující chvíli nešťastně přeskočil čepel.
38:13
Dnešní utkání sleduje 75 diváků!
37:34
Dlouho, předlouho vozily domácí hráčky kotouč po hrazení, bez střelby však. Kreisingerová víceméně jen otáčela hlavou.
36:18
Hodně důrazně a snad i za hranicí pravidel byla na hrazení atakována Steinbachová, která se rychle oklepala a šla clonit. Její teč končí těsně vedle levé štangle!
35:34
Hra se přelévá z jedné strany na druhou jako mléko z lahve do sklenice. Chvíli útočí #princezny, chvíli klokanky, do toho všeho jsou slyšet domácí fanoušci, k absolutnímu chaosu už chybí jen vyhlížený ohňostroj.
35:01
Znásobit radost mohla po dalším průniku Zittová, trefila však pouze vyšpulené hýždě clonící Slané! Neuspěla ani z dorážky Jelínková.
33:57
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Andrea Nováková, asistoval Ivana Hrušková (5:5).
33:57
Panterky zaslouženě vyrovnávají! Lamková svůj průnik po straně ještě nedokázala dotáhnout do zdárného konce, vrátila však kuličku do ohně před bránou, kde prokázala svůj buldočí instinkt Andrea Nováková. Kdo jí někdy viděl v souboji, ví, že tohle nemohlo skončit jinak než úspěchem, který zahrnoval i doklepnutí kotouče za ležící Kreisingerovou!
33:13
Dlouho to bylo teď takové utahané, až se po straně rozběhla Zittů a byť měla u tyčky Miklíkovou, zkusila střelu na bližší tyč. Tu měla Kreisingerová perfektně pokrytou.
30:57
Ten navíc vypadal pro Panterky minimálně velmi zajímavě. Vranová si přehlídku tanků z Evropské ulice zapamatovala naprosto přesně a v jeden se proměnila, kdy s balonem na holi odrazila dvě děvčata v zelené kombinézy kamsi do neurčita a sama zkusila zakončit zpoza klece, kde jí přeci jen chyběla trocha přesnosti.
30:32
Bravurní práce Lupačové! Mladá slovenská naděje byla sama proti třem soupeřkám, do dráhy přihrávky ale dokázala vložit hokejku a ihned rozjet protiútok.
29:35
Domácí jsou na koni a motají klokanky jako kvalitně zpracovanou vánočku, ze strany Zittové a Jelínkové se nicméně jejich snaha zatím nesetkala s úspěchem.
28:22
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Anežka Slaná, asistoval Veronika Zittová (4:5).
28:22
Hodně nespokojená byla s průběhem Zittová, která v posledních minutách přepla na vyšší rychlostní stupeň. Nejprve si v ostrém souboji poradila s třemi protihráčkami, vše navíc vyšperkovala přihrávkou na plně volnou Anežku Slanou, jenž zametla balonek přesně k tyči!
27:34
Branku družstva FbŠ Bohemians vstřelil Hana Poláková, asistoval Eliška Císařová (3:5).
27:34
A v době, kdy se z tribuny přestávají snášet nelibé disputace vůči výkonu arbitrů, utekla po levé straně právě Poláková, která pěknou střelou na vzdálenější tyč zvyšuje náskok Bohemians,
27:13
Lochmannová byla při střele zablokována, z neznámého důvodu se nicméně nepíská, což se vůbec nelíbí domácím fanouškům. Ti si po vzoru Polákové žádají nájezd.
26:28
Peprná slova si vyslechla jedna z hlavních rozhodčích utkání, která se do cesty postavila běžící Miklíkové. Někteří přítomní rodiče raději svým ratolestím zakryli uši.
25:38
Tři Panterky prchly a mířily na poslední obránkyni soupeře. Na sebe to vzala Zittová, která z mezikruží neskutečnou ránou div že nezastřelila Kreisingerovou, Ta se snad i trochu bolestivě drží za masku.
24:51
Trestné střílení družstva FbŠ Bohemians neproměnil Hana Poláková.
24:51
Chytré řeči se nakonec nejaktivnější dvojici Vrátná - Poláková moc nevyplatily, druhá jmenovaná z trestného střílení vůbec netrefila bránu!
24:50
Všechny kapitánky hostů se po nedovoleném zákroku seběhly k rozhodčí, která po dlouhé diskuzi nakonec přisuzuje nájezd Bohemians! Nic na tom nemění ani disputace ze strany Šusterové.
24:33
Branku družstva FbŠ Bohemians vstřelil Adéla Bočanová, asistoval Hana Poláková (3:4).
24:33
Po dlouhé pasáži bez výraznější šance náhle přichází šok v podobě vstřelené branky! Bočanová číhala na vzdálenější tyči až do chvíle, kdy se k ní odrazil zbloudilý kus plastů, jenž byl následně uklizen do sítě.
22:40
Útočnou akci červených vedla Steinbachová s Tůmovou, dopomohly si však zákrokem z listiny nedovolených. Balonek pro pruhované.
21:23
Branku družstva FbŠ Bohemians vstřelil Eliška Reischlová, asistoval Anna - Marie Divišová (3:3).
21:23
Opět si Panterky vedení moc neužily a po protiakci Bohemians srovnávají. Reischlová utekla po plexiskle a krásnou střelou vyhnala všechny pavoučí obyvatele ze vzdálenější šibenice!
20:49
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Dominika Tůmová, asistoval Petra Šusterová (3:2).
20:49
Úvodní detektivka nakonec vynesla domácím ovoce jak v podobě získaného balonku, tak i znovunabytým vedením. Dominika Tůmová to udělal nejlépe jak mohla, od hrazení zamířila na střed a vymetla vzdálenější víko!
20:26
Úvod druhé části ozvláštnily Steinbachová se Šindelářovou, které ztratily míček z dohledu a dobrých dvacet vteřin jej společnými silami hledali pod topením.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Počet střel v 1. třetině
Panthers 12:11 Bohemians
20:00
Ukončení 1. části.
19:50
Ten nakonec přišel, nebylo to však z tlaku, nýbrž z dalšího rychlého kontru, který tentokrát spálila Slaná!
19:04
Poslední minuta první části, letka domácích v čele s Lochmannovou drží balonek v útočném pásmu a vymýšlí další postup.
18:06
Velkou bolístkou je pro Bohemku zejména taktika s jedním vytaženým hráčem - zejména Slaná je permanentně nastěhovaná v útočném pásmu a čeká jako na stráži, zda-li se k ní neodrazí kotouč. Párkrát už to zavánělo gólem.
16:33
Z pásma do pásma se teď balonek stěhoval stejnou rychlostí, jako se stěhují kolotočáři z města do města. Nejinak tomu bylo i v případě unikající Miklíkové, která ale na rozdíl od světských nezamířila přesně tam, kam chtěla, a její druhý, podstatně pomalejší únik v zápase končí opět neúspěchem
16:18
Ukázkový námaz předvedla Lupačová - z obranné třetiny trefila jen Kadidlovou, které je při druhé dorážce odpískána vysoká hůl.
15:34
Panterky ožily a mají o něco více ze hry, Syslová zkoušela štěstí od modré, před Kreisingerovou raději jedna z obránkyň vyrazila za mantinel.
14:58
Branku družstva FbŠ Bohemians vstřelil Jessica Zlámalová, asistoval Eliška Vrátná (2:2).
14:58
Na Stodole jest podruhé srovnáno. Červová neudržela prudkou střelu Vrátné a vyrazila ji jen před sebe na Zlámalovou. Ta i s trochou štěstí trefila pravý horní vikýř.
14:23
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Veronika Zittová, asistoval Barbara Jelínková (2:1).
14:23
Od bránící Florianové se odpoutala Poláková, trefila ale jen pupek Červové. Ta ihned vyhodila směrem vpřed, kde se balonek krkolomnou cestou plnou strasti a útrap dostal až k Veronice Zittové, jenž opět prokázala mimořádný um střílet ze zátahu a vrací Panterkám vedení!
13:42
Po delší době se s míčkem pomazlily i svěřenkyně trenéra Jenšíka, jejich rychlý ťukes navíc skončil na dobře stojící Syslové. Její střela už tolik kvality nepobrala, neb skončila v samotném rohu haly.
12:46
A samy mohly otočit skóre, jenže to by Vrátná musela z otočky zacílit do úplně prázdné klece a ne poslat loptu až do rohu!
12:06
Kromě úvodního tlaku zatím zelenobílé slečny nepustily domácí do žádné větší šance, Kreisingerová je téměř bez práce.
11:04
Syslová si za hromadného aplausu poradila ve vlastním pásmu s Kadidlovou a přes Zittovou dostala míček na Jelínkovou, které k ideálnímu zpracování chyběly dva krůčky.
10:17
Branku družstva FbŠ Bohemians vstřelil Eliška Reischlová bez asistence (1:1).
10:17
Z vytrvalého tlaku FbŠ je nakonec zasloužené srovnání. Reischlová se dlouho v mezikruží přetahovala o volnou mičudu, až se nakonec dostala k zakončení, jenž s trochou štěstí zapadlo až za Červovou.
09:17
Panterky jsou v plném počtu.
08:57
Bohemácké kolotočářství skončilo u Polákové, která utržila nejspíš nějakou bolístku, dokázala nicméně ještě vrátit kuličku do ohně, kde ji dvakrát bravurním zákrokem zneškodnila Červová.
07:52
Sláva jest nyní provolávána Karolíně Červové! ta se dokázala včas přesunout po směru křižného pasu Bočanové na Divišovou, jenž zamířila pouze do perfektně položeného betonu domácí jedenapadesátky!
07:17
Vyloučen hráč Andrea Nováková družstva Panthers Praha na 2 minuty za hra na zemi.
06:03
Chaloupková se jala činiti rozruch před Červovou, než se ale stihla vymotat z uzlu tvořeného čtyřmi páry nohou, zaklekla proti ní pozorná Florianová. Odražený kotouč už v klidu lapila právě domácí brankářka.
04:56
Oproti špílu mužů s Pelhřimovem je v hale podstatně ponurejší atmosféra. Svou zásluhu na tom má mimo jiné také nepříliš příznivé počasí, u dveří pak byla spatřena skupinka fanoušků, která nervózně vyhlíží sváteční ohňostroj na Letné.
03:48
Dlouhý nához Florianové měl skončit u Slané, který ve chvíli přijímání přihrávky teprve otáčela svůj zrak směrem ku letící mičudě. Balon tak jen smutně proskákal kolem jejích nohou a skončil až za Kreisingerovou.
03:07
Druhou trefu mohla přidat Steinbachová, jenž tečovala nahození Šusterové těsně mimo, navíc přitom proběhla brankovištěm. Panterky ztrácejí výhodu nabytého pásma.
01:49
Hodně ostrý nástup Panterek pokračuje, do úprku se prodrala Miklíková, která sice vykoupala hostující gólmanku tak, že si z toho lehla na záda, překonat backhandem už se jí nicméně nepodařilo!
00:39
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Dominika Steinbachová, asistoval Dominika Tůmová (1:0).
00:39
Tak to je snový úvod pro domácí hráčky! Panterky přečkaly první střelu Bočanové a naopak samy zaútočily. Tůmová prodloužila dlouhou přihrávku na volnou Dominiku Steinbachovou, která z první přehazuje Kreisingerovou a posílá #princezny do vedení!
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Kateřina Hátlová a Lenka Jansová.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FbŠ Bohemians: brankář: Daniela Kreisingerová; hráči v poli: Veronika Loudová, Adéla Bočanová, Hana Poláková, Andrea Kadidlová, Lucie Šindelářová
00:00
Line-up domácích Panthers Praha: brankář: Karolína Červová; hráči v poli: Petra Šusterová, Dominika Tůmová, Kristýna Lochmannová, Dominika Steinbachová, Tereza Syslová
00:00
Příjemný podvečer ze Stodoly, kde florbalový program pokračuje šlágrem ženské Extraligy mezi Panthers Praha a FbŠ Bohemians. Nabodobí #princezny své mužské kolegy a odvezou si rozvněž domů tři body?
Zapisovatel:
Ondřej Svoboda
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Kateřina Hátlová a Lenka Jansová
Hala:
STODOLA Aréna Střešovice
Počet diváků:
75
Střely:
37:32
Začátek utkání:
18:00
Konec utkání:
19:59
Hráč utkání domácí:
Tereza Syslová
Hráč utkání hostů:
Eliška Vrátná
Góly a asistence
00:39
1:0
Dominika Steinbachová
(Tůmová)
10:17
1:1
Eliška Reischlová
14:23
2:1
Veronika Zittová
(Jelínková)
14:58
2:2
Jessica Zlámalová
(Vrátná)
20:49
3:2
Dominika Tůmová
(Šusterová)
21:23
3:3
Eliška Reischlová
(Divišová)
24:33
3:4
Adéla Bočanová
(Poláková)
27:34
3:5
Hana Poláková
(Císařová)
28:22
4:5
Anežka Slaná
(Zittová)
33:57
5:5
Andrea Nováková
(Hrušková)
41:16
6:5
Lucie Florianová
45:30
7:5
Ivana Miklíková
(Vranová)
51:01
7:6
Hana Poláková
54:31
7:7
Eliška Vrátná
(Poláková)
60:23
7:8
Hana Poláková
(Vrátná)
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Hana Poláková (FbŠ Bohemians)
5 (3 + 2)
2.
Eliška Vrátná (FbŠ Bohemians)
3 (1 + 2)
3.
Eliška Reischlová (FbŠ Bohemians)
2 (2 + 0)
4.
Dominika Tůmová (Panthers Praha)
2 (1 + 1)
5.
Veronika Zittová (Panthers Praha)
2 (1 + 1)
6.
Adéla Bočanová (FbŠ Bohemians)
1 (1 + 0)
7.
Andrea Nováková (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
8.
Anežka Slaná (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
9.
Dominika Steinbachová (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
10.
Ivana Miklíková (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
11.
Jessica Zlámalová (FbŠ Bohemians)
1 (1 + 0)
12.
Lucie Florianová (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
13.
Anna - Marie Divišová (FbŠ Bohemians)
1 (0 + 1)
14.
Barbara Jelínková (Panthers Praha)
1 (0 + 1)
15.
Eliška Císařová (FbŠ Bohemians)
1 (0 + 1)
16.
Ivana Hrušková (Panthers Praha)
1 (0 + 1)
17.
Kristýna Vranová (Panthers Praha)
1 (0 + 1)
18.
Petra Šusterová (Panthers Praha)
1 (0 + 1)