ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XM3-A114
Soutěž:
Národní liga
Kolo:
19. kolo
Zahájení:
11.02.18 20:00
Panthers Praha
4
:
TJ Sokol Mukařov
3p
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
1:1
0:1
2:1
1:0
Panthers Praha
TJ Sokol Mukařov
Panthers Praha
branky (asistence): 13:41 Jiří Krůšek (Pavel Daněk), 43:47 Zbyněk Tomiška (David Kolář), 58:27 David Kolář (Zbyněk Tomiška), 64:02 Patrik Míka (Lukáš Pokorný)
TJ Sokol Mukařov
branky (asistence): 08:20 Šimon Otto (Jan Pudich), 37:29 Karel Svatoš, 48:40 Walter Schubert
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
Panthers Praha - TJ Sokol Mukařov  4:3p
branky:
14. Jiří Krůšek, 44. Zbyněk Tomiška, 59. David Kolář, 65. Patrik Míka - 9. Šimon Otto, 38. Karel Svatoš, 49. Walter Schubert; rozhodčí: Jiří Jelínek - Josef Libecajt; vyloučení: 1:2; využití: 0:0; diváků: 53; zásahy brankářů: Rastislav Mazák 30 - Karel Mrkos 27; po třetinách: 1:1, 0:1, 2:1, 1:0;
65:00
Vyjádření trenéra hostů: (Marek Chlumský): Diváci mohli vidět utkání plné šancí, ale s nízkou efektivitou na obou stranách. Na obdobná utkání se mohou všichni těšit v play-off, kdy každá chyba rozhoduje. Děkujeme soupeřům a těšíme se na příští mače.
65:00
Vyjádření asistenta domácích (Štěpán Weber): Klasický zápas s Traverzou, pokud jsme měli převahu, tak jsme si s ní nevěděli rady a hráli jsme příliš složitě a překombinovávali jsme a nebyli schopni dát normální gól, což ale naštěstí platilo i pro soupeře, který může také litovat mnoha nevyužitých gólovek. Rozhodla tentokrát naše vzorná disciplína, za což jsme rádi a remíza je pro oba týmy zasloužená a něco mi říká, že se ještě uvidíme :-)
65:00
Střely na branku v prodloužení: Panthers 5 - Mukařov 1
64:02
Ukončení prodloužení.
64:02
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Patrik Míka, asistoval Lukáš Pokorný (4:3).
64:02
Je rozhodnuto! Patrik Míka si počíhal na správný okamžik a backhandovou střelou do šibenice přisuzuje druhý bod Panterům!
63:54
Vaculík si koleduje. Nadávky rozhodčímu a poprskání jeho ciferníku se netolerují ani v elévech, natož v Národní lize.
63:26
Kompletní celní prohlídku přichystal Pudilovi Ptáčník, po jehož připraveném rameni odlétl hostující útočník jako kus papíru.
62:50
Konečně klidnější pasáž hry, Panteři se snaží založit rozumnou kombinaci zpoza vlastní brány, nijak extra na to ale nespěchají.
62:14
Pokorný v úniku nastřeluje jen masku dnes neuvěřitelného Mrkose!
61:41
Hráči se honí po ploše jako liška se zajícem na paloučku za statkem. Z textu předchozího jest patrné, že liškou jsou domácí, kteří pálí jednu šanci za druhou.
61:14
Krůšek si nejprve slovně odstavil beka, následně z otočky opět napálil jen Mrkose, který tentokrát vyráží maskou mimo!
60:08
Neskutečný Mrkos vyrazil nohou u břevna Kolářovu střelu do prázdné branky!
60:00
Zahájení prodloužení.
60:00
Střely na branku ve 3. třetině: Panthers 7 - Mukařov 12
60:00
Ukončení 3. části.
59:42
Timeout TJ Sokol Mukařov
59:36
Výtečný Mazák v poslední chvíli zabránil střele do prázdné brány, to jsou nervy přátelé!
59:07
Po další tutovce Koláře se z lavičky hostí šíří nelibé disputace směrem k jednomu ze sudích, které z obavy o mravní výchovu dětí bohužel nemůžeme citovat. Dodáme snad jen, že to bylo fakt sprosté.
58:27
Branku družstva Panthers Praha vstřelil David Kolář, asistoval Zbyněk Tomiška (3:3).
58:27
Rychlé kombinace dnes slaví úspěch a i Panteři přidávají třetí gól! Tomiška po sérii rychlých výměn naservíroval výstavní kotouč Davidu Kolářovi, který prázdnou klecí nepohrdl a srovnává na 3:3!
58:11
Hosté jsou v plných a Panteři v šesti!
58:09
Timeout Panthers Praha
57:21
Další rána do citlivých míst, po které ještě Kolář hledal před brankou volného spoluhráče, Panteři teď doslova vaří led!
56:28
Zajímavá standardka domácích, po které Tomeš vyprášil Mrkosovi suspenzor! Panteři jsou v masivním zámku.
56:11
Vyloučen hráč Šimon Otto družstva TJ Sokol Mukařov na 2 minuty za blokování hokejky.
55:26
Traverza velmi pozorně brání a Panthers se nedokáží dostat přes střední pásmo. Navíc sami občas zachybují v obraně, jako nyní, kdy nechali na hranici malého brankoviště opuštěného Chlumského, jenž přestřeluje!
54:21
Panteři se tlačí směrem vpřed, selhávají jim však mířidla. Například nyní Tomiškovi, který z nadějné pozice mířil dobré tři metry nad.
52:39
A znovu famózní Mrkos, který maskou vyrazil luxusní palbu z hole Pokorného. Jestli někomu mohou mukařovští děkovat za to, že je stav takový, jaký je, tak je to právě chlapec z Vinohrad!
51:57
Traverza se i přes vedení a výtečný výkon Mrkose neustále žene do útoku, teď se například v milionprocentní příležitosti objevil Noha. Prázdná brána se však ukázala býti příliš malým cílem, balonek už se toulá v rohu.
50:37
Domácí tak dlouho honili předmět za soupeřovou brankou, až se ke střele z uctivé vzdálenosti dostal Ptáčník. Dorážet následně ještě chtěl Kolář, byl však nedovoleně odstaven důrazným obráncem.
48:40
Branku družstva TJ Sokol Mukařov vstřelil Walter Schubert bez asistence (2:3).
48:40
Po delším úseku, kdy měli míček v moci převážně Panteři, se opět prosazuje Mukařov a odskakují zpět do jednobrankového náskoku. Schubert si tak dlouho probíjel cestu útočným pásmem, až se vymotal před Mazáka, kterého překonává nechytatelným víkem na bližší tyč. Traverza tak splňuje kvótu jedné branky na třetinu.
46:35
Kašpar si klestil cestu útočným pásmem, když už se ale dostal z hustého roští na mýtinku, odkud by se dalo střílet, tak mu balonek po mechu sjel mimo čepel.
45:31
Hemžení mukařovských hokejek a těl bylo nyní před Mazákem převeliké. Skoro se až zdálo, že se jejich počet s každou další vteřinou násobí. Ani jedna z končetin či holí však nedokázala za ležícího hocha v masce dopravit neposednou mičudu.
44:54
Napadající Noha byl aktivní až přespříliš a byť se mu to vůbec nelíbí, je vykázán ze souboje. Ještě před ním navíc Kolář tvrdým backhandem málem překvapil Mrkose, stav však zůstává smírný.
43:47
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Zbyněk Tomiška, asistoval David Kolář (2:2).
43:47
Na Stodole jest srovnáno. Pokorný dlouho nevěděl co s balonkem, nakonec se rozhodl nádhernou přihrávkou přes šíři hřiště oslovit Koláře, který nabídl ještě lepším pasem plastový nesmysl před úplně prázdnou branku nabíhajícímu Zbyňku Tomiškovi. Dřevák měsíce listopadu se tentokrát nemýlil a doklepává za bezmocného Mrkose!
42:51
Domácí fanoušci tleskají dalšímu splendidnímu zákroku Mazáka a dožadují se u DJe zahrání slovenské hymny po každém jeho dotyku s balonkem.
42:27
Daňkův dělobuch měl takový ráz, že při souboji o něj upadl jeden z beků Traverzy na mantinely, které se následně složily jako domino.
41:26
Gólmani zatím neochvějně vládnou dnešnímu mači, jak Mazák, tak Mrkos brání svůj perimetr na výbornou a dohání soupeřovo útočníky k nepříčetnosti.
40:24
Vaculík je zatím nekorunovaným králem krajů jednotlivých třetin. Orámoval začátek i konec té minulé, i ve třetí části se pak v jejím úvodu dostal ke střele ze střední vzdálenosti, kterou Mazák vyrazil do bezpečí.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Střely na branku ve 2. třetině: Panthers 8 - Mukařov 10
40:00
Ukončení 2. části.
39:52
Na závěr třetiny se za Mazákem děly prapodivné věci. Po nedorozumění v obraně se ke střele dostal Vaculík a rána to byla vskutku famózní, od břevna se odrazila na brankovou čáru a zpět do břevna, odkud se odráží pryč z branky!
38:33
Domácí fanoušci se zatím netváří příliš nadšeně. Řada z nich dorazila v dobré víře a naději v opakování včerejšího bláznivého výsledku a po zatím třech brankách za 39 minut nervózně žmoulá své vstupenky.
37:29
Branku družstva TJ Sokol Mukařov vstřelil Karel Svatoš bez asistence (1:2).
37:29
Mírný chaos před Mazákem chtěl vyřešit nikoliv zachycením, ale rovnou vyhozením Janoušek, našel však jen hokejku volného Svatoše, který reflexivně zasouvá předmět za Mazáka a posílá Traverzu zpět do vedení.
37:03
Společně s návratem Káška na palubovku se výstavní ránou ukázal Daněk, kterého však ještě výstavněji tygřím skokem vychytal Mrkos!
36:12
Dlouho to bylo bez nápadu, až si z ničeho nic naběhl na střed volný Daněk, který trefuje Mrkosův beton!
35:03
Vyloučen hráč Lukáš Kášek družstva TJ Sokol Mukařov na 2 minuty za nedovolené vrážení.
34:42
Oči pozorného obecenstva teď létají ze strany na stranu jako při tenisové výměně, jediné větší pozdvižení ale přinesla až úplně poslední akce před odpálením míčku mimo. Kýbl to totiž měl na ránu z první, při pokusu o její provedení ale zakopl o čáru a ušetřil paní uklízečce trochu práce s vytíráním.
32:52
Panterská napadající mašinerie děla Traverze nemalé problémy. Teď se prakticky až za soupeřovu klec vydali Tomeš s Krůškem, kteří obtěžovali obránce tak dlouho, až byli nuceni zahodit balon.
31:56
Ihned po rozehrání zkusil své štěstí Pokorný, který střelou typu země-země málem nachytal Mrkose na švestkách, hostující gólman se však nenechal zahanbit a volné místečko u bližší tyče ucpal včas.
30:51
A znovu v akci člen all-star týmu košické kvalifikace. Tentokrát měl o poznání těžší úlohu, které se však také zhostil s láskou a noblesou. Nohova rána neomylně mířila do pravého víka, maskovaný fantom domácích však vytáhl parádní zákrok vyrážečkou!
29:30
Bryskní zákrok rukama Rasti Mazáka zkusil rychle dorazit Kalát, ani přes hezké zpracování ale neuspěl. Na druhé straně lišáckou zadovkou našel Kolář Pokorného, který těsně míjí levou šibenici.
28:31
Ptáčník nádhernou ranou z půlky sice Mrkose překonal, brankovou konstrukci už však zlomit nedokázal, halou se nese cinkavý zvuk poté, co domácí osmaosmdesátka trefila břevno!
26:55
Janoušek se teď zlobí na svého kamaráda Polcara. Ten místo přihrávky do víceméně stoprocentní pozice raději volil střelu, kterou sice zkusil dorazit Hradec, úspěšný však nebyl ani on.
26:36
Domácí hrají v plném počtu.
25:53
Ano, Traverza je na balonku. Většinu přesilovky ale zatím strávila nalepená na mantinelu, odkud, jak je známo, se branka ohrožuje relativně těžko.
25:21
Hradec s Polcarem nyní řádně zatopili pod kotlem chybujícímu Pudichovi, který byl od úniku zachráněn až útočným faulem.
24:36
Vyloučen hráč Jiří Ptáčník družstva Panthers Praha na 2 minuty za hrubost.
24:07
Seznáváme, že pokud se dnes někomu vyloženě nedaří, tak je to Tomiška. Ten v první třetině neproměnil dvě tutové šance, nyní mu sjel neposedný kotouč z čepele.
22:21
Lubenský zkusil využít hemžení před Mrkosovo brankou, ani věž v podobě Davida Polcara však nezkazila výhled hostujícího chlapce s betony, který vyráží mimo.
21:30
Schubertova štiplavá Zlatonka Mazáka hodně vystrašila, její trajektorie však byla v poslední chvíli změněna a končí na boční síťce.
20:27
První náznak šance tentokrát por chlapce od Jevanského potoka. Vaculík si to štrádoval po středu tak dlouho, až se rozhodl vystřelit do zhuštěného prostoru, míček se ale rozbil o les nohou a nyní se nechráněn kutálí v rohu.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely na branku v 1. třetině: Panthers 13 - Mukařov 7
20:00
Ukončení 1. části.
19:47
Mírný chaos v obraně vyřešil Pokorný, který se navrátil za nejistého Hudce a uklidňuje situaci, třetina se už jen dohrává.
19:02
Pokud jste si někdy mysleli, že jste nešikovní, tak zaručeně nejste jako Tomáš Sláma. Ten se přes Mazákovo brankoviště rval tak dravě, že se při tom o slovenského reprezentanta ukázkově přerazil, shodil jeho klec a ještě si přitom stihl zlomit hokejku.
18:16
Opět v akci Tomiška, který mohl těžit z výborné práce Pokorného. Ten si rychlým manévrem na středu hřiště namazal hned dva obránce a loptu předložil domácí jednadevadesátce před úplně prázdnou bránu. Druhý jmenovaný nepochopitelně netrefuje.
17:49
Šikovnou uličkou na dobrých pětadvacet metrů zkusil Míka najít Tomišku. Mladičký štírek však neměl hokejku v požadované pozici a míjí!
16:55
Traverza unikala ve třech borcích proti dvěma obráncům. Rychlá kombinace následně skončila u Řeřichy, který z první ověřil životnost Rastislava Mazáka.
15:39
Nejprve Chlumský, poté také Pudich ozkoušeli pozornost omřížovaného hocha v domácí brance. Mazák si ale proti oběma pokusům počínal jistě, to i přesto, že se proti druhému jmenovanému musel natáhnout na podlahu jak široký, tak dlouhý.
14:15
Hra se trošičku uklidnila. Ale opravdu jen trošičku, neb hlavním důvodem změny jejího obrazu je nepřesnost při zpracování, která nyní oba celky provází jako deprese - ne a ne je opustit.
13:41
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Jiří Krůšek, asistoval Pavel Daněk (1:1).
13:41
Spravedlnosti mělo býti učiněno zadost a Panteři mohli při signalizovaném vyloučení útočit v šesti. Toho využil Daněk, který při rychlém protiútoku zavezl mičudu za Mrkose, odkud prudkou nahrávkou našel přesně hokejku Jirky Krůška, který bleskovým příklepem srovnává.
12:38
Jednoho z pronikajících Panterů těsně před zakončením narval loktem do zad Kašpar, vylučovat se k nevoli diváctva zatím nebude.
11:39
Po dlouhé době je Traverza na balonku déle, než tři a půl vteřiny. Schubert s Káškem však žádnou velkou kulišárnu nevymysleli, několikanásobný neúspěšný průnik do útočného pásma tak vyústil jen v ránu z dálky, kterou Mazák s přehledem vykryl.
10:16
Zdá se, že inkasovaná branka Pantery příliš nezasáhla. I nadále svého soka mačkají jako pomeranč do limonády, teď to ze standardky krásně zkusil Pokorný, proti jeho prudkému granátu však Mrkos ladně vytáhl svou mlsnou lapačku!
08:20
Branku družstva TJ Sokol Mukařov vstřelil Šimon Otto, asistoval Jan Pudich (0:1).
08:20
Nedáš, dostaneš. Mazák sice první tečované ráně Pudicha odolal, tu druhou ale vyrazil jen před sebe. Bohužel pro domácí to bylo přesně do míst, kam si nabíhal nikým nehlídaný Otto, který z voleje přízemní ranou do poloprázdné klece otevírá skóre.
07:14
A další šance pro Panthers, Lubenský sice mířil od mantinelu přesně, v cestě mu však stál jeden drobný zádrhel. Tím zádrhelem byl Tomiška, který Mrkosovi clonil tak dokonale, že byl sám zasažen.
05:41
Kolářova rána sice zpočátku vypadala jako jedna z těch, za které by se netleskalo ani v místním sklepení při turnaji elévek, natažená noha jednoho z obránců ale míček ztečoval tak dokonale, že jej z prázdné klece musel bryskním zákrokem lapačkou vytáhnout Mrkos!
05:04
Tomiška se po parádním pasu octl za obranou, ze své pozice ale byl tak překvapen, že náhle objevený kus plastového nesmyslu místo do prázdné klece posílá jen do Mrkose.
03:40
Mukařovští začátek mače moc nechytají, volné pole působnosti měl na levé straně Kýbl, který po Kalátovo vzoru nejprve čepelí oprášil zářivky, aby následně zaduněl kuličkou jen o zadní mantinel.
02:28
První šance také na straně sněhobílých hostí. Byl to Kalát, který na vrchní hranici mezikruží napřáhl do úctyhodné výšky, touš ale tak poskakoval, že z toho nakonec byla nepříliš výrazná střela, jejíž trajektorii Mazák s poklidem zkontroloval.
01:27
Traverza stále nedostala kuličku pod svou moc. Teď byl pro změnu faulován Lubenský, který zkusil rychle vypálit a překvapit tak Mrkose, bránící Noha ale jeho projektil zblokoval za mantinel.
00:25
Panteři oproti včerejšku zvolili namísto líbivé bílé červenou barvu svých trikotů, v nichž zkraje utkání mají o něco více ze hry. Jejich kombinace skončila u Hudce, který však napálil jen prvního hráče před sebou.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Jiří Jelínek a Josef Libecajt.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů TJ Sokol Mukařov : brankář: Karel Mrkos; hráči v poli: Marek Chlumský, Tomáš Sláma, Karel Svatoš, Lukáš Kášek, Tomáš Vaculík
00:00
Line-up domácích Panthers Praha: brankář: Rastislav Mazák; hráči v poli: Lukáš Pokorný, David Kolář, Patrik Míka, Dominik Hudec, Zbyněk Tomiška
Zapisovatel online:
Tomáš Pauček
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Jiří Jelínek a Josef Libecajt
Hala:
STODOLA Aréna Střešovice
Počet diváků:
53
Střely:
30:33
Začátek utkání:
20:00
Konec utkání:
21:56
Hráč utkání domácí:
Lukáš Tomeš
Hráč utkání hostů:
Karel Mrkos
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
David Kolář (Panthers Praha)
2 (1 + 1)
2.
Zbyněk Tomiška (Panthers Praha)
2 (1 + 1)
3.
Jiří Krůšek (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
4.
Karel Svatoš (TJ Sokol Mukařov )
1 (1 + 0)
5.
Patrik Míka (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
6.
Šimon Otto (TJ Sokol Mukařov )
1 (1 + 0)
7.
Walter Schubert (TJ Sokol Mukařov )
1 (1 + 0)
8.
Jan Pudich (TJ Sokol Mukařov )
1 (0 + 1)
9.
Lukáš Pokorný (Panthers Praha)
1 (0 + 1)
10.
Pavel Daněk (Panthers Praha)
1 (0 + 1)