ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
4XK2-A046
Soutěž:
2. liga dorostenců - skupina 4
Kolo:
10. kolo
Zahájení:
17.12.22 12:15
HAGA Pardubice
10
:
FBC Trutnov (DTJ)
1
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
2:1
4:0
4:0
- : -
HAGA Pardubice
FBC Trutnov (DTJ)
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
HAGA Pardubice - FBC Trutnov (DTJ) 10:1
branky:
6. Martin Born, 8. Šimon Lazarák, 20. Daniel Pravec, 20. Martin Born, 25. Kryštof Zerzán, 27. Vojtěch Moravec, 31. Vojtěch Moravec, 35. Martin Born, 38. David Honzíček, 43. Šimon Lazarák - 15. Jindřich Zelenka; rozhodčí: Jakub Kadrman - Matěj Denemark; vyloučení: 0:1; využití: 0:0; diváků: 32; zásahy brankářů: Tri Dung Pham 7 - Nela Pejsarová 11; po třetinách: 2:1, 4:0, 4:0;
Komentář domácích Jiránek Ondřej (Trenér):
Musím všechny naše paladiny pochválit za předvedenou hru, která místa připomínala dobývání Akkonu. Po první třetině jsem musel půlce týmu sice pohrozit vyhnanstvím na Dagobahu, ale tým to nastartovalo a herně se zvedl.

Děkuji soupeři za hru.
Komentář hostů Ševčík Ondřej (Trenér):
děkuji soupeři za utkání.
45:00
Střely ve 3. části: 8:2
45:00
Ukončení 3. části.
44:59
A to je vše, přátelé! Děkujeme všem fanouškům a přejeme krásný den, budeme se těšit u dalšího zápasu!
42:43
Šimon Lazarák má další zářez a chuť k pomyslnému jídlu, v podobě střílení branek neztrácí, asi jako Julča, ztvárněná herečkou Lucií Polišenskou v oblíbeném seriálu Slunečná. O její chuti k jídlu totiž, vzhledem k její fortelné postavě, také nemůžeme mít sebemenší pochyby.
42:42
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil #61 Šimon Lazarák, asistoval #69 Filip Zerzán (10:1).
41:44
Přesilovou situaci si nyní zkouší zahrát HAGA Pardubice. Velké vápno Trutnova ovládají asi jako Němci Sudety v roce 1939. Ke gólu, stejně jako v případě Německa k výhře ve druhé světové válce, to ovšem nevedlo
39:51
Timeout FBC Trutnov (DTJ)
39:40
Vyloučen hráč #20 Jan Zuzánek družstva FBC Trutnov (DTJ) na 2 minuty za sekání.
38:50
David Martiník nyní předvádí opět svojí extratřídu. Dnes zraněný starší bratr Daniel, ale také dnes doma u tabletu ležící mladší bratr Adam, jsou na jeho dnešní výkon jistě náležitě pyšní. My tak s tímto nenápadným příspěvkem vykopáváme hlasování o Puma hráč utkání. SMS ve tvaru HRAC_UTKANI_JMENO_PRIJMENI posílejte na číslo 775 984 466 do dnešní půlnoci. Všichni hlasující budou zařazeni do slosování o 4 míče Jabulani a podepsaný dres Filipa Zerzána ještě z jeho působení v Olympu.
37:17
Za tuto akci v podání dua Honzíček - Pravec by se nemuseli stydět ani Vantúch s Imrmanem, legendární plejeři týmu Výběr Hvězd Tomáše Šimona, tenkrát ještě Výběr Hvězd Josefa Šimona, jak se tento slovutný klub za Rakouska-Uherska ještě jmenoval. Nádherný gól.
37:16
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil #21 David Honzíček, asistoval #29 Daniel Pravec (9:1).
36:39
Jan Dašek nyní táhl na branku soupeře asi jako když lososi táhnou proti proudu řek k vytření. Slibnou akci ale výtečným zákrokem zastavil golman hostí. ©
34:54
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil #18 Martin Born bez asistence (8:1).
33:47
Daniel Pravec nyní trochu přitvrdil hru a Trutnov tak získává volný přímý kop. Podobně tvrdý je například topas, nerost, ze kterého šmoulové průmyslově vyráběli Šmoulovizi. Tu aktivně používali až do doby, než jim byla zničena zlým čarodějem Gargamelem. Nestihli tak v hlavním vysílacím čase odvysílat plánovanou reprízu oblíbeného pořadu Rozpaky kuchaře Svatopluka. Škoda
30:58
Vojtěch Moravec útočník nyní vytáhl ze své torničky pomyslnou maršálskou hůl a jako sólokapr nyní opět dává gól za HAGU. Podobným sólistou se může zdát Viky Janečková, velmi oblíbená postava ze seriálu ZOO, která ovšem svou nezávislost, narozdíl od Vojtěcha Moravce útočníka, poněkud upozadila, když se zamilovala do soudce Petra Kříže a jejich společnému vztahu se rozhodla obětovat vše, včetně své imaginární sestry Alex. Uvidíme, zda se ještě vše zvrtne a jejich láska se nakonec přenese i přes pomyslné hory v podobě nedůvěry ze strany Petra.
30:57
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil #94 Vojtěch Moravec bez asistence (7:1).
30:01
Máme za sebou druhý poločas z celkových tří. V něm se do trháku dostala HAGA. Válečníci tohoto oddílu by se mohli přidat na stranu Šimona Fliegla, který po skandálu ve škole, do které přinesl zbraň svého otčíma, dostal přezdívku sniper a je terčem konkláve vtipů, a ochránit ho právě před jeho pronásledovateli. Více o patálijích Šimona Fliegla již v pondělí v celkově 4391. dílu nekonečného nováckého seriálu Ulice.
30:00
Zahájení 3. části.
30:00
Střely ve 2. části: 6:2
30:00
Ukončení 2. části.
27:48
David Honzíček, v minulém životě jako Adalbert Kolínský zvolen králem Pražského majálesu roku 1973, se nyní hnal do akce asi jako hyeny na mršinu. Gólem to ovšem neskončilo.
26:19
Duo Lazarák - Moravec útočník nyní předvedlo kombinaci jako z pera legendární dvojice Patera - Procházka. Takovou souhru, jakou spolu mají tito dva hráči, tu by jim mohla závidět i Pardubická filharmonie, která je přitom svojí vysokou sehraností velmi známá!
26:18
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil #94 Vojtěch Moravec, asistoval #61 Šimon Lazarák (6:1).
24:19
Do kolonky střelců se zapisuje i Kryštof Zerzán. Milovník dalmánských čuftů a bílého kafe s loupákem tak opět potvrzuje, jaký obrovský potenciál dříme v jeho hře.
24:18
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil #77 Kryštof Zerzán, asistoval #68 Jakub Svoboda (5:1).
21:16
Trenér Ondřej "Kmet" Jiránek nyní zadal svým hráčům tajný pokyn "Tresť!" - tento žertovný signál přirpavený právě pro dnešní turnaj plný vánoční atmosféry sponzoruje firma dr. Oetker. Její nová rumá tresť je velmi vhodná pro výrobu vosích hnízd, které jsou pak lákavou krmí i pro řiiče! Seženete u všech dobrých prodejců potravin! Dr. Oetker, protože Vánoce jsou o jídle!
19:57
A další branka na straně Pardubic. Ty teď otevřely pomslné stavení asi jako trubadůři brány Jericha v legendárním biblickém příběhu.
19:43
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil #18 Martin Born bez asistence (4:1).
19:24
Gólostroj Daniel Pravec přidává dalšího vánočního kapra v podobě gólu do síťky v podobě branky soupeře pomocí prutu v podobě jeho florbalové hole. Skóre 3:1.
19:23
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil #29 Daniel Pravec bez asistence (3:1).
18:04
Filip Zerzán nyní při pressingu dokazuje, proč se mu vyplácejí jeho osobní tréninky s legendárním jamajským sprinterem Asafou Powellem. Ten o něm v jednom z rozhovorů pro klubový časopis Loptička prohlásil "Filip is very good in speed I think." A my musíme jednoznačně souhlasit!
16:30
Vojtěch Červený, známý jako youtuber Lerex, nyní ukázal, že jeho velkou vášní jsou i soutěže dřevorubců. Jako obhájce titulu v soutěži Slezský Dřevorubec ovšem při jednom ze svých zákroků opomněl, že dnes je na florbale a soupeř tak získal výhodu v podobě volného přímého kopu.
15:02
Patrik Belej nyní zapnul pomyslnou forsáž a hnal se na branku Trutnova. Z dobré pozice ovšem minul a skóre je tak stále nezměněné. 
15:01
V prvním poločase, z celkových 3 jsme viděli neskutečný zápal na obou stranách. Poslední obdobný boj jsme mohli vidět v letech 1618 - 1648, a to v Třicetileté válce, kde proti sobě stály na jedfné straně Katolíci a na druhý Protestanté. Uvidíme, kdo dneska vyhraje, snad to budou především lidé dělného typu.
15:00
Zahájení 2. části.
15:00
Střely v 1. části: 7:4
15:00
Ukončení 1. části.
14:08
Trutnov nyní dorážkou z brejku snižuje náskok HAGY, ten je nyní tak nízký asi jako legendární žokej Josef Váňa starší.
14:07
Branku družstva FBC Trutnov (DTJ) vstřelil #18 Jindřich Zelenka, asistoval #32 Vojtěch Kozlovský (2:1).
12:50
HAGA nyní Trutnov uzavřela v obranné polovině asi jako evropští přistěhovalce Siuxe v rezervaci, čili pevně.
08:40
Na hřišti je nyní Daniel Pravec, velký sympaťák a miláček publika. Tribuny jeho hru oceňují pokřikem "Danda, Danda, Danda, s ním je vždycky švanda! Umí nahrát, vystřelit, nechodí se vypelit!"
07:31
Dalším střelcem utkání je Šimon Lazarák. Tento napůl německý plejer je známý svou chytrou kličkou, takzvanou Robbenovkou. Nyní ale ukázal, že umí i zakončovat a Pardubice se tak posouvají do vedení 2:0.
07:07
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil #61 Šimon Lazarák, asistoval #94 Vojtěch Moravec (2:0).
06:22
David Martiník nyní skvěle zablokoval, fanoušci toto oceňují a šílí! Z tribun zazněla i informace, že tolik bloků, jako David Martiník nerozdal na svém Twitteru ani Tomio Okamura. A ten přitom zablokoval i autora dnešního online přenosu. Neskutečné!
05:14
Martin Born otevírá skóre tohoto klání! Velký bojovník, známý také jako Lyon Gaultier českého florbalu, natáhl ke střele z dálky a může si na své pažbě zaznamenat první zářez.
05:13
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil #18 Martin Born bez asistence (1:0).
02:41
Patril Belej byl nyní ochromen, z jeho levého očního důlku téměř vypadla bulva. Uvidíme, zda ještě do zápasu nastoupí a případně jestli bude vypadat jako Capitan Claw, oblíbená postavička plošinových skákacích her z přelomu tisíciletí, kterou jistě mnoho z našich fanoušků hrálo díky vlastnictví časopisu Kyber myš, jehož jeden díl obsahoval CD s plnou verzí této hry.
01:03
HAGA zatim na držení míče výrazně vede, ovšem Trutnovští úderníci využívají chybiček při pardubickém tiki-taka. Sehrané duo obránců Schejbalová-Dašek, kteří se znají již od školky a oba jsou velkými milovníky značky Fiat Multipla, drží svůj val za zatím uzavřený.
01:00
Velkou premiéru na palubovkách dorostenecké kategorie si dnes odbývá tvořivý obránce David Martiník. Vlajkonoši domácích ho již přivítali pokřikem "Martiník David, ženy bude bavit! Je to známý kanec, ženskejch už měl ranec!"
00:01
Vážení přátelé uzených sumýšů, dýk z rohoví a dobrého větvoví. Vítáme Vás u přenosů z turnaje 2. ligy dorostu. Dnes nás čeká celkem 5 regionálních derby a atmosféra se očekává přesně podle tohoto aspektu. V Calgary je právě -10°, čeká nás krásný den.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Jakub Kadrman a Matěj Denemark.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FBC Trutnov (DTJ): brankář: Nela Pejsarová;
00:00
Line-up domácích HAGA Pardubice: brankář: Tri Dung Pham; hráči v poli: Martin Born, David Martiník, Patrik Belej, David Honzíček, Daniel Pravec
Zapisovatel:
Tomáš Šimon
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Jakub Kadrman a Matěj Denemark
Hala:
SNH Pardubice - Dukla
Počet diváků:
32
Střely:
21:8
Začátek utkání:
12:15
Konec utkání:
13:24
Hráč utkání domácí:
David Martiník
Góly a asistence
05:13
1:0
Martin Born
07:07
2:0
Šimon Lazarák
(Moravec)
14:07
2:1
Jindřich Zelenka
(Kozlovský)
19:23
3:1
Daniel Pravec
19:43
4:1
Martin Born
24:18
5:1
Kryštof Zerzán
(Svoboda)
26:18
6:1
Vojtěch Moravec
(Lazarák)
30:57
7:1
Vojtěch Moravec
34:54
8:1
Martin Born
37:16
9:1
David Honzíček
(Pravec)
42:42
10:1
Šimon Lazarák
(Zerzán)
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Martin Born (HAGA Pardubice)
3 (3 + 0)
2.
Šimon Lazarák (HAGA Pardubice)
3 (2 + 1)
3.
Vojtěch Moravec (HAGA Pardubice)
3 (2 + 1)
4.
Daniel Pravec (HAGA Pardubice)
2 (1 + 1)
5.
David Honzíček (HAGA Pardubice)
1 (1 + 0)
6.
Jindřich Zelenka (FBC Trutnov (DTJ))
1 (1 + 0)
7.
Kryštof Zerzán (HAGA Pardubice)
1 (1 + 0)
8.
Filip Zerzán (HAGA Pardubice)
1 (0 + 1)
9.
Jakub Svoboda (HAGA Pardubice)
1 (0 + 1)
10.
Vojtěch Kozlovský (FBC Trutnov (DTJ))
1 (0 + 1)