ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
4XR1-A004
Soutěž:
1. liga dorostenek - skupina 4
Kolo:
1. kolo
Zahájení:
28.09.21 12:45
KM automatik FBK Jičín
0
:
IBK Hradec Králové
4
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:2
0:0
0:2
- : -
KM automatik FBK Jičín
IBK Hradec Králové
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
KM automatik FBK Jičín - IBK Hradec Králové 0:4
branky:
4. Nikola Baková, 5. Simona Hemelíková, 27. Pavla Štofaňaková, 31. Veronika Dubcová; rozhodčí: Lukáš Drahný - Timoteus Pospíšil; vyloučení: 1:1; využití: 0:0; diváků: 41; zásahy brankářů: Leontýna Valešová 18 - Lucie Melicharová 13; po třetinách: 0:2, 0:0, 0:2;
36:00
Ukončení 3. části.
35:59
Máme tu konec 3/3 ve které měly nadvládu domácí lvice, které bojovaly před brankou soupeřek až do poslední vteřiny. Díky svému nasazení vyhrávají Lvice zápas 4:0 
35:59
Nesmíme ani zapomenout popřát k dnešním krásným narozeninám Elišce Mačí, která dostala malý dáreček od celého týmu. 
35:59
Děkujeme všem zúčastněným a přejeme krásný sváteční den. 
34:15
Střela na branku od domácí hráčky, Káti Vernerové orazila tyčku a zazvonila celou halou. Teď jsou u míčku hráčky z Jičína a zakládají protiútok... Ten však končí v rohu hřiště, hra se přesouvá na střed hřiště a pokračuje tam.
32:19
Souboj u mantinelu vyhrála Verča Dubcová, poslala míček na střed hřiště, kde na něj čekala Verča Špringerová... ta však svou raketovou střelou posílá míček vysoko a daleko nad brankou soupeřek. 
31:50
Je vidět, že hráčky Jičína jsou odhodlané hrát až do konce a nedají to lvicím zadarmo, chtějí zápas otočit a mají na to dostatek energie, přeci jen nám zbývá ještě třetina a půl do konce utkání. Hra se začíná vyrovnávat.
30:23
Čtvrtý gól do branky Jičína přidává náš "maskot" Verunka Dubcová s perfektní asistencí Nikči Bakové. A je to tady, tahle kombinace se konečně vyvedla a míček končí v síti Jičínské brankářky.
30:22
Branku družstva IBK Hradec Králové vstřelil Veronika Dubcová, asistoval Nikola Baková (0:4).
30:02
Jičínské hráčky se snaží přejít na útočnou polovinu, to se jim nakonec daří, zatím však bez jakékoliv střely na branku. 
26:58
Eliška svou střelou na branku připravila šanci na gól pro Páju Štofaňákovou, které nakonec asistovala Anet Zeiplová. Kombinace těchto tří hráček teď posílá IBK HK do vedení 3:0
26:57
Branku družstva IBK Hradec Králové vstřelil Pavla Štofaňaková, asistoval Aneta Zeiplová (0:3).
26:50
Domácí lvice krásně kombinují na útočné polovině. Krásnou střelu předvedla Eliška Mačí, které trefa do branky utekla jen o kousek, akce však pokračuje...
25:42
Skrytý střela z růžku, od Simči Hemelíkové jen o pár centimetrů minula branku Jičína. Střela mířila na zadní, odkrytou tyčku. 
24:09
Hned během úvodních vteřin tu máme první zranění, které končí pádem hostující hráčky s číslem 10, Valérie Veverkové - hráčka se nakonec zvedá a bez pomoci odchází na svou střídačku, vše v pořádku a hra po maličké pauze pokračuje dál. 
24:01
Musíme poděkovat všem hráčkám a hlavně i divákům - všichni tvoří neskutečnou atmosféru a my se opět vracíme do florbalového světa s plnou parádou. 
24:00
Zahájení 3. části.
24:00
Ukončení 2. části.
23:45
Domácí hráčky jsou v plném počtu a povedlo se jim udržet vedení v zápase, nejen během oslabení, ale i do konce třetiny.
22:24
Krásný výkon a kombinace v oslabení Verunky Dubcové a Nikči Bakové opět končí promáchnutím. Tyhle 2 holky jsou k nezastavení a už jen stačí dotáhnout tuhle kombinaci do konce. 
21:46
Františka se hry tělem opravdu nebojí, tentokrát to ale nebylo čistě a končí na trestné lavičce. Hradecké lvice tedy hrají v oslabení.
21:45
Vyloučen hráč Františka Makovská družstva IBK Hradec Králové na 2 minuty za hrubost.
20:48
Jičínské hráčky rozehrávají z rohu, ze standartní situace, střílí na branku, kde je však Lucka, která se ani tentokrát nenechává vykolejit a míček jednoduče chytá. 
19:55
Hráčky z Jičína jsou v plném počtu a okamžitě se dostávají do nebezpečné situace, která však branku neohrozí a Jičín získává výhodu, po nechtěném faulu domácí hráčky.
19:19
Můžeme vidět jednu krásnou střelu za druhou, hlavně tedy v podání Verši Špringerové, která se opravdu snaží trefit branku soupeřek a protlačit balónek za tělo golmanky. Během pár vteřin jsme mohli vidět několik krásných střel, bohužel ani jedna neskončila v brance. 
18:01
Díky nešťastnému zákroku a hře rukou Domči Hůlkové mají domácí hráčky přesilovou hru a možnost navýšit náskok o další gól. Jsme všichni zvědavý, jak si domácí lvice poradí a co vymyslí. 
17:55
Vyloučen hráč Dominika Hůlková družstva KM automatik FBK Jičín na 2 minuty za hra rukou.
17:35
Na obou týmech je vidět a znát, že chtějí hrát a v tomto zápase nechat úplně všechno. Podpora z tribuny je neskutečná, atmosféra na jedničku a všechny hráčky pohání k nejlepším výkonům. 
17:04
Krásná akce kombinace Verči Dubcové a Verči Špringerové končí střelou na branku, kde se Nikče Bakové jen o malý kousek nepovedlo doťuknout míček do branky. Zatím za nás u stolu nejhezčí akce. 
15:24
V prvním pořádném souboji u mantinelu teď vítězí Pája Štofaňáková, která krásně vybojovala míček, bohužel její spoluhráčky nebyly před brankou. Hra se opět přenáší na druhou polovinu hřiště.
14:03
Proběhly dvě střely na branku domácích, Lucka je však vždy připravená a míček s lehkostí chytá do rukou.
13:38
Následuje minutová sekce, kdy hráčky čekají, co se bude dít a hra se přelévá opět z jedné poloviny na druhou. 
12:10
Hned po úvodním bully měla Nikča Baková krásnou šanci, kdy si sama s míčkem probruslila hřiště, v poslední chvíli ji při otočce sjel míček z hokejky a nebyla schopná zakončit. V celkovém výsledku, ale akce vypadala velice hezky. 
12:01
Během přestávky mezi třetinami panovala příjemná atmosféra a je neskutečné, jak se oba týmy inspirují, motivují a podporují. 
12:00
Zahájení 2. části.
12:00
Ukončení 1. části.
11:41
Rozehrávka Jičína z rohu končí v protějším rohu domácích hráček. Díky skvělé práci Verši Špringerové končí rozehrávkou pro domácí tým. 
10:20
Máme tu první fotbalový zákrok Lucky Melicharové, který předvedla po neopatrném přebrání míčku své spoluhráčky Barči Vaňátkové. Hra se opět přesouvá na druhou polovinu, kde se chvilku zdrží a opět se převážně hraje uprostřed hřiště.
09:19
Zápas přešel do opatrnějšího temta a všechny hráčkyse teď snaží hru trochu uklidit a začít hrát takticky, více kombinovat a zápas začíná mít kvalitnější úroveň.
07:23
Máme tu protiútok Jičína, kdy si na hokejku vzala míček hráčka s číslem 21, Natty Kašparová. Její střela však po drobném zaváhí konší v rukách Lucky Melicharové, která zatím zůstává bez gólu za svými zády.
06:36
Neskutečná kombinace Verči Dubcové a Nikčí Bakové končí promáchnutím a jen o pár milimetrů to nebyl další gól do prázné branky soupeřek. 
05:42
Jičín se teď soustředí převážně na obranné postavení a nechce domácím lvicím dovolit další gól. Zatím jim taktika vychází a dostávají se i na útočnou polovinu.
04:19
Se střelami na branku Jičína se teď roztrhl pytel a lvice jsou v plné síle a během minuty přidávají další gól, tentokrát v kombinaci Simči Hemelíkové a Adri Skrovné. 
04:18
Branku družstva IBK Hradec Králové vstřelil Simona Hemelíková, asistoval Adriana Skrovná (0:2).
03:26
IBK HK má teď na vrch a po první nepodařené střele Káti Tobiškové, která jen o kousíček minula branku tu máme opravný pokus a krásnou střelou se trefuje Nikča Baková a právě s asistencí Káti. 
03:25
Branku družstva IBK Hradec Králové vstřelil Nikola Baková, asistoval Kateřina Tobišková (0:1).
02:26
Máme tu první únik domácí hráčky a to Páji Štofaňákové, která hledala spoluhráčku před brankou, ta bohužel minula a hra se opět přesouvá na naší polovinu. 
01:30
Hra se z domácí poloviny poprvé přesunula na útočnou polovinu, kde míček končí v rohu a probíhá o něj boj, ve kterém je důraznější hráčka z Jičína.
00:25
Během prvních pár vteřin tu máme první zákrok domácí golmanky Lucky Melicharové a jen díky jejím šikovným rukám a rychlým reflexům míček neskončil v domácí brance. 
00:01
Vítáme vás u posledního zápasu dnešního dne, ve kterém se utkají domácí lvice z IBK Hradec Králové s hostujícími hráčkami z Jičína. Úvodní bully se povedlo získat hráčkám z Jičína avšak akce z něj nevznikla.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Lukáš Drahný a Timoteus Pospíšil.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů IBK Hradec Králové:
00:00
Line-up domácích KM automatik FBK Jičín:
Zapisovatel:
Karolína Kovářová
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Lukáš Drahný a Timoteus Pospíšil
Hala:
SH Třebeš Hradec Králové
Počet diváků:
41
Střely:
13:22
Začátek utkání:
12:45
Konec utkání:
13:45
Góly a asistence
03:25
0:1
Nikola Baková
(Tobišková)
04:18
0:2
Simona Hemelíková
(Skrovná)
26:57
0:3
Pavla Štofaňaková
(Zeiplová)
30:22
0:4
Veronika Dubcová
(Baková)
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Nikola Baková (IBK Hradec Králové)
2 (1 + 1)
2.
Pavla Štofaňaková (IBK Hradec Králové)
1 (1 + 0)
3.
Simona Hemelíková (IBK Hradec Králové)
1 (1 + 0)
4.
Veronika Dubcová (IBK Hradec Králové)
1 (1 + 0)
5.
Adriana Skrovná (IBK Hradec Králové)
1 (0 + 1)
6.
Aneta Zeiplová (IBK Hradec Králové)
1 (0 + 1)
7.
Kateřina Tobišková (IBK Hradec Králové)
1 (0 + 1)