ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
6XK3-A052
Soutěž:
3. liga dorostenců - skupina 6
Kolo:
10. kolo
Zahájení:
26.03.23 12:30
Florbal Rosice
6
:
Aligators U16 B
5pn
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
1:1
3:2
1:2
- : -
Florbal Rosice
Aligators U16 B
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
Florbal Rosice - Aligators U16 B 6:5pn
branky:
10. Alex Řehák, 16. Ondřej Penčák, 17. Ondřej Penčák, 21. Daniel Košec, 35. Daniel Košec, N Daniel Košec - 2. Dominik Nevídal, 13. Milan Hrubý, 23. Filip Sedláček, 28. Matěj Stavělík, 32. Filip Sedláček; rozhodčí: Martin Kohoutek - Jan Karafiát; vyloučení: 0:0; využití: 0:0; zásahy brankářů: Michael Mitáček ? - Matyáš Dufek ?; po třetinách: 1:1, 3:2, 1:2;
 
Ukončena trestná střílení.
 
Nájezd na branku provedl z družstva Florbal Rosice hráč #47 Vojtěch Tadeáš Král a vstřelil gól.
 
Nájezd na branku provedl z družstva Aligators U16 B hráč #93 Jakub Koudelka , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva Florbal Rosice hráč #96 Daniel Košec a vstřelil rozhodující gól (6:5).
 
Nájezd na branku provedl z družstva Aligators U16 B hráč #49 Metoděj Sedláček , ale gól nevstřelil.
36:00
Zahájena trestná střílení.
36:00
Kdo jiný než velmi zručný Metoděj Sedláček a jeho nájezd. Mitáček to ustál, paží vytěsnil míček nad bránu.
36:00
Košec, dostal Dufka do úzkých, ten si sice na míček sáhl, ale z brány jej nevytlačil. Rosice ve vedení.
36:00
Koudelka ten nájezd neprovedl vůbec špatně. Mitáček se ale vytáhl exelentním zákrokem a dlaní zachytil na poslední chvíli Kubovu dělovku.
36:00
Král je ale opravdu Král! Svým královským nájezdem ukázal, kdo tady opravdu kraluje a bere bod navíc. Vypadalo to, jako by mu míček sjel. S čímž Dufek vůbec nepočítal, ale míček ho podjel. Brankář hostů se tak na sebe zlobí. Dle našeho názoru ale vůbec nemá za co, svůj tým držel neskutečným způsobem.
36:00
Ukončení 3. části.
35:59
Rozruh způsobila časomíra, která zůstala pozastavená. Skvělá práce rozhodčích ale zastavila třetí třetinu. Utkání tak budou muset rozhodnout až nájezdy. Sudí si tak ordinují pravidla nájezdů. Fůůůů jak toto asi dopadne, kdo bude šťastnější?
34:52
Branku družstva Florbal Rosice vstřelil #96 Daniel Košec bez asistence (5:5).
34:52
Geniální kapitán Rosic Daniel Košec podnikl svůj další výpad na bránu soupeře po levém mantinelu. Nainstaloval další koně do svých nohou, dlouhým výběhem si roztáhl Dufka a nekompromisně bekendem zavěsil. Když jsem tohle naposledy udělal já, utrhl jsem si svůj meniskuz. Dobrá práce kapitána, který tak drží svůj tým v naději. Stav utkání 5:5
34:39
David Šedý byl nekompromisní v soboji s Petrem Pažickým. Jeho počínání ale sudí shledali jako nedovolené. Poté ještě zblokoval střelu a založil brejkovou situaci.
34:29
Timeout Florbal Rosice
34:29
Pánové Smutný a Šedý, kteří vedou svůj tým v této těžké chvíli, ordinují hráčům novou taktiku, jak tento zápas ještě otočit. No, nezbývá než držet palce.
34:10
Tak teď famózně Dufek zvládl situaci v brankovišti. Drží tak tenké vedení. Rosice ale sakra koušou.
33:00
Král vybojoval napadáním míček a krosoval na druhou stranu, vše ale zachránil M. Sedláček.
32:30
Nebezpečná Brunclíkova střela z výběhu. Zkouší jí čím dál tím častěji. 
31:05
Branku družstva Aligators U16 B vstřelil #65 Filip Sedláček, asistoval #49 Metoděj Sedláček (4:5).
31:05
Filip Sedláček byl v dalším pokusu ale stoprocentní. Mitáčkovi nedal sebemenší šanci na přední tyči. Asitoval mu Metoděj Sedláček. Sakra, hraje v tom týmu někdo jiný vůbec? No, ještě je tu Attila, ale dnes mu chybí jeho parťák Vémola. Attla Szabó ale není marný. Ondřej Vémola je zase zraněný. 
30:24
Novotný po Chvástkové přihrávce trefuje pouze hruť brankáře hostů. Velmi nebezpečný moment utkání. Na další gól si tam ale musíme počkat.
29:30
Z levého rohu letěl na dlouhý náběh Filipa Sedláčka míček, ten ale ovšem prázdnou bránu netrefil. Odmítl tak poslat svůj tým do vedení. Evidentně jej to velmi mrzí.
28:30
Košec opět baví halu. Při své střele byl málem úspěšný. Ležící Dufek jen tak tak udržel míček pod paží. 
27:49
Branku družstva Aligators U16 B vstřelil #99 Matěj Stavělík, asistoval #65 Filip Sedláček (4:4).
27:49
Filip Sedláček (sakra to je Sedláčků pořád) z poza brány našel úplně volného Stavělíka, který vyrovnal utkání střelou z osy. U Aligátorů propukla eufórie.
27:37
Prvně sekal, ale potom ustál neskutečný hit od Chvástka opět kdo jiný než Metoděj Sedláček.
27:08
Chvástek výborně dostal míček pod kontrolu, nechal za sebou útočníky a zastavil jej až faul soupeře.
26:50
Matěj Benešovský odmítl potrestat prázdnou bránu a tak trefuje Mitáčka v přesunu a tím z něj udělal obrovskou hvězdu. No, vypadá teď v bráně mnohem větší.
26:15
Tentokrát domácímu Košecovi střela vůbec nesedla, kontroluje si čepel, jako by snad nebyla jeho?
25:01
Filip Sedláček neskutečně prověřil domácího brankáře. Michael Mitáček byl ale velmi pozorný a rukou vytáhl famózní zákrok proti Sedláčkové střele, která zaručene letěla na zadní tyč. Být Filipem, byl bych velmi zklamaný z toho, co Mitáček předvedl.
24:30
Ze hry mají více Rosice, nicméně žádná gólová situace nepřichází.
24:00
Zahájení 3. části.
24:00
Začínal jsem usínat u hudby, kterou mě tu uspává místní DJ Vít Effenberger, když se najednou ozval mohutný pokřik Žraloků, kteří tak působí do třetí třetiny velmi odhodlaně. 
24:00
Ukončení 2. části.
23:59
Tlak hostů ukončil opět ten čas. Asi to nebude jen můj nepřítel. K brance teď hosté měli velmi blízko. Momentálně se uchýlili k další poradě.
23:20
Jakub Havíř chtěl napodobit Košecův gól z otočky, ale bekendem, to se mu nepovedlo. Aligátors teď jako by cítili cestu a tak se po ní vydali. Jsou teď velmi nebezpeční.
22:19
Branku družstva Aligators U16 B vstřelil #65 Filip Sedláček, asistoval #27 Michal Sekerka (4:3).
22:19
Michal Sekera loboval míček, se kterým si domácí Vojtíšek moc nedokázal poradit a tak Filip Sedláček měl před sebou pouze Michaela Mitáčka a zeptal se ho, kam to chce... no a tam mu to přesně nedal. Takže snižuje na 3:4
21:46
Král rozehrál geniálně standratku na Holíka, který z pravé strany jen tak tak nedal gól. Toto utkání je mnohem zajímavější.
20:50
Branku družstva Florbal Rosice vstřelil #96 Daniel Košec bez asistence (4:2).
20:50
Košec je dneska prostě gólový hráč. V prostoru za bránou získal míček nedaleko přední tyče Dufkovi svatyně. Elegantě se taženou otočkou obmotal okolo Dufka a nedal mu žádnou šanci situaci zachránit. Daniel tak vstřelil gól jako z učebnice florbalu.
20:35
Holík zabránil střele svojí florbalkou.
20:07
Rosice jsou při svých obranných činostech velmi tvrdí. Budeme rádi, když tento zápas ty mantinely vydrží. No, rozhodně se s tím nepářou.
19:35
Sedláček jako kdyby četl chválu a je s ní spokojený, aspoň na hřišti to tak vypadá a přidává další záchranu pro svůj tým. 
19:07
Další útok Rosic. Dufek ale moc góly inkasovat nechce.
18:20
Metoděj Sedláček zastavil svým geniálním obranným zákrokem rozjetého Penčáka. A to je co říct, kdyby jste ho viděli, je opravdu maličký a tak odvážný. Budiž mu to ke cti.
17:19
Hosté z obrany rozehrávají na útočníky, které připomínají dopravní značení rychlostních pruhů pro rosické obránce. Chci tím říci, že stojí připení na patách a nechají se přeskakovat obránci, kteří potom nebezpečně střílí a nahazjí na bránu soupeře. Tadeáš Král se tak objevil ve dvou dorážkách. Dufek se ale asi na své spoluhráče nezlobí a situaci po každé zachránil.
17:00
MIchal sekera nebezpečně rozehrál. Ale Rosice situaci zvládli. 
16:10
Vašek Posádka při chuti. Nepsal jsem ho tu už vícekrát? Jeho střela proletěla jen těsně okolo tyčkny na zadní mantinel. Nebezpečný moment. 
16:03
Branku družstva Florbal Rosice vstřelil #7 Ondřej Penčák, asistoval #5 František Chvastek (3:2).
15:30
Obrovský tlak Rosic, který přerušuje až útočný faul domácích. Aligátoři ale rozehrávku zahráli velmi laxně a Chvástek tak míček zachytil, našel krosem samotného Penčáka, který otáčí stav utkání v propšch Rosic.
15:12
Branku družstva Florbal Rosice vstřelil #7 Ondřej Penčák, asistoval #88 Lukáš Novotný (2:2).
15:12
Penčák se inspiroval svým kapitánem a jednou rukou Dufka překonává. Opravdu velmi povedená gólová akce. Novotný si tak připisuje asistenci, dnes je fakt výjmečný.
14:15
Brunclík vyslal nebezpečnou ránu, kterou Dufek dokázal vyrazit. Polovina haly už oslavovala branku. Dufek ale udržel svému týmu vedení. Brunclík se ovšem nemá za co stydět.
13:50
Vojtíšek si s napadajícím soupeřem zahrál hru pojď sem - kam jdeš? a vymanil se z jeho tlaku. 
12:50
Košec se chová jako kapitán, od inkasovaného gólu vyslal už třetí projektil na Dufka. Dva k němu nedorazili, ale rozhodně to vypadá nebezpečně a celý tým se k jeho aktivitě přidává.
12:25
Branku družstva Aligators U16 B vstřelil #26 Milan Hrubý bez asistence (1:2).
12:25
Milan Hrubý strhl výsleden na svoji stranu. Bez asistence překonal Mitáčka, který je teď jistě připravený svůj tým podržet a dát mu šanci na vyrovnání, nikoli odskočení soupeře. Hecuje své spoluhráče. 
12:00
Zahájení 2. části.
12:00
Aligátors střádají plány, jak se vymanit z tlaku, který Rosice vytváří. Podaří se jim to? Nebo naordinoval kouč Milan Smutný svým hráčům účinější taktiku, jak dávat gól?
12:00
Ukončení 1. části.
11:59
Rosice ke svému tlaku přidali ještě pár krosů, které nebezpečně lítají před velké brankoviště. Gól z toho ovšem nepadl, ale hosté vypadají docela spocení. Minimálně z obav o inkasovanou branku.
11:12
Žraloci Rosice jsou hladový po gólech a tak je teď hra poměrně jednostranná. Nejsou to bůh ví jaké střelecké pokusy, ale rozhodně končí v bloku hostujících hráčů v brankovišti nebo brankáři Dufkovi ve výstroji.
09:37
Branku družstva Florbal Rosice vstřelil #48 Alex Řehák, asistoval #7 Ondřej Penčák (1:1).
09:37
Krásný trojúhelník před bránou soupeře skončil gólem, prvně na zadní tyči číhal Novotný, k němu se ale míček nedostal, protože se odrazil do osy k Řehákovi a ten se nemílil. Penčák si tak připsal bod za asistenci. Skóre srovnané 1:1
09:13
Košec se vydal dnes již po několikáté na velmi rychlý výlet až k bráně soupeře, nikdo jej nedokázal zastavit, nicméně trefuje boční síť.
08:25
Král z královské pozice prověřil Dufka, ten byl pozorný. Druhý pokus o 10s později ze stejné pozice byl od Krále v mnohem tvrdším podání, Dufek to ale i tak zvládl a střelu zachytil.
08:04
Standartku Rosice nevyužili a tak na míčku opět Aligátors.
07:50
Rosice se nemohou dostat na polovinu soupeře, Aligátors ihned kontrují a Rosice se tak musí snažit o rozehrávku znovu a znovu. 
07:00
Šedý vyhlíží útočníka, do kterého zakousne své žraločí zuby. Žádný se k němu ovšem neodvážil. 
06:20
Penčák hledal krosem svého spoluhráče Řeháka, k němu se však míček nedostal a tak jsme mohli vidět neúspěšný brejk Koudelky. 
05:00
Opět velká šance Rosic, ve které se ocitl Košec. K přesné dorážce se ale nedostal. Míček tak teď mají v držení hosté a čekají, až všichni dostřídají.
04:24
Velmi hezké gesto trenéra hostů, když poradil rozhodčím, kdo se jako poslední dotknul míčku, byl to jeho tým.
03:50
Stejný závar také zařídili Aligátoři. Také bez gólu. A tak se stav utkání nemění.
03:11
Řehák přihrává Šedému, který se uvolnil k pravému mantinelu, po delším čase nastřelil míček na bránu, k dorážce se téměř dostal Penčák, ale jeho pokus byl zblokovaný. Fuuu solidní závar před brankou Aligátorů. Kdy Rosice prolomí gólový půst?
01:22
Branku Algátorů střílí Stavělík po krásné asistenci svého brankáře. Takový výhoz jsme už dnes jednou viděli.
01:21
Branku družstva Aligators U16 B vstřelil #31 Dominik Nevídal, asistoval #1 Matyáš Dufek (0:1).
00:55
Nováček posádka také vyzkoušel pozornost brankáře Aligátorů
00:45
Tlak Rosic dělá Aligátorům velké potíže v rozehrávce
00:10
Chvástek opět první střelou otestoval bránkáře Dufka. 
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Martin Kohoutek a Jan Karafiát.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů Aligators U16 B:
00:00
Line-up domácích Florbal Rosice:
00:00
Brzy začíná druhý zápas Rosic. U utkání vás opět vítá Filip Ramšák. Týmy se shromažďují okolo svých trenérů a motivují se do zápasu. Kdo tento zápas vyhraje tentokrát?
00:00
V obraně opět Šedý a Řehák, útok Chvástek Penčák a Novotný. 
Zapisovatel:
Filip Ramšák
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Martin Kohoutek a Jan Karafiát
Hala:
SH Pohořelice
Začátek utkání:
12:30
Konec utkání:
13:25
Góly a asistence
01:21
0:1
Dominik Nevídal
(Dufek)
09:37
1:1
Alex Řehák
(Penčák)
12:25
1:2
Milan Hrubý
15:12
2:2
Ondřej Penčák
(Novotný)
16:03
3:2
Ondřej Penčák
(Chvastek)
20:50
4:2
Daniel Košec
22:19
4:3
Filip Sedláček
(Sekerka)
27:49
4:4
Matěj Stavělík
(Sedláček)
31:05
4:5
Filip Sedláček
(Sedláček)
34:52
5:5
Daniel Košec
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Daniel Košec (Florbal Rosice)
3 (3 + 0)
2.
Filip Sedláček (Aligators U16 B)
3 (2 + 1)
3.
Ondřej Penčák (Florbal Rosice)
3 (2 + 1)
4.
Alex Řehák (Florbal Rosice)
1 (1 + 0)
5.
Dominik Nevídal (Aligators U16 B)
1 (1 + 0)
6.
Matěj Stavělík (Aligators U16 B)
1 (1 + 0)
7.
Milan Hrubý (Aligators U16 B)
1 (1 + 0)
8.
František Chvastek (Florbal Rosice)
1 (0 + 1)
9.
Lukáš Novotný (Florbal Rosice)
1 (0 + 1)
10.
Matyáš Dufek (Aligators U16 B)
1 (0 + 1)
11.
Metoděj Sedláček (Aligators U16 B)
1 (0 + 1)
12.
Michal Sekerka (Aligators U16 B)
1 (0 + 1)