ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
Soutěž:
Extraliga žen
Kolo:
18. kolo
Zahájení:
20.01.19 15:45
Panthers Praha
8
:
FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň
4
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
4:1
3:2
1:1
- : -
Panthers Praha
FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
Panthers Praha - FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň 8:4
branky:
2. Ivana Miklíková, 10. Veronika Zittová, 16. Tereza Syslová, 16. Tereza Pitterlingová, 21. Michaela Lupačová, 25. Tereza Pitterlingová, 28. Lucie Florianová, 55. Barbara Jelínková - 4. Michaela Mašková, 30. Anna Alexandra Suková, 40. Michaela Urbanová, 51. Helena Böhmová; rozhodčí: Josef Monzer - Lukáš Procházka; vyloučení: 0:1; využití: 1:0; diváků: 52; zásahy brankářů: Karolína Červová 15 - Kateřina Fialová 14; po třetinách: 4:1, 3:2, 1:1;
60:00
Střely na branku ve 3. třetině: Panthers: 6, Plzeň: 6
60:00
Komentář trenéra hostů, (Vít Procházka): "V první polovině zápasu jsme prohrávali souboje a příliš lacino ztráceli míčky. Individuálními fatály jsme soupeři nabídli příliš mnoho šancí, které byly potrestány. Do druhé půli utkání jsme se zvedli, při naší produktivitě je ale těžké pomýšlet na zvraty. Děkujeme soupeři a divákům."
60:00
Komentář trenéra domácích (Lukáš Jenšík): "Dneska jsme si mohli zastřílet, ale hráli jsme dobře jen polovinu zápasu, kdy jsme kontrolovali hru a dobře kombinovali a měli jsme chuť dávat branky. Pak jsme ale polevili, což se nám v těžších zápasech nebude vyplácet. Děkujeme všem fanouškům a celé naší mládeži, že dnes dorazili a podpořili náš tým a vytvořili skvělou atmosféru."
60:00
Ukončení 3. části.
58:59
Podobně si na opačné straně počínala MIklíková, která přespurtovala posledního obránce, vystřelila ale o krok dříve, než by měla, a trefuje pouze Fialovou.
57:59
Naopak pátý gól plzeňských florbalistek málem přidala Mašková, jenž v úniku sama vs. Červová promáchla a vystřelila tak pouze slepý náboj.
57:03
Do konce zbývají něco málo pod tři minuty a probouzejí se konečně také fanoušci, jenž ženou své princezny za vytouženou desítku. Její naražení je zatím ve hvězdách, byť právě Lochmannová téměř zlomila pravou tyč.
55:49
Po delší odmlce si na plastový nesmysl sáhla Červová, jenž jednoruč kontrolovala nepřesné nahození z půlky.
54:48
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Barbara Jelínková, asistoval Lucie Florianová (8:4).
54:48
Klasické zakřiknutí, které přináší osmou radost do řad lodivoda Jenšíka. Jelínková natáhla na ose hřiště a následně nahodila nechytatelnou harpunu do horních pater tabulky. Fialová se jen ohlédla.
54:25
Hraje se ve svižném tempu. Balonek létá z místa na místo a často mění své destinace i barvy, které jej mají v držení. Klouže však spíše po ledě, než aby létal jako střela na branku.
52:46
Do útočných vod se vrhla také osamocená Pitterlingová, která pro změnu ztroskotala na špatném načasování kroků - po jednom neodměřeném zašlápla míček, který následně musel být vyměněn.
51:47
Kontrovat mohla Jelínková, jenž umotala za bránou dvě soupeřky a štrádovala si to do předbrankového prostoru, kde jí kuličku uzmula pozorná Fialová.
50:56
Branku družstva FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň vstřelil Helena Böhmová, asistoval Anna Alexandra Suková (7:4).
50:56
Že by z toho ještě přeci jen nakonec bylo drama? Böhmová se utrhla po levém mantinelu a přesně mířenou ránou nad nohu snižuje na 4:7 z pohledu hostí.
49:59
Třeba teď běžela Pitterlingová se dvěma dalšími spoluhráčkami proti dvěma obráncům, nedokázaly si však pořádně přihrát a celou akci tak zadrbaly.
48:16
Steinbachová při snaze obhodit si jednu z protihráček vybila Sukovou přesně mezi světla, navíc přitom dokázala udržet balonek. Zatím je to však směrem dopředu z pohledu domácích ve třetí periodě slabé, z osm minut vystřelily jedinkrát.
46:57
Podobným způsobem to na druhé straně zkusila Havlová, jejíž projektil končí pro jistotu až mezi vraty.
46:07
Jelínková rozehrála rohový kop nakrátko na Syslovou, která si chytře sběhla mezi kruhy, ranou z první však vůbec netrefila zařízení.
44:50
Plzeňačky vysunuly bránící blok až k polovině hřiště a změna rozestavení zatím slaví úspěch - kromě níže zmíněných sóloakcí se Pražanky zatím k ničemu nedostaly.
42:52
Nachtmannová promáchla na půlce a vyslala do úniku Slanou, ke které se ale včas stihla vrátit Volkmannová. Ta celý náznak akce ukončila poté, co s Anežkou za vlastní bránou rozbila plexisklo.
41:07
Rozjetá mašina jménem Miklíková naběhla jako utržená ze řetězu do plzeňské rozehrávky, netrefila ale dráhu balonku. Po dlouhém oblouku se tak podobně zuřivým tempem vrací do obrany s prázdnou.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Střely na branku ve 2. třetině: Panthers: 9, Plzeň: 8
40:00
Ukončení 2. části.
39:38
Branku družstva FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň vstřelil Michaela Urbanová, asistoval Andrea Košťálová (7:3).
39:38
Košťálová dostala přes dvě hráčky balonek před prázdnou bránu, celou situaci ale ještě vyšperkovala přihrávkou do ještě víc prázdné brány, kterou následně trefila Urbanová.
39:23
Hezky to teď provedly Suková se Staňkovou, které dvěma rychlými krosy přehrály celou domácí obranu. První jmenovaná nakonec mířila z osy nad.
38:39
Hnout se skóre mohla až Suková, která z dálky vyprášila Červové helmu, na druhé straně pak jen natažený beton Fialové trefila Lochmannová.
37:08
Na hřišti toho není moc k vidění. Domácím evidentně pětibrankový náskok stačí a do žádného dalšího zběsilého útočení se nepouštějí, Plzeň se naopak stále neodváží objevovat svět mimo svojí polovinu.
35:44
Slaná zahnala zpětnou nahrávkou do úzkých Florianovou, která najednou byla atakována třemi protihráčkami a navíc neměla možnost utéct. K jejímu štěstí si jedna ze soupeřek pomohla faulem a svízelnou situaci domácí jednadvacítky ukončila.
34:36
Vostracká při výběhu zpoza vlastní brány šlápla na minu a vzala s sebou i dotírající Pitterlingovou. Po krátkém přerušení nakonec obě gladiátorky opouští hřiště za potlesku barikád.
32:57
Zatímco se Plzeň vrátila k vyhazování balonů, hráčky oděné v barvách prezidentských trenýrek útočí. Dvakrát měla být adresátem nahození Miklíková, jenže napoprvé na míček nedosáhla a podruhé jí Steinbachová trefila přesně tak, že mužská část obecenstva zkřivila obličej bolestí.
31:38
Sama na Červovou uháněla Böhmová, nevyřešila to ale vůbec dobře. Její pomalá a nepřesná střela domácí brankářku, která v brankovišti seděla jako žába na prameni, trefila jen do připraveného betonu.
30:44
Nápor Pražanek pokračuje, Jelínková se ale při stahovačce do jesliček nestihla vyhnout statické Volkmannové.
29:10
Branku družstva FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň vstřelil Anna Alexandra Suková, asistoval Nikola Staňková (7:2).
29:10
Na druhé straně je z ničeho nic sníženo. Staňková našla zpoza brány mezi kruhy stojící Sukovou, jenž z první vrací Plzni jiskřičku naděje.
28:42
Zittová natočila zmrzlinu přes půl hřiště Vranové, která ještě z první posouvala na Lupačovou. Z následné rány nic moc nebylo, neboť roztočený balonek poskakoval jako střelený zajíc a nakonec se vymotal z houštiny těl až v rohu.
27:01
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Lucie Florianová, asistoval Dominika Tůmová (7:1).
27:01
Mrzet je to ale nemusí. Hned v další akci se srazily hokejky Tůmové a Nachtmannové a plachtící mičuda přistála přímo před Florianovou, která s hokejkou u kolen zvyšuje na 7:1.
26:50
Ze všech možných řešení, které Miklíková mohla zvolit s balonkem v rohu si vybrala to nejméně vhodné, domácí ztrácí pásmo a musí se vrátit do obrany.
25:34
Aby toho hostující obrana neměla málo, tak se do toho všeho náporu ještě provinila malou domů. Následný přímák sice gólem nekončí, tlak děvčat z Radlic však pokračuje.
24:07
Timeout FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň
24:07
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Tereza Pitterlingová, asistoval Veronika Zittová (6:1).
24:07
Který končí další brankou a taktickou poradou Plzně. Zittová to provedla znamenitě, když nalákala na párek dvě bránící hráčky včetně Fialové, aby následně předložila touš Pitterlingové. Ta z první bez problémů zametla do odkryté klece.
23:49
Až teď se děvčata v suknech barvy šedé dostaly aspoň přes půlící čáru, mnoho světla tam ale nepálily, naopak Pražanky rozjíždějí další útok.
22:52
Domácí hráčky jsou sice nastěhované v útočném pásmu, balonek ale spíš honí po rozích. Bdělost diváctva pak prověřuje hlasatel, který některé méně záživné pasáže hry osvěžuje rozšafným pouštěním muziky.
21:58
Panterky pokračují v náporu, dalšího štěstí se jim nicméně zatím nedostává.
20:21
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Michaela Lupačová, asistoval Tereza Pitterlingová (5:1).
20:21
Demolice pokračuje a halou zní Pátá. Hostující hráčky nechaly na první koleji nehlídaný slovenský expres Lupačovou, která už neměla problém dopravit balonek do nádražní budovy.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely na branku v 1. třetině: Panthers: 7, Plzeň: 5
20:00
Ukončení 1. části.
19:08
Chvíle vzájemného obírání se o balonek končí uklidněním hry Jelínkové, která místo výhozu na unikající Slanou raději zvolila úspornější variantu střídání.
18:03
Před dotírající Tůmovou vykopla Fialová balonek jen na střed před volnou Steinbachovou, které se ale skákající kus plastu roztočil na hokejce a po chvíli urputného zpracování trefila jen první nastavenou hokejku.
16:54
Domácí buší do slávistické obrany jako buchar do kůlu, Plzeň víceméně jen vyhazuje pryč. Zastánci ofenzivního typu hry jsou zatím spokojeni, hlouček plzeňských fanoušků na tribuně však nervózně žmoulá svou vstupenku a vyhlíží kontaktní branku.
15:24
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Tereza Pitterlingová, asistoval Veronika Zittová (4:1).
15:24
A jen o jednadvacet sekund později je to v Hostivicích ještě veselejší. Pitterlingová dostala pod stromeček čerstvé střelivo a vyhání pavouky i z opačné šibenice, než v úvodu Miklíková. 4.1.
15:03
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Tereza Syslová, asistoval Petra Šusterová (3:1).
15:03
Pět střel, tři góly. Nadprůměrná efektivita domácích co se týče zakončení pokračuje, tentokrát uspěla Syslová po nepříliš prudké ráně z poloviny, která se však schovala pod teniskami bránících hráček a kolem statické Fialové proklouzala až do sítě.
13:24
Další výběh Zittové, tentokrát po levé straně, odkud trefila jen klečící Fialovou. Pokus statistiky nelžou, tak Veronika kromě místa zpoza brány vystřelila už ze všech světových stran.
12:31
Zase ty centimetry. Steinbachová se prodrala přes zahuštěný střed hřiště a vypálila tak těsně nad horní tyčku, že byste tam ani krabičku od sirek nevložili.
11:37
Naopak mohly inkasovat po mizerné rozehrávce Zittové, jenž nabila Maškové - ta sama vstříc Červové neuspěla a na druhý gól si zatím počká.
10:49
Panterky sice drží své sokyně zamknuté na jejich polovině, žádný další blitzkrieg na západočeskou svatyni však zatím nepodnikají a spíše kombinují.
09:00
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Veronika Zittová, asistoval Petra Šusterová (2:1).
09:00
"Výborně Veroniko, perfektní výběh". Slova Slané dobře pasují na krásný gól Zittové, jenž za sebou nechala dvě hráčky a z mezikruží zamířila přesně na zadní tyč. Škoda pro Plzeň, neboť zatím si v oslabení počínala sympaticky.
08:02
Vyloučen hráč Tereza Havlová družstva FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň na 2 minuty za nedovolené vrážení.
08:02
Havlová vystřelila ze cviček Jelínkovou, což se nepovede jen tak někomu - hostující sedmasedmdesátka za to inkasuje odměnu v podobě dvou trestných minut.
07:38
Panterkám chybí trocha toho štěstíčka, zatím všechny rány létají o centimetřík, dva vedle. Minula například Zittová, před pár chvilkami pak také Lochmannová.
06:54
Syslovou i s trochou toho posekání obrala Volkmannová, v červeném suknu oděná osmačtyřicítka si ale poté pomohla zákrokem o něco ostřejším. Standardka pro Plzeň.
05:57
Domácí podporuje v dalším útočném snažení i místní DJ, jenž si nevšiml plynoucí hry a dobývání ze strany Zittové okořenil hitovkou z devadesátých let.
03:56
Branku družstva FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň vstřelil Michaela Mašková bez asistence (1:1).
03:56
Červová zaváhala při výběhu proti pomalu jedoucí kuličce a už se nestihla vrátit zpět, jednoduché vyrovnání tak zařídila Mašková.
03:24
Domácí se už radovaly z druhé vstřelené branky, rozhodčí byl ale proti, neb byla vstřelena vysokou holí.
01:23
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Ivana Miklíková, asistoval Dominika Tůmová (1:0).
01:23
Tůmová na brankovišti vybojovala odražený balonek a vybídla ke skórování Ivanu Miklíkovou, která vymetla pavučiny z levé šibenice. Uklízečka dnes nebude mít moc práce.
00:01
Úvodní buly vyrovnané, ale nakonec balonek skončil na hokejkách domácích
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Josef Monzer a Lukáš Procházka.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň: brankář: Kateřina Fialová; hráči v poli: Magdalena Kolářová, Šárka Denková, Gabriela Vaníčková, Michaela Mašková, Nikola Křemenáková
00:00
Line-up domácích Panthers Praha: brankář: Karolína Červová; hráči v poli: Petra Šusterová, Tereza Syslová, Tereza Pitterlingová, Veronika Zittová, Michaela Lupačová
00:00
Příjemné nedělní odpoledne, vítejte u zápasu 18. kola Extraligy žen. Domácí Panterky přivítají na domácí půdě celek z Plzně. Těšíme se spolu s Vámi na florbalovou podívanou.
Zapisovatel:
Štěpán Weber
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Josef Monzer a Lukáš Procházka
Hala:
Sport Centrum Hostivice
Počet diváků:
52
Střely:
22:19
Začátek utkání:
15:45
Konec utkání:
17:40
Hráč utkání domácí:
Tereza Pitterlingová
Hráč utkání hostů:
Andrea Košťálová
Góly a asistence
01:23
1:0
Ivana Miklíková
(Tůmová)
03:56
1:1
Michaela Mašková
09:00
2:1 P
Veronika Zittová
(Šusterová)
15:03
3:1
Tereza Syslová
(Šusterová)
15:24
4:1
Tereza Pitterlingová
(Zittová)
20:21
5:1
Michaela Lupačová
(Pitterlingová)
24:07
6:1
Tereza Pitterlingová
(Zittová)
27:01
7:1
Lucie Florianová
(Tůmová)
29:10
7:2
Anna Alexandra Suková
(Staňková)
39:38
7:3
Michaela Urbanová
(Košťálová)
50:56
7:4
Helena Böhmová
(Suková)
54:48
8:4
Barbara Jelínková
(Florianová)
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Tereza Pitterlingová (Panthers Praha)
3 (2 + 1)
2.
Veronika Zittová (Panthers Praha)
3 (1 + 2)
3.
Anna Alexandra Suková (FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň)
2 (1 + 1)
4.
Lucie Florianová (Panthers Praha)
2 (1 + 1)
5.
Dominika Tůmová (Panthers Praha)
2 (0 + 2)
6.
Petra Šusterová (Panthers Praha)
2 (0 + 2)
7.
Barbara Jelínková (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
8.
Helena Böhmová (FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň)
1 (1 + 0)
9.
Ivana Miklíková (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
10.
Michaela Lupačová (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
11.
Michaela Mašková (FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň)
1 (1 + 0)
12.
Michaela Urbanová (FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň)
1 (1 + 0)
13.
Tereza Syslová (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
14.
Andrea Košťálová (FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň)
1 (0 + 1)
15.
Nikola Staňková (FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň)
1 (0 + 1)