ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XW1-A015
Soutěž:
Extraliga žen
Kolo:
3. kolo
Zahájení:
22.09.19 18:00
Panthers Praha
1
:
FAT PIPE FLORBAL CHODOV
16
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:4
0:9
1:3
- : -
Panthers Praha
FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
Panthers Praha - FAT PIPE FLORBAL CHODOV 1:16
branky:
44. Anežka Viplerová - 4. Nela Jiráková, 6. Gabriela Tožičková, 10. Karolína Suchá, 15. Tereza Hanzlíková, 21. Karolína Suchá, 21. Gabriela Žůrková, 25. Magdaléna Plášková, 27. Jana Vávrová, 28. Martina Řepková, 29. Gabriela Tožičková, 30. Anet Jarolímová, 31. Tereza Peštová, 38. Anet Jarolímová, 41. Magdaléna Plášková, 51. Jana Vávrová, 52. Anet Jarolímová; rozhodčí: Jan Brejcha - Jiří Jelínek; vyloučení: 0:0; využití: 0:0; diváků: 73; zásahy brankářů: Kristýna Horňáková 34 - Hana Ranochová 25; po třetinách: 0:4, 0:9, 1:3;
60:00
Střely na branku ve 3. třetině: Panthers 18 - Chodov 16
60:00
Střely na branku ve celkem: Panthers 18 - Chodov 38
60:00
Nejlepší hráčky utkání: Dominika Tůmová (0+0) - Anet Jarolímová (3+2)
60:00
Komentář trenéra hostí (Lukáš Procházka): No, dnes tedy žádná hitparáda, pár pasáží bylo ok, ale jinak pomalé na míčku, dost nepřesností, prachbídné tempo.
60:00
Komentář trenéra domácích (Lukáš Jenšík): Chodov byl dnes jednoznačně lepší, nicméně jsme rádi, že jsme si zkusil pár nových věcí do hry a že jsme mohli dát šanci našim mladým hráčkám. Dneska jsme na soupeře neměli. Danečku, derby je naše!
60:00
Ukončení 3. části.
59:31
Staňková měla na holi snížení! Zkusila to pro hosty překvapivě zprava, přebruslila svého obránce a jemným lobem zkusila překvapit i Ranochovou, jež s obrovskou dávkou štěstí vyráží nad břevno!
59:00
Poslední minuta zápasu...
57:22
Další rána a znovu z levé strany, kam si vybruslila Hamerníková a jen těsně netrefuje vzdálenější šibenici!
55:27
Na straně blíže k bufetu se do dalšího zakončení backhandem dostala Lochmannová a nebylo to vůbec špatné. Dorážející Tůmová sice její pokus minula, čestný zásah ale stejně zapsala tím, že se srazila a natahující se Ranochovou a obě skončily v pozici vležmo.
53:58
Po nepřehledné situaci bourala za domácí klecí jedna z Panterek a zejména Tožičková, jež přímý střet s hrazením odnesla nějakým šrámem snad na ruce. Za pomoci hbité lékařky Jany a potlesku obecenstva nakonec vstává a cupitá na střídačku.
53:06
Hezky ze vzduchu to zkusila Slaná, bohužel byla v těsné blízkosti Ranochové a jen jí tak vyprášila polstrování na pupku.
51:58
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Anet Jarolímová, asistoval Jana Vávrová (1:16).
51:58
Beru zpět, Jarolímová dává třetí fík a marně vyhlíží létající čepice.
51:10
Je až k nevíře, že i přes patnáct nastřílených branek zatím žádná chodovská hráčka dnes nezaznamenala hattrick. Neuvěřitelná síla...
50:03
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Jana Vávrová, asistoval Anet Jarolímová (1:15).
50:03
Teď si Horňáková vybrala i trochu smůly, ostrý švih Vávrové sice dokázala vyrazit nad sebe, od její vlastní helmy se pak ale balonek odrazil za ní a skončil až v síti...
49:06
Řepkové se příliš nelíbil úsměv kličkující Syslové a dost vehementním a tvrdým způsobem ji poslala tak daleko za mantinel, že s sebou Syslová vzala i svého pořádajícího sourozence.
47:24
Panterky cítí šanci an další úspěch a v některých chvílích dokážou favoritky utkání i zatlačit v jejich pásmu, veškeré jejich pokusy nicméně zatím končí na svalnatých lýtkách blokujících hráček.
46:19
Kisugite se rozhodla dostat se z obranného pásma kličkováním mezi čtyřmi soupeřkami. Ty její riskantní manévr prohlédly, avšak jen za cenu faulu.
45:48
Kleinová mnoho nevymýšlela a z mezikruží zkusila vystřelit, Ranochová její pokus bez větší námahy dokázala zneškodnit.
45:47
Timeout FAT PIPE FLORBAL CHODOV
45:47
Trestné střílení družstva Panthers Praha neproměnil Martina Kleinová.
45:47
Vrbová zahrála vysokou holí, uvidíme domácí trestné střílení!
44:26
Mohlo být ještě veseleji, série rychlých přihrávek skončila u unikající Slané, té ovšem chyběl jeden krůček k ideálnímu zpracování a i s balonem tak nakonec končí za hostující klecí!
43:35
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Anežka Viplerová, asistoval Petra Šusterová (1:14).
43:35
Tak konečně se domácí prosazují a zaslouženě tak zapisují alespoň jeden gól za nasazení ve třetí části! Celou akci začala Horňáková, jež chytila další samostatný únik, následně rozehrála na Šusterovou a domácí devětadevadesátka posunula do brejku na Anežku Viplerovou jejíž pokus i přes ostrý faul zezadu nakonec doplachtil do klece!
42:45
Festival gólmanek! Ranochová dokázala senzačním přesunem zneškodnit jinak skvěle zahrané přečíslení Syslové s Kleinovou, Horňáková pak znovu Řepkové dokázala, že z úniku si dnes prostě body nepřipíše!
42:01
Kisugite se prosmýkla opět po té zmiňované levé straně plexiskla ž do pozice, z níž se dalo zakončovat, nicméně byla přitom faulována a dokázala tak jen předat balon dobíhající Viky Novotné.
40:28
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Magdaléna Plášková, asistoval Karolína Suchá (0:14).
40:28
Léty orezlé přísloví nedáš - dostaneš opět ukázalo svou nevyzpytatelnou sílu. To, co na jedné straně nedokázala úspěšně zakončit Lochmannová, přetavila na opačné straně ledu přetavit v gól Plášková.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Střely na branku ve 2. třetině: Panthers 6 - Chodov 22
40:00
Ukončení 2. části.
39:23
Na levé straně hřiště je přeci jen trochu volněji. Staňková si toho byla dobře vědoma a poté, co se vyhnula ofsajdu, zkusila své štěstí ze střední vzdálenosti. Ranochová v poklidů svírá loptu na hrudi.
39:00
Poslední minuta druhé třetiny.
37:23
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Anet Jarolímová, asistoval Daniela Frantíková (0:13).
37:23
Nepříliš záživnou pasáž hry tak rozproudila až Jarolímová, což jí u sudích prošlo a v pořadí třináctý chodovský zásah odevzdávat nemusí.
37:17
Nepříliš záživnou pasáž hry zkoušela rozproudit Vrbová, která si na standardku postavila dva balony. To jí u sudích neprošlo a jeden z nich musí odevzdat.
35:51
Vicemistrně už více jak pět minut nevstřelily branku a jejich pasivita se příliš nelíbí ani spílající Řepkové, jejíž ostrý slovník raději nebudeme v zájmu výchovy mládeže zveřejňovat.
34:18
A valná většina z nich už už zvedala ruce nad hlavu v oslavném ryku, Staňková však v hodně zajímavé pozici na hraně velkého brankoviště minula a místo jemného zvuku rozvlněné síťky se halou nese ozvěna rezonující vzduchotechniky.
33:38
Chodovské galapředstavení sleduje v Rudné 73 diváků, děkujeme!
33:10
A znovu Horňák v akci, únik Tožičkové zastavila nastavenou hrudí.
31:59
Horňáková se po delší odmlce blýskla povedeným zákrokem. Co povedeným, báječným! Ve zdánlivě bezvýchodné situaci ladně mrštila svým tělem do vzduchu a helmou vyrazila jasný gól Pláškové!
30:41
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Tereza Peštová, asistoval Tereza Hanzlíková (0:12).
30:41
A právě ti dotyční teď svírají hlavu v dlaních. Dvanáctý gól zůstal bez odezvy všech lidí v hale vyjma hostujícího Petra Brabce, jenž další zásah svých svěřenkyň oslavuje divokými gesty.
30:11
A stejným způsobem řešila obdobnou situaci Jarolímová. Chodov dnes vůbec jakoby vůbec nemyslel na ty, kteří z téhle parády budou tvořit sestřih.
29:03
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Anet Jarolímová, asistoval Kristína Belicová (0:11).
28:19
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Gabriela Tožičková bez asistence (0:10).
28:19
Na druhou stranu ale Chodovu spadne do domácí brány úplně všechno, stejně jako se všechno odráží na čepele modře oděných. Únik dvou na nikoho řešila Tožičková střelou a evidentně udělala dobře...
27:35
Timeout Panthers Praha
27:35
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Martina Řepková, asistoval Nela Jiráková (0:9).
27:35
A teorie začíná nabírat reálných obrysů. Tenhle gól bude hodně bolet Miklíkovou, ne snad proto, že by za něj mohla či si kvůli němu připsala nějaký ten mínusový bod, ale zejména z důvodu, že se ostrý granát Řepkové z levého křídla odrazil do sítě o její lýtko.
26:35
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Jana Vávrová, asistoval Anet Jarolímová (0:8).
26:35
Nu a jedna taková se ujala, z hlediště se nám ve stejný čas ozval i první nesmělý názor, že pokud budeme takhle pokračovat, teoreticky se můžeme dočkat mírného debaklu.
26:01
Herní biorytmus po delší době hlásí zátěž na obě strany, jenže zatímco od domácích je to takové nahodilé, hráčky Chodova udivují tribuny jednou výstavní akcí za druhou.
24:48
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Magdaléna Plášková bez asistence (0:7).
24:48
Předchozí úspěch domácí brankářky by rozhodně neměl být v zápasovém hodnocení opomenut, trochu ho ale kazí následný fatál obrany, po němž se prosazuje Plášková.
24:46
Znovu musela hrozící požár hasit Horňáková v pozici vležmo, i s pomocí neseřízených mířidel hostujících hráček se jí to prozatím daří.
23:42
Alespoň o trochu zábavy pro posmutnělé domácí publikum se snaží postarat místní DJ, který čudlík "basy" otočil tak moc, až vedle stojící kameraman nadskakuje do téměř půlmetrové výšky.
22:54
Sedmý zásah měla na hokejce Plášková, jenž svou první ranou div že nezlomila břevno vejpůl, druhou stopku jí pak vystavila zakleknutá Kleinová.
22:01
Nutno podotknout, že ofenzivní síla Chodova je dnes neskutečná. V obranném pásmu Panterek se to dnes tříská takovým způsobem, že se od stropu arény v Rudné odlupuje sádrokarton.
20:59
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Gabriela Žůrková, asistoval Gabriela Tožičková (0:6).
20:59
A na soutěžní kartičce Horňákové se záhy skví i šestá samolepka, o její nalepení se tentokrát postarala Tožičková s Žůrkovou. Jednoduchá práce pro druhou označenou.
20:29
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Karolína Suchá, asistoval Martina Řepková (0:5).
20:29
Bleskový úvod Chodova, po nepovedeném průniku Florianové se do přečíslení dostala Suchá s Řepkovou a skončilo to pátým rozvlněním síťky za Týnou Horňákovou.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely na branku v 1. třetině: Panthers 9 - Chodov 27
20:00
Ukončení 1. části.
19:29
Už po zahlášení poslední minuty první periody se ke střele ze zajímavé pozice odhodlala Tůmová, avšak trefila jen pupek připravené Ranochové.
18:51
Výtečná práce Lochmannové, která stáhla třímetrový náskok Jarolímové a v tísni ji uzmula kotouč. Zažehnala tak nebezpečí, které na pravé straně vzniklo, a zejména umožnila unaveným spoluhráčkám vystřídat.
17:32
Týnka po další hezké akci Chodova sevřela touš mezi stehny, ani to však neodradilo až příliš důraznou Tožičkovou, jenž se v klíně domácí gólmanky počala hrabat hokejkou. Domácí obrana ji důrazně odklízí z dosahu velkého brankoviště.
16:09
Na domácí klec se valí jedna vlna za druhou a Horňáková má co dělat, aby udržela jak naděje na dobrý výsledek, tak rovnováhu. Zejména díky ní je stav zatím "jen" 0:4.
14:38
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Tereza Hanzlíková, asistoval Gabriela Tožičková (0:4).
14:38
Ve chvíli, kdy se Slavia v derby ujala vedení nad Spartou, zůstala mezi kruhy zapomenutá Hanzlíková a bez problémů trefuje levou část branky. 0:4.
13:06
Slaná tentokrát v úprku po pravé straně. Fakt, že z akce ani tentokrát nic nebylo přebíjí ležící Jůzová, jež se o unikající kapitánku Panterek vybourala a zvedá se jen s obtížemi.
11:27
Řepková do třetice selhala tváří v tvář Horňákové. Reprezentační minisouboj vyznívá zatím jednoznačně pro domácí gólmanku.
11:01
Do náznaku slibné šance se drala podél pořadatelského stolku Slaná, cenné vteřinky nicméně ztratila zpracováváním neposedné mičudy, jenž jí tančil po patách. Sice z toho nakonec byla střela, bohužel však do stropu a s tečí.
09:37
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Karolína Suchá, asistoval Martina Řepková (0:3).
09:37
Tak Csaplárova past dnes asi nesklapne, Řepková se Suchou vyšachovaly domácí obranu a druhá jmenovaná dává hodně jednoduchý gól.
08:24
Tentokrát se do role unikající hráčky selhávající v zakončení pasovala Hanzlíková, jejíž kličku dobře přečetla a ještě lépe vyřešila Horňáková.
07:29
Tlak Chodova neustává, naopak se stává konzistentním. Domácí hráčky se nemohou dostat za polovinu hřiště.
05:52
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Gabriela Tožičková, asistoval Tereza Hanzlíková (0:2).
05:52
Naneštěstí pro Panthers ale Chodov disponuje i jinými útočnými kanóny než je sprinterka s dvaadvacítkou na zádech, po přihrávce zpoza klece dává druhý gól nebráněná Tožičková.
05:02
A podruhé za posledních pět minut to zkoušel přes nabíhavší Řepkovou, která podruhé selhala tváří v tvář odkryté kleci. Domácí pořadatelé si mnou ruce nad tím, jak se jim dnes podařilo blýskavý povrch v Rudné namydlit.
04:17
Kontr Panterek vedla po levém hrazení Syslová, její snaha však přišla vniveč nepovedenou přihrávkou na osu. U balonku je opět Chodov.
03:00
Branku družstva FAT PIPE FLORBAL CHODOV vstřelil Nela Jiráková, asistoval Markéta Svačinová (0:1).
03:00
První pohromě nicméně nezabránila ani fungl nová černá výstroj, nahození Jirákové mělo přesně tu výšku a směr, který gólmani nemají rádi, navíc bylo krásně schované a z úkrytu vyplavalo až v domácí síťce.
02:30
150 vteřin hry za námi a podstatně rušněji bylo zatím v domácím obranném pásmu, kde sebou nové tepláky Týny Horňákové smýkají o podlahu jako o závod.
01:20
Další zákrok Horňákové, jemuž na opačné straně kluziště předcházel únik Kisugite zakončený střelou do připraveného betonu.
00:41
Jiráková vykouzlila výstavní backhand, po němž se coby po dorážce ještě sápala Řepková, v tísni však mířila vysoko nad.
00:16
Úvodní buly vyznělo lépe pro hostující plejerky, které se nicméně po pohledné kombinaci dostaly jen k tomu, že z hracího balonku udělaly hrací puk.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Jan Brejcha a Jiří Jelínek.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FAT PIPE FLORBAL CHODOV: brankář: Hana Ranochová; hráči v poli: Markéta Svačinová, Nela Jiráková, Karolína Suchá, Magdaléna Plášková, Martina Řepková
00:00
Line-up domácích Panthers Praha: brankář: Kristýna Horňáková; hráči v poli: Tereza Syslová, Lucie Florianová, Anežka Slaná, Kristýna Lochmannová, Martina Kleinová
00:00
Příjemný podvečer z prosluněné tělocvičny v Rudné. Z malou chvíli nás čeká třetí kolo ženské Extraligy, v němž se domácí Panterky utkají s vicemistrem loňské sezony, Chodovem. Podaří se děvčatům z Radlic zapsat první body v sezoně, nebo uvidíme vítězství papírového favorita?
Zapisovatel:
Tomáš Pauček
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Jan Brejcha a Jiří Jelínek
Hala:
SH ZŠ Rudná
Počet diváků:
73
Střely:
26:50
Začátek utkání:
18:00
Konec utkání:
19:53
Hráč utkání domácí:
Dominika Tůmová
Hráč utkání hostů:
Anet Jarolímová
Góly a asistence
03:00
0:1
Nela Jiráková
(Svačinová)
05:52
0:2
Gabriela Tožičková
(Hanzlíková)
09:37
0:3
Karolína Suchá
(Řepková)
14:38
0:4
Tereza Hanzlíková
(Tožičková)
20:29
0:5
Karolína Suchá
(Řepková)
20:59
0:6
Gabriela Žůrková
(Tožičková)
24:48
0:7
Magdaléna Plášková
26:35
0:8
Jana Vávrová
(Jarolímová)
27:35
0:9
Martina Řepková
(Jiráková)
28:19
0:10
Gabriela Tožičková
29:03
0:11
Anet Jarolímová
(Belicová)
30:41
0:12
Tereza Peštová
(Hanzlíková)
37:23
0:13
Anet Jarolímová
(Frantíková)
40:28
0:14
Magdaléna Plášková
(Suchá)
43:35
1:14
Anežka Viplerová
(Šusterová)
50:03
1:15
Jana Vávrová
(Jarolímová)
51:58
1:16
Anet Jarolímová
(Vávrová)
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Anet Jarolímová (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
5 (3 + 2)
2.
Gabriela Tožičková (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
4 (2 + 2)
3.
Jana Vávrová (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
3 (2 + 1)
4.
Karolína Suchá (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
3 (2 + 1)
5.
Martina Řepková (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
3 (1 + 2)
6.
Tereza Hanzlíková (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
3 (1 + 2)
7.
Magdaléna Plášková (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
2 (2 + 0)
8.
Nela Jiráková (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
2 (1 + 1)
9.
Anežka Viplerová (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
10.
Gabriela Žůrková (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
1 (1 + 0)
11.
Tereza Peštová (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
1 (1 + 0)
12.
Daniela Frantíková (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
1 (0 + 1)
13.
Kristína Belicová (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
1 (0 + 1)
14.
Markéta Svačinová (FAT PIPE FLORBAL CHODOV)
1 (0 + 1)
15.
Petra Šusterová (Panthers Praha)
1 (0 + 1)