ONLINE přenos florbalového utkání
Utkání:
8XM1-A016
Soutěž:
Livesport Superliga
Kolo:
3. kolo
Zahájení:
18.09.22 17:50
TJ Sokol Královské Vinohrady
7
:
PSG PANTHERS OTROKOVICE
6
1. část
2. část
3. část
Prodloužení
Ukončeno
1:2
6:0
0:4
- : -
TJ Sokol Královské Vinohrady
PSG PANTHERS OTROKOVICE
Za objektivnost on-line přenosu odpovídá pořádající oddíl a informace nejsou ověřovány.
Čas
Událost
 
Utkání ukončeno
TJ Sokol Královské Vinohrady - PSG PANTHERS OTROKOVICE 7:6
branky:
7. Ondřej Stuchlík, 24. Vojtěch Klápa, 25. Tomáš Gärtner, 27. Pavel Hájek, 30. Ivan Pergler, 31. Vojtěch Klápa, 35. Jiří Procházka - 10. Jiří Halama, 13. Jiří Halama, 42. Samuel Kelemen, 46. František Vykopal, 58. Tomáš Sovják, 60. Ronald Gašparík; rozhodčí: Filip Drápal - Jakub Pospíšil; vyloučení: 2:2; využití: 0:0; diváků: 110; zásahy brankářů: Aleš Křepelka 25 - Miroslav Steiger 19; po třetinách: 1:2, 6:0, 0:4;
Komentář domácích Purkrábek Miroslav (Trenér):
https://youtu.be/qZ0wRevixzI
Komentář hostů Ševčík Karel (Trenér):
https://youtu.be/qZ0wRevixzI
60:00
Střely ve 3. části: 4:15
60:00
Ukončení 3. části.
59:53
Jirka Procházka teď stál před brankou velice dobře a zablokoval slibně vypadající střelu.
59:41
Branku družstva PSG PANTHERS OTROKOVICE vstřelil #9 Ronald Gašparík, asistoval #26 Matěj Kostka (7:6).
59:41
Tak máme drama. Otrokovice chvíli před koncem stahují na rozdíl jednoho gólu. Gašparík udělal dvě otočky a tahem nedala Křepelkovi šanci na vzdálenější tyč.
59:12
SKV je teď zavřené na své obranné polovině a Gašparíkovu střelu blokuje Hartman.
57:57
Zbyněk Stuchlík snad není ani z téhle planety. Zase si s míčkem dělá co chce a vymotal se mezi třemi hráči až před Steigera. Zvolil nahrávku na Hájka, který to trefil hezky, ale pouze do blokujícího hráče. Škoda, to byla dobrá šance.
57:13
Branku družstva PSG PANTHERS OTROKOVICE vstřelil #7 Tomáš Sovják, asistoval #9 Ronald Gašparík (7:5).
57:13
Otrokovice sahají po hře bez gólmana a během půl minuty se jim to vyplácí. Sovják hezkou kombinaci zakončuje za záda Křepelky a Otrokovice stahují. Snad nebude podobné drama jako v pátek s Lípou.
56:20
Kdyby se počítaly bloky, tak Vinohrady jsou v jednoznačném vedení.
55:31
A málem šance pro hosty, Plíhal nakonec skončil až na gólové konstrukci.
54:31
Grich teď hezkou střelu otřel pouze o blokujícího Gärtnera. Ale hra se odehrává převážně na obranné polovině Vinohrad.
53:54
Otrokovice napadají až za bránou Křepelky a hra je taky díky tomu rozkouskovaná, většinou se hra zastaví někde u mantinelu, když vypadne balonek mimo hřiště.
52:46
Po delší době si Vinohrady užívají balonku na svých čepelích, ale Otrokovice nemají na co čekat, takže to nemá SKV s rozehrávkou zrovna jednoduché.
52:22
Kužel teď pálil z posledního div, že nevzal s sebou i Grichovu hokejku.
51:43
Ondra Stuchlík teď zkušeně zaběhl s balonkem za bránu a počkal si, až mu naběhne brácha z trestné lavice. 
50:37
Vinohrady jsou v blokování střel zodpovědní. Nejdřív Kellermann vystavil své tělo. Po chvíli se ani Blažej nebál postavit se vůči střele Gašparíka z posledního.
49:46
Vyloučen hráč #64 Zbyněk Stuchlík družstva TJ Sokol Královské Vinohrady na 2 minuty za sekání.
49:46
Už to vypadalo, že SKV se může jít radovat, ale Klápa nastřelil pouze tyčku! Poté si jde sednout Stuchlík Z. za sekání.
49:42
Střela do tyčky hráč #89 Vojtěch Klápa družstva TJ Sokol Královské Vinohrady .
48:38
Kelemen se poctivě vrátil do obrany, ale visel Plíhalovi na zádech až moc, takže bylo písknuto. Poté odkopl míček, tak si jde sednout za zdržování hry. Přesilovka pro SKV.
48:29
Vyloučen hráč #10 Samuel Kelemen družstva PSG PANTHERS OTROKOVICE na 2 minuty za zdržování hry.
47:33
Standardku od mantinelu dokázal Kellermann vystihnout a pak vyslal trochu delším lobem Trojáčka. Standardka pro domácí z útočného rohu.
46:36
Otrokovice jsou stále docela na koni. Teď to byla gólová akce, kterou předvedli Gašparík s Vykopalem, ale prvně jmenovaný nedokázal těsně před Křepelkou balonek doklepnout do sítě.
45:08
Branku družstva PSG PANTHERS OTROKOVICE vstřelil #88 František Vykopal z trestného střílení (7:4).
45:08
Tak Blumbergs z nájezdu tentokrát překonán. Vykopal to udělal velice hezky, naznačil že jde do strany a pouze malým a pomalým lobem překonal Blumbergse, který čekal balonek na druhé straně.
44:53
Zajímavá standardka pro SKV. Od mantinelu se k rozehrávce postavil Hájek s Ondrou Stuchlíkem, Hájek odběhl a Stuchlík zkusil překvapivou střelu. Myšlenka dobrá, pouze střela mířila o pár centimetrů nad.
44:02
Kellermann teď v trochu ostřejším souboji v rohu s Medkem, hokejka mu končí na zemi, ale žádná větší dohrávka se nekoná, pouze zlé pohledy.
43:42
Klápa trochu drze proběhl mezi dvěmi bránícimi hráči, poté ale vystřelil pouze do bloku.
43:24
Ze standardky se snažil jít Vykopal do výběhu, ale balonek si nedokázal udržet na čepeli.
43:02
No a Otrokovicím asi delší pauza prospěla, zatím se snaží tlačit do zakončení co to jde a balonek SKV moc nepůjčují. Teď zase standardka v uctivé vzdálenosti od branky.
41:43
Branku družstva PSG PANTHERS OTROKOVICE vstřelil #10 Samuel Kelemen bez asistence (7:3).
41:43
No a přesilovky dneska nejdou ani jednomu týmu, neboť i Otrokovice se prosazují! Kelemen nedává šanci Křepelkovi a vymetá mu pravý růžek.
41:41
Přesilovka zatím domácím nevychází. Medek teď vykopnul balonek vysokou nohu, takže standardka pro domácí.
40:36
V Otrokovické šatně asi nepadaly pouze slušná slova a bylo si co říct, protože trenérům nestačilo 10 minut. Kubíček si jde tak odpykat trest za zdržování hry, protože nikdo z Otrokovic nebyl na značkách.
40:00
Vyloučen hráč #28 Lukáš Kubíček družstva PSG PANTHERS OTROKOVICE na 2 minuty za zdržování hry.
40:00
Zahájení 3. části.
40:00
Střely ve 2. části: 17:4
40:00
Ukončení 2. části.
39:26
Gärtner D. se zase hnal dopředu a zase zvolil střelu, tentokrát mimo. Škoda, možná by nahrávka byla lepší varianta, protože mu tam číhali dva spoluhráči.
38:45
Vinohrady teď mají více ze hry a především více šancí. Klápa se teď snažil dlouho nahrávkou přes brankoviště najít Kosteriche, ale jeho nahrávku zastvail Grlický a odpálil dopředu.
37:33
Stuchlík Z. je dneska docela v živlu. Zkušeně si počkal na středu, až mu to tam Otrokovice nahrají a taky se tak stalo. Pak nahrával Plíhalovi dopředu, který nezvolil střelu z první, ale zasekl a šel do výběhu. Otrokovická obrana mu ale vystavila stopka.
34:46
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil #13 Jiří Procházka, asistoval #11 Ondřej Plíhal (7:2).
34:46
Z. Stuchlík zase nepřestává zvedat diváky ze židlí. Nejdříve dokázal vystihnout nahrávku na druhého beka a hnal se sám na Steigera, ale nebyl by to on, pokud by se ještě nesnažil přihrát. Sám před Steigerem zvolil zadovku, kterou ale nečekal nikdo, možná ani jeho spoluhráči. Nakonec se dostal ke střele Jirka Procházka a krásnou umístěnou střelou nad nohu tak střílí svůj první gól v Superlize za SKV. Gratulujeme navrátilci!
33:43
Tak jestli jsem psala, že v první třetině je to docela nuda a není na co koukat, tak teď se konečně je na co koukat. Hra začíná dostávat konečně koukatelné parametry a i když možná pro trenéry to není dobré znamení, tak diváci s poslední hrou nahoru-dolu musí být nadšení.
31:42
Na druhé straně se snažil vymotat Gašparík k nějaké větší šanci, ale Ondra Stuchlík byl na svém místě.
31:21
A zase trochu té florbalové krásy. Hájek dostal nahrávku od Zbyňka Stuchlíka, a kdyby to neměl přes ruku, tak už by mohl střílet. Zvolil ale ještě nahrávku na dobíhajícího Ondru Stuchlíka, který to měl trochu pod nohama, tak to ještě přihrával na mantinel na svého bráchu Zbyňka a ten z první po zemi nepřekonal Steigera. Velice hezká akce.
30:52
Teď se to docela na Steigera valí skoro pořád. Tentokrát Honza Procházka mimo.
30:15
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil #89 Vojtěch Klápa, asistoval #84 Ivan Pergler (6:2).
30:15
Při druhém pokusu k němu dokázal dostat balonek Pergler a Klápa tentokrát zvolil svoji spíš tradičnější střelu do vinglu a taky se mu to vyplácí. Poměrně z těžké pozice a hlavně z úhlu věděl přesně, kde potřebuje Steiger vymést pavučinky.
29:45
Klápa mohl navázat zase rychlým gólem, ale jeho střelu nad nohu Steiger vychytal.
29:03
Timeout PSG PANTHERS OTROKOVICE
29:03
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil #84 Ivan Pergler, asistoval #64 Zbyněk Stuchlík (5:2).
29:03
Pastva pro oči. V tom nemůže mít prsty nikdo jiný než Zbyněk Stuchlík, který si připisuje asistenci na Perglera a domácí jdou už do tří gólového vedení.
28:12
Nejdříve musel být Křepelka na pozoru, ale zase zvládl balonek mezi sálovkami najít. Na druhé straně se do střely zase dostal Gärtner, ale zatím dnesk nemá seřízeno.
26:45
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil #32 Pavel Hájek, asistoval #11 Ondřej Plíhal (4:2).
26:45
Standardka z rohu nedopadlo pro Otrokovice tak, jak by si asi představovali. Jurčík se z pozice poslední obránce snažil vystřelit, ale balonek skončil na prvním hráči před ním, což byl v tu chvíli Plíhal. Ten se vydal do útoku hned a situaci 2 na 1 vyřešil nahrávkou na Hájka, který z první překonal Steigera.
26:14
Krásná souhra domácích. Trojáček krásnými houskami proťukl na střed na nabíhajícího Gärtnera D., který v přečíslení zvolil střelu a ta jen těsně minula pravý horní růžek.
24:31
Trestné střílení družstva PSG PANTHERS OTROKOVICE neproměnil #9 Ronald Gašparík.
24:31
Tak to je docela nepříjemné pro hostující tým. Nejdříve se z trestné vrátil Kellermann, tak se Gašparík pokusil o střelu, ale minul. Vzápětí se dopředu hnal Gärtner a propálil vcelku snadno Steigera.
24:31
Domácí obránce zatáhl za ruční brzdu a překazil Gašparíkovi gólovou šanci, tak dostává druhou možnost v podání nájezdu. Na ten se do branky za SKV zase jako v pátek chystý Blumbergs. A zatím je v tomto opravdu úspěšný. Gašparík to zahrál velice pěkně, ale bekhend zvedl až moc a pouze Blumbergsovu bránku přeletěl.
24:22
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil #4 Tomáš Gärtner, asistoval #99 Jan Procházka (3:2).
23:59
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil #89 Vojtěch Klápa, asistoval #24 Petr Hartman (2:2).
23:59
Tak to dopadlo pro domácí nejlépe, jak mohlo. Hartman si zkušeně počkal na nahrávku na střed, vypíchl a běžel dopředu. Trochu se mu sice balonek rozeskákal, ale i tak ho zvládl sklepnout na vedle sebe nabíhajícího Klápu a ten se z první nemýlil.
23:13
Stuchlík Z. teď skvěle vypíchl balonek a hnal se dopředu, Gašparík mu ale celou dobu visel na zádech, tak se Stuchlík rozhodl pro bekhendovou nahrávku zpět na obránce a ukrojil tak pár vteřinek z přesilovky.
22:11
Vyloučen hráč #10 Erich Kellermann družstva TJ Sokol Královské Vinohrady na 2 minuty za bránění ve hře.
22:11
Gašparík si prohodil Kellermanna a řítil se dopředu, ten mu ale v tom zabránil, podle rozhodčích mimo povolená pravidla, a tak si jde sednout na chvíli na trestnou. Otrokovice tak získávají výhodu přesilové hry.
21:27
Hartman teď zkoušel žabičkou najít na středu nabíhajícího Klápu, tomu ale balonek přeskočil čepel a doputoval až do rohu.
20:29
Začátek třetiny stejný. Otrokovice na balonku, přihrávají si na své polovině a nikam se neženou. Vinohrady o trochu vysunuly napadání, ale ne nijak výrazně.
20:00
Zahájení 2. části.
20:00
Střely v 1. části: 5:11
20:00
Ukončení 1. části.
19:38
Zase velice zajímavá standardka pro hosty. Křepelka si podle rozhodčích užíval balonku moc dlouho než ho vyhodil, tak pískli standardku velice blízko brány SKV. Otrokovice se tentokrát domluvily lépe než minule, ale finální střela jim nesedla. Tohle byla velká šance na gól do šatny.
19:27
Tak teď to je doslova nahoru-dolu, chvíli mělo balonek SKV, chvíli Otrokovice, ale nikdo si jej neužil na svých čepelích víc jak na 2 vteřiny. Nic moc podívaná pro diváky.
18:32
Hezká kombinace v podání Hrabala s Gašparíkem, kteří jednoduchou proťukávačkou na střed překonali střední pásmo. Poté už ale nebyli úspěšní a skončili v rohu.
17:00
Zase nepříjemná situace pro domácí. Před Křepelkou byla docela trma vrma, naštěstí se ale Nehila k zakončení nedostal a Křepelka si balonek v chumlu hráčů našel.
16:42
Pergler se dral do zakončení, ale Grlický mu ve střele zabránil. Balonek pak poskakoval před brankou, ale bohužel pro domácí přeskočil i hokejku Máci, který číhal na středu.
15:44
Plíhal se dral do středu, dostal výhodu, tak nahrál do rohu Stuchlíkovi Z.. Ten hned dával z první na beky, ale trefil se přesně mezi ně, takže si Jirka Procházka musel trochu zasprintovat.
14:21
Gašpařík teď zkoušel poslat středem dlouho přihrávku na Gricha, který zase čekal v ofsajdu, ale jelikož to bylo po zemi, tak nebyl problém pro obránce SKV přihrávku sebrat na své čepele.
12:48
Branku družstva PSG PANTHERS OTROKOVICE vstřelil #33 Jiří Halama, asistoval #21 Pavel Jurčík (1:2).
12:48
Krásná akce v podání Otrokovic. Nejdříve po velice pěkné krosové přihrávce mohl klidně vystřelit Jurčík, ale ten celou akci vyšperkoval tím, že nahrál na Halamu, který už neměl problém na malém brankovišti zasunout míček za Křepelku. 
12:03
Krásná krosovka na jejímž konci stál Grich. Jeho střela z první ale pouze proletěla kolem pravé tyčky Křepelky.
10:45
Teď Otrokovice vytáhly trochu napadání a Vinohradům to dělalo problémy. Nakonec se těsně před Křepelkou dostal k balonku Nehila, ale Klápa se dokázal postarat o to, aby nezakončil.
09:11
Branku družstva PSG PANTHERS OTROKOVICE vstřelil #33 Jiří Halama, asistoval #26 Matěj Kostka (1:1).
09:11
A je vyrovnáno! Nejdříve Plíhal podstoupil nepříjemný souboj v orhu s Kubíčkem, který vyhrál a ještě se snažil přihrávat před branku. Nakonec se ale k balonku dostal Kostka a krásným lobíčkem našel v ofsajdové pozici Halamu, který ze vzduchu pouze ztečoval za záda Křepelky. Tohle bylo opravdu pěkné!
07:01
A na druhé také velká šance! Nejdříve trochu bolavá situace pro Křepelku, na kterého spadl Nehila až tak, že povalil branku a skončil za mantinelem (chvíli dokonce s nohou v mantinelu). Nakonec z toho byla velice slibná standardka 3m od brankoviště, ale myšlenku Grlického kapitán Nehila nepochopil a místo toho, aby zůstal na místě, se mu rozběhl naproti. Balonek tak skončil v rohu a ke střele ani nedošlo.
06:29
Branku družstva TJ Sokol Královské Vinohrady vstřelil #65 Ondřej Stuchlík, asistoval #11 Ondřej Plíhal (1:0).
06:29
A z celkem nenápadné akce nakonec domácí skórují! Plíhal dokázal balonek prostrčit na Stuchlíka Ondru, který to s prázdnou bránou neměl už nějak moc složité, i když to měl přes ruku.
05:38
Na Gärtnerovi D. bylo teď vidět, že by nejradši začal pořádně napadat a přibližoval se k obránci s tím, že se otáčel na své spoluhráče, jestli teda půjdou napadat, nebo ne. Otrokovický obránce to ale vyřešil jednoduchou žabičkou na svého spoluhráče.
05:14
Postupný útok Vinohrad teď překrušen Trojáčkem, který vystihl rozehrávku. Standardka od mantinelu.
04:17
Hra je zatím oproti pátečnímu zápasu s Lípou více uklidněná. Žádné zběsilé akce, ale oba týmy si váží balonku a jistými přihrávkami mezi obránci se snaží najít skulinku v útoku.
02:20
Pětka Vinohrad vedená Zbyňkem Stuchlíkem teď drží balonek za brankou Otrokovic, ale ne a ne se dostat do zakončení. 
00:59
Rozehrávka z rohu skončila na čepeli Trojáčka, který se hnal dopředu po boku Tomáše Gärtnera. Trojáček zvolil střelu, ale pouze nad, Steiger se jenom ohlédl.
00:46
Úvodní buly pro domácí, Vykopal vyvezl balonek do útoku a zkoušel takovou střílenou přihrávku, která nenašla nikoho. Následně ještě zkoušel střelu od mantinelu, Křepelka helmou vyráží.
00:00
Rozhodčími dnešního utkání jsou Filip Drápal a Jakub Pospíšil.
00:00
Zahájení utkání.
00:00
Line-up hostů PSG PANTHERS OTROKOVICE: brankář: Miroslav Steiger; hráči v poli: Maxim Šefčík, Martin Grlický, František Vykopal, Vlastimil Červenka, Peter Nehila
00:00
Line-up domácích TJ Sokol Královské Vinohrady: brankář: Aleš Křepelka; hráči v poli: Radek Kužel, Petr Hartman, Vojtěch Máca, Vojtěch Klápa, Ivan Pergler
00:00
Tak ještě jedna menší kosmetická úprava o 5 minut. Otrokovičtí hráči jsou už na palubovkách, ale začátek zápasu nakonec bude definitivně v 17:50.
00:00
​Dobrý večer, hned takhle ze začátku máme pro vás důležitou informaci. Z důvodu špatné dopravní situace se začátek zápasu posouvá o 15 minut a začínat by se tak mělo v 17:45. O případných změnách budeme informovat.
Zapisovatel:
Aneta Nigrinová
Doplňující údaje k utkání
Rozhodčí:
Filip Drápal a Jakub Pospíšil
Hala:
TJ Sokol Vinohrady
Počet diváků:
110
Střely:
26:30
Začátek utkání:
17:50
Konec utkání:
19:49
Hráč utkání domácí:
Aleš Křepelka
Hráč utkání hostů:
Jiří Halama
Góly a asistence
06:29
1:0
Ondřej Stuchlík
(Plíhal)
09:11
1:1
Jiří Halama
(Kostka)
12:48
1:2
Jiří Halama
(Jurčík)
23:59
2:2 O
Vojtěch Klápa
(Hartman)
24:22
3:2
Tomáš Gärtner
(Procházka)
26:45
4:2
Pavel Hájek
(Plíhal)
29:03
5:2
Ivan Pergler
(Stuchlík)
30:15
6:2
Vojtěch Klápa
(Pergler)
34:46
7:2
Jiří Procházka
(Plíhal)
41:43
7:3 O
Samuel Kelemen
45:08
7:4
František Vykopal
57:13
7:5
Tomáš Sovják
(Gašparík)
59:41
7:6
Ronald Gašparík
(Kostka)
KANADSKÉ BODOVÁNÍ UTKÁNÍ
1.
Ondřej Plíhal (TJ Sokol Královské Vinohrady)
3 (0 + 3)
2.
Jiří Halama (PSG PANTHERS OTROKOVICE)
2 (2 + 0)
3.
Vojtěch Klápa (TJ Sokol Královské Vinohrady)
2 (2 + 0)
4.
Ivan Pergler (TJ Sokol Královské Vinohrady)
2 (1 + 1)
5.
Ronald Gašparík (PSG PANTHERS OTROKOVICE)
2 (1 + 1)
6.
Matěj Kostka (PSG PANTHERS OTROKOVICE)
2 (0 + 2)
7.
František Vykopal (PSG PANTHERS OTROKOVICE)
1 (1 + 0)
8.
Jiří Procházka (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (1 + 0)
9.
Ondřej Stuchlík (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (1 + 0)
10.
Pavel Hájek (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (1 + 0)
11.
Samuel Kelemen (PSG PANTHERS OTROKOVICE)
1 (1 + 0)
12.
Tomáš Gärtner (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (1 + 0)
13.
Tomáš Sovják (PSG PANTHERS OTROKOVICE)
1 (1 + 0)
14.
Jan Procházka (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (0 + 1)
15.
Pavel Jurčík (PSG PANTHERS OTROKOVICE)
1 (0 + 1)
16.
Petr Hartman (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (0 + 1)
17.
Zbyněk Stuchlík (TJ Sokol Královské Vinohrady)
1 (0 + 1)