ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XM3-A019
Soutěž:
Národní liga
Kolo:
4. kolo
Zahájení:
10.10.15 20:00
FBC DDM Kati Kadaň A
4
:
TJ Sokol Jaroměř
9
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Odehráno
2:3
0:4
2:2
- : -
FBC DDM Kati Kadaň A
TJ Sokol Jaroměř
FBC DDM Kati Kadaň A
branky (asistence): 04:34 Martin Žemlička (Erik Štěrba), 19:27 Jiří Turek (Martin Morava), 54:17 Erik Štěrba (Aleš Limberg), 56:59 Aleš Limberg (Martin Odlas)
TJ Sokol Jaroměř
branky (asistence): 01:17 Dominik Emlar (Petr Hofman), 07:20 Petr Hofman (Dominik Emlar), 19:39 Petr Hofman (Jakub Kubina), 24:55 Petr Hofman (Jakub Kopecký), 26:39 Petr Hofman (Dominik Emlar), 34:36 Dominik Emlar (Petr Hofman), 38:01 Petr Rezek (Pavel Kotrč), 41:03 Šimon Kubina, 50:19 Jakub Kubina (Pavel Kotrč)
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
FBC DDM Kati Kadaň A - TJ Sokol Jaroměř 4:9
branky:
5. Martin Žemlička, 20. Jiří Turek, 55. Erik Štěrba, 57. Aleš Limberg - 2. Dominik Emlar, 8. Petr Hofman, 20. Petr Hofman, 25. Petr Hofman, 27. Petr Hofman, 35. Dominik Emlar, 39. Petr Rezek, 42. Šimon Kubina, 51. Jakub Kubina; rozhodčí: Lukáš Grundler - Jakub Matějka; vyloučení: 5 + Karel Zýka 10:2; využití: 1:2; diváků: 112; zásahy brankářů: Zdeněk Burda 3, Ondřej Janůšek 11 - Karel Hašek 34; po třetinách: 2:3, 0:4, 2:2;
60:00
Ukončení 3. části.
59:59
Nyní se s Vámi podělí trenéři o své dojmy z utkání. Trenér TJ Sokol Jaroměř: I když domácí byli po celý zápas aktivní a hráli víc na balonku, my jsme si naší skvělou defensivou a smrtícími protiútoky došli pro cenné vítězství. Děkujeme za skvělé utkání. Trenér FBC DDM Kati Kadaň: Gratulujeme soupeři za skvělou a účelnou hru. Projevila se naše špatná produktivita. Naši marnost snad není ani potřeba komentovat. Musíme se do příštího utkání poučit z chyb a vzpamatovat se. Děkujeme také divákům
59:59
Pro dnešní večer se s Vámi loučíme a děkujeme Vám za sledování tohoto přenosu. Přejeme příjemný sobotní večer a na shledanou u dalšího online přenosu.
59:58
Střeli v třetí periodě 20:4 pro Kadaň, které to ale nebylo nic platné.
59:40
I sebevětší snažení domácím nepomůže a poprvé v této sezoně prohrávají před domácím publikem. Jednou to muselo přijít.
58:21
Pomalu, ale jistě se nám blíží konec utkání a domácí se nám teprve teď ukazují, že jim pokyny trenéra pomohli a po nějakých 15 minutách mají opět tlak, ale čas neúprosně běží.
57:14
Aleš Limberg ukázal svoje schopnosti, jak zabíjet pavouky, když po neskutečné přihrávce na střed od Martina Odlase vyčistil pravou šibenici Haška od jakéhokoliv hmyzu. Zřejmě vlastní deratizérské potřeby.
56:59
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň A vstřelil Aleš Limberg, asistoval Martin Odlas (4:9).
56:00
Domácí možná našli recept na druhou Jaroměřskou lajnu zabijáků. Tím zmíněným receptem je prověřená osobní obrana naučená od mistra osobní obrany Vítkovic.
54:33
Jak někteří předvídali, tak se i stalo. Po dlouhé odmlce jsme se dočkali vsítěné branky a doufáme, že to nebyla poslední parádní střela Katů v tomto utkání. Každopádně to budou mít domácí proti takové obraně a skvěle chytajícímu Haškovi hodně složité.
54:17
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň A vstřelil Erik Štěrba, asistoval Aleš Limberg (3:9).
52:50
Sice to hovoří proti fyzikálním zákonům, ale je to tak. Hosté se snaží zesměšnit Janúška svými "zorro triky", ale talentovaný brankář má vše přečtené a tyto pokusy s přehledem likviduje. Vypadá to, že se Kati pomalu, ale jistě zvedají a kupí se tu jedna akce za druhou a možná se brzo dočkáme branky.
50:59
Je až udivující s jakým klidem hosté pracují s balonkem a s jakým přehledem "koupají" Janúška ve svatyni domácích. Kati ať se snaží, jak se snaží, golman hostí zaklel svoji branku proti střelám domácích.
50:19
Branku družstva TJ Sokol Jaroměř vstřelil Jakub Kubina, asistoval Pavel Kotrč (2:9).
49:59
Hosté mají znovu šanci navýšit svůj gólový náskok, ale zatím se domácí skvěle brání a zezadu to jistí Janúšek.
49:28
Trestné střílení družstva TJ Sokol Jaroměř neproměnil Jakub Kopecký.
49:28
Vyloučen hráč Martin Morava družstva FBC DDM Kati Kadaň A na 2 minuty za sekání.
48:20
I nikdy neústupný bojovník Erik Štěrba i přes své snahy nabudit tým si zřejmě dnes moc nerozumí s hokejkou stejně jako celý tým. Když už to vypadá, že se nějaká šance podaří proměnit, tak skončí na nezdolné obraně Jaroměře a když se ujme nějaká střela, tak skončí na tyčce Haškovi klece.
47:25
Klání se nám přiostřuje a můžeme vidět stále tvrdší a tvrdší souboje, ale rozhodčí ponechávají nastavený metr celé utkání a vše mají naprosto pod kontrolou.
45:30
Trenéři domácích točí se sestavou jako se točí poslanci v poslanecké sněmovně, ale stále to ničemu nepomáhá a ostrostřelci z Jaroměře Petr Hofman a Dominik Emlar se stále snaží zvýšit svůj zápis v kolonce kanadských bodů.
44:12
Bohužel pro Kadaň se dnes trápí i jejich vyhlášení střelci v čele s Jakubem Procházkou a Martinem Odlasem.
43:45
Kati neproměnili přesilovku a tak jejich trápen dále pokračuje. Snad se ze strany Jaroměře nedočkáme výsměšné desetibrankové kanonády. Věří i diváci a stále hlasitě podporují domácí.
41:58
Domácí nám předvádějí úžasné představení jako v cirkusu. Točí se soupeřem z jedné strany na druhou, ale zatím s jim nedaří skórovat. Za toto představení by měli hosté zanechat "dýžko". Brankář Jaroměře likviduje každou střelu a velice mu pomáhá i neprostupná obrana. Znovu je musíme pochválit za skvěle odvedenou práci.
41:23
Trestné střílení družstva FBC DDM Kati Kadaň A neproměnil Martin Žemlička.
41:23
Vyloučen hráč Jakub Kopecký družstva TJ Sokol Jaroměř na 2 minuty za vysoká hokejka.
41:20
Odlas se dostal do slibné šance, ve které ho ale fauloval protihráč a je nařízeno trestné střílení.
41:03
Branku družstva TJ Sokol Jaroměř vstřelil Šimon Kubina bez asistence (2:8).
40:15
Jaroměř ještě několik vteřin pokračuje v přesilovce 5 na 3 a střídající brankář Janúšek se má co ohánět. Zatím zneškodňuje jednu střelu za druhou.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Ukončení 2. části.
39:59
Jaroměř od začátku druhé třetiny drtí domácí a těm už z těch kolotočů docházejí nervy a zbytečně faulují. Smrtící střeli v této třetině 6:9 pro TJ Sokol Jaroměř.
39:50
Momentálně tu máme zajímavý pohled z boxu časoměřičů. Před námi se nachází skoro celá jedna lajna Katů. No neukázněnost se nevyplácí a hosté mají neskutečnou možnost useknout hlavu domácím Katům. Uvidíme jak to dopadne. V kabině Katů teď bude horko, tedy doporučujeme nevstupovat.
39:40
Vyloučen hráč Vilém Vopelák družstva FBC DDM Kati Kadaň A na 2 minuty za hrubost.
38:50
Domácí se nepoučili z počátku klání a nedali si pozor na druhou útočnou lajnu Jaroměře přezdívanou "zabijáci". Nemůžeme se divit, že jejich úspěšnost střelby je taková jaká je. Právě jsme se dočkali změny v kadaňské svatyni. Nastupuje domácí talent Janúšek Ondřej. Držme mu palce.
38:45
Střídání brankáře. Nový brankář Ondřej Janůšek družstva FBC DDM Kati Kadaň A
38:44
Vyloučen hráč Karel Zýka družstva FBC DDM Kati Kadaň A na 2 minuty za nesportovní chování.
38:44
Vyloučen hráč Martin Žemlička družstva FBC DDM Kati Kadaň A na 2 minuty za hrubost.
38:44
Vyloučen hráč Karel Zýka družstva FBC DDM Kati Kadaň A na 10 minut za nesportovní chování.
38:01
Branku družstva TJ Sokol Jaroměř vstřelil Petr Rezek, asistoval Pavel Kotrč (2:7).
35:30
Toto Jaroměři vyhovuje. Domácí to vše odběhají, my jim sebereme míček a nekompromisně zakončíme. Na tomto je postavena taktika Sokola.
34:36
Branku družstva TJ Sokol Jaroměř vstřelil Dominik Emlar, asistoval Petr Hofman (2:6).
34:00
Stále se domácím nedaří a těží z toho hosté, kteří svými protiútoky ničí harmonii Kadaňanů a s tím mizí i nadějné úsměvy z tváří diváků. Jedním slovem MARNOST.
32:02
Martin Odlas se Právě řítil sám na Haška, ale bohužel pro domácí byl faulován modrou čárou na palubovce a tak jeho akce skončila dřív než stačila začít. Domácí střídačka jen kroutí hlavami a s ní i diváci.
30:10
Tvrdá střela Žemličky skončila těsně vedle rozkroku soupeře, brankář Hašek musí děkovat. Před obětavostí hostů skláníme klobouky z hlav.
29:05
Hosté si asi zabetonovali obranu, protože přes ni nic neprojde. Zřejmě už má po otevírací době.
26:40
Domácí jsou v křeči a nedaří se jim ani střídat. Málem byli přistiženi při hře v šesti. Ani velký hecíř domácích Milička Lukáš, který je dnes na tribuně za střídačkou domácích s tím nic nemůže udělat. Kati se nevzdávají a bez ostychu ničí ruce Haška tvrdými střelami.
26:39
Branku družstva TJ Sokol Jaroměř vstřelil Petr Hofman, asistoval Dominik Emlar (2:5).
25:00
Čeho se v této třetině zatím nedočkali Kati, to se znovu z protiútoky a z přečíslení dva na nikoho povedlo Jaroměři. Obránce Solar sice stihl zblokovat první přihrávku soupeře, ale s druhou už si neporadil ani brankář Burda. Stav utkání je 2:4 pro Sokol
24:55
Branku družstva TJ Sokol Jaroměř vstřelil Petr Hofman, asistoval Jakub Kopecký (2:4).
23:30
Plné tribuny hlasitě povzbuzují domácí ke vstřelení branky, ale bohužel Kati míček ztratili a Jaroměř zase hrozí svými smrtícími protiútoky. Stav se zatím nemění, což je škoda pro diváky, kteří očekávají přestřelku.
21:32
Kati buší do pevné obrany hostů, jako kladivem do zdi, ale není jim to zatím nijak platné. Jakub Solar vyslal střelu která mířila na pravou šibenici, ale Hašek napodobil svého jmenovce Dominika a na střele si pochutnal jako blondýna v kavárně na chutném dortíku.
20:10
Máme tu druhou třetinu. V domácí kabině byl slyšet jen křik a následné ticho. Uvidíme, zda-li tyto pokyny trenéra domácím nějakou pomůžou. Zatím to vypadá stejně jako na začátku první třetiny. Míček mají na svých holích domácí.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Ukončení 1. části.
19:59
Máme tu konec 1. periody, ve které jsme se dočkali pěti branek z toho jedné přesilovkové. Stav je nepříznivý pro Katy 2:3. Střeli v první třetině 12:10 pro Kadaňany.
19:50
Domácí využili přesilovku a křižnou přihrávkou vybídl Martin Morava Jiřího Turka, který se nemýlil a zazdil míček i s Haškem do sítě. Bohužel vzápětí hosté odpověděli nenápadnou střelou a znovu odskakují na jednobrankový rozdíl.
19:39
Branku družstva TJ Sokol Jaroměř vstřelil Petr Hofman, asistoval Jakub Kubina (2:3).
19:27
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň A vstřelil Jiří Turek, asistoval Martin Morava (2:2).
19:05
Domácí za hlasitého povzbuzování diváků srdnatě obstřelují svatyni hostů. Vypadá to, jako by jsme na střelnici pálili z kulometu.
18:58
Vyloučen hráč Jakub Kopecký družstva TJ Sokol Jaroměř na 2 minuty za vysoká hokejka.
18:50
Hosté nám nic zajímavého nepředvedli a tak jsme se změn skóre nedočkali, ale právě se dočkáme také přesilovky na straně Katů. Ukáže se, jestli se jim vyplatilo tuto výhodu využít nebo ne.
16:50
Procházka bohužel neúmyslně fauloval protihráče a tak trochu ho přehodil přes mantinel. Uvidíme, co nám ukáže Jaroměř se svojí nízkou efektivitou proměňování přesilovek. Domácí mají více než 75% úspěšnost bránění v oslabení.
16:44
Vyloučen hráč Jakub Procházka družstva FBC DDM Kati Kadaň A na 2 minuty za hrubost.
14:37
Hráči hostí jsou neodstatvitelní od míčku a domácí mají co dělat, aby jim ho odebrali v rámci pravidel. Bohužel domácí půjdou do oslabení po zbytečném útočném faulu.
13:15
Nyní nám Kadaňsko-chomutovská lajna ukázala, co umí a zavřela pětici hostů na jejich polovině jako trestance ve věznici, vězeňská služba by se měla učit.
10:32
Hosté nám předvedli standardní situaci, za kterou by se nemusel stydět ani vítěz poháru mistrů Falun. Celá hala jen nevěřícně hleděla na tuto kreaci. Stav se ale nezměnil a Kati se po několika minutách konečně dostali k balonku. Zřejmě se z hlav domácích vytratila kreativita a efektivnost, uvidíme jestli to bude takto pokračovat i nadále.
09:30
Domácí jsou jako opařeni horkou vodou, jelikož se z této "šikovné" branky nemohou oklepat a proto sledujeme drtivý tlak Jaroměře.
07:30
Znovu se prokázala síla druhé pětky Jaroměři a znovu udeřili hráči s čísly 10 a 29. Kati si na tuto dvojici ostrostřelců musí v průběhu utkání dávat pozor. Konkrétně hráč s číslem 10 Hofman Petr umístil šikovnou střelu k bližší tyčce Burdovi klece a golman Katů se jen ohlédl.
07:20
Branku družstva TJ Sokol Jaroměř vstřelil Petr Hofman, asistoval Dominik Emlar (1:2).
04:40
První gól Katů vsítil hráč s číslem 23 po krásném přistrčení ze středu hřiště od Erika Štěrby a autor branky nemilosrdně zazdil míček do levé šiběnice branky hostů. Stav utkání je 1:1 po 5 minutách
04:34
Branku družstva FBC DDM Kati Kadaň A vstřelil Martin Žemlička, asistoval Erik Štěrba (1:1).
04:10
Hráč hostí s čísle 10 Hofman Petr vyslal střelu, které se golman Burda lekl jako strašidla v domě hrůzy. Naštěstí z toho nebyla branka pr hosty a tak se Kati srdnatě mohou vrhnout na dobývání Jaroměřské svatyně.
03:10
Bohužel v této chvíli utkání nevypadá jako florbalové utkání, nýbrž jako šermířský souboj.
01:20
To co se nepovedlo domácím se bohužel povedlo hráčům Jaroměři, kteří krásnou kombinací na jeden dotek úplně zmrazili domácí obranu a i golmana Burdu. Stav klání je 0:1 a úspěšnost střelby na straně hostí se potvrdila.
01:17
Branku družstva TJ Sokol Jaroměř vstřelil Dominik Emlar, asistoval Petr Hofman (0:1).
00:10
Máme tu první buly utkání a domácí se okamžitě dostali k míčku a rozhodně ho nehodlají půjčit soupeři ani na chvilku. První akce katů bohužel skončila na perfektním zákroku brankáře hostů Haška.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Lukáš Grundler a Jakub Matějka.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů TJ Sokol Jaroměř: brankář: Karel Hašek; hráči v poli: Pavel Kotrč, Lukáš Kvaček, Jakub Kubina, Petr Rezek, Petr Jiřička
00:00
Line-up domácích FBC DDM Kati Kadaň A: brankář: Zdeněk Burda; hráči v poli: Martin Žemlička, Aleš Limberg, Erik Štěrba, Karel Zýka, Martin Odlas
00:00
Hráči nastupují na palubovku před plné tribuny. Těšme se na zajímavé utkání!!!
00:00
Vítáme Vás u online přenosu z utkání národní ligy mužů mezi FBC DDM Kati Kadaň a TJ Sokol Jaroměř. Bude to klání velice atraktivní, jelikož Kati na své půdě ještě neprohráli a budou chtít tuto sérii domácí neporazitelnosti prodloužit. Ale ani TJ Sokol Jaroměř není soupeř, který by se měl podcenit. Patří mezi týmy s nejvyšší úspěšností střelby. Dnes tu máme další novinku. V dnešním utkání se nám představí další posila Katů, konkrétně Daniel Fokt z konkurenčního Chomutova. Jeho komentáře a postřeh
Zapisovatel online:
Čeloud Jan
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Lukáš Grundler a Jakub Matějka
Hala:
SH Kadaň
Počet diváků:
112
Střely:
38:23
Začátek utkání:
20:00
Konec utkání:
22:06
Hráč utkání domácí:
Aleš Limberg
Hráč utkání hostů:
Dominik Emlar
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Petr Hofman (TJ Sokol Jaroměř)
6 (4 + 2)
2.
Dominik Emlar (TJ Sokol Jaroměř)
4 (2 + 2)
3.
Aleš Limberg (FBC DDM Kati Kadaň A)
2 (1 + 1)
4.
Erik Štěrba (FBC DDM Kati Kadaň A)
2 (1 + 1)
5.
Jakub Kubina (TJ Sokol Jaroměř)
2 (1 + 1)
6.
Pavel Kotrč (TJ Sokol Jaroměř)
2 (0 + 2)
7.
Jiří Turek (FBC DDM Kati Kadaň A)
1 (1 + 0)
8.
Martin Žemlička (FBC DDM Kati Kadaň A)
1 (1 + 0)
9.
Petr Rezek (TJ Sokol Jaroměř)
1 (1 + 0)
10.
Šimon Kubina (TJ Sokol Jaroměř)
1 (1 + 0)
11.
Jakub Kopecký (TJ Sokol Jaroměř)
1 (0 + 1)
12.
Martin Morava (FBC DDM Kati Kadaň A)
1 (0 + 1)
13.
Martin Odlas (FBC DDM Kati Kadaň A)
1 (0 + 1)