ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XM4-A058
Soutěž:
Divize
Kolo:
10. kolo
Zahájení:
24.11.18 14:45
ASK Lovosice - LFP
2
:
FBC Liberec B
4
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
1:2
1:2
0:0
- : -
ASK Lovosice - LFP
FBC Liberec B
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
ASK Lovosice - LFP - FBC Liberec B 2:4
branky:
16. Václav Melichar, 35. Matěj Čapek - 7. Jan Havrda, 14. Jan Blecha, 21. Jan Havrda, 25. Otakar Kosák; rozhodčí: Jan Rubáš - Karel Švec; vyloučení: 0:0; využití: 0:0; diváků: 39; zásahy brankářů: Ondřej Perníček 24 - Daniel Kupec 21; po třetinách: 1:2, 1:2, 0:0;
60:00
Střely ve 3. třetině: Lovosice - 6, Liberec "B" - 8.
Střely celkem: Lovosice - 23, Liberec "B" - 28.
60:00
Komentář trenéra Liberce k zápasu: "Dnes jsme odehráli těžký, ale nepříliš koukatelný zápas se šťastným koncem pro nás. Jsme rádi, že jsme konečně v Lovosicích vyhráli za 3 body. Děkujeme soupeři a pořadatelům za férový boj."
60:00
Komentář trenéra Lovosic k zápasu: "Dnes jsme dvě třetiny mohli vidět více bojovné utkání než florbalový zápas. Jsme rádi, že jsme počet obdržených branek snížili na toto číslo, ovšem střelecká koncovka z posledních zápasů se zdá býti zažehnána. Děkujeme soupeři za zápas a přejeme bezpečnou cestu domů."
60:00
Ukončení 3. části.
59:27
Domácí mají velký tlak, ale branku z těchto šancí nevstřelili.
59:00
Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
58:29
Lovosice hrají bez brankáře!
57:03
Ježek stál aktivně před bránou a nebýt posledního možného obránce. Mohl zakončovat tváří v tvář Kupcovi úplně osamocen. Jenže hokejka soupeřova obránce se zde opravdu zjevila.
56:55
Timeout ASK Lovosice - LFP
56:39
Perníček si připisuje další velmi kvalitní zákrok. Vychytal další kličku soupeře.
56:05
Z lovosické střídačky znějí jasné instrukce. "Nyní už musíme aktivně dopředu". To je dost, po 56 minutách hry.
55:18
Havrda se probil do osamoceného úniku, ve kterém vyzkoušel individuální akci. Jeho klička do forhendu byla neúspěšná, Perníček se postaral o velmi kvalitní zákrok. V souboji ale dostal přes prsty a hra je díky tomu přerušena.
54:41
Dvořák u mantinelu sice slisoval soupeře, přehled nad míčkem ale neztratil a bez sebemenšího zaváhání pokračoval v cestě vstříc bráně.
53:02
Perníček se reflexivním zákrokem proti střele Růžičky postaral o potlesk všech 39 přítomných diváků.
52:20
Kotán obešel jednoho obránce, druhého se zbavil otočkou a ještě přihrál spoluhráči. Takového ho vůbec neznám a kladu si otázku, kde se to v něm bere?
50:58
Melicharův střelecký pokus byl zblokován, ten ale neváhal a poslal míček do ještě lepší pozice Malému. Jenže skákavá přihrávka dopadla, jak dopadla. Míček byl trefen v nesprávné pozici a skončil vysoko nad.
48:54
Perníček musel použít proti zakončení soupeře hlavu. Tedy lépe řečeno helmu. Nejednalo se ale o nikterak prudkou střelu.
48:32
Třetí třetina už není na zajímavé situace tak výživná.jako předchozí dvě třetiny.
48:07
Kotánova střela z otočky doputovala až k bráně, kde se o její zblokování postaral Kupec v bráně Liberce.
45:14
Liberečtí se ve 45. minutě rozhodli, že se na střídačce vlastně domluví, kdo bude koho střídat. Zřejmě to do teď fungovalo stylem "Tak třeba já". Je zajímavé, že jim to celou dobu vycházelo.
43:03
Soupeři do sebe u mantinelu natolik zajeli, že skoro zbořili jak mantinel, tak také podavače míčků v hledišti, kteří seděli jen několik centimetrů od mantinelů.
41:58
Domácí se dostali do dvojitého zajímavého zakončení. Bohužel pro domácí ale vyšli brankově na prázdno.
40:33
Kocourkovo zakončení zpoza hráče bylo snadnou kořistí pro Kupce, který s klidným výrazem ve tváři zastavil pravou rukou míček.
40:01
Na úvodním buly dnes domácí totálně vyhořeli. I ve třetí třetině totiž tuto specifickou "soutěž" vyhráli hosté.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Střely na bránu ve 2. třetině: Lovosice - 11, Liberec "B" - 10.
Střely celkem: Lovosice - 17, Liberec "B" - 20.
40:00
Ukončení 2. části.
39:38
Dvořákovo zakončení mělo být překvapením. Postrádalo přesnost, což naopak žádné překvapení nebylo.
39:08
Hostující Matocha má za svůj výkon v tomto střídání velmi zvláštní názor. Sám sebe totiž nazval pánským přirozením v hanlivém výrazu.
39:00
Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
38:43
Domácí se dostali k dorážce, které se ujal Myslík. Bekhendovou střelou poslal míček pouze mezi nohy hostujícího strážce svatyně.
38:11
Domácí si vlastními chybami doslova říkají o potrestání v podání inkasované branky. Zatím ale každý jejich kiks byl hráči ještě zažehnán.
35:47
Štěstí stálo na straně Liberce, který byl málem potrestán za špatné postavení obránců při střídání. Lovosičtí se dostali k míčku, ale špatnými přihrávkami se o něj sami připravili.
34:53
Branku družstva ASK Lovosice - LFP vstřelil Matěj Čapek, asistoval Jakub Dvořák (2:4).
34:53
Lovosice svoji aktivitu v posledních minutách přetavují v kontaktní branku. Po střele Dvořáka se odrazil projektil před bránu, ačkoli v tu chvíli se salva těl pohybovala opačným směrem. K míčku to měl nejblíže Čapek, kterému stačilo do kulatého nemyslu pouze plácnout, aby se překulil před brankovou čáru.
34:23
Ježek ve slibné situaci nastřelil pouze horní tyč. Hostující brankář se po jeho zakončení stačil pouze ohlédnout. To byla rána, která málem rozpůlila bránu!
33:45
Rozhodčí už přerušil hru, přesto si neodpustil Blecha ještě zakončení na Perníčka. Do lehké slovní přestřelky se za to s ním dostal do křížku Rudolf. K ničemu vážnějšímu ale ze strany domácích nedošlo.
32:52
Leksa i přes své fyzické parametry dokázal odběhnout Melicharovi, který ho jen marně stíhal při sprintu vstříc soupeřově bráně. Leksa sice zakončil, Perníček to měl tentokrát bez práce.
31:23
Ježek s Melicharem totálně vyšachovali obranu. Ne v šachu, ale ve florbale! K šach matu ale příliš nescházelo, pouze překonat Kupce, který si se střelou prvního jmenovaného poradil s bravurou.
29:51
Domácí se stále více tlačí do zakončení. To je ale bohužel jediné, do čeho se zatím tlačí. Většina jejich střel je blokována obránci.
28:32
Míček se po střele Kosáka opřel s přispěním Perníčka plnou silou do konstrukce brány.
27:25
Domácí měli dvě velké příležitosti ke skórování. Všechny ale zůstaly nevyslyšeny, Kupec byl proti.
26:34
Melichar se snažil od mantinelu nalézt své spoluhráče před bránou. V tu chvíli ale tento prostor zel prázdnotou. Šance domácích tak přišla vniveč.
24:41
Rudolf v rychlostním souboji se soupeřem vyhrál tento minisouboj a dostal se tím k zakončení. Kupec byl dostatečně pozorný a míček poslal nohou za bránu.
24:09
Branku družstva FBC Liberec B vstřelil Otakar Kosák, asistoval Jan Šoltys (1:4).
24:09
Liberec pokračuje v nastoleném brankovém tempu. souhra Šoltyse s Kosákem slavila úspěch. Druhý jmenovaný měl po přihrávce kros volno u levé tyče, kam také zasunul děravý míček.
23:40
Ze šermířských soubojů na půlící čáře vyšli vítězně domácí, kteří po zisku míčku raději zpomalili hru.
22:26
Kocourek se snažil po zpracování o zakončení od levého mantinelu. Kulatý nesmysl poslal ale daleko vedle brány.
21:35
Melichar i s dávkou štěstí obešel všechny bránící hráče! Bylo vidět, že sám hráč to vůbec nečekal . Z přemíry snahy mu nezbyly síly na lepší zakončení, které nohama zastavil Kupec.
20:33
Branku družstva FBC Liberec B vstřelil Jan Havrda, asistoval Jan Šoltys (1:3).
20:33
Liberec si velmi rychle bere dvoubrankové vedení zpět. Havrda vyzkoušel své střelecké štěstí přes rovnou 3 bránící hráče. A měl opravdu štěstí, neboť míček nejenže prošel kolem nohou všech bránících hráčů, ale našel si navíc místečko mezi pravou tyčí a rukou brankáře.
20:01
Také úvodní buly druhé třetiny vyšlo lépe hostujícím hráčům.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely na bránu v 1. třetině:
Lovosice - 6, Liberec "B" - 10
20:00
Ukončení 1. části.
19:25
Už to vypadalo, že Růžička bude zakončovat osamocen. Z čistajasna se ale vedle něj objevil Rudolf a střelu soupeře dokázal zblokovat mimo hrací plochu.
19:00
Probíhá poslední minuta první třetiny.
18:28
Lovosice se dostaly k ostřelování hostující svatyně. Bohužel pro domácí zůstalo pouze u ostřelování, scházela přesnější koncovka.
17:30
Matocha musel Blechovi udělat asi něco hrůzného, jinak si nedokážu vysvětlit, proč svého spoluhráče před bránou trefil prudkým zakončením do těla.
15:29
Branku družstva ASK Lovosice - LFP vstřelil Václav Melichar, asistoval Jaroslav Ježek (1:2).
15:29
Domácí se výjimečně na delší chvíli zabydleli na útočné polovině. A hned toho dokázali využít ke snížení. Ježek našel křižnou přihrávkou Melichara, jehož zakončení bylo umístěno mimo dosah Kupce.
14:47
Růžička zůstal před bránou soupeře zcela osamocen. Ihned mu byl také adresována přihrávka. Jenže scházela tolik trénovaná přesnost...
13:07
Branku družstva FBC Liberec B vstřelil Jan Blecha, asistoval Otakar Kosák (0:2).
13:07
Tentokrát už jsem celou situaci před vstřelením branky zahlédl. Ze středu mířila přihrávka k mantinelu na Kosáka, ten vzápětí vrátil míček zpět na střed Janu Blechovi a ten poslal míček do levého horního rohu brány.
12:18
Jeden z hostujících hráčů prošel salvu těl před bránou. K zakončení už se ale nedostal.
11:23
Šoltysova střela ze středu hřiště prošla kolem dvou těl obránců, aby ji zastavilo tělo posledního bránícího hráče.
10:04
Kocourek nedokázal zastavit z mantinelu míček ani nohou, ani hokejkou. Ještě, že se nehraje celým tělem, zřejmě by z přemíry snahy skončil za mantinelem jako míček.
09:23
Rudolf omylem zpracoval přes vlastní bránou míček soupeři přímo na hůl. Naštěstí pro Lovosice nebylo zakončení hostujícího hráče přesné a míček skončil pouze za mantinelem.
08:51
Kotán se po levém mantinelu prosmýkl svému pronásledovateli. Jejich sprinterský souboj byl lahůdkou pro mnoho diváků v hale.
07:53
Šoltys se snažil o zakončení na bližší tyč. Tu si bez problémů pohlídal Perníček a vyráží míček tělem zpět do hry.
07:13
Leksa svou přihrávkou málem trefil na střídačce Lovosic trenéra Vodenku. Ještě že se tak nestalo, stačí, že nedávno měl zdravotní indispozice s nohou.
06:18
Branku družstva FBC Liberec B vstřelil Jan Havrda bez asistence (0:1).
06:18
Rád bych vám popsal, jak padl gól. Bohužel v družném hovoru za pořadatelským stolečkem jsme byli natolik vytíženi, že nikdo neviděl, jak branka padla.
06:04
Klidnější část hry. Hosté si vyměňují míček pouze na pozici obránce.
05:08
Dlouhý nástřel Leksy se stal lahůdkou pro Perníčka.
04:16
Dvořák velmi drze prošel přes 3 protihráče najednou. Jeho následné zakončení bylo zblokováno, ale i tak nescházelo málo a obloučkem se míček málem dostal do sítě.
03:41
Malý nechal vyniknout Kupce v bráně. Střela domácího hráče mířila pod horní tyč.
02:49
Myslík vyzkoušel střelu z nápřahu. Vytvořil ale pouze berušku na lýtku bránícího hráče.
01:49
Ačkoli má na hrací plochu jakékoli zvíře zákaz vstupu. Ze střídačky domácích se ozvalo "Skvěle Číča!". Zajímavé, že na palubovce se žádné zvíře nenachází.
00:16
Šoltys vyzkoušel od mantinelu vyslat nenápadnou střelu zpoza soupeře. Kulatý projektil minul bránu.
00:01
Úvodní buly vyznělo lépe pro hosty z Liberce.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Jan Rubáš a Karel Švec.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FBC Liberec B: brankář: Daniel Kupec; hráči v poli: Otakar Kosák, Jan Šoltys, Lukáš Růžička, Dominik Bohuslav, Jan Havrda
00:00
Line-up domácích ASK Lovosice - LFP: brankář: Ondřej Perníček; hráči v poli: Tomáš Rudolf, Jakub Dvořák, Martin Myslík, Vojtěch Helis, Matěj Čapek
Zapisovatel online:
Josef Cestr
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Jan Rubáš a Karel Švec
Hala:
SH Chemik Lovosice
Počet diváků:
39
Střely:
23:28
Začátek utkání:
14:45
Konec utkání:
16:24
Hráč utkání domácí:
Václav Melichar
Hráč utkání hostů:
Jan Šoltys
Góly a asistence
06:18
0:1
Jan Havrda
13:07
0:2
Jan Blecha
(Kosák)
15:29
1:2
Václav Melichar
(Ježek)
20:33
1:3
Jan Havrda
(Šoltys)
24:09
1:4
Otakar Kosák
(Šoltys)
34:53
2:4
Matěj Čapek
(Dvořák)
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Jan Havrda (FBC Liberec B)
2 (2 + 0)
2.
Otakar Kosák (FBC Liberec B)
2 (1 + 1)
3.
Jan Šoltys (FBC Liberec B)
2 (0 + 2)
4.
Jan Blecha (FBC Liberec B)
1 (1 + 0)
5.
Matěj Čapek (ASK Lovosice - LFP)
1 (1 + 0)
6.
Václav Melichar (ASK Lovosice - LFP)
1 (1 + 0)
7.
Jakub Dvořák (ASK Lovosice - LFP)
1 (0 + 1)
8.
Jaroslav Ježek (ASK Lovosice - LFP)
1 (0 + 1)