ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XW2-A101
Soutěž:
1. liga žen
Kolo:
14. kolo
Zahájení:
09.01.16 16:00
IBK Hradec Králové
3
:
FbC Panthers
4
p
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
2:1
1:1
0:1
0:1
IBK Hradec Králové
FbC Panthers
IBK Hradec Králové
branky (asistence): 03:01 Markéta Dohnalová (Eliška Buchalová), 19:56 Markéta Dohnalová (Lenka Remešová), 25:20 Eliška Buchalová (Markéta Dohnalová)
FbC Panthers
branky (asistence): 08:55 Kristýna Lochmannová (Eva Krauskopfová), 24:27 Jana Rosmusová (Zdeňka Janoušková), 40:56 Natálie Sátrová, 61:43 Tereza Burdová (Lýdie Baráková)
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
IBK Hradec Králové - FbC Panthers 3:4p
branky:
4. Markéta Dohnalová, 20. Markéta Dohnalová, 26. Eliška Buchalová - 9. Kristýna Lochmannová, 25. Jana Rosmusová, 41. Natálie Sátrová, 62. Tereza Burdová; rozhodčí: Jakub Feistauer - Pavel Suchánek; vyloučení: 3:0; využití: 0:0; diváků: 14; zásahy brankářů: Lenka Remešová 41 - Carolina Casado 16; po třetinách: 2:1, 1:1, 0:1, 0:1;
61:43
Ukončení prodloužení.
61:46
Komentář trenéra domácích: Děkuji soupeři za nadstandardní utkání, svým hráčkám pak za disciplinovaný výkon na hranici možností. Bod je pro nás velmi cenný, soupeř byl opravdu lepší a tak si konečné vítězství zasloužil.
61:45
Komentář trenéra hostů: Po celý zápas jsme měli převahu na balónu, bohužel venku máme problémy s produktivitou. Bohužel jsme ztratili důležitý bod do tabulky. Chtěl bych pochválit gólmanku domácích, která neuvěřitelně pochytala naše šance. Děkuji rozhodčím, soupři i dívákům, ale především svým hráčkám. Myslím si, že to byl náš nejlepší zápas po kombinační stránce.
61:44
Nutno říci, že Panterky si druhý bod zaslouží, především v druhé polovině byly aktivnějším týmem, o čemž svědčí i počet střel. Dělba bodů je tak spravedlivá, neb domácí zdobila obětavost, souhra prvního útoku a jistota v podobě výborné Remešové v brance. Oba týmy si tak udržely své postavení v tabulce, Hradec zůstává šestý a pražský celek si upevnil druhé místo.
61:43
Branku družstva FbC Panthers vstřelil Tereza Burdová, asistoval Lýdie Baráková (3:4).
61:42
Pražský celek opět zahrozil z protiútoku, následná nepovedená rozehrávka domácích dovedla míček až k Baránkové, která našla před brankou zapomenutou Burdovou a ta nekompromisně rozhoduje o dvoubodovém přídělu pro pražský celek, když druhou střelu v prodloužení zavěsila pod horní růžek branky.
60:30
Domácí nechali vyniknout svou brankářku v početní výhodě jen jednou a hned se vrhly do útoku, leč bez střely.
60:00
Zahájení prodloužení.
60:00
Ukončení 3. části.
59:59
Hradecké hráčky konec třetiny ubránily a proti druhému týmu tabulky získají minimálně bod. Panterky tentokrát domácí výrazně přestřílely (střely na branku 4:20), ale vytěžili z toho pouze vyrovnání. Následovat bude prodloužení, které hosté začnou v početní výhodě.
59:38
Timeout IBK Hradec Králové
59:30
První střela Panterek a hned šla těsně vedle branky, Remešová by neměla šanci.
58:22
Timeout FbC Panthers
58:22
Vyloučen hráč Martina Luštincová družstva IBK Hradec Králové na 2 minuty za nedovolené vrážení.
58:21
Závěr utkání ještě trochu zdramatizovali rozhodčí vyloučením Luštincové, Panterky tak mají slibnou příležitost rozhodnout utkání ve svůj prospěch. Předchozí početní výhody ale nevyužily, vyslali na branku jen pár střel bez gólových parametrů, tak uvidíme, zda se polepší.
57:30
Obrany obou celků jakoby otevřeli svá vrátka, gólmanky se rozhodně nenudí a myslím, že je otázkou času, kdy padne rozhodující branka.
56:00
V posledních minutách sporadická branka Hradce končí v rukou gólmanky.
54:00
Domácí se teď ne a ne vymanit ze sevření Panterek, byl z toho další závar před brankou, míček se nakonec podařilo dostat do středního pásma, dál od branky.
53:00
Více ze hry mají Panterky, viděli jsme pár zajímavých střel, ani jedna však síťku nerozvlnila.
51:30
A Remešovou zase zachránila tyčka po nebezpečné prudké střele!
49:00
Rozhodčí nastřádali |Luštincové několik přestupků a vyústilo to ve vyloučení. Za dvě minuty toho ale Panterky moc nepředvedly a skóre zůstává nerozhodné.
47:55
Vyloučen hráč Martina Luštincová družstva IBK Hradec Králové na 2 minuty za sekání.
46:30
A opět útok střídá útok, střela střelu, a to na obou stranách. Skóre se ale nemění.
44:00
Jedna z Panterek teď z ostrého úhlu netrefila úplně odkrytou branku, na druhé straně pak její spoluhráčka na poslední chvíli zabránila nahrávce na úplně volnou Buchalovou.
43:00
Další nebezpečné střely teď mířili na Remešovou, naštěstí pro domácí bez kýženého efektu.
40:56
Branku družstva FbC Panthers vstřelil Natálie Sátrová z trestného střílení (3:3).
40:55
Hned ze začátku mířily na hradeckou branku dvě nebezpečné střely, v následujícím závaru se míček odrazil od tyčky a kutálel se po brankové čáře! Sic ho nikdo nedorazil, ale pro postavení domácí hráčky v brankovišti je nařízeno trestné střílení, které Sátrová proměňuje. Začínáme od začátku...
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Ukončení 2. části.
39:59
Viděli jsme aktivní, živou druhou třetinu plnou šancí na obou stranách. Skóre je opět na straně domácích, a to díky souhře první lajny, výborné Remešové a dobře postavené brance. Panterky jsou sice stále aktivnějším týmem (střely na branku 7:14), ale Hradec má lepší lepší nasazení a hráčky na hřišti nechávají všechno.
39:30
Za celou přesilovou hru jsme viděli tři střely na branku, nebezpečná ale byla pouze ta druhá, kterou domácí gólmanka s obtížemi vytěsnila.
37:42
Vyloučen hráč Eliška Buchalová družstva IBK Hradec Králové na 2 minuty za sekání.
37:41
Hosté ale nedají kůži zadarmo, kombinují v útočném pásmu a vynutili si dvouminutovou přesilovku.
36:00
Panterky mají sice převahu v držení míče, IBK ale více gólových příležitostí!
34:30
Zvýšit vedení mohla Šarounová, z dorážky ale trefila nohu pražské brankářky.
33:30
Máme za sebou více než polovinu utkání a musím uznat, že se hraje opravdu atraktivní živý florbal, který baví i přítomné diváky!
32:00
Pár horkých chvilek před domácí gólmankou teď vyřešil odpal míčku, další útok byl ale mnohem nebezpečnější! Jednou pomohla opět tyčka, další pražská střela mířila místo do sítě do helmy hradecké gólmanky.
30:00
A akce jako přes kopírák s tou poslední gólovou, Dohnalová ale branku těsně přestřelila. Následoval pro změnu protiútok hostů, střela skončila v obdobných místech.
29:00
Nahoru dolu - oba týmy se střídají v útoku a vidíme šance na obou stranách!
27:00
Tyčka teď pomohla pro změnu Remešové!
25:20
Branku družstva IBK Hradec Králové vstřelil Eliška Buchalová, asistoval Markéta Dohnalová (3:2).
25:19
A další rychlý kontr první hradecké lajny, další míček za zády pražské gólmanky! Dohnalová poslala nahrávku Buchalové do běhu, ta utekla obránkyni a trefila se přesně pod padající strážkyni hostující branky!
24:27
Branku družstva FbC Panthers vstřelil Jana Rosmusová, asistoval Zdeňka Janoušková (2:2).
24:26
Rosmusová zůstala trestuhodně neatakována tři metry od branky a střelou k tyči propálila domácí gólmanku a srovnává skóre.
24:00
Domácí hráčky aktivně napadají a hosté tak mají problémy rozehrát.
22:30
Štestí teď měla Remešová, dorážka střely jen těsně minula odkrytou svatyni...
21:30
Druhá třetina začíná skoro stejně jako ta první - Panterky se usadily v útoku a IBK vyrazilo ke dvoum protiútokům. Zatím bez gólového efektu...
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Ukončení 1. části.
19:59
Máme tady konec první části, ve které byl směrem do útoku aktivnější pražský celek (střely na branku 8:9), ale domácí si svým aktivním napadáním a svědomitou prací směrem dozadu vypracovalo několik nebezpečných protiútoků a vstřelilo z nich dva góly.
19:56
Branku družstva IBK Hradec Králové vstřelil Markéta Dohnalová, asistoval Lenka Remešová (2:1).
19:55
Nechvalme dne před večerem - domácí kapitánka se blýskal individuální akcí (asistenci si připsala gólmanka Remešová) a především nádhernou střelou z úhlu, když se trefila do horního růžku. Gólmanka nestačila ani zareagovat a hradec si tak ponese do druhé třetiny velmi cenné vedení!
19:00
Závěr první třetiny je vyrovnaný, skóre se nejspíš bude měnit nejdříve po přestávce.
17:00
A teď zase Hradec, z rychlého protiútoku se rýsoval vedoucí gól, domácí hráčka ale se střelou váhala a hostující gólmanka se stačila přesunout. V následující skrumáži pak nikdo netrefil balónak a ten se klidně odkutálel mimo brankoviště.
14:00
Pražský celek se opět snaží převzít otěže a na Remešovou mířili dvě nebezpečné střely. Hradecká gólmanka v juniorském věku ale odmítá inkasovat.
12:30
Hraje se především ve středu hřiště bez výraznější šance na té či oné straně...
11:30
Krásnou střelu teď vyslala Buchalová, hostující gólmanka má ale dobře postavenou branku a míček se odrazil od tyčky.
10:30
A pražský celek pokračuje v aktivní hře, na domácí branku mířilo několk střel, nikdy se ale nevešly mezi tyče.
08:55
Branku družstva FbC Panthers vstřelil Kristýna Lochmannová, asistoval Eva Krauskopfová (1:1).
08:54
Ale hned z protiútoku se prosazují hosté Krauskopfová zatáhla míček za branku, nahrála Lochmanové, která se otočila okolo domácí obránkyně a nedala Remešové šanci švihem do horního růžku.
08:30
Pro změnu slibná šance Hradce, hostující gólmanka střelu vystihla.
07:30
Další nebezpečné šance panterek teď likvidovala pozorná hradecká obrana.
05:30
Oba tými jsou stále aktivní a jdou za kažedým míčkem... Nebezpečnou střelu teď likvidovala domácí gólmanka, hosté mají ze hry přecijen víc.
03:01
Branku družstva IBK Hradec Králové vstřelil Markéta Dohnalová, asistoval Eliška Buchalová (1:0).
03:00
Parádní protiútok hradeckých hráček! Buchalová si v rohu poradila s obranou, její střelu zblízka ještě gólmanka kryla, dorážce Dohnalové už čelit nemohla.
02:30
Míček mají na hokejkách spíše pražské hráčky, k brance se ale nedostávají
01:00
Oba dva tými si zatím připsaly po jedné střele, ani jedna ale zdaleka nemohla vést ke změně skóre.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Jakub Feistauer a Pavel Suchánek.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FbC Panthers: brankář: Carolina Casado; hráči v poli: Eva Krauskopfová, Petra Šusterová, Anežka Slaná, Lýdie Baráková, Kristýna Lochmannová
00:00
Line-up domácích IBK Hradec Králové: brankář: Lenka Remešová; hráči v poli: Monika Pešková, Pavla Ryklová, Kristýna Raab, Markéta Dohnalová, Eliška Buchalová
00:00
Hráčky hradeckého IBK dnes přivítají na netradičním místě - Slavičkově hale v Chlumci nad Cidlinou - družstvo FbC Panters z Prahy. Týmy od sebe dělí v tabulce čtyři místa a deset bodů, ve prospěch hráček z hlavního města. Utkání tedy slibuje vyrovnanou bitvu, v níž jsou hosté mírnými favoritkami. Hradecké hráčky přišla podpořit část místního fotbalového týmu, utkání tedy slibuje výbornou atmosféru!
Zapisovatel online:
Raab
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Jakub Feistauer a Pavel Suchánek
Hala:
Slavíčkova hala Chlumec n. C.
Počet diváků:
14
Střely:
19:45
Začátek utkání:
16:00
Konec utkání:
17:53
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Markéta Dohnalová (IBK Hradec Králové)
3 (2 + 1)
2.
Eliška Buchalová (IBK Hradec Králové)
2 (1 + 1)
3.
Jana Rosmusová (FbC Panthers)
1 (1 + 0)
4.
Kristýna Lochmannová (FbC Panthers)
1 (1 + 0)
5.
Natálie Sátrová (FbC Panthers)
1 (1 + 0)
6.
Tereza Burdová (FbC Panthers)
1 (1 + 0)
7.
Eva Krauskopfová (FbC Panthers)
1 (0 + 1)
8.
Lenka Remešová (IBK Hradec Králové)
1 (0 + 1)
9.
Lýdie Baráková (FbC Panthers)
1 (0 + 1)
10.
Zdeňka Janoušková (FbC Panthers)
1 (0 + 1)