ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
4XK2-A059
Soutěž:
2. liga dorostenců - skupina 4
Kolo:
12. kolo
Zahájení:
14.01.23 13:25
HAGA Pardubice
4
:
Florbal Primátor Náchod B
4
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:0
2:2
2:2
- : -
HAGA Pardubice
Florbal Primátor Náchod B
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
HAGA Pardubice - Florbal Primátor Náchod B 4:4
branky:
19. Filip Zerzán, 25. Pavel Burker, 36. Daniel Pravec, 44. Filip Zerzán - 28. Samuel Siwula, 30. Daniel Poláček, 35. Ondřej Bohuslav, 39. Jakub Steiner; rozhodčí: Lukáš Picek - Jan Matějka; vyloučení: 1:0; využití: 0:0; diváků: 56; zásahy brankářů: Jan Bečka 13 - Lukáš Kašpar 19; po třetinách: 0:0, 2:2, 2:2;
Komentář domácích Jiránek Ondřej (Trenér):
V zápase jsme byli více na míčku, měli jsme jednoznačně více ze hry. Od začátku nám však odkakovaly balonky, nedokázali jsme si slušně nahrát, na což jsme zareagovali ještě složitějšími přihrávkami, které nám (světe div se) odskakovaly ještě víc. Gratulujeme soupeři k zaslouženému bodu, děkujeme rozhodčím za dobře odvedená utkání, a jdeme na naší dnešní hru co nejrychleji zapomenout.
45:00
Střely ve 3. části: 8:6
45:00
Ukončení 3. části.
44:59
A to je vše, přátelé, děkujeme za pozornost u našeho dnešního přenosu. Na turnaji nás čeká ještě poslední zápas, který bude také regionálním derby. Věříme, že jste si náš přenos užili a těšíme se příště!

Ps.: Ještě budou nájezdy
44:49
Možná poslendí šanci zápasu má nyní Náchod, pokud ji nepromění, odejdou oba týmy smírně a především sázkažské kartely se budou moci radovat!
44:48
Timeout Florbal Primátor Náchod B
43:19
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil #69 Filip Zerzán, asistoval #77 Kryštof Zerzán (4:4).
43:00
2 minuty do konce a David Honzíček těsně míjí branku, po něm pak i Patri Belej, nakonec však Filip Zerzán skóruje a srovnává skóre po nahrávce od jeho bratra, dvojčete, který mu namazal ke krásné střele. Oba bratry pojí pevné pouto a přátelství, vždy se podělí o skývu chleba i o body ve florbalovém utkání.
41:40
HAGA se nyní již radovala ze srovnání, ovšem rozhodčí dobře viděl hru v brankovišti a skóre se tak nemění. HAGA se bude muset pokusit srovnat dle pravidel, ale kdo jste viděli celý seriál Slunečná, tak jistě víte, že z poctivostí nakonec nejdál dojdeš, stejně jako se to povedlo Janku Lihnartovi a Týně Popelkové na jejich společné, a nakonec i šťastné, cestě životem.
41:00
Do konce třetí třetiny zůstávají 4 minuty a my můžeme vidět nasazení na obou stranách. Je dost vidět, že Náchod je nyní ve výhodě a může mít na svých florbalkách klid. I tak se ale zápas nemění v zákopovou válku, ale naopak i Náchod chce ještě odskočit.
38:46
Zatím to vypadá, že pomyslní Peršané, v podobě hráčů Náchoda vyhrají, nebude to ovšem díky zradě některých protivníků, ale spíše díky vlastní efektivní hře, díky které vstřelili další branku.
38:45
Branku družstva Florbal Primátor Náchod B vstřelil #76 Jakub Steiner, asistoval #9 Daniel Havel (3:4).
38:14
Oddechový čas si vzal stratég na lavičce Pardubic, Ondřej Jiránek, který šiky svých harcovníků chce srovnat asi jako Leonidas srovnal hrdinné šiky Sparťanů v legendární bitvě u Thermopyl proti perskému králi Xerxesovi. Uvidíme, zda nakonec jeho tým také nezařve a neprohraje tento zápas.
38:13
Timeout HAGA Pardubice
37:40
Pepeho Syn nyní předvádí vysoký presink. Soška pro hráče utkání, kterou si sám vyrobil a plánuje si jí sám i předat na něj čeká. I proto dnes nevyhlašujeme žádné divácké hlasování o Puma hráč utkání. Cenu dostne Pepeho Syn.
36:09
Šimon Lazarák nyní předvedl skvělé zakončení, kterému výtečně odolal brankář Náchoda. Skóre se tak nemění, ovšem diváci při pohledu na Šimonovu hru jihnou asi jako když se na scéně Východočeského divadla v Pardubicích poprvé objevila nádherná herečka Veronika Malá, tedy velmi.
35:06
A ten trumf z rukávu se jmenuje Daniel Pravec! Tento zkušený harcovník známý především svou láskou k ledové ploché dráze na elektrickými motory poháněných speciálech, dostal nádhernou nahrávku z pomyslného parkoviště závodních strojů v podobě florbalky Patrika Beleje a srovnává tak skóre opět na 3:3.
35:05
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil #29 Daniel Pravec, asistoval #42 Patrik Belej (3:3).
34:09
A došlo na to, k čemu se schylovalo již notnou chvíli. Náchod otáčí skóre a teď jsou na řadě karbaníci z HAGY, aby vytáhli ze svého rukávu nějaký pomyslný trumf a opět zvýšily svoje akcie na trhu s body z tohoto utkání.
34:08
Branku družstva Florbal Primátor Náchod B vstřelil #8 Ondřej Bohuslav, asistoval #76 Jakub Steiner (2:3).
32:55
HAGA se stále nedokázala dostat z obranných pozic. Botsman přitom už na lodi jménem Kryštof Zerzán zapískal k přechodu k protiútoku, bohužel ostatní křižníky s Kryštofem zatím do šiku nešly a tak stále vidíme spíše nápor Náchoda.
31:03
Třetí třetina začíná mohutným náporem Náchoda. Naštěstí pro Pardubice ovšem skóre nedokázali změnit. I tak se ale jistě ještě budou dít věci!
30:01
Stejně, jako se před několika minutami uzavřely volební místnosti, je uzevřena i druhá třetina tohoto utkání, v ní jsme viděli některé heroické výkony, které dávají tušit, že třetí třetina tento příběh uzavře ve velkém finále, které by se snad dalo přirovnat pouze k legendární knize z pera J. R. R. Tolkiena, Návrat krále.
30:00
Zahájení 3. části.
30:00
Střely ve 2. části: 7:5
30:00
Ukončení 2. části.
29:11
Náchod po nepřehledné situaci srovnává a zápas tak necelou minutu před koncem začíná opět od pomyslné nuly.
29:10
Branku družstva Florbal Primátor Náchod B vstřelil #91 Daniel Poláček, asistoval #62 Filip Felkl (2:2).
28:15
Velké nasazení nyní předvedl Štěpán Turek. Diváci jsou dnes neskutečně naladění a tak skandují "Štěpán Turek, má rád burek. Válčí jako Hannibal, taky bych si burek dal!"
27:01
Náchod odpovídá a snižuje opět na rozdíl jediné branky. My mezitím můžeme poděkovat všem 56 skvělým divákům, kteří dnes zaplatili vstupné nebo jsou držiteli permanentních vstupenek. Je vyprodáno, děkujeme!
27:00
Branku družstva Florbal Primátor Náchod B vstřelil #67 Samuel Siwula, asistoval #28 Marek Flašar (2:1).
26:33
Patrik Belej, krásná střela od krásného hráče, jak jsme mohli slyšet především z dívčí sekce pardubického kotle!
24:15
Pavel Burker si připisuje branku! Diváci tohoto mladého křídelníka přímo zbožňují a dávají mu to najevo! "Pavel Burker to je pán, já koukám jak jelimán. Když dá Pavel Burker gól, jdou dolu akcie benzínky Moll!"
24:14
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil #94 Pavel Burker, asistoval #21 David Honzíček (2:0).
22:52
Kryštof Zerzán nyní táhl míček do útočného pásma soupeře asi jako když lososi táhnou peřejemi k vytření.© Ke gólu ovšem tato akce nevedla.
20:05
Vojtěch Červený se nyní proplétal obranou Náchoda asi jako Reno Raines životem na svém motocyklu značky Chopper v divácky velmi oblíbeném seriálu Odpadlík. Stejně jako seriálový Reno, ani Vojtěch nakonec nedopadl dobře a gól nevstřelil.
18:25
Na časomíře svítilo u kolonky trestu Jana Daška už jen několik tisícin, když Filip Zerzán natáhl ke střele a zakončil, čímž otevřel účet dnešního klání. Jásot diváků byl neskutečný, podobný jsme naposledy mohli zažít na Royal Rumbelu 2009, když  se do WWE jako 30. v samotném Rumbelu vrátil John Cena!
18:20
Branku družstva HAGA Pardubice vstřelil #69 Filip Zerzán bez asistence (1:0).
17:39
Velká šance Vojtěch Moravce útočníka po lobbované nahrávce, na druhé straně pak žertovný žongl z dílny Jana Bečky. Skóre stále 0:0!
16:21
Máme tu první oslabení na straně Pardubic. Nyní je potřeba sesbírat všechny síly a vytvořit ve svém obranném pásmu neprůstupný krunýř ve stylu pokémona Blastoise. Tento vodní Pokémon je třetím vývojovým stádiem velmi oblíbeného želvího pokemona Squirtla.
16:20
Vyloučen hráč #22 Jan Dašek družstva HAGA Pardubice na 2 minuty za sekání.
15:21
První vteřiny druhé třetiny jednoznačně patřily náporu úderné trojice Pravec-Honzíček-Belej. Tito úderníci se již mohou počítat mezi nejsehranější trojky historie pardubického klubu. Nejbližší podobní jsou snad jen kladenští Patera-Procházka-Vejvoda, další takové trojice bychom pak museli hledat již v zahraničí, případně ve sportu, známém také jako boby.
15:01
Máme za sebou první třetinu. Berserkeři na obou stranách se snaží dobýt pomyslnou bránu Valhally v podobě prvního gólu tohoto utkání. Sledujeme zatím velmi skvělý souboj, ke kterému by se dalo snad přirovnat pouze finále mistrovství světa v zírání, ve kterém se utkali Sigi Spatzki a Comapgniola. Ostatně posuďte sami!
15:00
Zahájení 2. části.
15:00
Střely v 1. části: 8:6
15:00
Ukončení 1. části.
13:48
Na hřišti můžeme opět vidět dvojici Kryšto a Filip Zerzánovi. Tento Bud Spencer a Terence Hill pardubického florbalu jsou svou přítomností odměněni již zlidovělým pokřikem fanoušků "To jsou naši Zerzáni, rychlost, střela hlava. Vyhnali i kumány z Českých zemí za Václava!"
13:12
Hra se nyní dost změnila v jednotlivé souboje dvojic. Uvidíme, který z přítomných rytířů bude mít nakonec nejostřejší dřevec a nejrychlejšího koně.
10:01
Pepeho Syn se nyní hnal na branku jako pověstný fofrník, ovšem jeho střelu zablokovala obrana.
08:23
Šimon Lazarák nyní vyslal do slibné šance Vojtěch Moravce útočníka, po vzoru pohádkové postavy Runcajse nabil do jeho žaludovky munici, ovšem Vojtěch Moravec útočník je spíše takový Cipísek a tak ze své pomyslné žaludovky nevystřelil a skóre je tak stále 0:0.
06:51
Kryštof Zerzán nyní míchal své soupeře asi jako Martin Pecina svůj zabijačkový guláš, který byl součástí jeho vítězného menu ve finále Master Cheffa 2022. Bohužel, guláš Martina Peciny vedl k vítězství, míchačka Kryštofa ke gólu nikoliv.
05:14
Dalekonosnou přihrávku nyní David Honzíček nezpracoval. Tento velký pardubický patriot tak zatím zářez na svoji pažbu nepřidá. I tak je ale tento sympaťák jistě v permanenci do dalších šancí. Stejně v permanenci pro další šance v oblasti businessu vždy je Sidonie Novotná, babička hlavní postavy seriálu ZOO, Aničky Sidonie Novotné, která je majitelkou velké sklářské firmy ve Dvoře Králové. 
02:50
Chyby v roezrhváce Náchoda nyní bohužel Vojtěch Moravec útočník nevyužil. Tento fanoušek hudebního nástroje didgerido je také jeho velkým sběratelem. Doma má již 3 kusy tohoto dechového nástroje.
02:00
V prvních dvou minutách je statistika poseission, neboli držení míče, jednoznačně na straně Náchoda. Naopak na straně Pardubic je divácká kulisa. "Haga v našem srdci je, nemáme tu tramvaje! Hagu v srdci na vždyc máme, trolejbusů se nevzdáme!" Zní nyní pokřik ze sektoru domácích vlajkonošů.
00:20
První prověření pozornosti má za sebou golman Pardubic Jan Bečka. Tento velký milovník klubu Wolverhampton přestoupil do HAGY již před 5 sezonami a stal se tak neodmyslitelnou součástí kabiny domácích. Ostatní hráči mu říkají "Čulibrk", především díky jeho okouzlujícímu úsměvu.
00:01
Vítáme všechny příznivce lososových chlebíčků, makových buchet a párků v rohlíku s majolkou. Máme zde dnes již čtvrté regionální derby, to tentokrát bude mezi týmy Náchoda a Pardubic, čekat můžeme jistě plno zajímavých soubojů, jako tomu bylo například v bitvě u Verdunu během První světové války.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Lukáš Picek a Jan Matějka.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů Florbal Primátor Náchod B: brankář: Lukáš Kašpar; hráči v poli: Jakub Steiner, Martin Macek, Ondřej Bohuslav, Daniel Havel, Petr Hencl
00:00
Line-up domácích HAGA Pardubice:
Zapisovatel:
Tomáš Šimon
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Lukáš Picek a Jan Matějka
Hala:
SNH Pardubice - Dukla
Počet diváků:
56
Střely:
23:17
Začátek utkání:
13:25
Konec utkání:
14:55
Góly a asistence
18:20
1:0 O
Filip Zerzán
24:14
2:0
Pavel Burker
(Honzíček)
27:00
2:1
Samuel Siwula
(Flašar)
29:10
2:2
Daniel Poláček
(Felkl)
34:08
2:3
Ondřej Bohuslav
(Steiner)
35:05
3:3
Daniel Pravec
(Belej)
38:45
3:4
Jakub Steiner
(Havel)
43:19
4:4
Filip Zerzán
(Zerzán)
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Filip Zerzán (HAGA Pardubice)
2 (2 + 0)
2.
Jakub Steiner (Florbal Primátor Náchod B)
2 (1 + 1)
3.
Daniel Poláček (Florbal Primátor Náchod B)
1 (1 + 0)
4.
Daniel Pravec (HAGA Pardubice)
1 (1 + 0)
5.
Ondřej Bohuslav (Florbal Primátor Náchod B)
1 (1 + 0)
6.
Pavel Burker (HAGA Pardubice)
1 (1 + 0)
7.
Samuel Siwula (Florbal Primátor Náchod B)
1 (1 + 0)
8.
Daniel Havel (Florbal Primátor Náchod B)
1 (0 + 1)
9.
David Honzíček (HAGA Pardubice)
1 (0 + 1)
10.
Filip Felkl (Florbal Primátor Náchod B)
1 (0 + 1)
11.
Kryštof Zerzán (HAGA Pardubice)
1 (0 + 1)
12.
Marek Flašar (Florbal Primátor Náchod B)
1 (0 + 1)
13.
Patrik Belej (HAGA Pardubice)
1 (0 + 1)