ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
4XJ3-A008
Soutěž:
3. liga juniorů - skupina 4
Kolo:
2. kolo
Zahájení:
21.09.19 17:20
HAGA Pardubice
2
:
FBC Trutnov (DTJ)
10
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:4
1:0
1:6
- : -
HAGA Pardubice
FBC Trutnov (DTJ)
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
HAGA Pardubice - FBC Trutnov (DTJ) 2:10
branky:
30. Lukáš Picek, 45. Vojtěch Schejbal - 1. Martin Mečíř, 3. Ondřej Šanda, 10. Matěj Strnad, 13. Ondřej Šanda, 31. Ondřej Šanda, 39. Sebastian Matyas Pacan, 41. Tomáš Jakl, 42. Martin Mečíř, 42. Sebastian Matyas Pacan, 45. Sebastian Matyas Pacan; rozhodčí: Jakub Březovský - Nguyen Duc Trung; vyloučení: 2:3; využití: 0:2; diváků: 15; zásahy brankářů: Tomáš Peichl 27 - Michal Doubek 12; po třetinách: 0:4, 1:0, 1:6;
45:00
Ukončení 3. části.
44:59
A to je vše přátelé! Děkujeme za pozornost a těšíme se příště u "A možná přijde i bodík!"
44:53
Branku družstva FBC Trutnov (DTJ) vstřelil Sebastian Matyas Pacan, asistoval Matěj Strnad (2:10).
44:16
Další zranění Vojtěcha Prokopa. Tomek Rosický juniorského florbalu to dnes schytává v plné palbě a vypadá to na delší pobyt v posteli s heřmánkovým čajem, který mu jistě vzniklé zranění vyléčí. Na jeho počest, in memorian střílí svůj první gól Vojtěch Schejbal a velí ještě k obratu.
44:11
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil Vojtěch Schejbal, asistoval Filip Voženílek (2:9).
43:30
Dnešní utkání sleduje 15 mužů, žen a osob třetího pohlaví. Děkujeme!
41:48
Branku družstva FBC Trutnov (DTJ) vstřelil Sebastian Matyas Pacan, asistoval Tomáš Haufer (1:9).
41:40
Další 3 zářezy na pažby trutnovských. Ty nyní píší hru, za kterou by se nemusel stydět ani známý slánský ochotník Fanda Šnek. Zřejmě se již projevuje i trocha rezignace ze strany domácích.
41:39
Branku družstva FBC Trutnov (DTJ) vstřelil Martin Mečíř bez asistence (1:8).
40:33
Branku družstva FBC Trutnov (DTJ) vstřelil Tomáš Jakl, asistoval Matěj Strnad (1:7).
38:56
Trutnov dokázal přesilovou hru využít bezezbytku, ani dnešní PUMA hráč utkání, Tomáš Peichl nedokázal akci z holí trutnovských zabránit a ručička na měřiči skóre Trutnova se tak pohnula na šestou hodinu.
38:55
Branku družstva FBC Trutnov (DTJ) vstřelil Sebastian Matyas Pacan, asistoval Jakub Mládek (1:6).
37:49
Adam Starý nyní nevybíravě zakročil proti soupeři a jde si právoplatně odpočinout. Vzhledem k událostem během zápasu je jeho rozháranost trochu pochopitelná,
37:48
Vyloučen hráč Adam Starý družstva HAGA Pardubice na 2 minuty za bránění ve hře.
37:20
Katecheta Jiránek nyní zasedl ve své zpovědnici unaven spoustou spálených šancí a pokročilým věkem. Jeho ministrantíci se ovšem nevzdávají a stále se s utkáním snaží něco udělat, což jim jde k dobru. Určitě je oproti první třetině výkon mnohem lepší.
35:30
Martin Puchýř se nyní pokusil o vytvoření rugbyového mlýnku, nakonec dopadl asi jako Ikaros, když se přiblížil ke slunci a pouze tvrdě dopadl na zem, kde zařval, jako přes 2200 osob, které zařvaly při potopení Titanicu. Doufáme, že se v zápase neobjeví také po takové době, jako byl objeven právě Titanic, tedy po 73 letech.
31:20
Nehrající kapitán, legenda florbalu a úřadující, leč zraněný, mistr republiky v střílený do tyčky na přesnost, takzvaný trapp, nyní vzpomíná na filmovou klasiku Poslední Mohykán. Již se nemůžeme dočkat jeho návratu mezi tyčky!
30:47
Branku družstva FBC Trutnov (DTJ) vstřelil Ondřej Šanda, asistoval Tomáš Jakl (1:5).
30:00
Zahájení 3. části.
30:00
Ukončení 2. části.
29:59
Druhá třetina jednoznačně přinesla vyrovnání hry a snížení skóre ze strany domácích. Uvidíme, co přinese dnešní poslední hodina katechizmu a zda ještě přijde dorovnání.
29:16
Další nová akvizice se prosazuje. Vědci a odborníky uznaný nejrychlejší, nebo druhý nejrychlejší hráč soutěže, Lukáš Picek se prosazuje. Muž, jehož zdobí kštice srovnatelná s rytířem Bowenem z Dračího srdce se tak zapisuje zlatým písmem do análů tohoto zápasu.
29:15
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil Lukáš Picek, asistoval Filip Voženílek (1:4).
27:20
Vojtěch Prokop se nyní bolavě zranil. Všem v hale se zatahjil dech a nyní čekají, co se vlastně s tímto úderníkem děje. Poté, co očastoval svou noho pár peprnými slovy ale všichni uznali, že je v pořádku. Uvidíme, zda večer dostane za takový slovník najíst, pevně věříme, že ale bude uznáno, že pár jadrných slov ke sportu patří a budou mu odpuštěny.
25:11
Tomáš Peichl nyní vytáhl ze své torničky několik neuvěřitelných zákroků, díky kterým se zatím skóre nemění. Jak známo, po vydařeném utkání si Tomek Peichl rád natočí horkou vanu a pustí si k ní písničky od svého oblíbeného interpreta, rumunské populárně-lidové skupiny Duge noci. Dnes večer si takovouto vanu jistě zaslouží bezezbytku.
23:15
Vojtěch Schejbal zatím hladově krouží po hřišti. Tato nová akvizice v týmu domácích se zatím vyplácí, ačkoliv byla dopoledne na houbách, nyní, již spokojena se svým plným košem podoubáčků a pár bedlami, se vrhá do útoků jako lumící ze skály.
22:05
Adam Starý, novopečený dvojnásobný otec teď ukázkově vystavil stopku soupeři, lobem navíc dokázal vyslat Tomka Vorlíčka. Nositel největšího harlekýna v týmu se však situace nezhostil jako otec máleho klauna Nema spolu se svou kamarádkou Dori a cestu k brance nenašel.
19:40
K velké šanci se teď dostal David Born, střele tohoto milovníka jízdy na šlapacích lodičkách po Berounce, chyběly jen milimetry!
18:15
Přichází zpráva z Holické porodnice!! Paní sestřička Erika Ž. nám právě volala, že Adam Starý je dvojnásobným otcem! Malá Žanetka váží 3,3 kilogramu a je zcela zdravá. Tato zpráva se právě objevila i na kostce v hale a fanoušci vstávají, mávají klobouky a Adamovi gratulují potleskem. Ten je dojat a my už víme, že ať klání dopadne jakkoliv, Adam je jistý vítěz dnešního dne. My od stolku se ke gratulaci přidáváme.
15:44
První vteřiny se nesou v postupném posunu HAGY na míčku, vypadá to, že Ondřej Jiránek klukům promluvil do duše a to se setkalo s příznivou změnou v herním projevu asi jako když Pithivier učil plavat šéfa Chaudara. Nyní si dokonce zahrají 5 na 3
15:00
Zahájení 2. části.
15:00
Ukončení 1. části.
14:59
První poločas se nesl v duchu sedmidenní války, místo sedmi dnů ovšem trval 15 minut čistého času a padly v něm 4 branky do sítě domácích. Hostí si užili útočnou převahu, která se odrazila i v počtu vypálených projektilů ve stavu 13:5 v jejich prospěch. I tak ovšem není zápas ještě rozhodnut.
14:13
Za zdržování je nyní vyloučen Ondřej Šanda, Trutnovský Nestor palubovek. Šlo spíše o omyl, než úmysl, ale i to se počítá a je tu tedy možnost na zlepšení skóre pro tým domácích. Uvidíme, jestli druhá přesilovka přinese své ovoce, nebo půjde opět o marné dobývání Bastilly.
14:12
Vyloučen hráč Ondřej Šanda družstva FBC Trutnov (DTJ) na 2 minuty za zdržování hry.
12:22
A naopak, je tady šorhendr, zřejmě první v letošní soutěži juniorského typu. Trutnov se nezalekl početní nevýhody a partyzánským stylem se dokázal prosadit, dalo by se to přirovnat k účinnému systému vedení války Slovenské armády, ta ovšem nebyla v praxi ještě ověřena.
12:21
Branku družstva FBC Trutnov (DTJ) vstřelil Ondřej Šanda, asistoval Štěpán Matějů (0:4).
11:46
Přesilovků si teď vyzkouší i tým domácích. Speciální přesilovkové komando zatím táhne do prostoru před brankou jako lososi k vytření do bystřin Krušných hor a uvidíme, jestli to dokáží zúžitkovat i v branku.
11:45
Vyloučen hráč Filip Vymlátil družstva FBC Trutnov (DTJ) na 2 minuty za sekání.
09:58
Toto oslabení je bezezbytku využito stávkokazy z Trutnova, ikdyž to většinu času vypadalo, že se hoši z HAGY ubrání, nakonec se projevilo, že chlapce z Trutnova vede Matěj "Evžen Savojský" Strnad, a ten zkrátka a dobře neprohrává. I díky jeho přítomnosti na palubovce Demlova stadionu tak Trutnov utíká na 3 branky.
09:57
Branku družstva FBC Trutnov (DTJ) vstřelil Matěj Strnad, asistoval Sebastian Matyas Pacan (0:3).
08:33
Za katr nyní míří Vojtěch Prokop. Jeho žena Pavlína jen nevěřícně kroutí hlavou. Tento štírek známý spíše čistou hrou nyní velmi nekompromisně sekl soupeře a poprávu si jde odpočinout na 2 minutky. Uvidíme, jestli toto bude mít u Prokopových dohru a Pavlína mu řekne jednoznačné "Vojto, takhle prosím nehraj!".
08:22
Vyloučen hráč Vojtěch Prokop družstva HAGA Pardubice na 2 minuty za sekání.
08:00
Starý-Schejbal, tato dvojice holických úderníků nyní vyzkoušela pozornost soupeře. Gól z toho ovšem nebyl.
06:10
Trutnov teď dobývá branku domácích rychlými nálety ve stylu německých Štuk, stejně jako postupným obléháním, které jsme mohli vidět například v bitvě o Kulíkov, ten však kastelán Krbec dokázal ubránit spolu se svými zvířátky v oblíbeném večerníčku. My doufáme, že se tak povede i našim borcům.
05:30
Tomek Peichl si teď na protiútok počkal jako britští letci na Bismarck, Adam Hood Starý byl sice potopen, ale Bismarck byl zničen.
03:28
HAGA si teď může odfrknout díky postavení útočícího hráče v brankovišti. Na chvíli se dokázala protlačit na půllku soupeře a vynutit si i faul. Standardní situace ovšem nedopadla dle představ, Schejbal, další posila hochů v zeleném a známý dožén Holického podsvětí, se však dvakrát prosadil a stopku mu vystavil až brankář hostí.
02:21
Kontru HAGY kontruje kontr Trutnova, který dává druhý gól. Zatím předvádí výtečný vsutp do utkání. Zatímco některé týmy zrají jako víno, Tým Trutnova je spíše jako Červený Trpaslík - skvělý od prvního dílu.
02:20
Branku družstva FBC Trutnov (DTJ) vstřelil Ondřej Šanda, asistoval Sebastian Matyas Pacan (0:2).
02:00
Pro Tomka Peichla je tohle opravdu ostrý start do utkání. Již nyní má zhruba stejně zákroků jako Dominik Hašek za celý hokejový turnaj v Naganu včetně nájezdů proti Kanadě v semifinále.
00:55
Ze začátku utkání tlačí Trutnov jako žena při porodu.
00:41
Vyloučen hráč Matěj Strnad družstva FBC Trutnov (DTJ) na 2 minuty za sekání.
00:20
Zlepšení ze strany HAGY oproti prvnímu zápasu - branka padla až v čase 0:19. Další progres se očekává s postupem utkání.
00:19
Branku družstva FBC Trutnov (DTJ) vstřelil Martin Mečíř, asistoval Štěpán Matějů (0:1).
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Jakub Březovský a Nguyen Duc Trung.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FBC Trutnov (DTJ): brankář: Michal Doubek; hráči v poli: Filip Vymlátil, Štěpán Matějů, Martin Mečíř, Tomáš Jakl, Ondřej Šanda
00:00
Line-up domácích HAGA Pardubice:
Zapisovatel:
Tomáš Šimon
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Jakub Březovský a Nguyen Duc Trung
Hala:
SNH Pardubice - Dukla
Počet diváků:
15
Střely:
14:37
Začátek utkání:
17:20
Konec utkání:
18:30
Góly a asistence
00:19
0:1
Martin Mečíř
(Matějů)
02:20
0:2
Ondřej Šanda
(Pacan)
09:57
0:3 P
Matěj Strnad
(Pacan)
12:21
0:4 O
Ondřej Šanda
(Matějů)
29:15
1:4
Lukáš Picek
(Voženílek)
30:47
1:5
Ondřej Šanda
(Jakl)
38:55
1:6 P
Sebastian Matyas Pacan
(Mládek)
40:33
1:7
Tomáš Jakl
(Strnad)
41:39
1:8
Martin Mečíř
41:48
1:9
Sebastian Matyas Pacan
(Haufer)
44:11
2:9
Vojtěch Schejbal
(Voženílek)
44:53
2:10
Sebastian Matyas Pacan
(Strnad)
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Sebastian Matyas Pacan (FBC Trutnov (DTJ))
5 (3 + 2)
2.
Ondřej Šanda (FBC Trutnov (DTJ))
3 (3 + 0)
3.
Matěj Strnad (FBC Trutnov (DTJ))
3 (1 + 2)
4.
Martin Mečíř (FBC Trutnov (DTJ))
2 (2 + 0)
5.
Tomáš Jakl (FBC Trutnov (DTJ))
2 (1 + 1)
6.
Filip Voženílek (HAGA Pardubice)
2 (0 + 2)
7.
Štěpán Matějů (FBC Trutnov (DTJ))
2 (0 + 2)
8.
Lukáš Picek (HAGA Pardubice)
1 (1 + 0)
9.
Vojtěch Schejbal (HAGA Pardubice)
1 (1 + 0)
10.
Jakub Mládek (FBC Trutnov (DTJ))
1 (0 + 1)
11.
Tomáš Haufer (FBC Trutnov (DTJ))
1 (0 + 1)