ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XM4-A093
Soutěž:
Divize
Kolo:
16. kolo
Zahájení:
21.12.19 16:00
ASK Lovosice - LFP
1
:
FBC DDM Kati Kadaň
11
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:4
1:3
0:4
- : -
ASK Lovosice - LFP
FBC DDM Kati Kadaň
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
ASK Lovosice - LFP - FBC DDM Kati Kadaň 1:11
branky:
26. Lukáš Rudiš - 3. Petr Chládek, 7. Michal Plomer, 16. Lukáš Fiala, 20. Michal Plomer, 34. Lukáš Fiala, 37. Michal Šnábl, 40. Petr Chládek, 53. Daniel Jäschke, 53. Petr Chládek, 57. Jan Čermák, 58. Daniel Jäschke; rozhodčí: David Scholz - Lukáš Pekárek; vyloučení: 1:0; využití: 0:0; diváků: 46; zásahy brankářů: Jakub Rudiš 51 - Jan Štěpánek 32; po třetinách: 0:4, 1:3, 0:4;
60:00
Střely na bránu ve 3. třetině: Lovosice - 7, Kadaň - 17.
Střely na bránu celkem: Lovosice - 33, Kadaň - 62.
60:00
Komentář vedoucího týmu Kadaně: "Jsem rád, že jsme zápas nepodcenili. Na tomto těžkém povrchu jsme zápas odehráli zodpovědně a jsem rád, že se prosazují všechny formace. Přeji všem krásné svátky a šťastný nový rok a hlavně do dalšího pokračování soutěže hodně zdraví."
60:00
Komentář trenéra Lovosic: "Soupeř předvedl svoji kvalitu jak v obraně, tak v útoku. Děkujeme mu za férovou hru. Přeji všem krásné svátky, my máme Vánoce po celou podzimní část sezóny. Děkuji také fanouškům za dnešní podporu v hledišti a přejeme soupeři klidnou cestu do svých domovů."
60:00
Ukončení 3. části.
59:40
Domácí se ještě snaží napadat rozehrávku soupeře, který kombinuje na vlastní polovině a snaží se zápas už pouze dohrát. Perníček ale zatím nahání Kadaňské marně.
59:00
Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
58:48
Dnes již druhé gesto fair-play na straně Kadaně! Po faulu na Čermáka bylo nařízeno rozhodčím trestné střílení, které ale právě faulovaný hráč odvolal, neboť podle jeho slov to "byl faul na hraně, ale spíše ne". Rozhodčí tedy trestné střílení odvolali a Lovosice mohou rozehrávat.
57:35
Dnešní utkání sleduje 46 diváků.
57:19
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň vstřelil Daniel Jäschke, asistoval Miloš Šulc (1:11).
57:19
Hosté si pohráli s domácí obranou, jak potřebovali. Ťukec na jeden dotek zakončoval do opuštěné sítě Jäschke.
56:12
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň vstřelil Jan Čermák, asistoval Lukáš Pardubský (1:10).
56:12
A desítka je na světě. Bohužel vám nemohu popsat, jak k brance došlo, neboť jsem na malou chvíli přestal sledovat hru.
54:50
Domácí létají za míčkem, ale ten ne a ne vrátit na jejich hole. Za to hráči Kadaně si s ním vědí moc dobře rady a několikrát přihrávali do předbrankového prostoru, zde ale nestál nikdo v bílém dresu, kdo by dorazil míček do brány.
53:41
Helis prošel kolem 4 protihráčů jako kolem kuželek a ještě připravil šanci pro Kocourka, který nedokázal dotáhnout kličku do bekhendu. Štěpánek mu míček vyrazil dříve.
52:51
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň vstřelil Petr Chládek, asistoval Michal Plomer (1:9).
52:51
Neoblíbená desítka je na obzoru. Hosté přidávají už devátou branku zásluhou Chládka.
52:18
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň vstřelil Daniel Jäschke, asistoval Ondřej Kopp (1:8).
52:18
Ani jsem nestačil napsat, že domácí hrají v plném počtu a míček už se třepotá v síti Lovosic. Holub nedokázal odpálit do bezpečí skákající míček na brankovišti před opuštěnou bránou a dílo bylo dokonáno.
51:37
Kadaňští hodně dlouho váhajíc se zakončením a raději přihrávkami dokola zkouší vytvořit nějakou uličku pro střelu. Zatím se jim to povedlo pouze jednou.
50:17
Vyloučen hráč Vojtěch Helis družstva ASK Lovosice - LFP na 2 minuty za sekání.
50:17
Helis podle pořekadla "Když se kácí les, lítají třísky" máchal tak dlouho holí, až ho rozhodčí poslali na trestnou lavici.
47:58
Fiala se pokoušel o zasunutí míčku zpoza branky do sítě Lovosic. Narazil přitom holí do tyče, div o ni hůl nepřerazil.
46:29
Futera se hnal s Kocourkem sám na bránu. První jmenovaný to řešil přeběhem kros a přihrávkou přes brankoviště na Kocourka, který už přihrávku moc neočekával. Obráncem ale byla přihrávka zblokována a z akce Lovosic tak nakonec vůbec nic nebylo.
44:59
Rudiš se musí mít na pozoru, Kadaňští ho zasypali salvou střel, prozatím poosmé nekapituloval.
44:42
Domácím jde hra po mantinelech, kde dnes vynikají. Horší už je hra hlouběji v poli, tam to dnes skřípe. Vidět to bylo i na dalším takovém souboji u mantinelu, který pro domácí celek vybojoval Kroupa.
43:36
Kocourek uspěl v rychlostním souboji se Šulcem, při doběhnutí míčku mu ale soupeři zavřeli možnosti pro přihrávku o míček, který tak těžko získal, zase přišel.
42:36
Rudiš se objevil na středu hřiště sám s míčkem na holi. Jeho prudké zakončení končí za mantinelem.
42:19
Ultsch by si měl lépe upravit hůl nebo ruce. Dvakrát se pokoušel o střelu, dvakrát mu sjel míček z hole.
41:19
Budaj se snažil ze všech sil přihrát míček na své spoluhráče, až ho poslal pouze za bránu. Úsilí, s jakým do soubojů šel, se mu odepřít nedá.
40:01
Úvodní buly třetí třetiny vyznělo vítězně pro Kadaň.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Střely na bránu ve 2. třetině: Lovosice - 14, Kadaň - 24.
Střely celkem: Lovosice - 26, Kadaň - 45.
40:00
Ukončení 2. části.
39:21
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň vstřelil Petr Chládek, asistoval Jakub Solar (1:7).
39:21
Co Kocourek vybojoval, to Holub ihned ztratil. Soupeř toho využil k rychlému protiútoku, který zakončil Chladěk hodně divnou střelou. To ale Kadaň nemusí vadit, neboť i tak skončil míček v síti.
39:00
Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
37:54
Pohlednou akci Lovosic zakončoval Rudiš do masky Štěpánka. Jedna z lépe vypadajících akcí domácích.
36:34
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň vstřelil Michal Šnábl, asistoval Ondřej Kopp (1:6).
36:34
Rudiš nadvakrát zakročil proti střele Koppa, míček ale nepokryl a ten se tak odrazil zpět před bránu, kde už operoval agilní Šnábl, který dorazil míček za bezmocného Rudiše.
35:06
Vodenka si z celé akce udělal individuální akci. Jeho zakončení nebylo tak razantní, jak by si určitě představoval. Štěpánek si připsal snadný zákrok.
33:22
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň vstřelil Lukáš Fiala, asistoval Daniel Jäschke (1:5).
33:22
Jak ztratit míček na vlastní polovině v početní převaze, první vydání. Kroupa dvakrát šlápl na míček, čímž o něj přišel. Následně se k němu nedokázal dostat ani Kocourek, ale ani Helis. Hosté si poté vyťukali domácí obranu a vstřelili celkem pohodovou branku. Trenér Lovosic byl na střídačce na své svěřence pochopitelně hodně kritický - tohle by se stávat nemělo.
32:31
Domácí hráči se ale dostali zpět na míček a působili hostům první vážnější problémy. Rudiš napálil Štěpánka, od kterého se odrazil míček do konstrukce brány.
32:20
Vodenka se hnal do zakončení, ale na poslední chvíli mu sjel míček z hole a akce skončila.
31:10
Rozehrávka Lovosických skončila u Kotána. Soupeř poté chvíli kombinoval, až přišlo zakončení Chládka pouze do Rudiše. Hostující hráč se zlobí sám na sebe, že se situací nenaložil lépe.
29:00
Také hosté se v dobré pozici pouze zastřelovali. Rudiš v některých momentech neví, kde mu hlava stojí.
28:49
Před Kroupou se otevřel prostor pro ohrožení hostující brány, jenže této příležitosti nevyužil. Jeho střele scházela větší přesnost.
27:12
Kadaň dle výroku jednoho z rozhodčích dosáhla branky, domácí ale protestovali, že míček nepřešel brankovou čáru. Rozhodčí se šli poradit a v tu chvíli za nimi přispěchal Solar a v rámci fair-play přiznal, že se míček v síti neocitl. Krásné gesto tohoto hráče!
27:07
Při Lovosicích stojí všichni florbaloví svatí. Ti přežili několik hodně slušných střel a kombinací Kadaňských.
25:20
Branku družstva ASK Lovosice - LFP vstřelil Lukáš Rudiš, asistoval Ondřej Futera (1:4).
25:20
Zdánlivě ztracený míček Rudiš dobíhal a využil chvilkové nepozornosti brankáře, který nedokázal dostatečně pokrýt děravý míček. Rudiš zpod ruky míček vyšťoural zpět, naběhl si do lepší střelecké pozice a táhlou střelou zakončil k pravé tyči. Tentokrát už Štěpánek kapituloval.
25:07
Rudolf byl u mantinelu více důrazný a vybojoval míček, Futera ale těsně u brány míček nedokázal zpracovat.
23:37
Budaj napadal protihráčovu rozehrávku. Kadaňský obránce se obával o míček, a tak ho poslal směrem dopředu, jenže v tomto prostoru operoval Perníček, který na nic nečekal a vyslal projektil vstříc kadaňské bráně. Štěpánek byl pohotový a střelu pokryl.
22:45
Kavalír odpálením míčku ohrožoval diváky v šesté řadě hlediště. Měl velké štěstí, že některý z přítomných diváků sedí o řadu níže.
22:13
Kopp nejprve v rohu hrací plochy míček vybojoval, ihned poté o něj znovu přišel a nakonec fauloval.
21:15
Dvořák obešel efektními kličkami hned dva protihráče a odevzdal míček Rudišovi. Druhý jmenovaný na míček nedosáhl a z útočné akce Lovosic tak není nic.
20:01
Také úvodní buly druhé třetiny vyšlo lépe domácímu celku.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely na bránu v 1. třetině: Lovosice - 12, Kadaň - 21.
20:00
Ukončení 1. části.
19:46
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň vstřelil Michal Plomer bez asistence (0:4).
19:46
Ultsch zaváhal při rozehrávce na vlastní polovině, natřikrát přišel o míček a nedokázal zabránit osamocenému úniku Plomera, který kličkou do forhendu nedal Rudišovi šanci na zákrok.
19:00
Probíhá poslední minuta první třetiny.
17:57
Domluvená rozehrávka volného úderu končila střelou Kavalíra z pravého vrcholu brankoviště. Zeď se kompaktně přesunula a míček zastavila.
17:06
Kocourek nejprve o míček přišel nepřesnou rozehrávkou, následně ho vybojoval zpět, postupoval s míčkem na útočnou polovinu a nakonec celou akci zakončil individuálně. Jeho střela neměla potřebnou přesnost, míček skončil za bránou.
16:12
Futera byl vyslán do rychlého kontru, z levé strany ale Štěpánka neprostřelil.
15:13
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň vstřelil Lukáš Fiala, asistoval Miloš Šulc (0:3).
15:13
To, co se nepovedlo Lovosicím, se povedlo Kadaňským. U pravé tyče zůstal nikým netísněn Fiala. Stačilo pouze přiložit hůl, aby skončil děrovaný míček v síti domácích.
14:54
Kroupa svou šikovností obral soupeře o míč, přihrál mezi nohama do předbrankového prostoru, ale zde nestál nikdo z jeho spoluhráčů. Míčku se tak ujímají znovu hosté.
13:54
Holub měl za úkol zpracovat hodně těžký míček, který nedokázal ukočírovat ve hřišti a skončil mimo mantinel.
12:39
Rudiš musel několikrát po sobě hodně těžce zasahovat proti nebezpečným střelám. Celou situaci musel řešit Dvořák odpálením míčku až na útočnou polovinu.
11:47
Kocourkovo bekhendové zakončení rozvlnilo síť, bohužel pro domácí celek trefil boční stranu sítě.
11:03
Fiala se zjevil u levé tyče domácí svatyně osamocen, Rudiš musel zasahovat proti jeho zakončení. Míček, který skákal u mantinelu za bránou raději odkopl Rudolf do bezpečí.
09:43
Kotán mohl pokračovat při signalizované výhodě, ale míček, který odevzdal za bránu soupeři vrátil jeho spoluhráče zpět na místo přestupku. Rozehrávka volného úderu směřovala pouze do kadaňských řad.
08:47
Dvořák nepustil soupeře při rozehrávce volného úderu za vlastní bránu a raději kolenem odkopl míček zpět mimo hrací plochu.
08:26
Kroupa chtěl vzít u mantinelu celou situaci na sebe. Místo soupeře ale ukličkoval sám sebe a soupeř ho následně snadno připravil o míček.
06:47
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň vstřelil Michal Plomer, asistoval Jakub Solar (0:2).
06:47
Helis, sváteční střelec z minulého týdne, zahrál míček hlavou. Rozhodčí ale ponechali výhodu soupeři z Kadaně, čehož náležitě využil Plomer ke střele z první, kterou poslal k levé tyči, kam se Rudiš natahoval marně.
05:59
Rudiš se blýskl v lovosické bráně tygřím skokem po zakončení Kalfiřta. Lavička Kadaně už se pomalinku radovala z další vstřelené branky.
05:10
Rudišovo zakončení skončilo pouze na mantinelu za bránou, míček ale dostal hodně špatný odraz ve chvíli, kdy byl Štěpánek v cestě za bránu. Naštěstí pro Kadaň nedokázal první domácí hráč u míčku poslat skákající nesmysl mezi tři tyče,
04:19
Hosté jsou znovu na míčku a jsou mnohem více aktivnější, než domácí. Přihrávku na vzdálenější mantinel na poslední chvíli zblokoval jeden z domácích obránců.
02:37
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň vstřelil Petr Chládek, asistoval Jakub Solar (0:1).
02:37
S tímhle nemohl Rudiš v bráně rozhodně nic dělat! Chládkovo zakončení bylo schováno za salvu těl a navíc bylo zamířeno milimetrově pod horní tyč.
01:18
Kroupa se na vlastní polovině srazil nejprve s Holubem a následně s dalším spoluhráčem. Očividně toho měl po těchto dvou těžkých nárazech tak akorát a raději odešel střídat.
00:39
Od levého mantinelu prosvištělo zakončení Prokopa pouze do ochranné sítě za házenkářskou bránou.
00:01
Úvodní buly pro Lovosice.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou David Scholz a Lukáš Pekárek.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FBC DDM Kati Kadaň: brankář: Jan Štěpánek; hráči v poli: Lukáš Pardubský, Roman Šatánek, Jan Čermák, Jiří Prokop, Erik Štěrba
00:00
Line-up domácích ASK Lovosice - LFP: brankář: Jakub Rudiš; hráči v poli: Lukáš Rudiš, Pavel Vodenka, Ondřej Futera, Tomáš Rudolf, Tomáš Ultsch
Zapisovatel:
Josef Cestr
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
David Scholz a Lukáš Pekárek
Hala:
SH Chemik Lovosice
Počet diváků:
46
Střely:
33:62
Začátek utkání:
16:00
Konec utkání:
17:50
Hráč utkání domácí:
Jakub Rudiš
Hráč utkání hostů:
Petr Chládek
Góly a asistence
02:37
0:1
Petr Chládek
(Solar)
06:47
0:2
Michal Plomer
(Solar)
15:13
0:3
Lukáš Fiala
(Šulc)
19:46
0:4
Michal Plomer
25:20
1:4
Lukáš Rudiš
(Futera)
33:22
1:5
Lukáš Fiala
(Jäschke)
36:34
1:6
Michal Šnábl
(Kopp)
39:21
1:7
Petr Chládek
(Solar)
52:18
1:8
Daniel Jäschke
(Kopp)
52:51
1:9
Petr Chládek
(Plomer)
56:12
1:10
Jan Čermák
(Pardubský)
57:19
1:11
Daniel Jäschke
(Šulc)
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Petr Chládek (FBC DDM Kati Kadaň)
3 (3 + 0)
2.
Daniel Jäschke (FBC DDM Kati Kadaň)
3 (2 + 1)
3.
Michal Plomer (FBC DDM Kati Kadaň)
3 (2 + 1)
4.
Jakub Solar (FBC DDM Kati Kadaň)
3 (0 + 3)
5.
Lukáš Fiala (FBC DDM Kati Kadaň)
2 (2 + 0)
6.
Miloš Šulc (FBC DDM Kati Kadaň)
2 (0 + 2)
7.
Ondřej Kopp (FBC DDM Kati Kadaň)
2 (0 + 2)
8.
Jan Čermák (FBC DDM Kati Kadaň)
1 (1 + 0)
9.
Lukáš Rudiš (ASK Lovosice - LFP)
1 (1 + 0)
10.
Michal Šnábl (FBC DDM Kati Kadaň)
1 (1 + 0)
11.
Lukáš Pardubský (FBC DDM Kati Kadaň)
1 (0 + 1)
12.
Ondřej Futera (ASK Lovosice - LFP)
1 (0 + 1)