ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XM1-A046
Soutěž:
Livesport Superliga
Kolo:
7. kolo
Zahájení:
08.10.21 20:00
TJ Sokol Královské Vinohrady
6
:
SOKOLI Pardubice
5
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
4:1
1:2
1:2
- : -
TJ Sokol Královské Vinohrady
SOKOLI Pardubice
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
TJ Sokol Královské Vinohrady - SOKOLI Pardubice 6:5
branky:
2. Ondřej Stuchlík, 4. Jan Procházka, 8. Jan Procházka, 13. Jan Fiala, 32. Jan Fiala, 42. Lukáš Lanc - 17. Matyáš Velc, 36. Vojtěch Klein, 38. Ivo Teichman, 55. Ivo Teichman, 60. Ivo Teichman; rozhodčí: Přemysl Bališ - Peter Varga; vyloučení: 2:2; využití: 1:1; diváků: 117; zásahy brankářů: Karel Šantora 16 - Martin Haleš 22; po třetinách: 4:1, 1:2, 1:2;
60:00
Střely celkem: SKV 28, PCE 21
60:00
Střely po třetí třetině: SKV 9, PCE 11
60:00
Pozápasové rozhovory s trenéry (Kotlas, Zozulák) a nejlepšími hráči utkání (Stuchlík O., Teichman) - https://www.youtube.com/watch?v=2o6PWFg173A
60:00
Ukončení 3. části.
59:57
Hosté šli na buly rovnou do šesti, nic jiného jim vlastně nezbývalo. Ke střele se ale dostat nedokázali, a tak se radují domácí ze zisku dalších 3 bodů, které se jim do tabulky opravdu hodí!
59:54
Branku družstva SOKOLI Pardubice vstřelil Ivo Teichman, asistoval Přemek Pakosta (6:5).
59:54
Jako přes kopírák. Teichman kompletuje hattrick, kdy se třikrát trefil doslova ze stejného místa.
59:38
Po domácí rozehrávce se na chvíli Haleš vrátil do branky, ale teď už je zase na střídačce.
59:08
Pakosta teď zase hledal číhajícího Teichmana u mantinelu ne své pozici, ale Klápa stál tam, kde měl.
58:30
Timeout SOKOLI Pardubice
58:30
Po té, co si vzali hosté time-out jdu ihned do šesti a pokudí se zápas ještě zvrátit v jejich prospěch. Nemají však zas tolik času.
58:23
Rusin teď ve velké šanci, Šantora si vyjel docela vysoko, naštěstí ale Rusin trefuje mimo.
57:45
Domácí teď začali chybovat, kdy kazí velice jednoduché přihrávky, například jako teď Čuda, který z rozehrávky u mantinelu hledal na druhé straně Klápu. Pardubice ale tuhle přihrávku čekali.
57:30
Nepřesná přihrávka Hartmana na Lance vedla až ke ztrátě balonku, kdy se pak do ke střele dostal Smola. Ten ale přestřeluje.
56:12
Pakosta se teď trochu se štěstím dostal k balonku, vstříc Šantorovi mu však střela nesedla a po zemi jen vyzkoušel, že Šantora má "betony" tam, kde mají být.
55:35
Petr teď zkusil střelu z dálky, Šantora chytá jak malinu.
54:31
Branku družstva SOKOLI Pardubice vstřelil Ivo Teichman, asistoval Přemek Pakosta (6:4).
54:31
Gól téměř totožný tomu předchozímu. Tentokrát Teichmanovi nahrával Pakosta, který viděl křižnou nahrávku. Teichman předvedl to, co umí opravdu dobře a střelou z první vymetl neskutečně pavučinky.
53:55
Vyloučen hráč Vojtěch Máca družstva TJ Sokol Královské Vinohrady na 2 minuty za zdržování hry.
53:55
Velice nadějná standardka pro Pardubice z blízkosti velkého brankoviště. Máca nechtěl dopustit rychlé rozehrání, a tak balonek odpálil. Za to si jde sednout.
53:38
Teď byl Šantora doslova chycen do vlastní branky, kdy po souboji za brankou na něj byla branka shozena. Ale jelikož se domácí hnali do útoku hra pokračoval a rozhodčí ho pomohl vysvobodit. Klápa zase přestřeluje.
52:33
Teichman teď vypadal, že už se opravdu naštve, poté co byl v souboji s Mácou, ale zatím ještě nevybuchl. Máca dokázal za střídání dvakrát opravdu krásně vystřelit, ale Haleš proti němu zatím vytahuje skvělé zákroky.
51:43
Pergler utíkal dopředu a trochu nečekaně vystřelil, ale jeho střela byla spíše slabších parametrů. 
51:22
Kučera se snažil dosta do středu, ale Hartman s Kopeckým mu v tom s menším faulem zabránili. Následovala menší slovní roztržka mezi Kopeckým a Kučerou, ale zatím se nervy drží na uzdě.
50:36
Na druhé straně se Velc dral ke střele, ale chtěl až moc, protože předvedl ukázkový přešvih.
50:12
Klápa dnes nemá úplně seřízeno. Nejdřív Haleš vyrazil helmou, v dalším náletu na branku vyměřoval, kam to pověsí, ale ani tento pokus neskončil za Halešovými zády.
49:29
Stuchlík teď krásně předskočil útočníka a vybojoval tak balonek, Fiala ho zavezl do rohu, ale sám tam s ním nic nesvedl.
46:40
A zase tyč! Tentokrát střílel Pergler z první po nahrávce od Hartmana, ale pouze orazítkoval bližší tyč. Rána to byla pěkná, odezva od tyče zatím nejsilnější z těch všech, co tu dnes zvonily.
46:21
Kopecký už zase rozezvonil tyč! Klápa zkoušel dorážet, ale skákavý balonek akorát rozeskákal ještě víc.
45:49
Rusin se teď hnal dopředu a krásně obehrál Hartmana, poté to zkoušel i na Fialu, ten ale předvedl efektivní otočku a stihl balonek sebrat dřív než by se hnal Rusin sám na Šantoru.
45:12
Vyloučen hráč Lukáš Kučera družstva SOKOLI Pardubice na 2 minuty za špatné střídání.
45:12
Hosté teď měli trochu nepořádek ve vlastním střídání a v jednu chvíli jich na hrací ploše bylo trochu moc, tak si jde Kučera sednout. Další přesilovka pro domácí.
44:02
Fiala teď vystihl balonek, ale neviděl kam ho odpálil. Obrana si ho vzala zpět do své moci a prověřil připravenost rozhodčího Vargy, který musel předvést velice rychlý skok přes mantinel, aby nezabránil jejich překvapivé nahrávce za branku. Uspěl za jedna, ale málem s efektem pádu.
43:22
Hartman si teď udělal výlet z obrany do útoku a po výběhu přes střed se dostal ke střele, kterou však Petr zblokoval.
42:28
Menší roztržka mezi Stuchlíkem a Petrželou, kdy Petržel Stuchlíka v souboji trochu rukou poslal do mantinelu. Stuchlík dával dost jasně najevo, že by to mohla být dvoječka. Rozhodčí to ale neviděli tak dramaticky, a tak jdou oba hráči v poklidu střídat.
41:36
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil Lukáš Lanc, asistoval Petr Hartman (6:3).
41:36
Napodruhé však Lanc úspěšný. Kopecký po první střele Lance vybojoval standardku z velmi blízké a nadějné pozice. Hartman spolu s Lancem rozehráli, hostující obrana se držela v bloku, tak Lanc vystřelil a dokázal střelu procedit až za Haleše.
41:23
Rychlá rozehrávka z rohu. Klápa hned rozehrál na Lance, který byl připraven, ale branku minul o pár centimetrů.
40:05
Úvodní buly pro hosty. A jedno číslo takhle na začátek třetiny, dnešní utkání sleduje 117 diváků, děkujeme. 
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Střely po druhé třetině: SKV 7, PCE 7
40:00
Ukončení 2. části.
39:39
Teichman je teď mírně rozhořčen, kdy mu rozhodčí pískli zákrok, který podle něj byl čistý. Ještě si to spolu vyříkali, ale i tak Teichman stále kroutí hlavou, že to určitě tak nebylo.
39:07
Teď hezká kombince domácí lajny. Nejdříve Lanc zneškodnil lob od hostů, následně předvedli domácí krásný přechod dopředu, kdy se v konečné fázi objevil Klápa. Jeho střelu ale ztečoval obránce mimo.
37:57
Branku družstva SOKOLI Pardubice vstřelil Ivo Teichman, asistoval Matyáš Velc (5:3).
37:57
A hosté se zase prosazují. Nejdříve předvedl skvělý blok Hartman. V následující šanci se Teichman nemýlil. Pardubice dávají velice podobné góly, křižná nahrávka a střela z první. zatím to funguje a vyplácí se jim to.
36:03
Máca měl teď na čepeli rychlou odpověď. Běžel sice na bránu docela z úhlu, ale svou střelou mířil krásně nad nohu na vzdálenější tyč. Bohužel mířil až moc přesně a tak jen rozezvonil tyč. V další šanci poté Klápa, který zkoušel střelu tahem, ale o pár centimetrů minul.
35:51
Branku družstva SOKOLI Pardubice vstřelil Vojtěch Klein, asistoval Lukáš Prix (5:2).
35:51
A trpělivá hra se hostům vyplácí. Po sérii několika přihrávek na vlastní polovině uviděl skulinku Prix, který křižnou nahrávkou přes celé hřiště našel Kleine a ten se z první nemýlí. Šantora přesun nestihl jen tak tak.
34:55
Pardubice stále drží balonek a snaží se vytvořit nějakou větší šanci, ale domácí zodpovědně brání a nedávají moc příležitostí ke střele.
33:37
Nyní probíhá ne úplně atraktivní pasáž, kdy si hostující obrana vyměňuje balonek a nechává vinohradské hroťáky běhat sem a tam. Ale není jim to k ničemu, protože na útočné polovině se nedokáží udržet delší dobu a vždy zvolí nahrávku zpět na beka.
31:27
Tak teď Pergler doslova zahodil šanci. Kopecký u branky ještě stihl balonek nahrát za sebe na velké brankoviště, kde byl připravený Pergler, který trestuhodně netrefuje úplně prázdnou bránu. Na jeho obranu byl balonek skákavý, ale i tak tam ta prázdná brána docela zívala.
31:04
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil Jan Fiala, asistoval Štěpán Čuda (5:1).
31:04
Jak málo stačí ke gólu. Čuda našel křižnou nahrávkou Fialu, který pádil podél mantinelu, a pak prostě vystřelil. V hale to pouze zazvonilo o obě tyčky a pak už vypukla zase radost domácích.
30:05
Velc se dostal ke střele, ale pro Šantoru to nebyl žádný těžký zákrok a v pohodě chytá.
29:34
Teď to jiskří před brankou Pardubic. Střela Lance z půlky byla zblokována, ale dorážet se snažil Pergler, poté i Kopecký. Ale nikdo z nich nebyl úspěšný.
29:18
Stuchlík teď zašlápl balonek a po takové nijaké pasáži snad uvidíme zase nějaké zajímavé akce.
27:37
Tentokrát předvedl dlouhé ruce i Klápa, vystihl nahrávuk a byl zfaulován. Fiala se vrací na hřiště a první oslabení mají domácí úspěšně za sebou.
26:55
Kopecký teď natáhl svoje dlouhé ruce a zvládl překazit rozehrávku mezi Slabým a Pakostou, ale moc daleko se nedostal a hosté získávají balonek zpět do své moci.
26:16
Pergler předvedl ukázkový blok proti Teichmanovi.
25:37
Vyloučen hráč Jan Fiala družstva TJ Sokol Královské Vinohrady na 2 minuty za sekání.
25:37
A hosté mají také možnost přesilové hry, uvidíme, jak s ní naloží. Fiala byl až moc důrazný, takže si jde sednout, doufeje, že na celé 2 minuty. 
25:26
Procházka teď ze střed natahoval, ale místo toho hledal ještě nahrávkou Kopeckého. Ta se mu ale rozeskákala, takže z toho nic nebude.
24:49
Šance ale i pro domácí. Mladé duo Hájek - Pinkas nakonec vybojovalo balonek a Gold se dostal ke střele. 
24:10
Pardubice teď přidali na otáčkách a domácí mají v obraně co dělat.
23:26
Další šance na hostující straně. Velc se dostal ke střele z první, ale Šantora přesun zvládl. V další šanci zase Velc spolu s Pakostou, ale Hartman s Lancem se nenechali nachytat.
22:37
Rusin teď před brankou hledal Žáčka, který naštěstí minul.
22:05
Slabý teď doslova odevzdal balonek Hájkovi, který hledal na středu Pinkase. Ten se ke střele dostal, ale neměla úplně gólové parametry.
20:19
Hostující tým teď začátek utkání s balonkem na čepelích. Šantora musel být v pozoru.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střey po první třetině: SKV 12, PCE 3
20:00
A ještě poslední hezké gesto, kdy zástupce za spolek Haima CZ Jan Blodek dostal květinu, ale prý preferuje smažený květák, takže ji dal do dražby s tím, že výdělek půjde do sbírky. V publiku se našel zájemce, a tak kytka nachází svůj druhý domov!
20:00
V přestávkovém programu se na hrací ploše předávají květiny. Na hřišti je teď mnoho významných osob, nejen ze sokolského prostředí, jako například starostka české obce sokolské sestra Moučková, ale jsou tu i zástupci spolku Haima CZ. Dnešní veškerý výdělek totiž poputuje na konto tohoto spolku, který pomáhá onkologicky nemocným dětem. 
20:00
Ukončení 1. části.
19:18
Ježek teď vystihl přihrávku hostů a hnal se dopředu. Velice rychlou střelou zápěstím překvapil všechny, ale Haleš pozorný. Následně ho našel Gregor, ale ani druhá krásná střela Ježka neprošla za Halešovy záda.
18:32
Rusin se teď dral do zakončení, ale domácí obrana mu vystavila stopku. Zajímavá standardka pro hosty od mantinelu. V té se Smola dostal ke střele, ale bylo to spíše takové hokejové nahození do rohu.
17:02
Nejdříve Stuchlík vytáhl balonek z vlastní obranné poloviny a dostal se ke střele mimo. A z následné standardky z rohu hledal Fialu před brankou, ale nahrávka pouze projela do rohu.
16:13
Branku družstva SOKOLI Pardubice vstřelil Matyáš Velc, asistoval Ivo Teichman (4:1).
16:13
No a dvěmi lehkými nahrávkami se dostaly na útočnou polovinu a hned toho zvládli využít. Teichman dostal krásnou křižnou nahrávku a vystřelil z první. Střela mu ale nesedla a po zemi se odrazila za branku, kde byl přichystaný Velc a prostě to nějak za Šantoru doplácal.
15:55
Hosté teď kontrolují delší dobu balonek, ale pouze na své obranné polovině.
15:02
Rusin teď hledal skákavou přihrávkou Kučeru, ten se toho nebál a zkusil to trefit ze vzduchu. Naštěstí pro domácí se mu to vůbec nepovedlo.
13:31
Skvělý obranný zákrok Stuchlíka (ještě že je dnes na hřišti jen Ondra, je to hned lehčí na psaní), kdy zabránil Křinkovi v jeho protečování po mantinelu.
12:40
Gregor teď v další skvělé šanci, ale vstříc Halešovi trefil pouze baner za bránou.
12:12
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil Jan Fiala, asistoval Viktor Kopecký (4:0).
12:12
Tak tohle byla opravu paráda. Po několika přihrávkách nahoře mezi Klápou a Lancem, to první jmenovaný shodil na Kopeckého, který vyměřil neuvěřitelnou kolmici, která projela přes brankoviště a úplně perfektně našla čepel Fialy, který vymetl šibenici. Haleš neměl sebemenší šanci.
11:34
Domácí získávají možnost přesilovky po situaci, kdy Teichman zahrál rukou. Fiala se dostal po odskoku ke střele, ale ta mu nesedla a byl to spíš pozdrav do bufetu.
11:04
Vyloučen hráč Ivo Teichman družstva SOKOLI Pardubice na 2 minuty za hra rukou.
09:37
Nyní si po delší době balonku užívají i Pardubice. Nejdříve Slabý zkoušel střelou z půlky, ale Stuchlík předvedl krásný blok. Téměř totožná situace se odehrála i po půl minutě, kdy zkoušel střelu Prix, ale tentokrát skvělý blok Čudy.
08:27
Klein se teď trochu se štěstím dostal k balonku na hranici velkého brankoviště, naštěstí pro domácí se ale do balonku netrefil.
07:39
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil Jan Procházka, asistoval Ondřej Stuchlík (3:0).
07:39
Tak teď to Halešovi propadlo, že nejspíše neví ani on sám kudy. Procházkova střela neměla úplně gólové parametry, ale možná to stálo za tím, že z toho gól byl. Střela od mantinelu mu spíše sjela, ale i tak skóre navyšuje již na 3:0!
06:22
Další šance pro SKV. Pardubická obrana zatím není úplně jistá a toho se snaží domácí využívat. Kopecký sebral nepřesnou nahrávku od Žáčka a pak nahrával na střed, kde si krásně odskočil Pergler a vystřelil z první. Haleš teď hosty svým zákrokem podržel.
05:50
Klápa od mantinelu hledal takovou spíše střílenou nahrávku před bránou číhajícího Kopeckého, ale Žáček stál tam, kde měl.
04:57
Kopecký s Klápou se hnali do protútoku, ale vypadalo to, že si dávají přednost až je obrana dohnala. Klápa zkusil ještě na dlouho hůl přihrát Kopeckému, ale přihrávka neměla úplně šanci na úspěch.
03:47
První střela pro Pardubice, Kučerův výběh od mantinelu Čuda zblokoval nad bránu. Šantora musel zasahovat pouze z následné standardky, kdy k němu míček pomalu dojel.
03:04
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil Jan Procházka, asistoval Jan Fiala (2:0).
03:04
Tak zatím to je snový začátek pro domácí. Procházka se z hranice brankoviště dokázal prosadit a mohl se jít radovat svým typickým výskokem!
02:28
A mohlo být ještě lépe! Kopecký se trochu se štěstím dostal k balonku a vstříc Halešovi zkoušel bekhendový blafák, který Haleš zvládl jen tak tak vytěsnit.
01:44
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil Ondřej Stuchlík, asistoval Vojtěch Máca (1:0).
01:44
A máme tu první gól. Nic složitého to nebylo. Nejdříve Fiala za vlastní brankou nahrál Mácovi do běhu, ten to táhl po mantinelu a nahrál na Stuchlíka, který si dobře odskočil. Ten neměl moc na výběr, a tak zkusil vystřelit. S trochou štěstí jeho střela propadla za Haleše a domácí se tak dostávají do rychlého vedení.
01:08
Na balonku byli chvíli hosté, ale Klápa vystihl nahrávku Pakosty po mantinelu, a poté vybojoval i faul.
00:01
Úvodní buly pro domácí, náležitě oslaveno domácí střídačkou. Fiala nic nekomplikuje a první střelou od mantinelu zkouší pozornost Haleše, ten je však pozorný.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Přemysl Bališ a Peter Varga.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů SOKOLI Pardubice: brankář: Martin Haleš; hráči v poli: Lukáš Slabý, Lukáš Prix, David Žáček, Lukáš Kučera, Vojtěch Rusin
00:00
Line-up domácích TJ Sokol Královské Vinohrady: brankář: Karel Šantora; hráči v poli: Ondřej Stuchlík, Vojtěch Máca, Štěpán Čuda, Jan Fiala, Jan Procházka
00:00
Před zápasem zazněla halou česká hymna a už se může začít!
00:00
Památný den sokolstva je poctou všem členům a členkám Sokola, kteří během téměř 160 let existence našeho spolku obětovali své životy v boji za svobodu, demokracii a samostatnost. Dnešní zápas tím nabývá ještě větší důležitosti a souboj mezi 11. a 12. týmem tabulky se shodným počtem 3 bodů bude dnes sledován i např. starostkou České obce sokolské a mnoha dalších, vážených osob.
00:00
Krásný páteční, volební a také sokolský podvečer,
dnešní večer, kromě začátku voleb, nabídne velice zajímavé střetnutí mezi jedinými sokolskými celky v Livesport Superlize, a to Vinohrady vs. Pardubice. Na tento den připadá i významný den České republiky, kdy se 8.10. slaví Památný den sokolstva.
Zapisovatel:
Nigrinová Aneta
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Přemysl Bališ a Peter Varga
Hala:
TJ Sokol Vinohrady
Počet diváků:
117
Střely:
28:21
Začátek utkání:
20:00
Konec utkání:
21:55
Hráč utkání domácí:
Ondřej Stuchlík
Hráč utkání hostů:
Ivo Teichman
Góly a asistence
01:44
1:0
Ondřej Stuchlík
(Máca)
03:04
2:0
Jan Procházka
(Fiala)
07:39
3:0
Jan Procházka
(Stuchlík)
12:12
4:0 P
Jan Fiala
(Kopecký)
16:13
4:1
Matyáš Velc
(Teichman)
31:04
5:1
Jan Fiala
(Čuda)
35:51
5:2
Vojtěch Klein
(Prix)
37:57
5:3
Ivo Teichman
(Velc)
41:36
6:3
Lukáš Lanc
(Hartman)
54:31
6:4 P
Ivo Teichman
(Pakosta)
59:54
6:5
Ivo Teichman
(Pakosta)
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Ivo Teichman (SOKOLI Pardubice)
4 (3 + 1)
2.
Jan Fiala (TJ Sokol Královské Vinohrady)
3 (2 + 1)
3.
Jan Procházka (TJ Sokol Královské Vinohrady)
2 (2 + 0)
4.
Matyáš Velc (SOKOLI Pardubice)
2 (1 + 1)
5.
Ondřej Stuchlík (TJ Sokol Královské Vinohrady)
2 (1 + 1)
6.
Přemek Pakosta (SOKOLI Pardubice)
2 (0 + 2)
7.
Lukáš Lanc (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (1 + 0)
8.
Vojtěch Klein (SOKOLI Pardubice)
1 (1 + 0)
9.
Lukáš Prix (SOKOLI Pardubice)
1 (0 + 1)
10.
Petr Hartman (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (0 + 1)
11.
Štěpán Čuda (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (0 + 1)
12.
Viktor Kopecký (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (0 + 1)
13.
Vojtěch Máca (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (0 + 1)