ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XM2-A013
Soutěž:
1. liga mužů
Kolo:
2. kolo
Zahájení:
24.09.16 19:30
1. FBK Rožnov p/R
5
:
FBC PULLO TRADE Česká Lípa
4
pn
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
0:1
2:1
2:2
0:0
1. FBK Rožnov p/R
FBC PULLO TRADE Česká Lípa
1. FBK Rožnov p/R
branky (asistence): 25:52 Vladislav Kittel (Denis Zimmer), 31:51 Petr Kittel (Petr Velech), 43:26 Vladislav Kittel (Petr Krhut), 49:01 Lukáš Kratochvíl (Jan Doležel), rozhodující nájezd Pavel Barabáš
FBC PULLO TRADE Česká Lípa
branky (asistence): 04:20 Daniel Kněžour (Jaromír Ekl), 23:59 Radek Matějíček (Jakub Karel), 46:43 Jaromír Ekl (Daniel Kněžour), 58:31 Jiří Vlček (Jaromír Ekl)
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
1. FBK Rožnov p/R - FBC PULLO TRADE Česká Lípa 5:4pn
branky:
26. Vladislav Kittel, 32. Petr Kittel, 44. Vladislav Kittel, 50. Lukáš Kratochvíl, N Pavel Barabáš - 5. Daniel Kněžour, 24. Radek Matějíček, 47. Jaromír Ekl, 59. Jiří Vlček; rozhodčí: Lukáš Svrček - Radim Waliczko; vyloučení: 0:1; využití: 1:0; diváků: 82; zásahy brankářů: Roman Ciompa 20 - Lukáš Chyna 17; po třetinách: 0:1, 2:1, 2:2, 0:0;
 
Ukončeny trestná střílení.
70:05
Komentář trenéra Standy Barabáše: "S kluky jsme si promluvili po minulém prohraném utkání a jsem rád, že se kluci nad tím zamysleli. Dnes hráli dozadu poctivě a obětavě, zblokovali plno českolipských šancí, a to nám všem zvedlo sebevědomí. Z naší aktivní hry dopředu jsme branky vstřelili. Rozdílovým článkem v utkání byl Roman Ciompa v naší brance. Soupeři děkuji za utkání a přeji šťastnou cestu domů."
70:04
Komentář lodivodky hostí, Lenky Bartošové: "V tomto zápase se nám povedla jenom první třetina, kde jsme zahráli to, co umíme. V druhé a třetí třetině jsem začali dělat individuální chyby a to rozhodlo, že soupeř vyhrál nakonec na nájezdy."
70:03
Poslední ze strany Sršňů je na hřišti "Grande Paolo", tj. Pavel Barabáš. Předvádí svou klasiku, tedy rychlou kličku a brankové zakončení. Tíha okamžiku leží na Jakubu Karlovi, který musí dát, aby nájezdy pokračovaly. A svou chvíli neunáší a školáckým nájezdem odevzdává body domácím.
70:02
Ve druhé sérii za Rožnovany šel Petr Velech, neprovedl nájezd špatně, ale Chyna proti jeho bekhendu vymrštil nohu a zneškodnil ho, to Štěpán Slaný si povodil Romana Ciompu až do kuchyně, ale branku nakonec nevstřelil, protože pohrdl absolutně prázdnou brankou a přestřelil z bekhendu. Vrací se na lavičku a kroutí nevěřícně hlavou, jako všichni s ním v hale.
70:01
Úvodní nájezd jel domácí Vojta Trčálek, ale vymíchal spíše sebe, než Chynu, který s přehledem chytil. Za hosty se k nájezdu postavil exboleslavský Jaromír Ekl, ale střela mu vůbec nesedla, takže to vypadalo jako zahozený nájezd.
 
Nájezd na branku provedl z družstva FBC PULLO TRADE Česká Lípa hráč Jakub Karel , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva 1. FBK Rožnov p/R hráč Pavel Barabáš a vstřelil rozdílový gól (5:4).
 
Nájezd na branku provedl z družstva FBC PULLO TRADE Česká Lípa hráč Štěpán Slaný , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva 1. FBK Rožnov p/R hráč Petr Velech , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva FBC PULLO TRADE Česká Lípa hráč Jaromír Ekl , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva 1. FBK Rožnov p/R hráč Vojtěch Trčálek , ale gól nevstřelil.
65:00
Zahájení trestná střílení.
65:00
Ukončení prodloužení.
64:59
Poměr střel v prodloužení je hubených 0:1. Celkově to je 21:24 ve prospěch hostů a jdeme na nájezdy, které dnešní utkání rozuzlí.
64:30
Teď už je to jasné, že domácí se prodloužení soustředili na dotáhnutí utkání až do nájezdu. Poctivě brání a hosté sice střílí, ale pouze jedinkrát se jim podařilo trefit branku, neboť zbytek střel je zblokovaných či míří mimo tyče.
63:43
Další střela hostů, která tentokrát končí mimo branku.
61:47
Hosté se nyní dostali konečně na míček a hned z toho byla střelecká příležitost, ale Ciompa s jistotou kryje.
60:46
Hra v prodloužení je velmi pasívní, hlavně domácí se prozatím drží více na míčku, ale bez snahy zaútočit. Pravděpodobně hrají na víru, že rozhodnou v nájezdech.
60:00
Zahájení prodloužení.
60:00
Ukončení 3. části.
59:59
V poslední části domácí byli nakonec střelecky aktivnější 8:6, celkově tak po třech odehraných třetinách lehce ztrácejí 21:23 a jdeme do prodloužení.
59:35
Tak to byla opravdová minela Standy Barabáše. Půl minutu před koncem namazal do obrovské šance hostům, kdy se jejich hráč ocitl sám před Ciompou, ale zbrkle zakončil bez gólového efektu. Tohle může hosty opravdu mrzet a Ciompa si tím napravil zaváhání při úvodní brance českolipských.
58:58
Timeout 1. FBK Rožnov p/R
58:31
Branku družstva FBC PULLO TRADE Česká Lípa vstřelil Jiří Vlček, asistoval Jaromír Ekl (4:4).
58:31
Ne, to muselo přijít. Těch střel, závarů atd. již bylo hodně a domácí obrana to neustála. Hosté využívají obrovského tlaku a srovnávají skóre zápasu.
58:00
Máme tu poslední 2 minuty zápasu a domácí si musejí připadat jako mletá káva v kafemlýnku.
57:20
Hosté hrají v posledních minutách opravdu řízně do těla, je však třeba přiznat, že čistě. Domácí se spíše jen válí po hřišti, když odpadávají od českých chasníků jako kuželky v bowlingu.
53:50
Znovu domácí mohli navýšit skóre. Opět se jeden ze Sršňů objevuje nehlídán před brankou hostů. Brankář střelu opět chytá.
53:46
Jde vidět obrovská nervozita na straně hostů. Po vydařeném úvodu teď tahají výsledkově za kratší konec a uměle si vytváří tlak, který je prozatím neproduktivní.
51:57
Chyna teď drží akcie Středočechů - chytá střelu z malého brankoviště pohledným zákrokem.
51:05
Tak to je hrozná škoda - obrovská šance domácí končí za brankou.
49:29
Česká Lípa zdá se přitvrzuje. Vývoj utkání se jí nelíbí a v této chvíli hráč domácích se po souboji těžce zvedá ze země.
49:01
Branku družstva 1. FBK Rožnov p/R vstřelil Lukáš Kratochvíl, asistoval Jan Doležel (4:3).
49:01
Domácí však našli odpověď velmi brzy. Parádní kombinace celého útoku ve složení Doležel - Kratochvíl - Kilčický končí za zády Chyny, který se jenom podíval. Štastný střelec je druhý z nich.
46:43
Branku družstva FBC PULLO TRADE Česká Lípa vstřelil Jaromír Ekl, asistoval Daniel Kněžour (3:3).
46:43
Superligová posila z Mladé Boleslavi, Jaromír Ekl, bez problémů využívá svoji dnešní první větší šanci. Dosud byl velmi dobře bráněn, ale když mu Sršni dali malinko více prostoru, pohrál si s Ciompou v bráně. Máme srovnáno.
44:30
Rožnované teď docela brnkají na nervy českolipským. Drží se na míčku, sice bez ohrožení Chyny v bráně, ale pro hosty je to velmi vysilující běhat tyto podzimní metry navíc.
43:26
Branku družstva 1. FBK Rožnov p/R vstřelil Vladislav Kittel, asistoval Petr Krhut (3:2).
43:26
Sršni dnes poprvé jdou do vedení. Líbivá kombinace v přesilové hře znamená jednobrankový náskok Valachů.
43:00
Školácká chyba hostujícího kapitána - uvidíme dnes první přesilovou hru - dosud se hrálo bez vyloučení.
42:59
Vyloučen hráč Lukáš Mlejnek družstva FBC PULLO TRADE Česká Lípa na 2 minuty za hra na zemi.
41:30
Stejně jako v úvodu druhé části, i v té třetí branku domácích zachránila tyčka. Roman si zjevně velmi dobře postavil dnes svou branku.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Ukončení 2. části.
39:59
Poměr střel v druhé třetině je 9:7 a celkově tak domácí mírně zkorigovali dosavadní stav na 13:17.
39:00
Poslední minuta 2. třetiny.
38:30
Brankáři obou týmů ukazují své kvality, zejména Chyna v hostující brance předvedl nejeden pěkný zákrok.
38:00
V závěru druhé třetiny se oba týmy snaží vstřelit branku. Hra je neuvěřitelně akční, obrovské šance na obou stranách, ale skóre se prozatím nemění.
35:50
Domácí překombinovali a naprosto zbytečně. Akce to byla krásná a povedená, ale bohužel gólem nekončí.
35:30
Slušná šance na straně hostí, kteří ihned po rozehrávce vyrazili do protiútoku, ten ovšem zachraňuje Ciompa v bráně domácích.
33:30
Na zemi skončil kapitán České Lípy. Po odborném ošetření Jitky odchází s doprovodem na lavičku. Dle výrazu, když kolem procházel, určitě bude pokračovat.
33:00
V této fázi utkání jsou domácí lepším týmem. Obranná hra hostů se dost rozpadá - zejména jejich hroty si nedokáží poradit na svých pozicích.
31:51
Branku družstva 1. FBK Rožnov p/R vstřelil Petr Kittel, asistoval Petr Velech (2:2).
31:51
Domácí kombinují obranou hostů, Petr Kittel se částečně náhodně dostává do šance, ale jeho zabijácký instinkt se projevuje a střílí do odhalené části branky.
29:00
Konečně vidíme i domácí, že si váží míčku na svých hokejkách a více si ho podrží. Pozitivně to ovlivňuje a opticky vyrovnává hru.
27:00
Valaši jsou rozhodně střelecky aktivnější a nebezpečnější - již v této chvíli mají více střel na bránu, než za celou úvodní část.
26:06
Tak výborně. I Rožnov dokáže rychle zaútočit. Prakticky z obdobné situace jako u hostů Vladislav Kittel střílí přes obránce do odkryté části branky, brankář hostů střelu možná ani neviděl, každopádně se v bráně pěkně vykoupal.
25:52
Branku družstva 1. FBK Rožnov p/R vstřelil Vladislav Kittel, asistoval Denis Zimmer (1:2).
23:59
Branku družstva FBC PULLO TRADE Česká Lípa vstřelil Radek Matějíček, asistoval Jakub Karel (0:2).
23:59
Hloupá ztráta na polovině České Lípy a hosté využívají rychlého protiútoku.
20:40
Do druhé části domácí nastoupili rozhodně aktivněji - snad jim to vydrží déle, než v úvodu třetiny první. Oba týmy produkuji od úvodního střídání velice rychlou a aktivní hru, již jsme viděli po velké šanci na obou stranách.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Ukončení 1. části.
19:59
Skončila nám úvodní část a Sršni mohou být rádi, že jdou do šaten pouze s jednogólovým mankem. Poměr střel na bránu po 1. třetině je 4:10.
19:00
Probíhá poslední minuta 1. třetiny.
18:00
Chtěl bych říct, že se domácí probouzejí, ale vlastně to nejsou ani šance, spíše takové propagační střely z dálky, které jsou většinou stejně zblokované.
15:20
Na hřišti je prakticky jen jeden tým - hosté. Velmi jistě kombinují, protihráče do svojí obrany pouštějí opravdu těžko. Přemýšlím, zda měl Chyna v této třetině vůbec nějaký zákrok. S takovou hrou dnes domácí určitě neuspějí, už aby byla přestávka.
11:30
Tak už to klidně mohlo být o dvě branky - domácího Ciompu zachránila tyčka a břevno během pár sekund.
10:20
Pokud však naskočí na palubovku první lajna domácích (Kittel, Velech, Kittel), pak mají českolipští v obraně problémy.
08:50
Hra je velice akční a plná šancí z obou stran.
08:10
Rožnované znovu přikládají pod kotel, ovšem jejich útoky jsou spíše sporadické, většinu času má míček na svých hokejkách Česká Lípa.
06:40
Domácí si po dobrém úvodu a naopak do této chvíle hluché pasáži z jejich strany tvoří první malé šance, které ovšem končí na obraně hostů a Chyna se v českolipské svatyni nudí.
04:20
Branku družstva FBC PULLO TRADE Česká Lípa vstřelil Daniel Kněžour, asistoval Jaromír Ekl (0:1).
04:20
Tak teď se musí Roman Ciompa v brance Sršňů červenat. Pokryl střelu z úhlu od soupeřova hráče, ale k překvapení všech na hale si míček sám neúmyslně háže za svá záda. Opravdu smolný moment, který snad jeho výkon nepoznamená do dalšího průběhu utkání.
03:40
Hosté jsou rozhodně lepší, než v samotném úvodu a začínají na obranu domácích vyvíjet tlak. Ti prozatím kvalitně brání a hosty nepouštějí do brankových příležitostí.
02:10
Rožnov včas odehrává míčky na svých hokejkách a tím Českou Lípu nepouští do soubojů. Vstřelit nějakou branku, tak vše jde podle představ.
01:07
Začátek dnešního utkání je oproti minulému ze strany Sršňů aktivnější.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Lukáš Svrček a Radim Waliczko.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů FBC PULLO TRADE Česká Lípa: brankář: Lukáš Chyna; hráči v poli: Daniel Kněžour, Jaromír Ekl, Jan Bureš, Drahoslav Pastor, Dominik Jansa
00:00
Line-up domácích 1. FBK Rožnov p/R: brankář: Roman Ciompa; hráči v poli: Pavel Barabáš, Daniel Slovák, Petr Kittel, Vladislav Kittel, Petr Velech
Zapisovatel online:
Vojtěch Žanta
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Lukáš Svrček a Radim Waliczko
Hala:
SH SŠIEŘ Rožnov p/R
Počet diváků:
82
Střely:
21:24
Začátek utkání:
19:30
Konec utkání:
21:30
Hráč utkání domácí:
Jan Doležel
Hráč utkání hostů:
Jiří Vlček
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Jaromír Ekl (FBC PULLO TRADE Česká Lípa)
3 (1 + 2)
2.
Vladislav Kittel (1. FBK Rožnov p/R)
2 (2 + 0)
3.
Daniel Kněžour (FBC PULLO TRADE Česká Lípa)
2 (1 + 1)
4.
Jiří Vlček (FBC PULLO TRADE Česká Lípa)
1 (1 + 0)
5.
Lukáš Kratochvíl (1. FBK Rožnov p/R)
1 (1 + 0)
6.
Pavel Barabáš (1. FBK Rožnov p/R)
1 (1 + 0)
7.
Petr Kittel (1. FBK Rožnov p/R)
1 (1 + 0)
8.
Radek Matějíček (FBC PULLO TRADE Česká Lípa)
1 (1 + 0)
9.
Denis Zimmer (1. FBK Rožnov p/R)
1 (0 + 1)
10.
Jakub Karel (FBC PULLO TRADE Česká Lípa)
1 (0 + 1)
11.
Jan Doležel (1. FBK Rožnov p/R)
1 (0 + 1)
12.
Petr Krhut (1. FBK Rožnov p/R)
1 (0 + 1)
13.
Petr Velech (1. FBK Rožnov p/R)
1 (0 + 1)