ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XM3-A001
Soutěž:
Národní liga
Kolo:
1. kolo
Zahájení:
08.09.18 17:00
Panthers Praha
4
:
Florbal TJ Kobylisy
3p
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
1:0
1:0
1:3
1:0
Panthers Praha
Florbal TJ Kobylisy
Panthers Praha
branky (asistence): 17:47 David Kolář, 26:25 David Kolář (Pavel Daněk), 45:11 Pavel Daněk (Radek Šťovíček), 61:28 Radek Šťovíček (David Kolář)
Florbal TJ Kobylisy
branky (asistence): 47:39 Jakub Zíka (Ondřej Kočí), 49:40 Jakub Zíka (Dominik Čejka), 51:00 Ondřej Kočí (Dominik Čejka)
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
Panthers Praha - Florbal TJ Kobylisy 4:3p
branky:
18. David Kolář, 27. David Kolář, 46. Pavel Daněk, 62. Radek Šťovíček - 48. Jakub Zíka, 50. Jakub Zíka, 52. Ondřej Kočí; rozhodčí: Lukáš Grundler - Karel Kotyza; vyloučení: 2:2; využití: 0:0; diváků: 54; zásahy brankářů: Jan Slavata 19 - Marek Paleček 23; po třetinách: 1:0, 1:0, 1:3, 1:0;
65:00
mix.it! nejlepší hráči utkání: Radek Šťovíček - Jakub Zíka
65:00
Vyjádření vedoucího hostí (Ondřej Kočí): Po velice propsaných dvou třetinách, kdy jsme soupeře nechali dělat co chtěl, jsme ve třetí třetině začali alespoň trochu hrát. Nicméně za celý zápas si soupeř výhru zasloužil. Gratuluji soupeři k vítězství.
65:00
Vyjádření trenéra domácích (Lukáš Jenšík): Dobře rozehrané utkání jsme zbytečně ztratili během několika minut. Škoda, že jsme pak nedokázali srovnat ještě v základní hrací době, nicméně dva body bereme. Děkuji soupeři za utkání a fanoušků za podporu.
61:28
Ukončení prodloužení.
61:28
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Radek Šťovíček, asistoval David Kolář (4:3).
61:28
Tak dnešní večer se u Panterů přeci jen bude odehrávat ve veselé tónině! Radek Šťovíček se společně s Kolářem vyřítili do přečíslení dvou proti jednomu, které první jmenovaný správně vyřešil střelou. Ta zapadla Palečkovi trestuhodně do teploměru!
60:31
Po výborné práci Míky v rohu se z úhlu na Palečka vyřítil Krůšek, zkoušejíc to na bližší tyč. Paleček pozorný.
60:00
Zahájení prodloužení.
60:00
Velké drama pokračuje! Panteři prohospodařili tříbrankový náskok a nechali Kobylisy dorovnat téměř ztracený zápas, poslední desetiminutovka se následně proměnila v čistokrevnou hru nahoru-dolů. V té sice opět měli navrch domácí, ani jednu z obrovských příležitostí nicméně využít nedokázal. Prodloužení začne v 18:51.
60:00
Střely na branku ve 3. třetině: Panthers 10 - KObylisy 11
60:00
Vyjádření trenéra domácích: Dobře rozehrané utkání jsme zbytečně ztratili během několika minut. Škoda, že jsme pak nedokázali rozhodnout v základní části. Soupeři děkuji za utkání a fanouškům za podporu.
60:00
Ukončení 3. části.
58:30
Je před námi poslední minutka a půl, na balonku jsou Panteři. Jak tohle dopadne?
57:32
Teď je to doslova shakespearovské drama! Šance střídá šanci, na obou soupeřích je znát obrovská chuť zvrátit skóre ve svůj prospěch, nezaujatý divák se musí tetelit blahem.
56:40
Kolář už dokázal překonat gólmana, brankovou konstrukci však nezlomil! Po nádherném ťukesu zakončeném střelou z mezikruží rezonuje za Palečkem spojnice!
55:28
Rychlá série přihrávek skončila u Šťovíčka, jenž od modré zabušil na Palečkovy betony. Hosté se následně osvobozují vyhozením přes všechny čáry.
55:02
Vyloučen hráč Ondřej Kočí družstva Florbal TJ Kobylisy na 2 minuty za nedovolené vrážení.
55:02
Tohle bylo od Kočího hodně zbytečné a je vcelku s podivem, že se hostující útočník ještě diví. Zcela zbytečně atakoval tuším Daňka krosčekem do zad při střele, tohle mohlo klidně skončit nehezkým zraněním.
53:24
Jirka Ptáčník se dostal k první pořádné střele z dálky a hostivickou arénou rezonuje bouřlivý potlesk. Rána to totiž byla vskutku utěšená a hlavně extrémně tvrdá, Paleček jí dokázal pouze vytěsnit mimo a ve snaze zchladit si popálené prsty na ně zuřivě fouká skrz masku.
52:20
A další obrovská šance domácích! Tomeš se nekrytý dostal k dorážce z hrany velkého brankoviště, v tutové příležitosti však přestřelil! Nutno poznamenati, že pozici měl značně ztíženou faktem, že na zakončení měl zlomek sekundy a balonek poskakoval jako střelený zajíc.
51:39
Na straně druhé zkoušeli odpovědět Daněk s Hudcem. Hledištěm to jen zahučelo poté, co oba špílmachři provětrali prostor těsně nad břevnem. Stav tedy zůstává neměnný.
51:00
Branku družstva Florbal TJ Kobylisy vstřelil Ondřej Kočí, asistoval Dominik Čejka (3:3).
51:00
Dvouminutovka hrůzy pokračuje. Slavata sice ještě reklamuje postavení v brankovišti a seknutí přes prsty, ani to však nic nemění na tom, že Kočí z dorážky po nenápadné akci srovnává stav utkání na 3:3.
50:25
Šťovíčka je dnes doslova plné hřiště. Nejprve utaženou ranou o milimetry minul vzdálenější tyč, následně podobnou pozici naservíroval Kolářovi, který taktéž neuspěl.
49:40
Branku družstva Florbal TJ Kobylisy vstřelil Jakub Zíka, asistoval Dominik Čejka (3:2).
49:40
No vida, a je tu drama. Panteří obrana usnula na vážkách a nechala jednak soupeře zakončit, druhak pak Zíku dorazit. Druhý zásah už byl smrtelný a Kobylisy tak snižují na rozdíl jediného gólu.
48:55
Velké chvíle na obou stranách. Nejprve pohrdl úplně prázdnou klecí Paldus, který trefil jen Slavatovo nohy, na polovině opačné se pak řítil do úniku Šťovíček, jenž si ovšem příliš předhodil balon a těsně před zakončením mu jej uzmul Paleček.
47:39
Branku družstva Florbal TJ Kobylisy vstřelil Jakub Zíka, asistoval Ondřej Kočí (3:1).
47:39
Sotva byl dopsán předchozí příspěvek, tak hosté snižují. Panteří obrana si nerozebrala odpískaný přímák včas a ke střele se dostal Zíka, který vymetá vzdálenější víko. 3:1 z pohledu bíle oděných.
47:08
Kobylisům začíná docházet čas a zdá se, že si toho jsou velmi dobře vědomi. Domácí jsou však v laufu a zatím si vědí rady se všemi útočnými výpady svých soků. Až by se dalo říct, že je to z hostující strany bezzubé.
45:11
Branku družstva Panthers Praha vstřelil Pavel Daněk, asistoval Radek Šťovíček (3:0).
45:11
Tohle vypadá s partou spoluhráčů z Kobylis nedobře, zatímco Panteři se mohou už potřetí v utkání radovat ze vstřelené branky! Šťovíček rozehrál standardní situaci na úplně volného Pavla Daňka, který z mezikruží zamířil mezi betony přesouvajícího se Palečka!
43:54
Výtečný Slavata! Velký fanoušek Manchesteru United si bryskním zákrokem rukou zakryl obávanou bližší tyč, ke které nasměroval svůj pokus agilní Panenka!
43:07
Rolba načechrala ledový rink na třetí periodu vskutku znamenitě - to může potvrdit Čejka, který v jednu chvíli běžel, v té další už však dresem vytíral podlahu poté, co mu na středu podjely brusle.
42:18
Panteři opět začínají utahovat šroubky. Zatím se se svým nátlakem pohybují pár metrů za půlící čárou, s každým dalším střídáním však vysouvají napadání o pár krůčků dál. Že by si s tím Kobylisy věděly rady, to se vskutku říci nedá.
40:59
Začátek třetí periody jest zatím hodně neurovnaným. Až teď, po dobré minutě, dostal jeden ze soupeřů balonek pod takovou kontrolu, aby s ním mohl chvíli hlídkovat a vymýšlet další postup.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Panteři ve druhé třetině hodně přidali a na hřišti to bylo znát, zmátoří se ještě Kobylisy a prosadí se přes výborně chytajícího Slavatu? Začínáme cca v 18:15.
40:00
Střely na branku ve 2. třetině: Panthers 7 - Kobylisy 5
40:00
Ukončení 2. části.
39:58
Málem má slova popřeli Daněk s Ptáčníkem, po jejichž kombinaci mířil novopečený kapitán Panthers mimo. Škoda, to by býval byl ten pověstný gól do šatny, který například české fotbalové reprezentanty ještě nějakou dobu bude budit ze sna.
39:30
Opět je tu ta část hry, kdy se toho sice hodně děje v zóně nikoho, s ohrožením branky už to však tak slavné není. Zdá se, že se druhé branky v jedné třetině už nedočkáme.
38:48
Tomešova letka sice zavřela soupeře v rohu, nicméně to zároveň bylo jediné místo, kde se v uplynulé půlminutě pohyboval balonek, nespokojený kouč domácích tak druhou formaci stahuje z placu.
37:29
Vznikající protiútok Kobylis na poslední chvíli uhasil Míka, který si podle gestikulace Kočího počínal nedovoleně. Jeho intervence a užití rukou při následné argumentaci s rozhodčím dosahovaly dokonce takových rozměrů, že si pan arbitr musel před jeho mácháním raději chránit brýle.
36:25
Zatímco se domácí snaží o založení konstruktivního útoku, z hostující lavičky se ozývají ostré rány. Hledištěm kolují spekulace jak o zapalování dělobuchů, tak o ničení majetku, na kterém si vybíjí zlost některý z hráčů.
35:23
Opět byla potvrzena má slova. Neužil lacině ztratil jednoduchý balon, který následně Kolář naservíroval do úniku Šťovíčkovi. Nejnovější panterská akvizice tváří v tvář Palečkovi o milimetry neuspěla!
34:13
Hostům zatím způsobují přesilovky víc trápení, než užitku. Když už to vypadá, že bude k vidění střelecký pokus, následuje ztráta a trápení se s protiútokem. K jejich štěstí však v tomto případě minul Krůšek bránu o dobrý půlmetr.
33:32
Vyloučen hráč Patrik Míka družstva Panthers Praha na 2 minuty za hrubost.
33:32
Inu ale, pane doktore... Míka hodně nevybíravým zákrokem, který údajně zahrnoval i loket v obličeji, sestřelil unikajícího Kočího a po právu už odfukuje na trestné lavici.
32:32
Po krátkodobém operování hráčů ve žlutém se do útoku opět dostala druhá domácí letka. Konkrétně to byl Tomeš s Krůškem, jenž ohrozili životnost chytajícího Palečka, leč ten se potřetí zatím překonat nenechal.
31:18
Jestli je něco oku lahodící na dnešním utkání, tak se jedná o souhru Daňka s Kolářem. Tihle dva borci se neustále zásobují jak čekanými, tak i překvapivými přihrávkami a různorodými manévry, skoro to až vypadá, jakoby spolu hráli celičký život!
30:05
Kobylisy na chvíli začaly vařit led u Slavatova brankoviště, vše nakonec skončilo poté, co tuším Kočí dorážel z velmi nebezpečné pozice mimo revír. Na balonku jsou zpět Panteři.
29:30
Začínají se nám množit osekávání a trošku ostřejší zákroky. Zatím se nicméně vše pohybuje v relativních mezích a nevidíme nic, co by odporovalo etice.
27:58
Hosté zkouší odpovědět zvýšenou aktivitou, ta však přes značně koncentrovanější domácí obranu zatím neprochází. Snad jen o té standardce u střídačky by se dalo napsat pár slov, kdyby její řešení skončilo jinde než na Slavaťákovi.
26:25
Branku družstva Panthers Praha vstřelil David Kolář, asistoval Pavel Daněk (2:0).
26:25
Krásná souhra v podání Panterů znamená to, že se hostivické Sportcentrum může radovat z prvního dvougólového střelce pod svou střechou. David Kolář uprchl svému obránci, narazil si v rohu se svým dlouholetý kamarádem Daňkem a nádhernou ranou o tyč poslal sebe i své spoluhráče do dvojnásobného vedení!
25:45
Teď však po vzoru Honzy Slavaty podržel i on svůj tým, když vytasil všechny prsty proti řádně ostré žíni Šťovíčka a srazil ji do rohu.
24:41
Domácí činí průvan před maskovaným mužem Kobylis. Ten si hlavu kroutí, div si jí nevykroutí, jak se snaží sledovat neustále se měnící trajektorii balonku, zatím však i s trochou štěstí odolává.
22:58
Slavata zatím drží akcie Panthers na vysoké hodnotě. Například teď si poradil s hodně nepříjemným projektilem, který letěl těsně nad zemí. Dobrá volba trenéra Jenšíka, přivést nadějného odchovance zpět.
21:46
Panthers zamkli svého soka v jejich třetině, nicméně byla z toho jen jedna pořádná střela, která navíc mířila mimo. Hostující obrana stínuje perfektně.
20:23
Dřevorubecké závody na vrcholku kruhů v domácím obranném pásmu nakonec končí standardní situací, ze které však Kobylisy nevytěžily zhola nic.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely na branku v 1. třetině: Panthers 7 - Kobylisy 6
20:00
Máme za sebou nepříliš atraktivní první periodu, ve kterém hlavní slovo měly defensivy obou soků. Jak Panteři, tak Kobylisy si zahráli přesilovou hru, jednoznačně hůře z této herní disciplíny však odešel hostující celek, který si v ní nechal vstřelit zatím jedinou branku. Druhá část začne přibližně v 17:39.
20:00
Ukončení 1. části.
19:13
Hradec po faulu v rohu našel za brankou opomenutého Tomeše, jenž se rychlým manévrem vlevo zbavil beka a z úhlu mířil směrem k Palečkovi, v té nejméně vhodné chvíli mu však sjel balonek z čepele...
17:48
A provedl jej vskutku znamenitě! Počkal si na Palečkův pohyb, stáhl si balonek na vzdálenější ruku a kličkou ne nepodobnou legendárnímu nájezdu Filipa Forsbergra posílá Pantery do vedení!
17:47
Branku družstva Panthers Praha vstřelil David Kolář z trestného střílení (1:0).
17:47
Uvidíme trestné střílení! Šťovíček byl sestřelen v úniku, nájezd provede bývalý kapitán Kolář!
17:40
Nabito dostal Zíka, jenž netrefil a následně sestřelil Ptáčníka kolenem. Disputace linoucí se z hostující střídačky pak znalcům pravidel přijdou k smíchu.
16:21
Nevíme přesně, co se v rohu odehrálo, nicméně je tu velká příležitost pro hosty, kterým se po faulu Krůška nabízí dvouminutová přesilovka! Jak s ní žlutí naloží?
16:08
Vyloučen hráč Jiří Krůšek družstva Panthers Praha na 2 minuty za hrubost.
14:58
Rychlý kontr celku od konce trasy metra C vedl Panenka s Pavézkou, vše však podobně jako na druhé straně před pár chvilkami skončilo na boční síti. To je velká škoda pro Kobylisy, neb Slavata již ležel na zemi jak široký, tak dlouhý.
13:35
Na druhé straně znovu akci Šťovíček. Od mantinelu na středovém poledníku si proklestil cestu až do zakončení, ve kterém mu však selhala mířidla. Neujala se ani následná dorážka Marhefky, jenž mířil pouze do boční sítě.
12:06
Nicméně teď se zaskvěl Honza Slavata, který, ač cloněn dvěma protivníky, nastavil lapačku a mlsně lapil skrytou střelu Panenky. Bravurní zákrok.
11:27
Sledujeme poměrně hluchou pasáž hry. Domácí přestali hrát a více, než gólové šance, tak vidíme neustálé souboje v území nikoho.
10:18
Martin Mattes, jenž dnes zapisuje první start v mužském Áčku, zatím dělá svému kouči radost. Jeho pohyb neustále zaměstnává soupeřovo obránce i útočníky a občas se zjeví i nějaká ta střela. Zkrátka radost pohledět.
09:07
Šťovíček se jako laňka proháčkoval přes Boučka, který následně zažehnal vznikající požár tím, že do vyslaného projektilu vložil svou čepel a odrazil jí mimo nebezpečnou zónu.
07:48
Po delší době vzrušení také na straně druhé, nicméně Panenka řešil přečíslení tří proti dvěma střelou pouze do pupku připraveného Slavaty.
06:16
Počet hráčů na ledě srovnán, Kobylisy jsou v plných.
06:01
Palček drží Kobylisy nad vodou, perfektním přesunem zlikvidoval pokus kapitána Koláře, jenž se mezi obránci pokusil zakončit zpoza brány!
05:11
Ofenzivní kolotoč domácích skončil hezkou žíní z hokejky Šťovíčka, která po lehké teči minula pravou tyč Palečkovo klece.
04:16
Vyloučen hráč Šimon Paldus družstva Florbal TJ Kobylisy na 2 minuty za sekání.
04:16
První vyloučení pod střechou místního Sportcentra jest lehce kontroverzním, nicméně je třeba uznat, že Míka si počínal zkušeně - místo zakončení si zkrátka a dobře raději došel pro faul.
03:36
Sněhulák v domácí kleci má práci i nadále, teď pro změnu lapil jak Panenkovo pokus, tak i následnou dorážku.
02:34
Hostivické anály právě zapsaly první zákrok gólmana v Národní lize vůbec, postaral se o něj sněhobíle oděný Slavata, jenž včas sklapl betony proti přízemnímu granátu Lubiny.
01:40
Na druhé straně se kolem Palduse zkoušel prosmýknuti Daněk, jehož pokus zblokovalo nastavené rameno prvního jmenovaného.
00:35
První šanci na naleštěném povrchu v Hostivicích měly Kobylisy, Kočí však po standardce trefil pouze střevíc clonícího Tomeše.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Lukáš Grundler a Karel Kotyza.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů Florbal TJ Kobylisy: brankář: Marek Paleček; hráči v poli: Matěj Bouček, Dalibor Michálek, Dominik Čejka, Lukáš Panenka, Ondřej Kočí
00:00
Line-up domácích Panthers Praha: brankář: Jan Slavata; hráči v poli: Jiří Ptáčník, Patrik Míka, Pavel Daněk, David Kolář, Martin Mattes
00:00
Krásný podvečer ze středočeských Hostivic, kde úderem sedmnácté hodiny odstartuje nový ročník Národní ligy mužů! V malém pražském derby zde v prvním kole nové sezony změří síly Panthers Praha a Florbal TJ Kobylisy, povede se Panterům oplatiti svému soku drtivou porážku z posledního vzájemného utkání?
Zapisovatel online:
Pauček
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Lukáš Grundler a Karel Kotyza
Hala:
Sport Centrum Hostivice
Počet diváků:
54
Střely:
27:22
Začátek utkání:
17:00
Konec utkání:
18:55
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
David Kolář (Panthers Praha)
3 (2 + 1)
2.
Jakub Zíka (Florbal TJ Kobylisy)
2 (2 + 0)
3.
Ondřej Kočí (Florbal TJ Kobylisy)
2 (1 + 1)
4.
Pavel Daněk (Panthers Praha)
2 (1 + 1)
5.
Radek Šťovíček (Panthers Praha)
2 (1 + 1)
6.
Dominik Čejka (Florbal TJ Kobylisy)
2 (0 + 2)