ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XM3-A100
Soutěž:
Národní liga
Kolo:
17. kolo
Zahájení:
19.01.19 19:45
Panthers Praha
1
:
FAT PIPE Traverza Mukařov
5
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:1
1:2
0:2
- : -
Panthers Praha
FAT PIPE Traverza Mukařov
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
Panthers Praha - FAT PIPE Traverza Mukařov 1:5
branky:
40. Marco Lombino - 13. Tadeáš Drahorád, 21. Jan Fiala, 26. Radim Fořt, 53. Jakub Noha, 56. Michal Kotlas; rozhodčí: Jan Knap - Martin Kněžík; vyloučení: 1:2; využití: 1:1; diváků: 41; zásahy brankářů: Jan Slavata 26 - Josef Bína 22; po třetinách: 0:1, 1:2, 0:2;
60:00
Vyjádření trenéra domácích (Lukáš Jenšík): Mimořádně nudné utkání, které do třetí třetiny nemělo absolutně žádné tempo. Rozhodla soupeřova produktivita, byť si troufám říci, že jsme dnes byli lepším týmem, ale na to se bohužel nehraje. Děkuji soupeři za férové utkání a zejména našim fanouškům a mládeži, že dnes dorazili a podpořili nás, v takové atmosféře se hraje skvěle.
60:00
Střely na branku ve 3. třetině:

Panthers 8:11 Mukařov
60:00
Střely na branku celkem:

Panthers 23:31 Mukařov
60:00
Mix.it! nejlepší hráči utkání:
  • #26 Tomáš Hradec
  • #11 Tomáš Sláma
  • 60:00
    Vyjádření trenéra hostí (Tadeáš Drahorád): Po bídě v posledních utkáních jsme rádi, že se nám podařilo zahrát vzadu skoro na nulu. Nebyli jsme se sebou úplně spokojení, ale tři body samozřejmě rádi bereme. Díky za soupeři za tradičně férové utkání.
    60:00
    Ukončení 3. části.
    59:43
    Po souboji Koláře s Heřmanským si ještě jednu jízlivou poznámku vůči bývalému domácímu náčelníkovi neodpustil Kalát, i přes dosti zlostný pohled čísla čtyři ale k žádné eskalaci násilí nedochází.
    59:02
    Tohle vypadá s partou chlapců z Radlic nedobře, Traverza drží balon a v relativním klidu kontroluje poslední minutu utkání.
    58:39
    Timeout Panthers Praha
    58:39
    Kolář byl po tvrdém zákroku Heřmanského zatlačen až do soupeřova brankoviště, odkud s sebou vzal i bránu. Překvapený Bína se stihl jen ohlédnout podobným způsobem, jako se muži lačně otáčejí za sličnými dámami na ulici.
    58:09
    Lombino rychlým krosem hledal Kýbla, jenž sice dokázal z první vystřelit, udělal to ale tak nešikovně, že jeho pokus opsal balistickou křivku a skončil jako suvenýr za mantinelem.
    57:50
    Slavata znovu na střídačce, Daněk pak téměř z půlky o milimetry minul pravou tyč.
    56:56
    Podobně to následně zkusil i Pudich s tím rozdílem, že si nevšiml Slavaty v brankovišti. Ten si připisuje jednoduchý zákrok.
    56:28
    Domácí při tlaku ztratili balon, Noha však přes celé hřiště nedokázal trefit odkrytou klec.
    55:34
    Očekávaný tah se stává skutečností, Slavata prchá na střídačku a Panteři to zkouší v šesti!
    55:28
    Branku družstva FAT PIPE Traverza Mukařov vstřelil Michal Kotlas, asistoval Radim Fořt (1:5).
    55:28
    Pudich byl při průniku faulován, i přes zakončení však měli hosté výhodu standardní situace. Tu perfektním příklepem využívá Kotlas.
    53:55
    Před tříbodovým Slámou se zničeho nic otevřelo moře jako před Mojžíšem, spasitelem svého lidu se ale na rozdíl od něj nestal, neb trefil jen Slavatův beton.
    52:27
    Branku družstva FAT PIPE Traverza Mukařov vstřelil Jakub Noha, asistoval Walter Schubert (1:4).
    52:27
    Jenže zatím výborně odehrané oslabení končí první střelou na bránu, Noha z velké vzdálenosti vrací Mukařovu tříbrankové vedení.
    52:03
    Další perfektní vývoz, tentokrát z hole Hradce. Cennější o to, že přitom kličkami mezi nohy stihl znesvětit hned dva protihráče.
    51:28
    Cenné vteřinky pohonil v útočném pásmu Polcar s Krůškem, kteří navíc mohou vystřídat po nedovoleném zákroku Heřmanského.
    50:46
    Vyloučen hráč Dominik Hudec družstva Panthers Praha na 2 minuty za bránění ve hře.
    50:46
    Vylučuje se však na straně opačné, za nedovolené nastavení ramena u hrazení putuje k časoměřičům Hudec.
    50:17
    Balvín nedobrzdil před Nohou a následně ho naložil na plexisklo takovým způsobem, že se polovina hrazení skácela k zemi jako domino. Hostující devětapadesátka si navíc sama hlasitě řekla o dvouminutové pokárání za špatné mravy, neb při standardce Panterů odpálila balonek pryč.
    49:27
    A další megašance domácích, Lombino se řítil ze strany sám, nepřekonal však výtečného Bínu, jenž si připisuje mimořádně důležitý zákrok lapačkou!
    49:01
    Tou teď pohrdl Mochan, jenž z vrcholku kruhů trefil jen Bínovu masku!
    47:57
    "Potřebujeme lepší pasy", zní z domácí lavičky. A nutno popravdě přiznat, že být teď vracák Tomeše na Balvína přesnější, měl před sebou domácí snajpr úplně prázdnou klec.
    46:48
    Valná hromada za Bínovou bránou byla dlouho rozhodčími pouštěna, přerušena pak paradoxně byla až ve chvvíli, kdy z ní Kýbl konečně vyvezl balonek. Panteři jsou v posledních chvílích jednoznačně aktivnější.
    45:28
    Další dobrý reflex Slavaty, jenž nataženou nohou uzmul balonek Slámovi. Hlediště mezitím potají obchází jeden z oficírů Traverzy s deskami a letáčky, snažíc se do svých prořídlých řad přetáhnout nějaké rovnače mantinelů.
    42:50
    Obrovská šance Pudicha - měl před sebou dálnici a sedícího Slavatu, který vytáhl další bravurní zákrok paží!
    42:11
    Mochan nahodil kotouč od modré a odraženou střelu sám zkusil dorazit backhandem. Po odrazu od jedné z bruslí je z toho roh.
    40:24
    Velké Slavaťákovy chvíle hned v úvodu! Fiala dorážel do úplně prázdné brány, místo radosti však zvedá ruce v gestu zmaru - domácí kípr mu sebral jasný gól fantastickým přesunem od jedné tyčky ke druhé!
    40:00
    Zahájení 3. části.
    40:00
    Střely na branku ve 2. třetině:

    Panthers 9:13 Mukařov
    40:00
    Ukončení 2. části.
    39:53
    Branku družstva Panthers Praha vstřelil Marco Lombino, asistoval Dominik Hudec (1:3).
    39:53
    Nakonec to domácí stíhají ještě před sirénou! Lombino se nerozpakoval a od mantinelu vyslal projektil nevídané rychlosti, který končí až v pravém horním růžku! Tady byl Bína bez sebemenší šance zasáhnout.
    39:40
    Panterům se nedaří dostat se do nějakého stálejšího tlaku, po vyrovnaném souboji Tomeše s Heřmanským navíc končí balonek pod mantinelem a bude z toho jen buly.
    38:55
    Mochan místo střelby volil přesný kros na volného Tomeše, který z první netrefil ideálně a míjí prázdnou bránu!
    38:12
    Vyloučen hráč Walter Schubert družstva FAT PIPE Traverza Mukařov na 2 minuty za sekání.
    38:12
    Tak snad teď se něco semele, Schubert přeťal Daňkovu hokejku téměř vedví a už odfukuje na trestné lavici.
    37:48
    Co se útoku týče to v posledních minutách není přílišná zábava. Na tribuně je možno přistihnout hlouček diváků, který zívá takovým způsobem, že snad dělá míru na knedlíky.
    35:32
    Schovaná rána Balvína neměla žádnou velkou razanci, ukrytá ale byla skvěle. Po odrazu od spojnice trefila Bínu do masky, který následně na poslední chvíli akrobatickým způsobem vyškrábl balonek z branky!
    34:19
    Krásný moment Ptáčníka, který si perfektně pokryl balon a zády na hrazení sroloval tuším Heřmanského. Z následné akce trefuje Kalous pouze první tenisky, které si v součtu zatím připsaly více zákroků než Bína.
    32:21
    Výborně v oslabení pracuje Fiala, jenž dvakrát uzmul balonek Míkovi a navrch přidal dva úspěšné souboje. Traverza zatím početní nevýhodu zvládá v poklidu.
    31:41
    Dva rychlé krosy a střela z pravé části mantinelu, jenž vyplašila maximálně holuby z podkroví.
    30:45
    Vyloučen hráč Dominik Hron družstva FAT PIPE Traverza Mukařov na 2 minuty za nedovolené vrážení.
    30:45
    Lombino lítá po hřišti jako čamrda a byť se mu zatím nedostalo gólové odměny, vynutil si na sebe alespoň faul, který končí zlomenou hokejkou soupeře. Ten zároveň inkasuje premiérové trestné minuty v utkání.
    29:15
    Jako dvě lokomotivy se do souboje za bránou řítili Kolář s Káškem. První jmenovaný svého soupeře sice dokázal vystřelit ze sandálů, následně ale sám havaroval do mantinelu. Kášek pak při návratu do hřiště málem vzal hrazení s sebou, když nezvedl nohu dostatečně vysoko.
    28:14
    Po chvilkách Traverzy přichází vzruch i na stranu blíže ke stanovišti autobusů. Nejprve Mochan neuspěl s kličkou do backhandu, následně dvakrát trefil beka aktivní Lombino. Kontaktní branka visí ve vzduchu.
    26:19
    Traverza si začíná vypracovávat mírný tlak, který zkusil z dálky přetavit v další gól Pudich. Rána byla nepřesná, trefila pouze dveře za bránou, které jsou v tomto případě poněkud kuriózně postavené ve výšce očí.
    25:05
    Branku družstva FAT PIPE Traverza Mukařov vstřelil Radim Fořt, asistoval Tomáš Sláma (0:3).
    25:05
    Na tohle už ale neměl nárok. Sláma s Fořtem to dovezli ne do kuchyně, ale ještě o dvě místnosti dál, druhý jmenovaný pak jen doklepával míček do prázdné klece.
    24:29
    Míka rozdal do strany na Koláře, jenž plachtící merunu poslal úctyhodným způsobem těsně vedle levé tyče. na druhé straně pak Slavata vležmo vychytal ve stoprocentní tutovce Nohu!
    22:45
    A další až příliš rozjásaná rozehrávka mukařovských florbalistů, která skončila tentokrát u Kalouse. Ten se v rámci možností bouchnout to tam - počkat si na spoluhráče rozhodl pro druhou variantu a celou akci tak zbrzdil, díky čemuž se obranné šiky hostí stihly správně zkonsolidovat.
    21:33
    Před napadajícím Kašparem unikl Štěpán pouze do rohu, kde se následně nechal srolovat na mantinel. Panteři mohou v klidu prostřídat.
    20:35
    Branku družstva FAT PIPE Traverza Mukařov vstřelil Jan Fiala, asistoval Tomáš Sláma (0:2).
    20:35
    Tohle zamrzí. Heřmanského příšernou rozehrávku nepotrestal z úniku Kolář, než se ale stihl vrátit, tak přesnou ranou k tyči znásobuje náskok Traverzy Fiala.
    20:00
    Zahájení 2. části.
    20:00
    Střely na branku v 1. třetině:

    Panthers 6:7 Mukařov
    20:00
    Ukončení 1. části.
    19:20
    Panteři kromě skóre za svými soky téměř v ničem nezaostávají, snad s výjimkou standardních situací. Ty rozehrávají hosté povětšinou tak, že dokáží ohrozit soupeřovu bránu, ze strany domácích je z toho většinou ohrožení brány vlastní.
    18:38
    Protiútok a rychlá kombinace Lombina s Balvínem a Mochanem byla naopak krásná, elegantní a vymazlená. Takový Michael Fassbender mezi akcemi.
    17:46
    Mukařovské rozehrávky dnes opravdu nedosahují kvalit Národní ligy, po další zpackané mohl z výborné pozice zakončovat Krůšek, leč trefil pouze Bínův vyšpulený pupek.
    16:06
    Zbytečně tvrdě si proti Polcarovi počínal o něco pomalejší Fořt, jenž po nedovoleném zákroku ještě odkopl balonek pryč. "Takhle tedy ne," říká pohledem jeden z rozhodčích a uděluje hříšníkovi důrazné napomenutí píšťalkou.
    14:11
    Kontrovat na druhé straně mohl Kalous, jenž se kolem stojícího beka obtočil jako zkušený žák autoškoly kolem kuželu, trefil však jen včas sražené brynelky bránícího Heřmanského.
    12:57
    Branku družstva FAT PIPE Traverza Mukařov vstřelil Tadeáš Drahorád, asistoval Tomáš Sláma (0:1).
    12:57
    Sláma našel z rohu na půlce stojícího Drahoráda, jenž s trochou štěstí našel místečko u Slavaťákova teploměru. 0:1.
    11:09
    Po ráně do nataženého Slavaťákova betonu byl u brankoviště hodně důrazný Fořt, jenž byl následně odstraněn z rinku ještě důraznějším Štěpánem. Další roh pro Mukařov.
    10:22
    Nutno podotknout, že se zatím neděje skoro nic. Většina vznikajících akcí končí ve středním pásmu, kde se oba soupeři postupně vystavují do ofsajdu.
    09:02
    Na druhé straně uháněli Schubert s Nohou do přečíslení, leč prvnímu jmenovanému na kluzkém mechu podjely brusle a do celé akce se zamotal. Následná rána Nohy trefila pouze vrata směrem do šaten.
    07:49
    A znovu z puntíku na vhazování, tentokrát z hole Krůška. Bína musel vytáhnout první ostrý zákrok, neb prudký zátah mířil pod břevno.
    06:53
    Mochan z půlky do štangle!
    05:44
    Až teď málem rozesmutnil tváře Středočechů Štěpán, jenž báječnou krosovkou vyzval ke skórování Krůška - na poslední chvíli mu do střely vstříc prázdné bráně strčil hokejku Kášek!
    04:42
    Panteři jsou mírně aktivnější co se střelby týče, žádná z nich leč zatím bránu netrefila - vždy trefila pouze první pantofle v cestě, případně jako teď ta Ptáčníkova končí v rohu kolbiště.
    03:20
    Schubert se lacině nechal obrati Štěpánem, podobně si pak počínal i Noha. Potrestat jejich laxnost mohl Balvín, jenž nicméně až příliš přetáhl svůj pokus, který místo brány trefil v rohu sedícího pořadatele balonů.
    02:22
    Po pravé straně prchal Sláma, jehož z této pozice neviditelným zákrokem zastavil Daněk. Hosté mají výhodu rohového kopu.
    01:26
    První palbu si přivlastnil Noha, jenž z hranice malého brankoviště dorážel nejspíš vysokou hokejkou, na druhé straně pak nepřesně střílel Mochan.
    00:37
    Úvodní chvíle zatím mnoho vzruchu nepřináší, Traverza sice zavezla touš na útočnou polovinu, tam ho však následně také ztratila.
    00:00
    Rozhodčími dnešního utkání jsou Jan Knap a Martin Kněžík.
    00:00
    Zahájení utkání.
    00:00
    Line-up hostů FAT PIPE Traverza Mukařov: brankář: Josef Bína; hráči v poli: Michal Kotlas, Jan Fiala, Radim Fořt, Tomáš Sláma, Petr Heřmanský
    00:00
    Line-up domácích Panthers Praha: brankář: Jan Slavata; hráči v poli: Jiří Ptáčník, Patrik Míka, Pavel Daněk, David Kolář, Martin Kalous
    Zapisovatel online:
    Tomáš Pauček
    Doplňující údaje k utkání
    Rozhodčí:
    Jan Knap a Martin Kněžík
    Hala:
    Sport Centrum Hostivice
    Počet diváků:
    41
    Střely:
    23:31
    Začátek utkání:
    19:45
    Konec utkání:
    21:34
    Hráč utkání domácí:
    Tomáš Hradec
    Hráč utkání hostů:
    Tomáš Sláma
    Góly a asistence
    12:57
    0:1
    Tadeáš Drahorád
    (Sláma)
    20:35
    0:2
    Jan Fiala
    (Sláma)
    25:05
    0:3
    Radim Fořt
    (Sláma)
    39:53
    1:3 P
    Marco Lombino
    (Hudec)
    52:27
    1:4 P
    Jakub Noha
    (Schubert)
    55:28
    1:5
    Michal Kotlas
    (Fořt)
    KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
    1.
    Tomáš Sláma (FAT PIPE Traverza Mukařov)
    3 (0 + 3)
    2.
    Radim Fořt (FAT PIPE Traverza Mukařov)
    2 (1 + 1)
    3.
    Jakub Noha (FAT PIPE Traverza Mukařov)
    1 (1 + 0)
    4.
    Jan Fiala (FAT PIPE Traverza Mukařov)
    1 (1 + 0)
    5.
    Marco Lombino (Panthers Praha)
    1 (1 + 0)
    6.
    Michal Kotlas (FAT PIPE Traverza Mukařov)
    1 (1 + 0)
    7.
    Tadeáš Drahorád (FAT PIPE Traverza Mukařov)
    1 (1 + 0)
    8.
    Dominik Hudec (Panthers Praha)
    1 (0 + 1)
    9.
    Walter Schubert (FAT PIPE Traverza Mukařov)
    1 (0 + 1)