ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XM3-A140
Soutěž:
Národní liga
Kolo:
2. kolo
Zahájení:
04.03.18 11:00
Panthers Praha
5
:
TJ Sokol Mukařov
4pn
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
3:2
1:0
0:2
0:0
Panthers Praha
TJ Sokol Mukařov
Panthers Praha
branky (asistence): 03:07 Lukáš Tomeš (David Kolář), 07:53 Jiří Krůšek (Lukáš Pokorný), 14:39 Jaroslav Janoušek (Pavel Daněk), 26:52 Lukáš Tomeš (David Kolář), rozhodující nájezd Pavel Daněk
TJ Sokol Mukařov
branky (asistence): 10:09 Karel Svatoš (Tadeáš Drahorád), 15:34 Karel Svatoš (Tomáš Vaculík), 46:04 Karel Svatoš (Petr Kašpar), 55:21 Šimon Otto (Jakub Noha)
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
Panthers Praha - TJ Sokol Mukařov  5:4pn
branky:
4. Lukáš Tomeš, 8. Jiří Krůšek, 15. Jaroslav Janoušek, 27. Lukáš Tomeš, N Pavel Daněk - 11. Karel Svatoš, 16. Karel Svatoš, 47. Karel Svatoš, 56. Šimon Otto; rozhodčí: Lukáš Čížek - Lukáš Laštovička; vyloučení: 1:2; využití: 1:0; diváků: 73; zásahy brankářů: Rastislav Mazák 36 - Josef Bína 21; po třetinách: 3:2, 1:0, 0:2, 0:0;
 
Ukončeny trestná střílení.
 
Nájezd na branku provedl z družstva TJ Sokol Mukařov hráč Marek Chlumský , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva Panthers Praha hráč Pavel Daněk a vstřelil rozhodující gól (5:4).
 
Nájezd na branku provedl z družstva TJ Sokol Mukařov hráč Šimon Otto , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva Panthers Praha hráč David Kolář , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva TJ Sokol Mukařov hráč Tomáš Vaculík , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva Panthers Praha hráč Jakub Rybka , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva TJ Sokol Mukařov hráč Walter Schubert , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva Panthers Praha hráč Lukáš Pokorný , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva TJ Sokol Mukařov hráč Walter Schubert a vstřelil gól.
 
Nájezd na branku provedl z družstva Panthers Praha hráč Patrik Míka , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva TJ Sokol Mukařov hráč Šimon Otto , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva Panthers Praha hráč Jakub Rybka a vstřelil gól.
 
Nájezd na branku provedl z družstva TJ Sokol Mukařov hráč Tomáš Vaculík , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva Panthers Praha hráč Pavel Daněk , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva TJ Sokol Mukařov hráč Marek Chlumský , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva Panthers Praha hráč David Kolář , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva TJ Sokol Mukařov hráč Petr Kašpar , ale gól nevstřelil.
 
Nájezd na branku provedl z družstva Panthers Praha hráč Lukáš Pokorný , ale gól nevstřelil.
70:00
Zahájení trestná střílení.
70:00
Vyjádření vedoucího domácích (Andrea Nováková): Hodně vyrovnaný zápas, kde se nikdo nechtěl pouštět do zbytečných útočných výletů. Tav 4?4 po základní části spravedlivý, hodně nás podržel Rasťo, díky kterému jsme zvládli i nájezdy. Děkujeme skvělým divákům a těšíme se na příště.
70:00
Střely na branku v prodloužení: Panthers 3 - Mukařov 4
70:00
Vyjádření trenéra hostí (Marek Chlumský): Opět vyrovnané utkání, bohaté na mnoho šancí a pohledných akcí. Díky lepší nájezdové sérii je stav 1:1 na zápasy. Děkujeme divákům a těšíme se na příští utkání.
70:00
Ukončení prodloužení.
69:04
Neschopnost běžet rovně stála Otta rovnováhu a nedobrovolnou návštěvu domácí střídačky. Z té hostující se ozývají nesmělé návrhy na vyloučení mantinelu.
67:14
Tomeš uspěl i proti přesile tří hráčů a na modré čáře hledal Ptáčníka. Tomu to trvalo příliš dlouho a z následné střely nebylo nic, co by stálo za zmínku.
66:30
Daněk z mezikruží mířil dobře, do dráhy se ale na poslední chvíli postavil Schubert, jenž balonek vyráží ze šibenice pryč.
65:44
Chlumský zbořil Ptáčníka, což samo o sobě vzbuzuje údiv, hostující jednapadesátka se navíc ještě divé poté, co byl míček dle platných zákonů přisouzen domácím.
64:13
Lehce bláznivé tempo dlouho nevydrželo, znovu tu máme mistrovství světa v držení míčku.
62:24
mazák nejprve dalším senzačním zákrokem vychytal Pudicha, na druhé straně měl pak Bína co dělat, aby si poradil se skákavým pokusem Daňka!
61:13
Famózní Mazák létal po svém brankovišti jako plastový sáček ve větru, přesto snad natřikrát zabránil dorážce do úplně prázdné brány! Bohužel při tom pravděpodobně dostal křeč do noh a musí být ošetřen.
60:00
Zahájení prodloužení.
60:00
Střely na branku ve 3. třetině: Panthers 4 - Mukařov 9
60:00
Ukončení 3. části.
59:59
Ester Ledecká je výborná lyžařka a skvělá snowboardistka, Karel Svatoš umí dát gól, ale v pravidlech má co dohánět. Snad tři vteřiny po odpískání vystřelil na Mazáka a nebýt rychlého zásahu sudích, Kolář by mu pravděpodobně udělal z obličeje omalovánky. Jasné vyloučení, bohužel bez trestu.
59:18
Ten se mu povedl o poznání lépe, bohužel byl při něm do jasných kleští vzat Pokorný, jenž na střídačku belhá jen s obtížemi. Kolář se hodně čílí, nutno říci že zcela oprávněně.
58:51
Nejistá Ptáčníkova rozehrávka mohla stát domácí zápas, naštěstí to Jirka zvládl a má druhý pokus.
57:47
Zápas se blíží ke své třetí třetině a stále nemáme vítěze. Mírně aktivnější je v posledních chvílích Mukařov, nedokáže se ovšem dostat do pozic střeleckých.
56:09
Řeřicha spíše jen z nouze nahodil kotouč z půlky hřiště, ten se nakonec ve zhuštěném prostoru celkem dobře schoval a nakonec vyplaval těsně nad domácí brankou. Tep v ochozech dosahuje závratných hodnot.
55:21
Branku družstva TJ Sokol Mukařov vstřelil Šimon Otto, asistoval Jakub Noha (4:4).
55:21
Po Ptáčníkově sekání měl Mukařov možnost standardky. Ta dlouho vypadala mizerně, stejně tak Nohova přihrávka na Otta, ten ale v pádu dokázal podebrat míček tak dobře, že nám neznámou cestou doputoval až za Mazáka. Na Stodole jest srovnáno.
53:32
Daněk dlouho váhal, zda to zkusit. Nakonec to zkusil, mířit ostrý granát do jiné části branky, o gólu by nebylo pochyb, při současné křivce ale Bína neměl problém předmět doličný udržet na prsou.
52:57
Timeout TJ Sokol Mukařov
52:06
Pokud bychom počítali, kolikrát už to Tomeš zkusil z otočky, nestačily by nám všem u stolku prsty. Poznamenáno budiž, že jsme tu ve čtyřech lidech a Likis má dnes střeleckou.
51:39
Drahorád tentokrát nikoliv v přátelské, ale v palebné pozici. Míček změtí hokejek propadl až hostujícímu číslu 5, jenž příklepem míjí klec o dobrý metr.
49:59
Tuším že to byl Vaculík, kdo mířil do vzdálenější šibenice, to by ale v domácí kleci nesměl být Mazák, jenž mlsně natáhl lapačku a splendidním zákrokem sráží štípavý pokus pryč!
48:43
Opět máme tu čest spatřit, jak vypadá postupné dobývání útočného pásma. Mukařovští se jako v zákopové válce posouvali doslova o centimetry směrem vpřed, do zakončení se však díky neschopnosti přesně si nahrát nedostali.
47:10
Na led se poprvé v zápase podíval také Hradec a hned u mantinelu inkasoval tvrdý hit. Následná standardní situace Traverzy skončila jen na nataženém lýtku Patrika Míky.
46:04
Branku družstva TJ Sokol Mukařov vstřelil Karel Svatoš, asistoval Petr Kašpar (4:3).
46:04
Svatoš se do toho potřetí v zápase opřel kousek za půlkou a potřetí slaví gól. Rozdíl je tedy opět jen jednobrankový a pořadatelská služba musí uklidit jednu zbloudilou kšiltovku, která na hřiště přilétla z rozjařeného hostujícího kotle.
44:59
Drahorád to s tím přátelstvím vůči Kolářovi trochu přehnal. Objal ho ve chvíli, kdy přijímal balon, a následně ho držel i po jeho zpracování, ztrátě, zapískání a pádu domácího kapitána na zem. Láska zkrátka nezná hranic.
44:07
Skoro bychom zapomněli zmínit výbornou kulisu, která dnes na Stodole panuje. Oba čtvrtfináloví účastníci dovezli i své fanoušky, kterých se při nedělním dopoledni ve Střešovicích sešlo 73, děkujeme.
42:30
Je hodně znát, že jde o zápas play-off. Po ztrátě míčku nenásleduje tradiční honěná směrem vpřed, nýbrž obě obrany raději volí pozvolný přechod do útoku s klidně minutovou rozehrávkou. Tempo zápasu tím sice trpí, alespoň však můžeme obdivovat bravurní připravenost obou obran.
41:41
První pokud neúspěšný i na druhé straně, s Tomešovou ránou se však Bína zaobírat nemusel. Letěla totiž mimo.
40:29
Vaculík dostal nabito mezi kruhy, jeho rána ale minula cíle.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Střely na branku ve 2. třetině: Panthers 5 - Mukařov 10
40:00
Ukončení 2. části.
39:02
A poslední je i další věc. Druhá třetina se zvolna dostává ke svému konci, do sirény nám zbývá jediná minuta a Panthers drží balonek bez snahy o průnik.
38:33
Další ostrý zákrok Vaculíka, po kterém si v házenkářské brance ustlal Kolář, už se u rozhodčích přestává setkávat s pochopení. Pokud jsme slyšeli správně, bylo vyřčeno poslední varování.
37:50
Rychlá a pohledná kombinace dnes rudě oděných domácích borců bohužel končí v tu nejnevhodnější chvíli. Kdyby Kalous netrefil nataženou nohu, balonek by docupital až k úplně volnému Míkovi!
36:25
Otto sice rozvlnil síťku, nicméně to bylo jen z její vnější strany. Přesto tím pořádně vystrašil domácí příznivce.
35:53
Oba týmy jsou kompletní.
34:50
Tomeš je ve druhé třetině hodně vidět, teď uháněl po pravé straně, kde měl hodně prostoru, jeho rána ale mířila jen do ramene připraveného Bíny.
33:53
Vyloučen hráč Jiří Ptáčník družstva Panthers Praha na 2 minuty za hrubost.
33:53
Vyloučen hráč Karel Svatoš družstva TJ Sokol Mukařov na 2 minuty za hrubost.
33:53
Po zbytečném zákroku Svatoše se do proviněného pustil Svatoš, oba kohouti si své dojmy mohou sdělit na sedadlech pro hříšníky. Hraje se 4 na 4.
32:31
Mazák výstavním výhozem nalezl Tomeše, který to tam cáknul z úhlu backhandem. A mnoho nechybělo, vrtící se míček prosvištěl tak deset čísel od pravé šibenice, to mohl být gól do Zlaté helmy!
30:53
Poslední chvilky jednoznačně patří domácím. Ti vaří pod obránci Traverzy led, Pokorného průnik zastavila tyčka, dorážejícího Koláře pak musel nedovoleným zákrokem eliminovat Vaculík. Tady už by se dalo spekulovati i o trestu.
29:33
A znovu Tomeš, který do toho prásknul po rotaci o 360 stupňů. Tentokrát ale nebyla dosažena potřebná výška, Bína letící touš vykopl betonem.
28:54
Podobný fígl jako Tomeš zkusil i Daněk, provedení ovšem nebylo tak precizní a byť se kulatý kus plastu téměř otřel o tyčku, tak Bína zasahovat nemusel.
26:52
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Lukáš Tomeš, asistoval David Kolář (4:2).
26:52
Nyní ale lehce zaplněná Stodola používá jiné části těla, konkrétně to jsou ruce, kterými je zběsile pumpováno ve vzduchu. Příčina výbuchu nadšení budiž hledána v Lukáši Tomešovi, jenž sice vyběhl ze střelecké pozice, následně ale započal svou legendární otočku. A kdo zná Likise stejně jako my, tak ví, že podobná situace nemůže skončit jinak, než ranou pod břevno. Nejinak je tomu i tentokrát a skóre je tedy upraveno na stav 4:2.
25:47
Poslední minutku a půl je to z obou stran takové neurovnané a nestálé. Krky přihlížejícího diváctva se sice div nevykroutí, je to ale spíš proto, že nevěřícně vrtí hlavou nad zbytečnými ztrátami hracího předmětu.
25:13
Po souboji s Podhráským zůstává na zemi ležet Kolář. Za pomoci zručné zdravotnice, paní Ježkové, se však zvedá a za potlesku publika belhá na střídačku.
24:17
Po delší době si sáhl na děrovaný nesmysl i slovenský reprezentant v domácí brance. Nohovu dorážku, při které stál dotyčný zády k jeho svatyni, bez větších obtíží kryje svým klínem.
22:59
Pokud první část patřila herně spíše Traverze, začátek té druhé jednoznačně patří Panthers. Ti jsou nastěhování v útočném pásmu a ven je nedostane ani nerudná paní Jechová.
22:08
Ptáčník se nerozpakoval a narval to tam z půlky hřiště. No, nechybělo mnoho, a mohla z toho být překvapivá branka, Bína totiž letící loptu vyrážel až na poslední chvíli svou maskou.
20:40
Hned zkraje druhého dějství se začíná přiostřovat, nejprve byl atakován Kolář, chvíli po něm po tvrdém souboji přiletěl na mantinel hlavou napřed Kalous. Píšťalka pana arbitra zůstává tichá.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely na branku v 1. třetině: Panthers 10 - Mukařov 17
20:00
Ukončení 1. části.
19:04
A další nabídka na dorážku, kterou nevyužil tentokrát Kalát. Domácí chtějí uvařit něco v útoku, v rozhodujících chvílích jim ale dojdou suroviny a místo chutné polévky z toho je převařená voda.
17:48
Hosté jsou obecně nebezpeční zejména v dorážení povolných balonků. Mazák s pomocí své obrany zatím dokázal vše pokrýt, pokud však Panteři chtějí myslet na úspěch, musí si v těchto situacích dávat velký pozor.
16:28
Mazák se nyní vyválel na zemi, nutno však podotknout, že si počínal precizně. Nejprve vytěsnil Nohův projektil od mantinelu, následnou dvojitou dorážku do prázdné klece navíc dvakrát bravurně čapnul hrudí.
15:34
Branku družstva TJ Sokol Mukařov vstřelil Karel Svatoš, asistoval Tomáš Vaculík (3:2).
15:34
Jenže stačila chvilka nepozornosti a znovu je to o jediný gól. Opět to byl Svatoš, jenž si vybruslil mezi kruhy a ranou do šibenice snižuje na 2:3.
14:39
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Jaroslav Janoušek, asistoval Pavel Daněk (3:1).
14:39
Pražané získávají na hokejky větší klid a asi i zaslouženě se znovu ujímají dvoubrankového náskoku. Dlouho jim trvalo, než se přes hradbu hostujících těl dostali na útočnou polovinu, nakonec ale vymysleli velmi pohlednou akci. Při té Kalous nejprve prohodil mičudu do rohu na Daňka, který jej stáhl k tyčce, odkud našel na střed nabíhajícího Jardu Janouška, jenž po zemi k tyčce potřetí překonává Bínu.
13:05
Trochu nesportovně se nyní zachoval Vaculík. Mazák už měl kotouč jednoznačně pod svojí kontrolou, hostující devítka jej přesto ostře atakovala hokejkou. Při následné potyčce se navíc ohnala po ochránci Krůškovi, který si s ním celou situaci chtěl vyříkat.
11:56
Polcar šikovně vystihl směr Drahorádovy krosovky a zkusil do úniku vyslat Kalouse. Ten však neměl rychlost a směr, navíc již jeden podobný sprint v tomto střídání absolvoval, tudíž rozdíl zůstává jednobrankový.
10:09
Branku družstva TJ Sokol Mukařov vstřelil Karel Svatoš, asistoval Tadeáš Drahorád (2:1).
10:09
Přesto nakonec i Mukařovští otevírají svůj gólový účet. Svatoš napřáhl dobré dva metry od modré a na jeho ostrý projektil Mazák dosáhnout nedokázal.
09:48
Podhráský byl lehce přistrčen, i tak ale při dorážce nejspíš nepříjemně sekl Mazáka přes prsty. Při následném úprku na střídačku si přesto neodpustil pár peprných slov k arbitrům utkání, ti zůstávají ledově klidní.
07:53
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Jiří Krůšek, asistoval Lukáš Pokorný (2:0).
07:53
Jakoby má slova četl domácí trenér, který poslal na hřiště údernou letku mladíků. Ti se usadili v pásmu, Pokorný se neukvapil a krásným krosem nejen, že vymazal dva beky, navíc však našel Jirku Krůška, který zavěsil přesně do pravého horního růžku! Bína bez šance.
07:09
Minuta přesilové hry je fuč a domácí se postupným dobýváním zatím dostali nejdál tak metr za půlící čáru.
06:31
Poprvé se ozývají fanoušci Traverzy, jejichž mohutný buben při každém úderu svými decibely rozezní i zvon v nedalekém kostele.
06:04
Vyloučen hráč Marek Chlumský družstva TJ Sokol Mukařov na 2 minuty za nedovolené vrážení.
06:04
Zákrok z kategorie "takhle jsme to dělávali v JZD" nemohl projít Chlumskému, máme tu prvního hříšníka dne.
04:25
Domácí jsou nadále těmi, jenž drží balonek. Přesto byl Tomešův úspěch vlastně jedinou střelou na bránu, Mazák se již stihl zapotit podstatně více.
03:07
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Lukáš Tomeš, asistoval David Kolář (1:0).
03:07
Krásně to vymyslel Kolář, který si jednoruč prohodil Pohráského a dostal se společně s Lukášem Tomešem do úniku dvou proti jednomu. Následně druhého jmenovaného krásnou předávkou našel u levé tyčky, odkud panterský čertík otevírá skóre.
02:36
Tempo vskutku nedosahuje nějakých závratných hodnot, skoro to vypadá, že se oba soupeři zapomněli v teplu své hřejivé postýlce.
01:41
Hostující obránci si tak dlouho předávali touš, až jej neopatrně vyhodili za mantinel. Z následné standardní situace Pokorný křižným pasem opět hledal Koláře, který tváří v tvář odkryté části klece jeho kros příliš podebral a míří nad.
00:31
Pokorný se nechal nalákat na volný střed hřiště, odkud následně zkoušel backhandem prostrčit balonek na unikajícího Koláře. Pokus to byl dobrý, leč špatně provedený a vystihla ho první nastavená hokejka.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů TJ Sokol Mukařov : brankář: Josef Bína; hráči v poli: Tadeáš Drahorád, Tomáš Sláma, Karel Svatoš, Jan Řeřicha, Tomáš Vaculík
00:00
Line-up domácích Panthers Praha: brankář: Rastislav Mazák; hráči v poli: Lukáš Pokorný, David Kolář, Lukáš Tomeš, Jiří Ptáčník, Jakub Rybka
00:00
Krásné mrazivé ráno ze střešovické Stodoly. Čtvrtfinálové série play-off Národní ligy včera roztočily svá ozubená kola a nabídly nám první porce zajímavých zápasů. Mezi jedno z nich bezpochyby patřilo i klání mezi Panthers Praha a Sokolem Mukařov, kde domácí nezvládli třetí třetinu a padli 3:8. Podaří se dnes Panterům srovnat, či Mukařov pojede z hlavního města s dvěma mečboly? Začínáme v 11:00.
Zapisovatel online:
Tomáš Pauček
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička
Hala:
STODOLA Aréna Střešovice
Počet diváků:
73
Střely:
25:40
Začátek utkání:
11:00
Konec utkání:
13:21
Hráč utkání hostů:
Karel Svatoš
Hráč utkání domácí:
Rastislav Mazák
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Karel Svatoš (TJ Sokol Mukařov )
3 (3 + 0)
2.
Lukáš Tomeš (Panthers Praha)
2 (2 + 0)
3.
Pavel Daněk (Panthers Praha)
2 (1 + 1)
4.
David Kolář (Panthers Praha)
2 (0 + 2)
5.
Jaroslav Janoušek (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
6.
Jiří Krůšek (Panthers Praha)
1 (1 + 0)
7.
Šimon Otto (TJ Sokol Mukařov )
1 (1 + 0)
8.
Jakub Noha (TJ Sokol Mukařov )
1 (0 + 1)
9.
Lukáš Pokorný (Panthers Praha)
1 (0 + 1)
10.
Petr Kašpar (TJ Sokol Mukařov )
1 (0 + 1)
11.
Tadeáš Drahorád (TJ Sokol Mukařov )
1 (0 + 1)
12.
Tomáš Vaculík (TJ Sokol Mukařov )
1 (0 + 1)