ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XM3-A087
Soutěž:
Národní liga
Kolo:
15. kolo
Zahájení:
05.01.19 17:00
Panthers Praha
8
:
DDM SANEXCZ Děčín IV
3
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:0
1:0
7:3
- : -
Panthers Praha
DDM SANEXCZ Děčín IV
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
Panthers Praha - DDM SANEXCZ Děčín IV 8:3
branky:
26. Patrik Míka, 46. Tomáš Hradec, 52. Marco Lombino, 53. Marek Mochan, 56. Tomáš Hradec, 58. Pavel Daněk, 59. Marek Mochan, 59. Lukáš Tomeš - 47. Jan Černý, 51. Martin Žáček, 54. Šimon Pilek; rozhodčí: Filip Leibl - Lukáš Laštovička; vyloučení: 0:0; využití: 0:0; diváků: 33; zásahy brankářů: Jan Slavata 26 - Jiří Přeučil 20; po třetinách: 0:0, 1:0, 7:3;
60:00
Střely na branku ve 3. třetině:

Panthers 13:13 Děčín
60:00
Celkové střely na branku:

Panthers 27:29 Děčín
60:00
Mix.it! nejlepší hráči utkání:
  • #26 Tomáš Hradec (2+1)
  • #32 Jiří Přeučil (74,1%)
  • 60:00
    Komentář trenéra hostí (Zdeňek Vážný): Odehráli jsme dobrý zápas. Soupeř byl efektivnější ve střelbě. My pracujeme dál, čeká nás ještě dlouhá cesta. Díky za zápas.
    60:00
    Komentář trenéra domácích (Kamil Sedlák): Takticky skvěle zvládnuté utkání. Hráli jsme výborně do obrany, což jsme ve druhé a třetí části dokázali konečně potvrdit i směrem dopředu a dostat se do vedení. Posledních deset minut už byl jeden velký blázinec. Děkujeme soupeři za zápas.
    60:00
    Ukončení 3. části.
    59:37
    Utkání se už jen dohrává, poklidnou atmosféru ještě okořenil místní hlasatel, jenž v přímém přenosu nedokázal dát dohromady souvislou větu a pobavil tak přítomné diváctvo.
    58:42
    Branku družstva Panthers Praha vstřelil Lukáš Tomeš, asistoval Jiří Ptáčník (8:3).
    58:42
    Třetí soutěžní samolepka Tomeše teď tkvi na soutěžní děčínské kartičce. Hostům se vůbec nevyvedl krok se hrou v šesti, prakticky ihned ztratili balonek a výše jmenovaný spielmachr krásným obloukem ještě víc zvedá goal difference Panterů v tabulce.
    58:05
    Timeout DDM SANEXCZ Děčín IV
    58:05
    Branku družstva Panthers Praha vstřelil Marek Mochan, asistoval Jan Balvín (7:3).
    58:05
    Dnešní večer se v Děčíně asi nepovede ve veselé tónině. Celá pětice se úplně vykašlala na Mochana, jenž přebruslil celou šíři hřiště a následně poslal balonek přesně pod horní tyč. Nutno pochválit i hráče před bránou, díky kterým viděl Přeučil opravdu jen černé trenky.
    57:25
    Branku družstva Panthers Praha vstřelil Pavel Daněk, asistoval Patrik Míka (6:3).
    57:25
    Nejspíš je rozhodnuto. Míka rychle rozehrál standardku z rohu na úplně volného Daňka, jenž příklepem rozvlňuje síťku. Teď si mohou obránci hostí jen drbat hlavu, tohle byla školácká chyba v rozebírání hráčů.
    56:47
    Další ostrý zákrok, tentokrát Černý na mantinelu sundal Kýbla. Verdikt oficírů se mu ale vůbec nelíbí a hledí na jednoho ze sudích z podstřeší, balonek už mu to ale nevrátí.
    56:07
    Hra se přerušuje poté, co byl za bránou sestřelen Lombino. Rychlá práce zdravotníka a příslib chladivého spreje znamenají, že se po pár chvilkách domácí šedesátka zvedá a prchá na střídačku.
    55:11
    Branku družstva Panthers Praha vstřelil Tomáš Hradec, asistoval Marco Lombino (5:3).
    55:11
    Druhá lajna ve třetí části řádí. Po nevyužitých šancích dokázal Lombino udržet útočné pásmo, zavezl touš za bránu, odkud jej naservíroval přímo na Hradce, jenž dokázal přes změť hokejek propašovat kulatý nesmysl až do brány! 5:3.
    54:44
    Pátý gól domácích téměř přidali Tomeš s Hradcem! Nejprve před prvním jmenovaným vyplaval míček u brankoviště, aby jej následně poslal těsně mimo, Hradec pak o pár chvil později trefuje tyč!
    53:38
    Branku družstva DDM SANEXCZ Děčín IV vstřelil Šimon Pilek, asistoval Jan Fidler (4:3).
    53:38
    S brankami se doslova roztrhl pytel. Obrovské šance na obou stranách nevyužili postupně Hradec se Žáčkem, když už se pak zdálo, že je situace uklidněná, našel Fidler přes půl hřiště volného Pilka. Ten už měl snadný úkol v podobě úklidu míčku do volné části klece.
    52:44
    Branku družstva Panthers Praha vstřelil Marek Mochan, asistoval Jan Balvín (4:2).
    52:44
    A rozehráli náramně! Balvín našel vpředu číhajícího Mochana, který se neukvapil, vrtící se mičudu si v klidu zpracoval, zamířil a báječnou ranou o zadní tyč zvyšuje na 4:2!
    52:22
    Z rychle rozehraného přímého kopu trefil Černý jen cvičky blokujícího Ptáčníka, v následném souboji si pak navíc pomohl loktem. Rozehrávat budou Panteři.
    51:26
    Branku družstva Panthers Praha vstřelil Marco Lombino, asistoval Tomáš Hradec (3:2).
    51:26
    No to byla krása. Tomeš z otočky hledal kamaráda na středu, kam si včas seběhl Hradec. Ten ještě vrátil ke kruhům míček na Lombina, jenž na třetí pokus konečně neposlal svou ránu do pangejtu, nýbrž přesně nad Přeučilovu nohu. Panteři si berou zpět své vedení.
    50:50
    Branku družstva DDM SANEXCZ Děčín IV vstřelil Martin Žáček, asistoval Jan Černý (2:2).
    50:50
    Je vyrovnáno. Mochan nejprve pořádně provětral Přeučilovu lapačku, následně ale z podobné pozice pálil o něco úspěšněji Žáček. Našel mezírku u tyče a za bouřlivého jásotu obou děčínských kotelníků srovnává na 2:2.
    50:18
    Utkání v Hostivicích sleduje 33 diváků, děkujeme!
    48:57
    A znovu potlesk barikád pro domácího čapíňa, jenž natáhl své betony až k tyčce, aby zneškodnil stoprocentní Žáčkovu totovku!
    47:54
    Na půlce našel Balvín zadovkou pouze Kužela, ten si ale v následném úniku ze strany neporadil se Slavatou. Výtečný zákrok vleže.
    46:41
    Branku družstva DDM SANEXCZ Děčín IV vstřelil Jan Černý, asistoval Martin Žáček (2:1).
    46:41
    Děčín záhy zaslouženě snižuje. Žáček dokázal za bránou balonek proti přesile soupeřů nejen udržet, ale zároveň ho poslat do ohně, kam si seběhl Černý a prudkou ránou překonal bezmocného Slavatu. 2:1.
    45:00
    Branku družstva Panthers Praha vstřelil Tomáš Hradec, asistoval Lukáš Tomeš (2:0).
    45:00
    Krásná akce Lombina s Tomešem, jenž společně připravili perfektní pozici Hradcovi. Ten si ještě vylepšil pozici a z hranice pravého kruhu vypálil přesně nad Přeučilovo rameno. Hostující gólman se jen smutně ohlédl na své nevěříčně se dívající spoluhráče.
    44:41
    A prakticky přesně od místa, kde se teď skupina pořadatelů láduje doneseným a nehlídaným gulášem, zkusil své štěstí Vybíral. Trefil jen vrata směrem na parkoviště.
    43:43
    Na hřišti se toho opravdu děje příliš málo na to, aby se o tom daly psát kloudné zprávy. Největším vzrušením v odehraném čase třetí periody tak zatím způsobil hlavní pořadatel, jenž si ke stolku časoměřičů přinesl guláš a košík chleba.
    42:03
    Panteři mohli kontrovat brejkem ve třech proti poslednímu bekovi, Tomeš ale nedokázal překonat nataženou hokejku. Následné žihadlo Mochana končí těsně nad.
    41:13
    Začátek třetí části zatím reflektuje to, co se dělo ve třetinách předchozích - Děčín drží balonek tak dlouho, aby ho nakonec sám dokázal vlastními silami ztratit.
    40:00
    Zahájení 3. části.
    40:00
    Střely na branku ve 2. třetině:

    Panthers 8:10 Děčín
    40:00
    Ukončení 2. části.
    39:51
    Balvín teď tančil mezi vejci, když ve vlastním rohu zkoušel projít přes dva hráče, s velkou porcí štěstí ale situaci zvládl.
    38:37
    Ostrý souboj Štěpána s Bořutou k nevoli hostujícího kapitána končí jen standardní situací. Ten s rozhodnutím nesouhlasí, trochu se rozčiluje, to je ale asi tak všechno, co s ním může dělat.
    37:08
    Blízko druhému gólu pro červený tým byl i Mochan, který vyvinul v otočce nepochopitelnou silu a jeho rána proletěla takový kousek nad břevnem, že byste tam ani krabičku od sirek nevložili. Pokud by tam Přeučil dal ruku, pravděpodobně by o ní přišel.
    36:06
    Potlesk teď zní i ze druhé strany, kde po rychlém křižném pasu přes celou šíři hřiště vypálil Tomeš, trefil ale jen fantasticky se přesunuvšího Přeučila!
    34:51
    Teď už si Slavata na balonek sáhl, trefil ho totiž víceméně do betonů. Bureš svou ránu schoval velmi pěkně, domácí kípr toho moc neviděl.
    33:49
    Zvrátit má slova se téměř podařilo Zemanovi, jenž z rychlého kontru a přes blok tří hráčů téměř zlomil horní tyč!
    31:51
    A stále ta stejná písnička. Děčín je mnohonásobně víc času na balonu, vše ale kazí tím, že s ním nedokáže kloudně naložit. Třeba teď tuším Matza nepochopitelně vypálil backhandem z rohu, logicky trefil jen podkroví hostivického Sportcentra a domácí se tak dostali zdarma k rozehrávce.
    29:55
    Děčín potápí zejména hodně nepřesné přihrávky. Ty často nedosahují ani průměrné cestovní rychlosti starších modelů automobilů, domácí beci je tak dokáží zachycovat.
    28:05
    Hradec u mantinelu zvládl souboj s dvěma protivníky a chytrou zadovkou hledal Tomeše. Tlačítko pro přihrávku však držel příliš dlouho, prudký balonek sbírají obránci.
    27:01
    Slavata za svou bránou doslova ukradl z hokejky balonek Logajovi a poslal ho směrem vpřed, kde jen o pár sekund později spálil obrovskou šanci Kýbl, když trefil jen ležícího Přeučila!
    25:41
    Branku družstva Panthers Praha vstřelil Patrik Míka, asistoval Jan Balvín (1:0).
    25:41
    Napoprvé Kýbl trefil jen včas sklapnuté ponorky Matzy, druhá rána ze stejného místa v podání Míky už ale úspěch slaví. Panteři se ujímají vedení.
    24:17
    Mochan s Kýblem dokázali vyvézt kuličku až za Přeučila, moc dlouho tam ale světla nepálili. Hostující obrana jim prakticky ihned dokázala balonek odebrat a sama se vydat směrem vpřed.
    23:04
    Balonek sice drží Děčínští, eskalace jejich tlaku se ale zatím nekoná. Naposledy dokázal do bezpečných vod vyhodit Tomeš a umožnil Panterům prostřídat.
    21:23
    A další nebezpečenství ze strany červených svršků, přečíslením tří vůči jednomu pohrdl Hradec, jenž z mezikruží vůbec netrefil zařízení!
    20:51
    Lombino z dálky ozkoušel životnost Jiřího Přeučila, jenž víceméně jen profitoval z toho, že mu prudký zátah přistál v klíně,
    20:00
    Zahájení 2. části.
    20:00
    Střely na branku v 1. třetině:

    Panthers 6:6 Děčín
    20:00
    Ukončení 1. části.
    19:46
    Krátce před koncem ještě jeden důležitý moment zatím skvělého Slavaty, jenž si tygřím skokem poradil s prudkým příklepem Fidlera.
    18:16
    Další štiplavá rána z dálky, tentokrát v podání Zemana. Slavata drží, směrem vpřed už to ale ze strany chlapců v červených suknech není tak dobré, jako ze začátku.
    16:10
    Lombino dokázal protančit přes dva hráče, u třetího už se mu leč porouchaly stroje. Děčín může znovu začít svůj nápor.
    14:54
    Chyba náčelníka Ptáčníka znamenala znovuzískání balonku soupeřem za domácí klecí, ústí však jen ve zbytečný útočný faul. Panthers si prozatím mohou oddychnout.
    13:47
    Ponděkud kuriózní moment Lombina. Ten při střídání ztratil hůl, která se následně dobrou půlminutu válela u kruhu pro vhazování. Z děčínské lavičky se ozývá nesmělý návrh na vyloučení za špatné střídání.
    12:56
    A vzápětí i druhý, když zvládl vyčapat děčínské přečíslení dvou proti jednomu.
    12:27
    Klein se téměř na polovině opřel do balónu a podařilo se mu prostřelit i husté křovisko před sedícím Slavatou. Ten si připisuje první těžký zákrok.
    10:33
    Hraje se prakticky bez přerušení, držení míčku dosahuje přibližně hodnot 45% vůči 55% z pohledu Panthers. Gólmani jsou bez práce.
    08:50
    Až teď se zase rozvířily vody, když Daněk po standardce pálil těsně vedle pravého růžku. Počitadlo střel na bránu tak zatím stále zůstává na hodnotě 3:1 ve prospěch domácího celku.
    07:40
    Je to jedna nepovedená střela za druhou, záživnost se zatím limitně blíží nule. Přítomné diváctvo se baví alespoň bubínkem, které přivezlo tvrdé jádro hostujících fanoušků.
    05:39
    Protiútok po levé straně vedl Lombino, následně zkoušel zakončovat z otočky Tomeš. Za oběma pokusy z kategorie těch slabších se Přeučil mohl jen ohlédnout.
    04:41
    Po nikterak přesvědčivém náhozu z dálky se kotouč odrazil od hrazení přímo před Logaje, jenž však samým překvapením upadl. Komický, zároveň ale důležitý moment, tohle klidně mohlo skončit gólem.
    03:15
    Tohle asi budeme sledovat většinu času - Pražané nenapadají a čekají na své polovině na to, co soupeř provede. Logický předpoklad, když je jich polovina co hostů.
    02:26
    Žáček postupně udělal sněhuláky hned ze dvou beků a hledal před brankou Černého, jenž nicméně na skákající kus plastu nedosáhl.
    01:19
    Po Hanzlově nahození byl za brankou Děčína zašlápnut hrací předmět, hra se přerušuje a oba soupeři střídají.
    00:25
    To mohl být snový začátek pro prořídlé řady domácích, jenže Mochan orazítkoval ze střední vzdálenosti jen výstavní břevno!
    00:00
    Rozhodčími dnešního utkání jsou Filip Leibl a Lukáš Laštovička.
    00:00
    Zahájení utkání.
    00:00
    Line-up hostů DDM SANEXCZ Děčín IV: brankář: Jiří Přeučil; hráči v poli: Petr Vybíral, Vojtěch Klein, Jan Černý, Martin Žáček, Radek Kužel
    00:00
    Line-up domácích Panthers Praha: brankář: Jan Slavata; hráči v poli: Jan Balvín, Patrik Míka, Marek Mochan, Petr Kölbl, Pavel Daněk
    Zapisovatel online:
    Tomáš Pauček
    Doplňující údaje k utkání
    Rozhodčí:
    Filip Leibl a Lukáš Laštovička
    Hala:
    Sport Centrum Hostivice
    Počet diváků:
    33
    Střely:
    27:29
    Začátek utkání:
    17:00
    Konec utkání:
    18:49
    Hráč utkání domácí:
    Tomáš Hradec
    Hráč utkání hostů:
    Jiří Přeučil
    Góly a asistence
    25:41
    1:0
    Patrik Míka
    (Balvín)
    45:00
    2:0
    Tomáš Hradec
    (Tomeš)
    46:41
    2:1
    Jan Černý
    (Žáček)
    50:50
    2:2
    Martin Žáček
    (Černý)
    51:26
    3:2
    Marco Lombino
    (Hradec)
    52:44
    4:2
    Marek Mochan
    (Balvín)
    53:38
    4:3
    Šimon Pilek
    (Fidler)
    55:11
    5:3
    Tomáš Hradec
    (Lombino)
    57:25
    6:3
    Pavel Daněk
    (Míka)
    58:05
    7:3
    Marek Mochan
    (Balvín)
    58:42
    8:3
    Lukáš Tomeš
    (Ptáčník)
    KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
    1.
    Tomáš Hradec (Panthers Praha)
    3 (2 + 1)
    2.
    Jan Balvín (Panthers Praha)
    3 (0 + 3)
    3.
    Marek Mochan (Panthers Praha)
    2 (2 + 0)
    4.
    Jan Černý (DDM SANEXCZ Děčín IV)
    2 (1 + 1)
    5.
    Lukáš Tomeš (Panthers Praha)
    2 (1 + 1)
    6.
    Marco Lombino (Panthers Praha)
    2 (1 + 1)
    7.
    Martin Žáček (DDM SANEXCZ Děčín IV)
    2 (1 + 1)
    8.
    Patrik Míka (Panthers Praha)
    2 (1 + 1)
    9.
    Pavel Daněk (Panthers Praha)
    1 (1 + 0)
    10.
    Šimon Pilek (DDM SANEXCZ Děčín IV)
    1 (1 + 0)
    11.
    Jan Fidler (DDM SANEXCZ Děčín IV)
    1 (0 + 1)
    12.
    Jiří Ptáčník (Panthers Praha)
    1 (0 + 1)