ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XM1-A197
Soutěž:
Livesport Superliga
Kolo:
3. kolo
Zahájení:
18.03.23 20:15
TJ Sokol Královské Vinohrady
3
:
Tatran Střešovice
8
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:4
3:2
0:2
- : -
TJ Sokol Královské Vinohrady
Tatran Střešovice
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
TJ Sokol Královské Vinohrady - Tatran Střešovice 3:8
branky:
33. Ivan Pergler, 33. Lukáš Gregor, 35. Ondřej Plíhal - 4. Ondřej Němeček, 12. Jonáš Kreysa, 19. Jonáš Kreysa, 20. David Šimek, 21. Marek Beneš, 30. Jonáš Kreysa, 52. Ondřej Němeček, 54. Marek Beneš; rozhodčí: Přemysl Bališ - Peter Varga; vyloučení: 2:1; využití: 0:1; diváků: 152; zásahy brankářů: Roberts Blumbergs 22 - Tomáš Jurco 15; po třetinách: 0:4, 3:2, 0:2;
Komentář domácích:
Komentář k utkání (Jan Kapucián, Ondřej Plíhal):
https://www.youtube.com/watch?v=As3NCOPjq_c
60:00
Střely ve 3. části: 4:10
60:00
Ukončení 3. části.
59:58
V posledních vteřinách se mohli domácí ještě prosadit. Daniel Gärtner zvládl udržet balonek za brankou a hledal někoho ze svých spoluhráčů. Po střele Trojáčka se balonek pohyboval velice blízko brankové čáry, ale Jurco se po něm pak vrhl a skóre už zůstane neměnné.
59:39
Piskáček teď střelou z poloviny hřiště málem urval hlavu jednomu ze svých spoluhráčů.
58:59
Podobná akce jako předtím, hostující hráči hledají vždycky nahrávkou hráče stojícího před brankou, který už je vlastně sám před gólmanem. Velice často je ale tak blízko, že má dost těžkou pozici a nedokáže Blumbergse překonat.
58:20
Hezká akce Tatranu, kdy se jednoduchými nahrávkami dostali až do zakončení. Hartman zůstal na středu a proti střele dokázal vystoupit.
57:21
Čuda se teď dostal z docela zapleklité situace a vyšel z ní docela vítězně. Vymotal se na středu a pak krásnou nahrávkou našel Gregora, který vypáli z první a zase moc dobře. Jurco ale proti němu vystoupil a jeho střelu vyrazil.
56:44
Domácí teď kombinují na své polovině a snaží se přijít na to, jak překonat dobře bránící Tatranskou pětici. Zatím se ale přes půlku úplně nedostali.
55:27
Domácí hrají přesilovku ve složení: Stuchlík, Procházka, Pergler, Hartman a Klápa. Bohužel jim to zatím moc nelepí a Kreysa se teď hnal dopředu. Naštěstí mu bekhend moc nesedl a hodil balonek pouze do rohu.
55:09
Domácí si museli teď balonek vybojovat, ale podařilo se jim to. Klápa se dostal k míčku a šel do svého výběhu, trefil ale pouze spoluhráče před brankou.
54:28
Němeček teď rozehrávala z rohu a Jurco mu přišel pomoci tak, že si mohl nahrát o jeho nohu. Šikovné a jednoduché řešení.
54:12
Domácí diváci teď začali tleskat a podporují tak kluky na hřišti.
53:48
Vyloučen hráč #25 Pavel Sládeček družstva Tatran Střešovice na 2 minuty za opakované přestupky.
53:48
Sládeček se teď docela diví, ale Plíhalovi tam dal několik menších faulů a jde si za to sednout. Skoro jako kdyby zapomněl, že tento faul ještě existuje.
53:19
Branku družstva Tatran Střešovice vstřelil #35 Marek Beneš, asistoval #71 Ondřej Němeček (3:8).
53:19
Beneš si zase zvyšuje kanadu, kdy dokázal přes Hartmana vystřelit tak, že to Blumbergs nemohl vidět a dostal tak góla vlastně na přední.
52:44
Čermák to zase zkouší z levého mantinelu, ale Procházka je proti a nebál se jít proti jeho střele, další úspěšný blok.
51:17
Timeout TJ Sokol Královské Vinohrady
51:17
Branku družstva Tatran Střešovice vstřelil #71 Ondřej Němeček, asistoval #35 Marek Beneš (3:7).
51:17
A duo Němeček-Beneš zase úřaduje a nehledali nic složitého. Němeček zvedl hlavu a viděl, kudy přesně to má dát, aby Blumbergs neměl šanci. Takže zase nad nohu na vzdálenější. Po gólu si domácí berou time-out.
50:55
Stuchlík zvládl obrat o balonek Hanáka a poté zkoušel lobem najít nabíhající spoluhráče. Ale Tatran si vzal balonek pro sebe a pokračuje v tlaku.
50:43
Vyloučen hráč #78 Vojtěch Máca družstva TJ Sokol Královské Vinohrady na 2 minuty za sekání.
50:13
A jen co jsem to dopsala, už mají rozhodčí zvednutou ruku. Máca se snažil vypíchnout balonek, ale pouze sekl do hokejky a jde si na chvilku odpočinout.
49:42
Sice už je dávno po přesilovce a momentálně to vypadá, jakoby stále byla. Tatran se pomalu dostává blíž a blíž bráně, SKV je poměrně zatažené.
48:57
Trojáček se teď skoro až odrazil od Beneše, ale ani tak mu nedovolil projít před bránu a Beneš musel shazovat nahoru na obránce.
47:42
Na druhé straně se hnal dopředu Hájek, nevolil nahrávku, ale střelu. Celou dobu byl ale pod dozorem obrany, takže měl dost ztíženou pozici a vystřelil pouze mimo.
47:00
Jednoduchá rozehrávka standardky, Piskáček se jen dotkl balonek, pro který si přiběhl Čermák a zkusil tahem překvapit Blumbergse. Ten ale vytáhl nohu a jeho dobře mířenou střelu zvládl vytěsnit mimo.
46:09
Přesilovková formace Tatranu je ve složení: Němeček, Beneš, Havlas, Meliš a Hanák. Meliš teď zkusil vypálit z pozice posledního a vypálil neskutečnou dělovku! 
45:47
Zatím měl skoro největší šanci Daniel Gärtner, který utekl dopředu a dostal lob, který zvládl zpracovat, ale poté proti přesile tří neměl šanci.
45:03
Hájek šel do souboje trochu nebezpečně a jde si sednout. Uvidíme tedy první přesilovku a oslabení dnešního zápasu.
44:49
Vyloučen hráč #32 Pavel Hájek družstva TJ Sokol Královské Vinohrady na 2 minuty za nedovolené vrážení.
44:41
Plíhal má dneska snad rakety v nohách nebo co, ale prostě se rozběhl, utekl všem a zvládl balonek uhájit i před Němečkem. Bohužel z toho ale víc nebylo.
44:03
Další úspěšný blok domácích, tentokrát se obětavě postavil do střely Hartman.
43:43
Čermák byl teď dvakrát zblokován, nejdřív mu do střely klekl Procházka Jan a poté takovou střílenou nahrávku na střed zblokoval nohou Daniel Gärtner.
42:46
Halou se už zase ozývá nadšený malý fanoušek Tatranu, který svůj tým povzbuzuje, ale bohužel se k němu nikdo nepřidává, takže je to spíš takové volání do prázdna.
42:07
Domácí teď měli standardku u mantinelu blízko Jurcovy branky a Hájek se pokusil najít nízkým lobem Perglera na druhé straně hřiště. Ten zvládl těžký balonek trefit ze vzduchu, ale těsně minul tyčku.
41:03
Domácí si ale balonku moc neužili, když se Hartman pokusil proběhnout středem a balonek si ale upinkl.
40:23
Tatran po buly zase na balonku. Pinkas ale krásně vystihl Němečkovu myšlenku a sebral mu balonek, poté mu přišel pomoci Trojáček a nakonec byl písknutý faul a rozehrávají domácí.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Střely ve 2. části: 9:8
40:00
Ukončení 2. části.
39:40
Z domácí lavičky můžeme slyšet zase hlasité prožívání veškerých úspěšných zásahů na hřišti. Takže jakýkoliv blok, zákrok, střela mimo je doprovázena hlasitým povzbuzováním.
39:13
Čermák dostal dlouhou nahrávku do rohu a pak se snažil dostat za branku, proti Hartmanovi ale použil tzv. "odmítačku" a byl mu písknutý útočný faul.
38:40
Honza Procházka teď zkusil přízemní granát, který branku minul a Jurco byl hbitý a odražený balonek od mantinelu si bere pro sebe.
38:00
Z tribuny se teď začalo ozývat dětské podporování hostujícího týmu "Tatran!". Ale Tatran stále klidný na hokejkách a nikam se nežene.
36:54
Velká škoda! Pergler s Plíhalem se hnali dopředu, Pergler nahrál krásně na čepel Plíhalovi, ten ale místo střely z první chvíli balonek potáhl a vystřelil až pak, Jurco připravený. Škoda, to byla docela gólovka.
36:20
Hartman se teď prosmýkl na střed a zkoušel takovou střílenou nahrávku na Klápu stojícího před brankou. Hezká myšlenka. Následně se dostal k balonku Gregor a zkusil vyslat svoji jedovku, ta ale skončila pouze na botách Němečka, který stál doslova před ním.
35:51
Gregor se teď snažil rychle dostat nahrávku dopředu na utíkajícího Klápu, ale obrana ho sklapla.
34:06
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil #11 Ondřej Plíhal, asistoval #13 Jiří Procházka (3:6).
34:06
Tak to je velice pěkný vývoj pro domácí. 3 góly v téměř 2 minutách! Plíhal se teď inspiroval Tatranem a nehledal v tom florbale raketovou vědu. Prostě vzal balonek a vysprintoval dopředu, obloukem se vyhnul obraně a Jurcovi to poslal na vzdálenější.
32:54
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil #27 Lukáš Gregor, asistoval #89 Vojtěch Klápa (2:6).
32:54
Domácí koušou! Klápa skvěle dokázala vybojovat a udržet balonek za brankou. Poté našel tzv. "citronem" Gregora, který si sběhl na střed a prokázal, že střelu má prostě dobrou a totálně to poslal to vinglu. Krásná akce. Pát vteřin na to prošel Šimek s hokejkami v ruce směr šatna. Asi ho to už nebaví...
32:05
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil #84 Ivan Pergler, asistoval #32 Pavel Hájek (1:6).
32:05
A domácí se dočkávají! Krásná kombinace, která potvrzuje to, že z první je to prostě dobrý. Domácí otočili balonek přes beky a Hájek z první dával na Perglera, který neměl sice úplně perfektní střelu (po zemi), ale jelikož byla z první, tak se Jurco nestihl přemístit
31:40
Sládeček se teď vydal středem a nebyl to špatný nápad. Jeho střela byla zblokovaná, ale prošel středem velice snadno. Následně v rohu Čuda trochu důrazněji vyslal za mantinel Brautfergera.
31:04
Tatran zase kombinuje, SKV je poměrně zatažené a nechává Tatran, ať si nahrává kolem dokola.
30:54
A máme tu zase power-break, kdy můžeme vidět, jak Fridrich dává rozhovor do přímého přenosu na ČT Sport.
30:25
Domácí si teď chvíli užívali útočného pásma, při výhodě se dostal ke střele Daniel Gärtner a opravdu jen o kousek minul. To je škoda, tahle střela byla blízko.
29:11
Branku družstva Tatran Střešovice vstřelil #8 Jonáš Kreysa, asistoval #5 Adam Tlapák (0:6).
29:11
Kreysa má dneska formu po nahrávkách Tlapáka mu to prostě jde. Objevil se na středu a i s trochou štěstí dokázal překonat Blumbergse.
29:01
Kreysa zase od mantinelu poměrně z velké vzdálenosti, do střely se mu položil Pergler a Kreysa vzal se střelou i jeho hokejku. Zůstala vcelku, ale Pergler ji chvíli hledal, protože ji v jednu chvíli měl na ramenou.
28:25
Domácí si teď chvíli užívali balonku na svých čepelích, ale obrana Tatranu krásně zvládá napadání a nedopustila jakýkoliv přechod na jejich obrannou polovinu.
26:45
Jednoduchá výměna balonku Němečka s Eliášem, který se pak vydal dopředu a šel do střely, ale obrana pozorná. V následném protiútoku se ocitá Němeček na zemi a Gärtner se hnal do protiútoku, ale balonek skončil v rohu.
26:05
Teď to byla trochu hektičtější pasáž nahoru dolu. Stuchlík zvládl krásně zabránit nahrávce do brejku a následně Pergler zkusil Jurca, ten ale zatím neprůstřelný.
25:35
Balonek se teď po souboji Hartmana ocitl pod mantinelem, ne úplně častá situace. Hosté hezky gentlemansky nechávájí balonek domácím.
25:16
Sádlo se dostal k balonku na středu a zkoušel hned zakončit z otočky, ale mimo.
24:00
Tatran zase rozvážně kombinuje, nehledá zbytečné krosovky, ale snaží se hledat jisté přihrávky a nehrne se do nejasných zakončení.
22:49
Domácí se nenechali vycukat a zůstali stát ve zdi i po rozehrání. Němeček je zkusil propálit, ale zeď byla postavená dobře.
22:43
Tatran má teď docela zajímavou standardní situaci metr před velkým brankovištěm.
22:21
Mühlfait zkusil vystřelit z dálky, ale domácí pozorní.
21:54
Šimek se teď pokoušel šikovně obtočit kolem tyčky před branku, ale domácí obrana mu toho moc nedovolila a pak v rohu souboji v rohu trochu zmuchlala.
21:14
Brautferger zkusil od mantinelu vystřelit, střela mu ale moc nesedla a po zemi se odrazila od branky mimo hřiště.
20:30
Branku družstva Tatran Střešovice vstřelil #35 Marek Beneš, asistoval #71 Ondřej Němeček (0:5).
20:30
A první gól ve druhé třetině je zase z kategorie: "Proč to dělat složitě, když to jde snadno." Beneš dostal nahrávku od Němečka na střed, s ničím se neparál a lehkou střelou překonal Blumbergse.
20:20
Začátek zatím podobný jako v první třetině, Tatran v klidu na balonku.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely v 1. části: 5:12
20:00
Ukončení 1. části.
19:56
Branku družstva Tatran Střešovice vstřelil #23 David Šimek, asistoval #26 Ondřej Sádlo (0:4).
19:56
A máme tu jednoho "šatňáka". Šimek vyřešil ukázkově přečíslení 2 na 1, vzal tíhu na sebe a prostřelil Blumbergse na přední. 
19:04
Beneš se teď dostal dopředu a zvolil nenápadné zakončení po zemi na přední tyčku, ale minul.
18:24
Branku družstva Tatran Střešovice vstřelil #8 Jonáš Kreysa, asistoval #5 Adam Tlapák (0:3).
18:24
A prosazuje se stejné duo jako předtím. Kreysa natáhl z poměrně větší vzdálenosti a i když Blumbergs po balonku sahal, tak stejně skončil za jeho zády.
17:46
Třetí formace SKV teď dokázala krásně držet balonek na svých holích a Tatran byl docela zatlačený na své polovině. Vyústilo to nakonec v docela dobrou střelu z hole Stuchlíka, ale zatím nejde domácím hostující obrana úplně prostřelit.
15:42
Domácím se teď daří, další střela z hole Klápy, který ale jen prověřil pozornost Jurca a trefil ho tzv. "do pupku".
14:32
Moc hezká pasáž z pohledu domácího týmu. Nejdřívě krásně zahraná akce z holí 1. formace, kdy zvládl Procházka vyvézt balonek přes vysoké napadání. Gärtner se dostal pak do krásného výběhu, ale balonek předržel a Tatran už byl na svém místě. Následně zvládl Procházka vyčapat dlouhý balon, ale obrana Tatranu zatím pozorná.
13:21
Ojedinělá návštěva hostujícího útočného pásma. Pergler se snažil ještě trefit skákající balonek a trefil to ze vzduchu moc pěkně. Jurco zvládl střelu vytlačit mimo.
13:06
A nebylo daleko od dalšího gólu. Havlas vypálil zase z levé strany, ale Blumbergs byl na svém místě. Balonek se od něj jen dorazil a nakonec se ho Havlas pokoušel překonat ještě jednou, ale domácí gólman měl zase přední tyčku dobře pokrytou.
12:29
Teď bylo halou slyšet poměrně hlasité "Fauly!" z úst hostujících trenérů. Čuda byl při snaze eliminovat dorážku Hanáka více důrazný než by bylo třeba.
11:48
Branku družstva Tatran Střešovice vstřelil #8 Jonáš Kreysa, asistoval #5 Adam Tlapák (0:2).
11:48
Tatran se prosazuje podruhé a zase to nebylo nic zbytečně překombinovaného. Jednoduchá nahrávka na mantinel a střela z první, Kreysa to trefil moc pěkně.
11:10
Čermák teď zkusil vystřelit z první a nachytat Blumbergse na bližší, ten byl ale pozorný. Následuje power-break.
10:54
Sádlo se teď dostal do zakončení, ale trefil pouze dobře stojícího Honzu Procházku. 
09:36
Chvílemi to vypadá jako přesilovka Tatranu. Ten teď hezky kombinoval, Beneš nahrál nahoru na Eliáše, který hned přenesl na druhou stranu na Němečka a ten hledal krosovou nahrávkou Beneše. Domácí obrana ale přihrávku ztečovala a Benešovi nakonec uskočil balonek za mantinel.
08:58
Pravá strana se asi Benešovi zatím líbí. Němeček mu nahrál a Beneš pak zkusil jít do výběhu, kolem Blumbergse to pouze zasvištělo.
07:50
Teď byl chvíli úsek, kdy si balonku užívali domácí, ale nic z toho. Procházka Jiří dal dlouhou nahrávku po mantinelu, pro kterou si krásně přiběhl Plíhal. Obhodil si jednoho obránce mezi nohama, ale pak už tam byl Tlapák a balonek si vzal pro sebe.
06:52
Meliš teď zkusil pro změnu něco jiného, téměř od půlky napřáhl a středem zkusil vypálit. Ještě ale nemá asi úplně seřízeno a je z toho standardka pro domácí.
05:43
Beneš s Němečkem se pomalými narážečkami přibližovali k bráně a Beneš poté zkusil mírně skákavou nahrávku na Havlase, který číhal u tyčky. Nahrávku ale nezvládl zpracovat a balonek skončil za brankou.
05:04
Procházka teď trochu vyděsil všechny své spoluhráče, když běžel kolem své brány docela brzo, ale nakonec se dokázal vymotat a běžel dopředu.
04:40
Pár vteřin poté se dopředu dral i Pergler, ale jeho střela byla zblokovaná za mantinel.
04:32
Plíhal se teď dokázal krásně prosmýknout Tlapákovi a ukázal, že má fakt dost rychlé nohy. Jednou rukou zkoušel ještě i zakončit, ale jeho bekhend minul Jurcovu branku.
04:23
Tatran velice dobře dostupuje, takže domácí nemají ani chvilku klidu, když jsou na balonku.
04:00
Sádlo teď zkoušel vystřelit ze stejného místa jako Němeček, ale minul branku a balonek skončil pouze v rohu.
03:07
Branku družstva Tatran Střešovice vstřelil #71 Ondřej Němeček, asistoval #35 Marek Beneš (0:1).
03:07
Tatran ukázal, jak je to vlastně jednoduché. Beneš nabil Němečkovi, který stál i tak docela v uctivé vzdálenosti a ten granátem, přesně mířeným nad nohu na vzdálenější tyčku, otevírá skóre.
02:36
Čermák šel z rohu do výběhu, ale domácí obránce ji zblokoval pouze do hlavy/ramene clonícího Krejsy.
02:03
Klápa aktivní, doběhnul si pro balonek do rohu a vydal se dopředu. Přes ale shluk florbalek se nedostal ani ke střele.
01:14
První střelu ale překvapivě vysílají domácí. Hartman dostal přihrávku na střed a zťuknul na mantinel na Klápu, který šel do svého kalsického výběhu, ale trefil pouze obránce.
00:47
Úvodní buly pro Tatran, který už si hlídá balonek a kombinuje na útočné polovině.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Přemysl Bališ a Peter Varga.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů Tatran Střešovice: brankář: Tomáš Jurco; hráči v poli: Ondřej Němeček, Filip Eliáš, Matěj Havlas, Marek Beneš, Tomáš Hanák
00:00
Line-up domácích TJ Sokol Královské Vinohrady: brankář: Roberts Blumbergs; hráči v poli: Lukáš Trojáček, Jan Procházka, Štěpán Švejda, Daniel Gärtner, Tomáš Gärtner
00:00
Krásný sobotní večer, vítám Vás u třetího zápasu čtvrtfinále Livesport superligy mezi domácím týmem TJ Sokol Královské Vinohrady a hostujícím týmem Tatran Střešovice. Sérii má zatím pod kontrolou Tatran po výhrách na domácí půdě 6:2 a 10:2, ale domácí budou chtít určitě urvat první čtvrtfinálovou výhru v historii klubu. Dnešní zápas je specifický i tím, že ho můžete zároveň sledovat i na ČT Sport. Za mě přeji příjemné počtení a hurá na to!
Zapisovatel:
Aneta Nigrinová
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Přemysl Bališ a Peter Varga
Hala:
TJ Sokol Vinohrady
Počet diváků:
152
Střely:
18:30
Začátek utkání:
20:15
Konec utkání:
22:04
Hráč utkání domácí:
Ondřej Plíhal
Hráč utkání hostů:
Jonáš Kreysa
Góly a asistence
03:07
0:1
Ondřej Němeček
(Beneš)
11:48
0:2
Jonáš Kreysa
(Tlapák)
18:24
0:3
Jonáš Kreysa
(Tlapák)
19:56
0:4
David Šimek
(Sádlo)
20:30
0:5
Marek Beneš
(Němeček)
29:11
0:6
Jonáš Kreysa
(Tlapák)
32:05
1:6
Ivan Pergler
(Hájek)
32:54
2:6
Lukáš Gregor
(Klápa)
34:06
3:6
Ondřej Plíhal
(Procházka)
51:17
3:7 P
Ondřej Němeček
(Beneš)
53:19
3:8
Marek Beneš
(Němeček)
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Marek Beneš (Tatran Střešovice)
4 (2 + 2)
2.
Ondřej Němeček (Tatran Střešovice)
4 (2 + 2)
3.
Jonáš Kreysa (Tatran Střešovice)
3 (3 + 0)
4.
Adam Tlapák (Tatran Střešovice)
3 (0 + 3)
5.
David Šimek (Tatran Střešovice)
1 (1 + 0)
6.
Ivan Pergler (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (1 + 0)
7.
Lukáš Gregor (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (1 + 0)
8.
Ondřej Plíhal (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (1 + 0)
9.
Jiří Procházka (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (0 + 1)
10.
Ondřej Sádlo (Tatran Střešovice)
1 (0 + 1)
11.
Pavel Hájek (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (0 + 1)
12.
Vojtěch Klápa (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (0 + 1)