ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XWP-4D01
Soutěž:
Pohár České pojišťovny žen
Kolo:
4. kolo
Zahájení:
13.11.18 18:00
FBS Olomouc
2
:
FBC OSTRAVA
7
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:1
1:4
1:2
- : -
FBS Olomouc
FBC OSTRAVA
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
FBS Olomouc - FBC OSTRAVA 2:7
branky:
27. Lucie Cholinská, 52. Tereza Mošťková - 4. Alena Zuzaníková, 22. Veronika Káčová, 30. Alena Zuzaníková, 31. Jana Lacková, 32. Denisa Kotzurová, 48. Veronika Káčová, 56. Paulína Hudáková; rozhodčí: Jan Saňka - Jan Trávníček; vyloučení: 0:1; využití: 0:0; diváků: 62; zásahy brankářů: Martina Franková 29 - Jana Dupčáková 26; po třetinách: 0:1, 1:4, 1:2;
60:00
Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 10, Ostrava – 14
60:00
Střely na branku celkem: Olomouc – 28, Ostrava – 36
60:00
Komentář trenéra hostů Jakuba Robenka (FBC Ostrava): Solidně zvládnuté utkání, které jsme měli od začátku pod kontrolou. Soupeře jsme, až na výjimky, k ničemu moc nepustili a postupně navyšovali náskok. Škoda, že jsme nevstřelili více branek, ale je to jen malá kaňka na poměrně vydařeném utkání.
60:00
Komentář trenérky domácích Alice Pavlíkové (FBS Olomouc): Úvodní část utkání jsme se dokázaly takovému kvalitnímu týmu, jakým Ostrava momentálně bezesporu je, vyrovnat. Zlom nastal ve druhé třetině, kdy jsme smolně během necelých 2 minu třikrát inkasovaly. Nutností je pochválit Martinu Frankovou za výborné představení, i ostatní ale samozřejmě podaly bojovný výkon. Díky soupeři za utkání a přejeme šťastnou cestu domů.
60:00
Ukončení 3. části.
59:23
Kapcová pálila nyní těsně nad branku, Franková si musela pořádně oddechnout, Rána ostravské forvardky totiž měla gólové parametry.
58:39
Reimerová si obešla hned tři hráčky naráz, jenomže nakonec narazila na Vrlikovou. Domácí se tak musí vracet zpátky na vlastní polovinu.
57:40
Káčová s Vavrečkovou se valily na olomouckou branku, ale ani tentokrát nebyly úspěšné. Franková míček znovu vyhmátla.
56:25
Žáková málem využila nepozornosti Dupčákové, když vypálila ještě z vlastní poloviny hřiště. Balónek ale letěl nakonec těsně vedle tyčky.
55:05
Timeout FBS Olomouc
55:05
Branku družstva FBC OSTRAVA vstřelil Paulína Hudáková bez asistence (2:7).
55:05
Hudáková tentokrát nakonec dokázala využít zmatku před brankou a získává pro Ostravu znovu pětibrankový náskok, Franková byla tentokráte na tuto ránu krátká.
54:27
Kajfoszová mířila v tutovce těsně nad! Její dělovka totiž letěla po příklepu těsně nad břevno.
53:46
Vavrečková se po chybce Reimerové dostala k palbě, Franková ale i tentokrát znovu zasahuje.
53:01
A Franková znovu kouzlí! Tentokrát vychytala v čistokrevné gólovce Kotzurovou, olomoucké florbalistky měly pořádný kus štěstí.
52:06
Pejzlová poslala ránu z větší vzdálenosti přímo na Bořutovou, ta však tečovat její oblouček nezvládla. Míček letěl mimo branku.
51:15
Branku družstva FBS Olomouc vstřelil Tereza Mošťková, asistoval Lucie Cholinská (2:6).
51:15
Mošťková odstartovala rychlý brejk tří proti jedné, který nakonec i zakončuje, Cholinská jí totiž vrátila míček parádním způsobem, olomoucká kanonýrka tak mohla jen nastavit prakticky hůl.
50:02
Vavrečková se málem prodrala na brankové čáře k doráže poskakujícího míčku, halou to tak jen zahučelo. Balónek ale nakonec končí mimo domácí klec.
49:19
Ostrava ukazuje své kombinační schopnosti, když se jí i nadále daří soupeře tlačit na jeho vlastní polovině. Olomouc se ale této snaze zatím celkem houževnatě příčí.
48:07
Mošťková nebyla daleko od snížení! Její brejk ale krásným zákrokem vystihla Dupčáková, domácí pokračují i nadále ale v presu.
47:25
Branku družstva FBC OSTRAVA vstřelil Veronika Káčová, asistoval Barbora Greiplová (1:6).
47:25
Káčové se přeci jen zdařilo zpacifikovat míček před brankou, na Frankovou už tak byla tato rychlá dělovka příliš. Balónek trefil přesně pravou šibenici.
46:45
Kajfoszová se prodrala na ose hřiště k palbě, avšak brejk do úspěšného konce nedotáhla. Míček letěl těsně vedle branky.
45:21
Cholinská si vyjela s míčkem velmi rychle na střed, ale na Dupčákovou nevyzrála. Její rána mířila přesně na její rameno.
44:24
Jakubkovičová zabránila na poslední chvíli úniku Ostravy, domácí obrana se nyní může oklepat.
43:01
Šromotové se dařilo velmi dobře clonit před Frankovou, ale nakonec se branky nedočkala. Jakubkovičová ji dokázala dostat mimo střelecký úhel.
42:07
Remerové se povedla excelentní klička, při finální fázi své akce ale neuspěla. Její rána mířila těsně vedle branky!
41:15
Franková domácí znovu zachraňuje, když vyhmátla míček takřka z brankové čáry. Hudáková dorážela jen marně.
40:36
Olomouc se snaží hned od prvních minut vybojovat míček z holí ostravských hráček, ale zatím je tato snaha úspěšná jen napolovic. Domácím se nezdařilo vystřelit.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Střely na branku ve 2. třetině: Olomouc – 11, Ostrava – 11
40:00
Ukončení 2. části.
39:29
Cholinská se dostala do úniku za obranu, přízemní pokus je ale přesně možnost pro Dupčákovou. Ostrava otáčí hru.
38:25
K Mošťkové se dostala tečovaná nahrávka od Sedlákové, jenomže olomoucká sniperka ale nestačila míček zpracovat. Ostrava se může zformovat.
37:34
Olomouci se dařilo na chvíli pořádně presovat ostravské rozehrávající duo, Lacková ovšem svou těžkou úlohu zvládla. Domácí se tak rychle stahují do základních pozic.
36:04
Grossová je zpátky na hrací ploše, Olomouc svou první přesilovku utkání nezužitkovala.
35:37
Kylarová zkoušela variantu příhry zpoza branky, Ostravská zeď ale i tentokráte oslabuje. Zatím hosté předvádějí důslednou defenzívu.
34:41
Olomouc zatím velmi sympaticky kombinuje v přesilovkovém deštníku, chytrou nahrávku Cholinské ale Káčová zvládla vystihnout.
34:04
Vyloučen hráč Viktória Grossová družstva FBC OSTRAVA na 2 minuty za nedovolené vrážení.
33:30
Dobývání olomoucké tvrze pokračuje, Ostrava se postupně totiž profiluj jako zápasový hegemon. Hanačky však zatím relativně už nechybují.
32:15
Olomouc je viditelně v lehké herní krizi, Ostravanky si svým soupeřem nyní dělají prakticky jen to, co chtějí. Domácí mančaft se ale postupně lehce zlepšuje.
31:16
Branku družstva FBC OSTRAVA vstřelil Denisa Kotzurová, asistoval Nela Kapcová (1:5).
31:16
Florbalová paráda! Ostravským hráčkám se nyní povedlo ukázat krásnou kombinaci na jeden dotyk, nahrávku "do prázdné" zužitkovala na sto procent hezkým příklepem Denisa Kotzurová.
30:14
Branku družstva FBC OSTRAVA vstřelil Jana Lacková, asistoval Kateřina Šromotová (1:4).
30:14
Ostravanky se nyní rozjíždějí, po rychlé souhře před brankou se v nepřehledné situaci dostala ke skórování i Jana Lacková, která tak de facto pomstila svou vlastní branku.
29:55
Branku družstva FBC OSTRAVA vstřelil Alena Zuzaníková, asistoval Markéta Vrlíková (1:3).
29:55
A je tu třetí ostravská branka! Zuzaníková se prosazuje ranou z velké vzdálenosti pod břevno.
28:41
Tomanové se podařilo urvat poctivé čtyři metry v ostravské obranné zóně, ale následnou výhodu nezužitkovala. Svěřenkyně kouče Robenka zvládly tento problém vyřešit bez problémů.
27:36
Olomouc jako by někdo polil živou vodou, neboť si nyní celkem s přehledem tvoří zajímavé střelecké situace. Ostrava je v útlumu,
26:20
Branku družstva FBS Olomouc vstřelil Lucie Cholinská bez asistence (1:2).
26:20
Lacková je nyní velkou smolařkou. Cholinské se totiž sice povedlo dostat míček do předbrankového prostoru, ostravská obránkyně ale neúmyslně srazila balónek pod padající Dupčákovou.
25:23
Kapcová se tentokrát zkoušela vytočit do středu, olomoucká obrana ale akurátné reaguje. Míček skončil po teči Jakubkovičové za mantinelem.
24:19
Franková znovu čaruje! Olomoucká brankařka tentokrát zastavila ostravskou sniperku Kapcovou, Lacková už dorážet nestihla.
23:41
Olomouc se dostala parádním ťukecem do útočné zóny, ale tentokrát musí zpět. Hanačky se totiž dostaly jen k pozorné Grossové.
22:39
Domácí jsou viditelně lehce zaskočeni, Ostrava nyní tvoří více ze hry a začíná na hřišti pomaličku lehce dominovat.
21:48
Branku družstva FBC OSTRAVA vstřelil Veronika Káčová, asistoval Kristína Hudáková (0:2).
21:48
Tentokrát už ale Ostrava slaví! Po kombinaci na jeden dotyk se trefuje do odkryté části branky Veronika Káčová. Hosté rázem vedou o dvě branky.
21:32
Kotzurová se dostávala ke stoprocentní tutovce, Franková však zachraňuje Olomouc neskutečným přesunem.
21:02
Reimerová se dostala po krásném náběhu ke střele tahem, ale mířila mimo branku. Ostrava jde do brejku.
20:26
Domácí se snaží o rychlý postup směrem vpřed, ale nahození Pejzlová si pohlídala bystrá Dupčáková. Hanačky se musí v této chvíli rychle vracet do obrany.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely na branku v 1. třetině: Olomouc – 8, Ostrava – 11
20:00
Střely na branku ve 2. třetině: Olomouc – 11, Ostrava – 11
20:00
Ukončení 1. části.
19:54
Olomouc sice získává ještě možnost rozehrávky z ostravského defenzivního rohu, do konce třetiny ale přeci jen zbývá jen pár sekund.
18:36
Ostrava zvyšuje otáčky, Hanačky ale prozatím vše zvládají s bravurou.
17:03
Olomouc nyní málem získala zajímavou šanci, Dupčákové se sice nepovedlo zašlápnout balónek, míček ale mířil mimo branku.
16:32
Pejzlová se dostala k palbě po rychlém brejku Olomouce, ale i tentokrát její ránu ztečovala ostravská obrana. Domácí se nyní opticky zlepšuje, hosté mají s jejími ofenzivními choutkami vážné potíže.
15:46
Mošťkové se sice povedlo vyslat do brejku Bořutovou, Ostrava si ale nepříjemnosti nepřipustila. Po faulu na mladou olomouckou florbalistku rozhodčí přerušují hru.
14:01
Domácím se povedla díky zrychlení celé kombinace v podání Mošťkové, Sedlákové a Cholinská zajímavá akce, ale Pejzlová byla v posledních chvíli zablokována při střelbě. Reimerová následně pálila je do rukavic Dupčákové.
13:19
Ostravský presink zatím dělá Hanačkám lehké problémy, Jakubkovičová si svou úlohu ale tentokrát pohlídala. Olomouc tak po dlouhé době míří směrem k ostravské bráně.
12:14
Reimerová rozjížděla rychlý olomoucký kontr, avšak její řešení nakonec přeci jen nevedlo k ohrožení branky. Nikdo ze spoluhráček se jí nenabídl, proto vyzkoušela nabídku přes osu ostravského bloku. Dupčáková nicméně zasahuje.
11:36
Kylarová vyzkoušela rychlou nahrávku před branku, ale její spoluhráčky tuto nabídku nepochopily. Domácí se tak musí honem rychle stahovat zpět na vlastní obrannou půlku.
10:21
Grossová vyzkoušela vypálit až z takřka půlící čáry, jenže její slabý pokus nedoletěl ani do brankoviště. Domácí obrana tentokráte zafungovala na jedničku.
09:52
Káčová se pokusila obtočit zpoza branky, znovu ale likviduje všechno nebezpečí Franková. Domácí se dostávají ke konsolidaci zadních řad.
08:37
Franková čaruje! Hudáková vyzvala přízemní diagonálou Lackovou na zteč, jenomže její technická rána skončila na masce olomoucké brankařky. Ostravský pres nyní vrcholí, Hanačky se trápí zejména v rozehrávce.
07:25
Šromotová zkusila využit mezírky v domácí defenzívě a vyjela si z rohu přímo do předbrankového prostoru, v zóně smrti ale druhou branku svého týmu nepřidala, znovu zakročila olomoucká fantomka Franková.
06:17
Tomanová se zjevila na levé straně na ostravské polovině, nicméně i vinou časové tísně nakonec Dupčákovou nepropálila. Domácí zatím rozhodně nepředvádějí béčkový výkon, schází jim však jen a jen štěstí.
05:28
A znovu Kapcová s Frankovou! Olomoucká brankářka ovšem předvádí další spektakulární zákrok, domácí se tak zachránili díky jejímu tarzanímu skoku z brankoviště zřejmě další branky.
04:37
Ostrava je na koni! Franková měla i nyní hned několik těžkých zákroků, zatím to však zvládá s bravurou. Naposledy zlikvidovala gólovku Kapcové.
03:58
Branku družstva FBC OSTRAVA vstřelil Alena Zuzaníková, asistoval Pavla Kajfoszová (0:1).
03:58
Olomouc sice měla obrovskou tutovku zásluhou Žáková, z následného protiútoku nicméně díky fantastické akci po pravém křídle skóruje Zuzaníková. Franková tentokrát byla bez šance na úspěšný zákrok.
02:30
Mošťková potvrdila svou vysokou formu, když vybojovala v klíčový moment balónek. Jenomže Reimerová s Tomanovou nedokázaly dotáhnout svůj miniúnik do šťastného konce, Dupčáková stačila zasáhnout.
01:14
Reimerová zvládla obrat o míček Kajfoszovou, jenomže daleko se s míčkem nakonec nedostala. Po faulu hostí rozhodčí nařizuje volný úder z půlky hřiště, Hanačky jsou zatím relativně houževnatým soupeřem ostravských favoritek.
00:27
Ostrava se do zápasu vložila hned od začátku s velmi velkou vervou a pokouší se Olomouc pořádně tlačit. prozatím je však její snaha marná, domácí tvoří velmi kompaktní blok na půlící čáře.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Jan Saňka a Jan Trávníček.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FBC OSTRAVA: brankář: Jana Dupčáková; hráči v poli: Denisa Kotzurová, Alena Zuzaníková, Markéta Vrlíková, Paulína Hudáková, Nela Kapcová
00:00
Line-up domácích FBS Olomouc: brankář: Martina Franková; hráči v poli: Sára Jakubkovičová, Martina Pejzlová, Lucie Cholinská, Tereza Mošťková, Petra Sedláková
Zapisovatel online:
Johan Čáp
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Jan Saňka a Jan Trávníček
Hala:
SH Čajkaréna Olomouc
Počet diváků:
62
Střely:
28:36
Začátek utkání:
18:00
Konec utkání:
19:39
Hráč utkání domácí:
Martina Franková
Hráč utkání hostů:
Veronika Káčová
Góly a asistence
03:58
0:1
Alena Zuzaníková
(Kajfoszová)
21:48
0:2
Veronika Káčová
(Hudáková)
26:20
1:2
Lucie Cholinská
29:55
1:3
Alena Zuzaníková
(Vrlíková)
30:14
1:4
Jana Lacková
(Šromotová)
31:16
1:5
Denisa Kotzurová
(Kapcová)
47:25
1:6
Veronika Káčová
(Greiplová)
51:15
2:6
Tereza Mošťková
(Cholinská)
55:05
2:7
Paulína Hudáková
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Alena Zuzaníková (FBC OSTRAVA)
2 (2 + 0)
2.
Veronika Káčová (FBC OSTRAVA)
2 (2 + 0)
3.
Lucie Cholinská (FBS Olomouc)
2 (1 + 1)
4.
Denisa Kotzurová (FBC OSTRAVA)
1 (1 + 0)
5.
Jana Lacková (FBC OSTRAVA)
1 (1 + 0)
6.
Paulína Hudáková (FBC OSTRAVA)
1 (1 + 0)
7.
Tereza Mošťková (FBS Olomouc)
1 (1 + 0)
8.
Barbora Greiplová (FBC OSTRAVA)
1 (0 + 1)
9.
Kateřina Šromotová (FBC OSTRAVA)
1 (0 + 1)
10.
Kristína Hudáková (FBC OSTRAVA)
1 (0 + 1)
11.
Markéta Vrlíková (FBC OSTRAVA)
1 (0 + 1)
12.
Nela Kapcová (FBC OSTRAVA)
1 (0 + 1)
13.
Pavla Kajfoszová (FBC OSTRAVA)
1 (0 + 1)